چه پسوردی رو میخواید عوض کنید؟؟
لطفا واضح توضیح بدید!![]()
چه پسوردی رو میخواید عوض کنید؟؟
لطفا واضح توضیح بدید!![]()
سلام
بعد از يك ماه انتظار انگار adsl من داره وصل ميشه ... زنگ زدم صبانت گفتن سرويس شما رو يكشنبه واسه پيگيري مخابرات فرستاديم . احتمال زياد همين چند روزه وصل ميشه .
تلفنمون هم ظهر يه چند ساعت قطع بود ... اين قطعي طبيعيه ؟ يعني دارن وصل مي كنن ؟
الان چراغ adsl مودم ثابت روشنه ولي چراغ usb و data (من با usb ميخوام وصل شم) ثابت نيست و چشمك مي زنه . كدوم حالت درسته ؟ بايد ثابت بمونه يا چشمك بزنه ؟ مورد رو هم رو حالت bridge mode گزاشتم و با كانكشن كه تست كردم پيغام Verifying username and password ميده ؟
در صمن يه مورد ديگه ، فاصله تلفن از كامپيوتر زياده ، نويز گير رو فقط به تلفن وصل كردم و به مودم وصل نيست . اين مورد نداره ؟
ممنون ميشم جواب بديد
سلام دوستای گل خرید و رفع عیب مودم![]()
![]()
من میخواستم بعد حدود 5 سال هم به خاطر ویندوز جدید و نبود درایور این مودم قدیمی ( Asus AAM6000UG ) برای وین7 و افزایش تعداد دستگاه ها تو منزلیه مودم که روتر هم باشه بگیرم تا حداکثر 90تومن
چندبار که توی این تاپیک ده دوازده صفحه آخر رو نگاه کردم دیدم که مثلا بعضی از مدل ها اکسس پوینت هم هستن روتر هستن دی اس ال هم هستن
![]()
چند کاره هستن کلا
از اونجایی هم که از کل این مدل ها فقط یه مدل WAG120N توی ذهنم مونده بود امروز که رفتم پاساژ رضا پرسیدم گفتن 80تومنه که منم خوشحال شدم![]()
( فک میکردم 200 170 اینطورا باشه قیمتش
![]()
)
بعد خواستم ببینم نظر شما متخصص های این امر چی هستش ؟![]()
و به طور کلی چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟
-
پ.ن
بعد یه سوال دیگه که برا من پیش اومده در این حین فرق این pppoe/a با bridge هستش چون من همین مودم قدیمیه وقتی میخواستم درایورش رو نصب کنم دو نوع نصب داشت یکی بریج یکی همPppoe وقتی که ppp رو میزدم نصب کنه نمیتونستم کانکت شم به اینترنت دلیلش مودم بوده یا چیز دیگه ؟![]()
چراغ adsl اول باید چشمک بزنه و بعدش ثابت بمونه ،ولی lan یا usb اگه اطلاعاتی بین کامپیوتر و مودم رد و بدل بشه ، چشمک میزنن!
ربطی به فاصله نداره ، نویز گیر هم فقط برای گوشی تلفنه!
ارور 691 بعضی وقتا طبیعیه ، بیشتر تلاش کن
یا اینکه هنوز اکانتت فعال نشده ، زنگ بزن به آی اس پی!
دلیلش اینه که در اونصورت نباید کانکت بشید ، مودم خودش کانکت میشه ، نیازی به زحمت شما نیست!![]()
Last edited by Mahdi.p30; 18-05-2010 at 14:42.
دلیلش اینه که در اونصورت نباید کانکت بشید ، مودم خودش کانکت میشه ، نیازی به زحمت شما نیست!![]()
خب مشکل اینجاس که هیچ صفحه ای هم بالا نمیومد و لود نمیشدبعدشم زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفتن که باید bridge نصبش کنی و اینا منم دیگه پاپیچشون نشدم که چرا
![]()
شایدم اشتباه تنظیم میکردی!
بیخیال ، گذشته ها گذشته!![]()
آقا من مودمو توی حالت PPPOE که تنظیم میکنم وصل نمیشه ولی توی BRIGE وصل میشه مشکل کجاست؟
از مخابرات سرویس دارم آیا در حالت BRIGE نمیتونم با وایرلس لپ تاپ وصل بشم؟
خوهشاً اگه میدونید کمک کنین!![]()
خیر ، فقط یه سیستم میتونه از مودم استفاده کنه
ولی فکر کنم اگه خود کامپیوترت وایرلس داشته باشه ، میشه کانکشن رو شیر کرد ، ولی بدیش اینه که سیستم باید روشن باشه!
پس باید PPPOE تنظیم کنی ، حالا مشکل کجاست؟
تنظیم خاصی که نداره ، ولی PPPOE تنظیم کن ، یه سر به صفحه ای که توی این پست:
گذاشتی بزن ، ببین جلوی مورد سوم آی پی نوشته شده یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته قبلش روی همون بریدج نگاه بنداز ببین VCI و VPI روی 0/35 هست؟
مودمو ریست کردی؟
Last edited by Mahdi.p30; 18-05-2010 at 15:49.
بعضی از ISP ها حالت pppoe روغیر فعال میکنن و باید به پشتیبانی درخواست بدید تا براتون وصل کنه (اینو همین امروز از یه جایی توی همین انجمن خوندم(حرف من نیست!!)
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)