تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 750 از 1759 اولاول ... 25065070074074674774874975075175275375476080085012501750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,491 به 7,500 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من مودمم Asus am602 هست میخواستم ببینم چطوری پسورد از داخل مودم عوض کنم چون وقتی میرم سایت پسوردمو عوض کنم میگه اگه اطلاعات کافی ندارین عوض نکنین!!!!
    حالا میشه شما یه کمکی بکنین
    ممنون
    چه پسوردی رو میخواید عوض کنید؟؟
    لطفا واضح توضیح بدید!

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    بعد از يك ماه انتظار انگار adsl ‌من داره وصل ميشه ... زنگ زدم صبانت گفتن سرويس شما رو يكشنبه واسه پيگيري مخابرات فرستاديم . احتمال زياد همين چند روزه وصل ميشه .
    تلفنمون هم ظهر يه چند ساعت قطع بود ... اين قطعي طبيعيه ؟ يعني دارن وصل مي كنن ؟
    الان چراغ adsl‌ مودم ثابت روشنه ولي چراغ usb و data (من با usb ميخوام وصل شم) ثابت نيست و چشمك مي زنه . كدوم حالت درسته ؟ بايد ثابت بمونه يا چشمك بزنه ؟ مورد رو هم رو حالت bridge mode گزاشتم و با كانكشن كه تست كردم پيغام Verifying username and password ميده ؟
    در صمن يه مورد ديگه ، فاصله تلفن از كامپيوتر زياده ، نويز گير رو فقط به تلفن وصل كردم و به مودم وصل نيست . اين مورد نداره ؟
    ممنون ميشم جواب بديد

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

سلام دوستای گل خرید و رفع عیب مودم

من میخواستم بعد حدود 5 سال هم به خاطر ویندوز جدید و نبود درایور این مودم قدیمی ( Asus AAM6000UG ) برای وین7 و افزایش تعداد دستگاه ها تو منزل یه مودم که روتر هم باشه بگیرم تا حداکثر 90تومن چندبار که توی این تاپیک ده دوازده صفحه آخر رو نگاه کردم دیدم که مثلا بعضی از مدل ها اکسس پوینت هم هستن روتر هستن دی اس ال هم هستن چند کاره هستن کلا

از اونجایی هم که از کل این مدل ها فقط یه مدل WAG120N توی ذهنم مونده بود امروز که رفتم پاساژ رضا پرسیدم گفتن 80تومنه که منم خوشحال شدم ( فک میکردم 200 170 اینطورا باشه قیمتش )

بعد خواستم ببینم نظر شما متخصص های این امر چی هستش ؟ و به طور کلی چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟

-
    پ.ن

بعد یه سوال دیگه که برا من پیش اومده در این حین فرق این pppoe/a با bridge هستش چون من همین مودم قدیمیه وقتی میخواستم درایورش رو نصب کنم دو نوع نصب داشت یکی بریج یکی همPppoe وقتی که ppp رو میزدم نصب کنه نمیتونستم کانکت شم به اینترنت دلیلش مودم بوده یا چیز دیگه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    بعد از يك ماه انتظار انگار adsl ‌من داره وصل ميشه ... زنگ زدم صبانت گفتن سرويس شما رو يكشنبه واسه پيگيري مخابرات فرستاديم . احتمال زياد همين چند روزه وصل ميشه .
    تلفنمون هم ظهر يه چند ساعت قطع بود ... اين قطعي طبيعيه ؟ يعني دارن وصل مي كنن ؟
    الان چراغ adsl‌ مودم ثابت روشنه ولي چراغ usb و data (من با usb ميخوام وصل شم) ثابت نيست و چشمك مي زنه . كدوم حالت درسته ؟ بايد ثابت بمونه يا چشمك بزنه ؟ مورد رو هم رو حالت bridge mode گزاشتم و با كانكشن كه تست كردم پيغام Verifying username and password ميده ؟
    در صمن يه مورد ديگه ، فاصله تلفن از كامپيوتر زياده ، نويز گير رو فقط به تلفن وصل كردم و به مودم وصل نيست . اين مورد نداره ؟
    ممنون ميشم جواب بديد
    چراغ adsl اول باید چشمک بزنه و بعدش ثابت بمونه ،ولی lan یا usb اگه اطلاعاتی بین کامپیوتر و مودم رد و بدل بشه ، چشمک میزنن!
    ربطی به فاصله نداره ، نویز گیر هم فقط برای گوشی تلفنه!
    ارور 691 بعضی وقتا طبیعیه ، بیشتر تلاش کن
    یا اینکه هنوز اکانتت فعال نشده ، زنگ بزن به آی اس پی!

پ.ن

بعد یه سوال دیگه که برا من پیش اومده در این حین فرق این pppoe/a با bridge هستش چون من همین مودم قدیمیه وقتی میخواستم درایورش رو نصب کنم دو نوع نصب داشت یکی بریج یکی همPppoe وقتی که ppp رو میزدم نصب کنه نمیتونستم کانکت شم به اینترنت دلیلش مودم بوده یا چیز دیگه ؟
    دلیلش اینه که در اونصورت نباید کانکت بشید ، مودم خودش کانکت میشه ، نیازی به زحمت شما نیست!
    Last edited by Mahdi.p30; 18-05-2010 at 14:42.

5. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

دلیلش اینه که در اونصورت نباید کانکت بشید ، مودم خودش کانکت میشه ، نیازی به زحمت شما نیست!

خب مشکل اینجاس که هیچ صفحه ای هم بالا نمیومد و لود نمیشد بعدشم زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفتن که باید bridge نصبش کنی و اینا منم دیگه پاپیچشون نشدم که چرا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب مشکل اینجاس که هیچ صفحه ای هم بالا نمیومد و لود نمیشد بعدشم زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفتن که باید bridge نصبش کنی و اینا منم دیگه پاپیچشون نشدم که چرا

شایدم اشتباه تنظیم میکردی!
    بیخیال ، گذشته ها گذشته!

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

آقا من مودمو توی حالت PPPOE که تنظیم میکنم وصل نمیشه ولی توی BRIGE وصل میشه مشکل کجاست؟
    از مخابرات سرویس دارم آیا در حالت BRIGE نمیتونم با وایرلس لپ تاپ وصل بشم؟

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

9

سلام

مودم من D-link DSL-2640U هست + ADSL2 دارم! چند روز پیش اینترنتم قطع شد! الان که میخوام وصل شم ارور 651 میده!
    مشکل از کجاست؟
    خواهشاً کمک کنین! مُردم از دست این دیال آپ
    خوهشاً اگه میدونید کمک کنین!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا من مودمو توی حالت PPPOE که تنظیم میکنم وصل نمیشه ولی توی BRIGE وصل میشه مشکل کجاست؟
    خیر ، فقط یه سیستم میتونه از مودم استفاده کنه
    ولی فکر کنم اگه خود کامپیوترت وایرلس داشته باشه ، میشه کانکشن رو شیر کرد ، ولی بدیش اینه که سیستم باید روشن باشه!
    پس باید PPPOE تنظیم کنی ، حالا مشکل کجاست؟
    تنظیم خاصی که نداره ، ولی PPPOE تنظیم کن ، یه سر به صفحه ای که توی این پست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گذاشتی بزن ، ببین جلوی مورد سوم آی پی نوشته شده یا نه؟
    البته قبلش روی همون بریدج نگاه بنداز ببین VCI و VPI روی 0/35 هست؟
    خوهشاً اگه میدونید کمک کنین!
    مودمو ریست کردی؟
    Last edited by Mahdi.p30; 18-05-2010 at 15:49.

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

بعضی از ISP ها حالت pppoe روغیر فعال میکنن و باید به پشتیبانی درخواست بدید تا براتون وصل کنه (اینو همین امروز از یه جایی توی همین انجمن خوندم (حرف من نیست!!))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •