تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 750 از 1137 اولاول ... 250650700740746747748749750751752753754760800850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,491 به 7,500 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

براي ادبيات سري ادبيات خيلي سبز پيشنهاد ميشه اگه وقت داريد تستاي قرابتش عاليه آخر هر كتاب هم يه سري تست داره به عنوان خود زور آزمايي كه شايد كمكتون كنه

براي استوكيومتري هم رو روش تناسب آقاي بازرگاني خيلي تاكيد كنيد چون بهتر از همه كتابا توضيح داده براي تست هم خيلي سبز خوبه! ولي به نظرم تسلط روي تستاي كنكور(مخصوصا 87تا89 ) ميتونه كمك خوبي بهتون بكنه تو اين مبحث سرعت بسيار مهم هستش پس سعي كنيد زياد تمرين كنيد البته ممكنه كه سوال آسون بياد مثل امسال يا كاملا وقت گير مثل 88و89 پس بهتره خودتون رو واسه مواجهه با هر نوع سوالي آماده كنيد

موفق باشيد
    ممنون رفیق

من از تو یاد گرفتم
    که تن به یاس بشویم
    شبیه باغچه باشم
    همیشه راست بگویم

داره خودمونی میشه mka703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض

دوستان پیشنهادتون برای تست زبان و ادبیات فارسی که سخت و مفهومی باشه چی هستش. البته این را در کنار این کتاب های قرابت و املاء دکتر هامون سبطی میخوام که به شکل آزمون و محاسبه درصد ازش استفاده کنم.

اگر خواسته باشم که یک کتاب خوب دیگه از شیمی 3 در کنار این کتاب مهندس بهمن بازرگانی را بخونم چه پیشنهاد می کنید. در واقع هم از برای مبحث استوکیومتری میخوام چون تنها مبحث شیمی که چندان باهاش راحت نیستم همین استوکیومتری هستش.

انتخاب خودم که برای هر دو از خیلی سبز! هستش با این حال خواستم که نظر شما دوستان را دونسته باشم.
    دوست عزیز! من رتبه م دورقمی شد با ادبیات نزدیک هفتاد و شیمی بالای هشتاد!
    همون کتابا خوبن. خودم کلا ادبیات تست نمی زدم. فقط املاهای سبطی و زدم همین! سبز و از کتابخونه مدرسه گرفته بودم هم خوشم نیومد هم حوصله نداشتم اون همه تست و بزنم. قرابت امسال آسون بود و نوددرصد تستای سبز همین قرابته. بنظرم نیازی نیس اگه تو خوندن بیتا مشکل نداری! ولی چیزی که مشخصه باید ادبیات و مبحثی کار کنی! معنی لغات آخر کتاب و مو به مو حفظ کن! سوال میدن چند مورد از موارد زیر درست معنی شده. من که همش اینجور تستا رو غ میزدم کنکورم فک کنم غ زدم. درآمدا و اعلام و قشنگ بخون! آرایه هم تست کار کنی خوبه یه کتاب آرایه تشر الگو داره یه نگا انداختم بد نبود. ولی قطوره یکم!
    در مورد شیمی هم مبتکران کفایت میکنه. ولی اگه میخوای بیشتر تست کار کنی سبز هم خوبه. یکی از بچه خیلی سبز رو کار میکرد هشتاد و خوردی زد. سبز و مبتکران فرق زیادی ندارن.
    به امید موفقیتت
    Last edited by mka703; 10-08-2011 at 06:34.

3. 2 کاربر از mka703 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کسی در مورد کتاب هفته های من گاج چیزی می دونه ؟خوبه؟ مثل قلم چی نیست که فقط ساعت بزنی من یه دفتری می خوام که توش مثلا بنویسی از این ساعت تا این ساعت مثلا می خوام فلان درس بخونم همچین چیزی تو بازار هست

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

دوست عزیز! من رتبه م دورقمی شد با ادبیات نزدیک هفتاد و شیمی بالای هشتاد!
    همون کتابا خوبن. خودم کلا ادبیات تست نمی زدم. فقط املاهای سبطی و زدم همین! سبز و از کتابخونه مدرسه گرفته بودم هم خوشم نیومد هم حوصله نداشتم اون همه تست و بزنم. قرابت امسال آسون بود و نوددرصد تستای سبز همین قرابته. بنظرم نیازی نیس اگه تو خوندن بیتا مشکل نداری! ولی چیزی که مشخصه باید ادبیات و مبحثی کار کنی! معنی لغات آخر کتاب و مو به مو حفظ کن! سوال میدن چند مورد از موارد زیر درست معنی شده. من که همش اینجور تستا رو غ میزدم کنکورم فک کنم غ زدم. درآمدا و اعلام و قشنگ بخون! آرایه هم تست کار کنی خوبه یه کتاب آرایه تشر الگو داره یه نگا انداختم بد نبود. ولی قطوره یکم!
    در مورد شیمی هم مبتکران کفایت میکنه. ولی اگه میخوای بیشتر تست کار کنی سبز هم خوبه. یکی از بچه خیلی سبز رو کار میکرد هشتاد و خوردی زد. سبز و مبتکران فرق زیادی ندارن.
    به امید موفقیتت
    ممنون دوست عزیز
    اول بابت این رتبه ی دورقمی ای که بدست آوردی بهت تبریک میگم و امیدوارم که در همان رشته ی مورد علاقه ات و همان دانشگاهی که دوست داری پذیرفته بشی.

دوم .........

می رسد روزی که بی من مرگ عشق میکنی باور
    خط به خط نامه هایم را روزگاری میکنی از بر
    می رسد روزی که بی من روزها را می کنی پرپر
    داغ من بر روی موهایت می نشیند گرد خاکستر
    ای با خون در رگ شور مستی میدمی
    در رگ سرد حیاتم نقش هستی میزنی
    میرسد روزی که بی من حلقه بر در میزنی
    بر دل بی باور خود گفتی با من میزنی

این را گفتم که همیشه یادت بمونه که در هر کاری که وارد میشی فقط به شکل تخصصی آن را دنبال کنی و سعی کن به دنبال حل مساله ای باشی که یا تا به حال به چشم تخصصی به آن نگاه نشده است و یا اینکه تا به حال اصلا دیده نشده است و اگر هم تونستی به جایی برسی که بین مسائل به ظاهر بی ربط یک رابط روشن و منطقی پیدا نمایی تا جایی که تمامی این مسائل در سطح کلان و وسیع یک مساله از قبل طراحی شده را برایت نمایان کنند آن زمان هستش که به خودت تبریک بگو و خدا را شاکر از این لطف بی انتهایش باش

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسی در مورد کتاب هفته های من گاج چیزی می دونه ؟خوبه؟ مثل قلم چی نیست که فقط ساعت بزنی من یه دفتری می خوام که توش مثلا بنویسی از این ساعت تا این ساعت مثلا می خوام فلان درس بخونم همچین چیزی تو بازار هست

این کتاب از قلم چی که خیلی بهتر هستش
    در واقع اسم این کتاب دفتر برنامه‌ريزي هوشمند
    كتاب هفته‌هاي من يك كتاب برنامه‌ريزي هوشمند است و شامل تمام مقالات و موضوعاتي است كه يك دانش‌آموز به آن نياز دارد همراه با جداول برنامه‌ريزي هفتگي و سايت مربوط به خود كه دانش‌آموزان با استفاده از كد رهگيري مندرج در اين كتاب مي‌توانند عضو سايت شوند و تمام اعضاي آن با وارد كردن اطلاعات مي‌توانند آمار دقيقي از مطالعات خود داشته و با ساير دانش‌آموزان هم سطح خود (از نظر پايه تحصيلي) مقايسه شوند.

7. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این کتاب از قلم چی که خیلی بهتر هستش
    در واقع اسم این کتاب دفتر برنامه‌ريزي هوشمند
    كتاب هفته‌هاي من يك كتاب برنامه‌ريزي هوشمند است و شامل تمام مقالات و موضوعاتي است كه يك دانش‌آموز به آن نياز دارد همراه با جداول برنامه‌ريزي هفتگي و سايت مربوط به خود كه دانش‌آموزان با استفاده از كد رهگيري مندرج در اين كتاب مي‌توانند عضو سايت شوند و تمام اعضاي آن با وارد كردن اطلاعات مي‌توانند آمار دقيقي از مطالعات خود داشته و با ساير دانش‌آموزان هم سطح خود (از نظر پايه تحصيلي) مقايسه شوند.
    کدام مشاوره مرآت بهتره
    نویسنگانش مشاوران شبکه آموزشند
    مثل نیکخو- دبیازر-جعفر قلی

در آغاز فعالیت س-م's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    یه شهر دور

پيش فرض

من واسه فیزیک پیش رمزینه رو پیشنهاد می کنم وتوی کنکور هم فکر کنم هر سئوالی که از پیش داده بود رو درست جواب دادم در کل فیزیک رو 62 زدم(راضیم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است.

پيش فرض مشاوره در مورد انتخاب کتاب کمک درسی

سلام خدمت همه دوستان و باتجربه های این تاپیک،من امسال دارم میرم سوم تجربی،دوم هم هیچی نخوندم و از چندتا درس و مبحث هیچی نفهمیدم.حالا اگه میشه چندتا کتاب خوب برای درسهای زیر و در سه پایه دوم و سوم و چهارم بهم معرفی کنید لطفا:
    1.ریاضی تجربی
    2.فیزیک تجربی
    3.شیمی
    4.زیست
    5.هندسه
    6.و بقیه درسهایی که فکر میکنین که مهمن واسه کنکور
    با تشکر از جوابتون پیشاپیش

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

در مورد دفترای برنامه ریزی قبلا مفصل توضیح داده بودم .
    من هفته های من رو دارم . چیز کاملا عادیه یه جدوله معجزه هم نمیکنه برای آدم . ازش فقط برای نوشتن ساعات مطالعه ام استفاده میکنم
    اصل برنامه ریزی من توی یه سالنامه ی معمولیه که همتون هم دارید ! هر هفته برنامه اون هفته رو توی هر روز مینویسم . از هرچی دفتر برنامه ریزیه بهتره

12. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

در مورد دفترای برنامه ریزی قبلا مفصل توضیح داده بودم .
    من هفته های من رو دارم . چیز کاملا عادیه یه جدوله معجزه هم نمیکنه برای آدم . ازش فقط برای نوشتن ساعات مطالعه ام استفاده میکنم
    اصل برنامه ریزی من توی یه سالنامه ی معمولیه که همتون هم دارید ! هر هفته برنامه اون هفته رو توی هر روز مینویسم . از هرچی دفتر برنامه ریزیه بهتره
    منم میرم مشاوره!

هر هفته یه کاغذ میگیره A4 روش روزهای هفته رو مینویسه و دررس ها رو پارت پارت میکنه و مینویسه این روز چیا رو بخونم...هر پارت هم 2 ساعته...کمتر میشه اکثرا...خیلی هم توپه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •