ممنون رفیق
من از تو یاد گرفتم
که تن به یاس بشویم
شبیه باغچه باشم
همیشه راست بگویم
ممنون رفیق
من از تو یاد گرفتم
که تن به یاس بشویم
شبیه باغچه باشم
همیشه راست بگویم
دوست عزیز! من رتبه م دورقمی شد با ادبیات نزدیک هفتاد و شیمی بالای هشتاد!
همون کتابا خوبن. خودم کلا ادبیات تست نمی زدم. فقط املاهای سبطی و زدم همین! سبز و از کتابخونه مدرسه گرفته بودم هم خوشم نیومد هم حوصله نداشتم اون همه تست و بزنم. قرابت امسال آسون بود و نوددرصد تستای سبز همین قرابته. بنظرم نیازی نیس اگه تو خوندن بیتا مشکل نداری! ولی چیزی که مشخصه باید ادبیات و مبحثی کار کنی! معنی لغات آخر کتاب و مو به مو حفظ کن! سوال میدن چند مورد از موارد زیر درست معنی شده. من که همش اینجور تستا رو غ میزدم کنکورم فک کنم غ زدم. درآمدا و اعلام و قشنگ بخون! آرایه هم تست کار کنی خوبه یه کتاب آرایه تشر الگو داره یه نگا انداختم بد نبود. ولی قطوره یکم!
در مورد شیمی هم مبتکران کفایت میکنه. ولی اگه میخوای بیشتر تست کار کنی سبز هم خوبه. یکی از بچه خیلی سبز رو کار میکرد هشتاد و خوردی زد. سبز و مبتکران فرق زیادی ندارن.
به امید موفقیتت
Last edited by mka703; 10-08-2011 at 06:34.
کسی در مورد کتاب هفته های من گاج چیزی می دونه ؟خوبه؟ مثل قلم چی نیست که فقط ساعت بزنی من یه دفتری می خوام که توش مثلا بنویسی از این ساعت تا این ساعت مثلا می خوام فلان درس بخونم همچین چیزی تو بازار هست
ممنون دوست عزیز
اول بابت این رتبه ی دورقمی ای که بدست آوردی بهت تبریک میگم و امیدوارم که در همان رشته ی مورد علاقه ات و همان دانشگاهی که دوست داری پذیرفته بشی.
دوم .........
می رسد روزی که بی من مرگ عشق میکنی باور
خط به خط نامه هایم را روزگاری میکنی از بر
می رسد روزی که بی من روزها را می کنی پرپر
داغ من بر روی موهایت می نشیند گرد خاکستر
ای با خون در رگ شور مستی میدمی
در رگ سرد حیاتم نقش هستی میزنی
میرسد روزی که بی من حلقه بر در میزنی
بر دل بی باور خود گفتی با من میزنی
این را گفتم که همیشه یادت بمونه که در هر کاری که وارد میشی فقط به شکل تخصصی آن را دنبال کنی و سعی کن به دنبال حل مساله ای باشی که یا تا به حال به چشم تخصصی به آن نگاه نشده است و یا اینکه تا به حال اصلا دیده نشده است و اگر هم تونستی به جایی برسی که بین مسائل به ظاهر بی ربط یک رابط روشن و منطقی پیدا نمایی تا جایی که تمامی این مسائل در سطح کلان و وسیع یک مساله از قبل طراحی شده را برایت نمایان کنند آن زمان هستش که به خودت تبریک بگو و خدا را شاکر از این لطف بی انتهایش باش
این کتاب از قلم چی که خیلی بهتر هستش
در واقع اسم این کتاب دفتر برنامهريزي هوشمند
كتاب هفتههاي من يك كتاب برنامهريزي هوشمند است و شامل تمام مقالات و موضوعاتي است كه يك دانشآموز به آن نياز دارد همراه با جداول برنامهريزي هفتگي و سايت مربوط به خود كه دانشآموزان با استفاده از كد رهگيري مندرج در اين كتاب ميتوانند عضو سايت شوند و تمام اعضاي آن با وارد كردن اطلاعات ميتوانند آمار دقيقي از مطالعات خود داشته و با ساير دانشآموزان هم سطح خود (از نظر پايه تحصيلي) مقايسه شوند.
کدام مشاوره مرآت بهتره
نویسنگانش مشاوران شبکه آموزشند
مثل نیکخو- دبیازر-جعفر قلی
من واسه فیزیک پیش رمزینه رو پیشنهاد می کنم وتوی کنکور هم فکر کنم هر سئوالی که از پیش داده بود رو درست جواب دادم در کل فیزیک رو 62 زدم(راضیم)
سلام خدمت همه دوستان و باتجربه های این تاپیک،من امسال دارم میرم سوم تجربی،دوم هم هیچی نخوندم و از چندتا درس و مبحث هیچی نفهمیدم.حالا اگه میشه چندتا کتاب خوب برای درسهای زیر و در سه پایه دوم و سوم و چهارم بهم معرفی کنید لطفا:
1.ریاضی تجربی
2.فیزیک تجربی
3.شیمی
4.زیست
5.هندسه
6.و بقیه درسهایی که فکر میکنین که مهمن واسه کنکور
با تشکر از جوابتون پیشاپیش
در مورد دفترای برنامه ریزی قبلا مفصل توضیح داده بودم .
من هفته های من رو دارم . چیز کاملا عادیه یه جدوله معجزه هم نمیکنه برای آدم . ازش فقط برای نوشتن ساعات مطالعه ام استفاده میکنم
اصل برنامه ریزی من توی یه سالنامه ی معمولیه که همتون هم دارید ! هر هفته برنامه اون هفته رو توی هر روز مینویسم . از هرچی دفتر برنامه ریزیه بهتره
منم میرم مشاوره!
هر هفته یه کاغذ میگیره A4 روش روزهای هفته رو مینویسه و دررس ها رو پارت پارت میکنه و مینویسه این روز چیا رو بخونم...هر پارت هم 2 ساعته...کمتر میشه اکثرا...خیلی هم توپه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)