دوستان من فوتبال با گزارش انگلیسی نگاه می کنم.
لطفا اگر کسی منبع آموزشی برای اشنایی با لغات گزارشگری داره بگذاره.
دوستان من فوتبال با گزارش انگلیسی نگاه می کنم.
لطفا اگر کسی منبع آموزشی برای اشنایی با لغات گزارشگری داره بگذاره.
سلام دوست عزیز...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این؟
![]()
يه نفر به من ميگه عبارت : losing my relegion چطور معني ميشه....losing چطوري ميتونه جنبه دستوري بگيره ؟
اگه داری به آهنگ معروفی اشاره میکنی که گروه R.E.M خونده ، یادت باشه این فریز هیچ ربطی به دین و مذهب نداره. بلکه یه اصطلاح به معنی از دست دادن کنترل و یا از کوره در رفتن هست.
I was pretty much losing my religion after being forced to listen to rap music by all the freshman girls at my school.
یه کم عامیانه تر:
Oh fuck, i just got hit by a truck. Thanks god - im now losing my religion
Last edited by Zero Hour; 01-06-2013 at 08:28.
پس به نظرم معادل «کفر کسی را بالا آوردن» مناسب باشه... [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
![]()
با تشکر از شما
دنبال مطالب آموزشی بیش تر هستم که فهم گزارش فوتبال رو راحت بکنه.
اگر چیزی یافتید ممنون میشم.
ظاهرا دوستان اين اواخر سرشون شلوغه. يعني كسي اطلاعاتي نداره؟!
سلام محمد جان...
خیلی کلیگویی کردی توی پستت...
ولی به نظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون ببین به دردت میخوره؟ [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
![]()
سلام. تا اونجایی که بنده اطلاع دارم این گونه داستانها در ادبیات به Monster literature معروف هستند. که میان خیر و شر رو در هم ترکیب میکنن و قصد القا کردن حس وحشت و ترس در خواننده با استفاده از نمایش دادن جنبه شیطانی در قالب monster یا هیولا رو دارن. اطلاعات بیشتر در ویکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست ميگي كلي گويي كردم، شايد علت اينه كه منظورم رو دقيق نميتونم برسونم. منظورم اصلا سبك نگارش كتاب دراكولا نيست. بيشتر نگارش گرامري مد نظرم هست. نميدونم چطوري بگم ولي دقت داشته باشيد گفت و گو هاي قديمي فرق ميكنه. من بيشتر دنبال اينم كه بدونم قواعد خاص گرامري براش هست يا نه. (اميدوارم منظورم رو فهمونده باشم.).
باز هم تشكر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)