نه بابا کجا صبا درسته
نمیدونم اسپید تست رو چه حساب این سرعتهارو میاره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه بابا کجا صبا درسته
نمیدونم اسپید تست رو چه حساب این سرعتهارو میاره
سلام
نمیدونم از این لاف زدنها چی نصیبتون میشه
زمان باقیمانده برای پایان دانلود دانلود با سرعتتون جور نیست
و این سرعت لحظه ای هست
نصف دانلود شما تموم شده
پس مونده 72 مگ
که با اینترنت من حدود 8 دقیقه زمان میبره تا تموم بشه
که تقریبا سرعت دانلود واقعی شما 40 تا 50 میشه
اما مال شما زده 24 دقیقه
امیدوارم تکرار نشه
Last edited by golmohammadi; 21-06-2011 at 00:51.
آقا این زده 12 دقیقه 24 ثانیه
که درستش با سرعت میانگین 250 باید میشد 5 دقیقه
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
قسمت ریز مصرف صبا قاطی کرده 2 ساعت پیش زده بود مصرف شده 2.9 گیگ الان زده 1.8 گیگ که من روز اول 1.8 تموم کردم پس نتیجه میشه گرفت![]()
Last edited by night-sky; 21-06-2011 at 00:17.
این هم پینگ ما با مکس نت . ساعت 1:127 شب !
یعنی واقعا درست کردن پینگ برای یه آی اس پی و یا مخابرات یه استان این قدر سخته که ما 2 ماهه داریم با این سر میکنیم ؟!
دوست عزيز جناب آقاي مسي! ميشه لطف كنيد از يكي از دانلودهاتون با حداكثر سرعت يه فيلم 2 دقيقه اي بذاريد
Last edited by urumchi; 21-06-2011 at 00:37.
امشب میگذارم دانلود . ببینیم چقدر دانلود میکنه . اونوقت سرعت میانگین دستم میاد . من فقط عکس گرفتم و گذاشتم اونم تو اول دانلود که مسلما فکر نکنم اول دانلود زمان درست محاسبه شده باشه ولی مسلما سرعتی که اون فایلی که روی مکس نت هست درست ترین سرعته و متوسط که اونم در پست های قبلی گفتم مال من 240 بود که فکر کنم مال دیسکاوری 220 باشه .
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
چطوری فیلم بگیرم ؟ جوری که بقیه ی صفحه نیافته . حالا افتاد هم هیچی اشکالی نداره . ممنونم که با نام مستعارم صدام کردین .
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
چطوری فیلم بگیرم ؟ جوری که بقیه ی صفحه نیافته . حالا افتاد هم هیچی اشکالی نداره . ممنونم که با نام مستعارم صدام کردین .![]()
اشتباه کردم 12 دقیقه
من با رسا نت میتونم در 12 دقیقه 100 مگ دانلود کنم
در حالی که برای ایشون مثلا با سرعت بالای 300 72 مگ را زده 12 دقیقه
با يكي از اين برنامه هاي Screen recorder .اگه تونستي برنامه Fraps رو دانلود كن و با اون فيلم بگير چون خيلي از Screen recorder ها به حالت slow motion يا حركات آهسته فيلم ميگيرن ولي Fraps تصويرو خيلي روان ضبط ميكنه
ضمن اينكه خود برنامه حجم كمي داره. حدود4مگ
دارم فیلم رئ درست میکنم . گفتم که اون اول دانلود بود و یه عکس .تو فیلم معلومه سرعتم میانگین 240 است . که از سرعت 128 صبا کمتره . البته الان تایم رایگانه .![]()
Last edited by razmjoo; 21-06-2011 at 02:01.
اینم فیلمه 3 دقیقه و نیم با کیفیت خوب و با حجم 3.5 مگ . رمز سایت messi است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)