تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 750 از 2550 اولاول ... 25065070074074674774874975075175275375476080085012501750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,491 به 7,500 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

درسته . به نظرم تست سرعت صبا درست ترینشه . این تست سرعت سرعت اولتو میده ولی سرعت اول شاید یا زیاد باشه و یا کم . خیلی وقتی سرعت من از 40 شروع میشه و میره رو 300 . خیلی وقتا هم سرعتم از 800 شروع میشه میاد رو 300 . معلوم نیست . برا همین اون لینکی که دادم بهترین تست سرعته . عملا سرعت من کمتر از 2 مگ است . سرعتم عملا اینه : 1920 کیلوبیت که میشه 1.875 مگابیت . البته این سرعتیه که تو بدترین شرایط میده و خیلی وقتا سرعتم بین 250 و 300 است . که 300 میشه 2.34 مگابیت
    نه بابا کجا صبا درسته
    نمیدونم اسپید تست رو چه حساب این سرعتهارو میاره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آره ویپ هست . یه چیی اتفاق افتاده که دارم کیف می کنم . من تا 3 ماه دیگه اکانتم باقی مونده بود . دیروز که تمدید کردم امروز زنگ زدم و خیلی با ادب با خانومه حرف زدم و گفتم که هنوز 4 گیگم مونده . یه ذره سرعتو زیاد ببندید یا یه جور دیگه جبران کنید . خانومه نمیدونم از نفهمی اینکارو کرده یا نه ولی 4 گیگم رو کم نکرده و با جای 8 گیگ با 2 گیگ هم برای اون جشنواره عید تا عید جمعا 14 گیگ ریخته به حسابم . علاوه بر اون سه ماهه گرفته بودم دیگه . زده 3 ماه اضافه کنه چون 3 ماه هم داشتم 6 ماه اضافه کرده . یعنی با 99 تومن یه سرویس دو مگ با 14 گیگ ترافیک و 6 ماهه گرفتم . دارم کیف میکنم .

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

سلام
    نمیدونم از این لاف زدنها چی نصیبتون میشه
    زمان باقیمانده برای پایان دانلود دانلود با سرعتتون جور نیست
    و این سرعت لحظه ای هست
    نصف دانلود شما تموم شده
    پس مونده 72 مگ
    که با اینترنت من حدود 8 دقیقه زمان میبره تا تموم بشه
    که تقریبا سرعت دانلود واقعی شما 40 تا 50 میشه
    اما مال شما زده 24 دقیقه
    امیدوارم تکرار نشه
    Last edited by golmohammadi; 21-06-2011 at 00:51.

3. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    و این سرعت لحظه ای هست
    نصف دانلود شما تموم شده
    پس مونده 72 مگ
    اما مال شما زده 24 دقیقه
    امیدوارم تکرار نشه
    آقا این زده 12 دقیقه 24 ثانیه

که درستش با سرعت میانگین 250 باید میشد 5 دقیقه

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------

قسمت ریز مصرف صبا قاطی کرده 2 ساعت پیش زده بود مصرف شده 2.9 گیگ الان زده 1.8 گیگ که من روز اول 1.8 تموم کردم پس نتیجه میشه گرفت
    Last edited by night-sky; 21-06-2011 at 00:17.

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

این هم پینگ ما با مکس نت . ساعت 1:127 شب !

یعنی واقعا درست کردن پینگ برای یه آی اس پی و یا مخابرات یه استان این قدر سخته که ما 2 ماهه داریم با این سر میکنیم ؟!

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آره ویپ هست . یه چیی اتفاق افتاده که دارم کیف می کنم . من تا 3 ماه دیگه اکانتم باقی مونده بود . دیروز که تمدید کردم امروز زنگ زدم و خیلی با ادب با خانومه حرف زدم و گفتم که هنوز 4 گیگم مونده . یه ذره سرعتو زیاد ببندید یا یه جور دیگه جبران کنید . خانومه نمیدونم از نفهمی اینکارو کرده یا نه ولی 4 گیگم رو کم نکرده و با جای 8 گیگ با 2 گیگ هم برای اون جشنواره عید تا عید جمعا 14 گیگ ریخته به حسابم . علاوه بر اون سه ماهه گرفته بودم دیگه . زده 3 ماه اضافه کنه چون 3 ماه هم داشتم 6 ماه اضافه کرده . یعنی با 99 تومن یه سرویس دو مگ با 14 گیگ ترافیک و 6 ماهه گرفتم . دارم کیف میکنم .

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

دوست عزيز جناب آقاي مسي! ميشه لطف كنيد از يكي از دانلودهاتون با حداكثر سرعت يه فيلم 2 دقيقه اي بذاريد
    Last edited by urumchi; 21-06-2011 at 00:37.

7. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    و این سرعت لحظه ای هست
    نصف دانلود شما تموم شده
    پس مونده 72 مگ
    اما مال شما زده 24 دقیقه
    امیدوارم تکرار نشه
    امشب میگذارم دانلود . ببینیم چقدر دانلود میکنه . اونوقت سرعت میانگین دستم میاد . من فقط عکس گرفتم و گذاشتم اونم تو اول دانلود که مسلما فکر نکنم اول دانلود زمان درست محاسبه شده باشه ولی مسلما سرعتی که اون فایلی که روی مکس نت هست درست ترین سرعته و متوسط که اونم در پست های قبلی گفتم مال من 240 بود که فکر کنم مال دیسکاوری 220 باشه .

---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------

دوست عزيز جناب آقاي مسي! ميشه لطف كنيد از يكي از دانلودهاتون با حداكثر سرعت يه فيلم 2 دقيقه اي بذاريد
    چطوری فیلم بگیرم ؟ جوری که بقیه ی صفحه نیافته . حالا افتاد هم هیچی اشکالی نداره . ممنونم که با نام مستعارم صدام کردین .

---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------

چطوری فیلم بگیرم ؟ جوری که بقیه ی صفحه نیافته . حالا افتاد هم هیچی اشکالی نداره . ممنونم که با نام مستعارم صدام کردین .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آقا این زده 12 دقیقه 24 ثانیه

که درستش با سرعت میانگین 250 باید میشد 5 دقیقه

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------

قسمت ریز مصرف صبا قاطی کرده 2 ساعت پیش زده بود مصرف شده 2.9 گیگ الان زده 1.8 گیگ که من روز اول 1.8 تموم کردم پس نتیجه میشه گرفت
    اشتباه کردم 12 دقیقه
    من با رسا نت میتونم در 12 دقیقه 100 مگ دانلود کنم
    در حالی که برای ایشون مثلا با سرعت بالای 300 72 مگ را زده 12 دقیقه

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با يكي از اين برنامه هاي Screen recorder .اگه تونستي برنامه Fraps رو دانلود كن و با اون فيلم بگير چون خيلي از Screen recorder ها به حالت slow motion يا حركات آهسته فيلم ميگيرن ولي Fraps تصويرو خيلي روان ضبط ميكنه
    ضمن اينكه خود برنامه حجم كمي داره. حدود4مگ

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دارم فیلم رئ درست میکنم . گفتم که اون اول دانلود بود و یه عکس .تو فیلم معلومه سرعتم میانگین 240 است . که از سرعت 128 صبا کمتره . البته الان تایم رایگانه .
    Last edited by razmjoo; 21-06-2011 at 02:01.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینم فیلمه 3 دقیقه و نیم با کیفیت خوب و با حجم 3.5 مگ . رمز سایت messi است .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •