تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 750 از 1126 اولاول ... 250650700740746747748749750751752753754760800850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,491 به 7,500 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوست عزیز لطفا کامل تر توضیح بدید میخوام بدونم این محدوده ای که استاد مشخص میکنه تا چقدر اختیار داره وقت بده منظورم اینه که دست خودشه یا زمان اون هم محدود و سراسری هست و اگه اون زمان به اتمام برسه سایت بسته میشه و دیگه از دست استاد هم کاری برنمیاد، یا اینکه استاد خودش هرچقدر که بخواد و تا هر زمانی حتی اگه محدوده اعتراض گذشته باشه میتونه تو نمره ها تغییرات بده.
    حالا چرا عصبانی هستی ؟ ... فکر میکنم بعد از اون محدوده دیگه نمیشه عزیز دل برادر ... وقتی یک زمانی رو مشخص میکنه یعنی توی اون زمان ( حالا یک هفته معمولا ) باید اعتراض بزنی به برگه ی تشریحی ... واسه تستی ها هم که باید اعلام اشکال کنی ... میان ترم هم که باید دم استاد رو ببینی
    مثلا واسه من ترم پیش مبانی رو استاد امکان اعتراض گذاشته بود ولی درسهای دیگه نبودن ... پس با این اوصاف دست استاده

2. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

فیزیک آسونه به نظرم ... همون مطالب حرکت یک بعدی و 2 بعدی و قوانین نیوتون دبیرستان و پیش دانشگاهیه و 1-2 فصل جدید داره فقط
    به نظرم که زیاد سخت نمیشه ... تازه اون 2 تا درس قبلی رو هم که افتادی قبلا یه نیم نگاهی بهشون انداختی
    nits عزیز شما فیزیک1 رو پاس کردی؟چند درصد کتاب مثل ریاضی حل کردنیه و چند درصدش حفظیه؟از حفظیشم نمره میاد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

nits عزیز شما فیزیک1 رو پاس کردی؟چند درصد کتاب مثل ریاضی حل کردنیه و چند درصدش حفظیه؟از حفظیشم نمره میاد؟
    آره پاس کردم رفت ... همش حل کردنیه ... حفظی خیلی کمه ... یعنی چی حفظی این درسها حفظین مگه ؟ اگر منظورت شرح قوانین و غیره هست شاید بیاد شاید هم نیاد حالا کو تا امتحانات ترم بعد ... ولی یه چی بگم که شما فقط کتاب رو بخون ... تست های آخر فصل رو بخون که چند تا عینا میدن از اونا ... از تشریحی های داخل کتاب و آخر کتاب حتما سوال میدن
    زیاد انرژی نسوزون که کدوم کتاب رو برداری یا برنداری ... دیر یا زود باید همشون رو پاس کنی ... پس چه بهتر که طبق چارت انتخاب واحد بکنی و بری جلو

5. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من توی "اطلاعات جامع دانشجو" یکی از درسها رو 10 شدم دوتا هم 11 دارم. حالا چون اینها به 12 نرسیده یعنی مشروط ؟؟

یکی از درسها رو میشه اعتراض زد. حالا بدون دلیل میشه درخواست تجدید نظر داد؟؟
    Last edited by Hossein_128; 29-01-2013 at 11:09.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

کسی میدونه نمرات پایان ترم تستی و تشریحی را چطور وارد میکنن منظور من اینه که بعد از اینکه استاد برگه امتحانی را تصحیح کرد وارد لیست میکنه و اون را میده به آموزش وارد سیستم کنه یا اینکه نمرات بوسیله استاد از همونجا (مثلا خونه استاد) وارد سایت گلستان میشه و جای دیگه و تو لیست دیگه ای وارد و بایگانی هم نمیشه؟
    لطفا از دوستان اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه، میخوام بدونم یوقت اگه استاد به اعتراض رسیدگی کرد و تو سایت نمره را اصلاح کرد، به غیر از سایت باید جاهای دیگر را هم اصلاح کنه یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

کسی میدونه نمرات پایان ترم تستی و تشریحی را چطور وارد میکنن منظور من اینه که بعد از اینکه استاد برگه امتحانی را تصحیح کرد وارد لیست میکنه و اون را میده به آموزش وارد سیستم کنه یا اینکه نمرات بوسیله استاد از همونجا (مثلا خونه استاد) وارد سایت گلستان میشه و جای دیگه و تو لیست دیگه ای وارد و بایگانی هم نمیشه؟
    تا چند ترم پيش امتحانات وارد ميكرد و الان فقط و فقط استاد ميتونه نمره هاي تشريحي رو وارد كنه يا تغيير بده و امتحانات به هيچ وجه نميتونه كاري كنه.

9. 3 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

س کردم رفت دیر یا زود باید همشون رو پاس کنی ... پس چه بهتر که طبق چارت انتخاب واحد بکنی و بری جلو
    آخه طبق چارت که نمیتونم.الان باید ریاضی2 و برنامه سازی پیشرفته و ساختمان گسسته بردارم ولی چون ریاضی1 و مبانی برنامه نویسی رو قبول نشدم نمیتونم بردارم.فعلا باید اون دوتا رو که افتادم قبول شم بعد نمیکشم باهم بخونم.میترسم ریاضی1 و مبانی به اندازه ی کافی سنگین باشه و دیگه نتونم فیزیک رو بخونم.موندم فیزیک رو بردارم یا یه درس عمومی.چون با ریاضی1 و مبانی میشه 7 واحد.منم بیشتر از 12 واحد که نمیتونم بردارم.اگه فیزیک رو هم بردارم میشه 10 واحد.1واحد هم آزمایشگاه و 1واحد هم تربیت بدنی.حالا موندم فیزیک رو بردارم یا یه درس عمومی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بالاخره چی شد. مشروطی زیر 10 ـه یا 12 ؟؟

من الآن 3 تا از درسها رو زیر 12 شدم. یعنی الآن اینها رو مشروط شدم؟ یا ملاک معدل کُله؟

12. این کاربر از Hossein_128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من الآن 3 تا از درسها رو زیر 12 شدم. یعنی الآن اینها رو مشروط شدم؟ یا ملاک معدل کُله؟
    من مال خودم رو نگاه کردم مال من هنوز همون 12 ــه . مشروطی هم به نا به معدل ترمی ــه نه معدل کل
    شما یه کاری بکن برو به اطلاعات جامع دانشجو اگر تو ترم های قبلی مشروطی داشتی نگاه بکن بازم برات معدل های بالای 10 رو مشروطی زده اگه زده باشه که مال شما باز همون 12 ــه اگر معدل بالای 10 رو براتون عادی زده یعنی مال شما شده 10

14. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

شما نمره هر درس در تعداد واحدش ضرب کن و بعد مجموع ( مجموع همه نمره های ضرب شده در تعداد واحدشون ) رو بر تعداد واحدی که اون ترم برداشتی تقسیم کن ...
    اگر زیر 12 اومد معدلت ، مشروطی
    ...همچنین اگر هر درس رو زیر 10 بشی اون درس رو مشروطی ...

در هر ترم ، معدل ترم رو نگاه کن که مشروط شدی یا نه ... معدل کلی که میزنن یعنی میانگین معدل ترمهایی که گذروندی

من مال خودم رو نگاه کردم مال من هنوز همون 12 ــه . مشروطی هم به نا به معدل ترمی ــه نه معدل کل
    شما یه کاری بکن برو به اطلاعات جامع دانشجو اگر تو ترم های قبلی مشروطی داشتی نگاه بکن بازم برات معدل های بالای 10 رو مشروطی زده اگه زده باشه که مال شما باز همون 12 ــه اگر معدل بالای 10 رو براتون عادی زده یعنی مال شما شده 10

اون خبر هم واسه ورودی ها 86 بوده ... برای ورودی های 86 معدل زیر 10 مشروطی به حساب میاد نه زیر 12 ... یعنی دانشجویان 86 ای که معدل زیر 12 و بالای 10 داشتن در بخش اطلاعات جامعشون ، اون ترمی رو که مشروط شده بودن رو حذف کرده بودن
    Last edited by nits; 29-01-2013 at 17:59.

16. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •