کیفیت 1537 بهتره. از تکنولوژی های جدیدتری هم استفاده می کنه.
کیفیت 1537 بهتره. از تکنولوژی های جدیدتری هم استفاده می کنه.
به نظر من اگه 1640 بگیرید بهتره. با این مک بوک خیلی عالیه ولی چون نصب ویندوز روش دردسر داره و کاراییش رو کم می کنه و شما هم برای برنامه نویسی به برنامه های تحت ویندوز نیاز دارید 1640 انتخاب بهتری برای شما هست.
همون طوری که دوستمون گفتن برای بازی باید بودجه رو حداقل تا حدود 1،700 تا 1،800 افزایش بدید. ولی از جهت خرکار بودن IBM عالیه.
بدنه IMR طرح الماس سیاه
نمیدونم این یعنی چی ؟!!
یعنی چجوریه ؟ کیفیت خوبیه یا نه ؟
واسه بدنه یه لپ تاپه که تو مشخصاتش زده
ميدوني من زياد ا سيستم بازي نميكنم. ولي يه بازي كانتر هستش كه بازي ميكنم از طريق اينترنت. يعني اين هم نميشه . آخه تو قيمت هاي پايينشم ديدم كارت گرافيكش خوب بود. بازيهاي قديم هم نميشه منظورت چيه . ممنون ميشم بيشتر توضيح بدي. قربونت
قضیه اینجاست که اصلا کارت گرافیک لپ تاپ با دسکتاپ فرق داره. مثلا کارت گرافیک ATI 4870 X2 رو در نظر بگیر. این کارت گرافیک اگه روی دسکتاپ باشه تا 5 سال دیگه همه ی بازی ها رو با بالاترین تنظیمات حداقل روی رزولوشن 1600x1200 جواب میده. ولی همین کارت گرافیک که روی لپ تاپ هم هست چون طراحی گرافیک های لپ تاپ فرق میکنه فوقش میتونه مثلا رزولوشن 1280x960 رو جواب بده. این که گفتم بعد از GeForce GTX 280 SLI قویترین کارت گرافیک لپ تاپه. حالا اگه یه کارت گرافیک ضعیف تر باشه شما روی 800x600 هم ممکنه نتونی روون بازی کنی.
بازی های گرافیک بالا مثل Crysis رو که کلا باید بیخیال شی.
Counter Strike خیلی گرافیکش بالا نیست. فکر کنم جواب میده. ولی در کل گفته باشم زیاد نمیتونی با این بودجه روی کارت گرافیک حساب کنی.
سلام دوستان
كسي اطلاع داره dell studio 15 با كارت كرافيكي ATI 4570 تو بازار هست يا نه؟
و قيمتش چنده؟
الان توي امريكا با اين كارت كانفگ ميشه،اكه تو ايران نيست، ميشه اميدوار بود به اين زودي به ايران هم بياد؟
پيشاپيش ممنون.
Last edited by mehdivet; 28-05-2009 at 22:02.
کسی نبود جواب مارو بده ؟!
خب شما بگو چه لپ تاپی تا ما ببینیم بازی چند چنده. اگه لینکی چیزی ازش داری بذار.
لپ تاپ juniper ه !!
فقط قسمت IMR مفهوم نیست ،طرح الماس یاهش خوب معلومه که مشکیه و براقه دیگه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)