من توی هیچ کدوم از آیدی هام با مسنجر نمیتونم برم ولی توی تمام میلهام میتونم برم !!!!!! چکار کنم کلافه شدم ؟؟؟؟؟
من توی هیچ کدوم از آیدی هام با مسنجر نمیتونم برم ولی توی تمام میلهام میتونم برم !!!!!! چکار کنم کلافه شدم ؟؟؟؟؟
شما یه دور از سایت یاهو وارد ایدیت شو بعد با یاهو مسنجر امتحان کن به احتمال زیاد درست میشه .
[QUOTE=Eblis 2011;7290375]شما یه دور از سایت یاهو وارد ایدیت شو بعد با یاهو مسنجر امتحان کن به احتمال زیاد درست میشه .[/QUOT
آقا اینکارم انجام دادم ولی باز وارد مسنجر نمیشه !! آیدی های دیگه هم همینجور شدن!!! آنیستال هم کردم درست نشد!
Last edited by asidbaz2000; 29-10-2012 at 21:31.
وارد سایت یاهوو شو از قسمت میل آیدی و پسوردتو بزن تا وارد ایمیلیت بشی ......بعد که وارد میلیت شدی sign out شو و حالا از یاهوو مسنجر وارد شو ببین مشکلت حل میشه یا نه .
انجام دادم اینکارو نشد که نشد
آقا ظاهرن مشکل از یاهو نیستش! از داخل ایرانه! چون وقتی که (hotspot shield) روشن میکنم بدون ارور وارد مسنجرم میشم ... با این اوصاف شما فکر میکنین مشکل از کجاست؟؟
با یک ID دیگه تست کنید و همچنین استفاده از وی | پی / ان رو هم تست کنید ببیند مشکل برطرف میشه
چرا یاهو نمیزاره روم برم؟
خطای:
Signing in to chat took longer than expected. please try again later.
میاد!
وین هم عوض کردم نه به خاطر این. ولی بازم میاد.
سلام
یه سوال داشتم؟
وقتی یاهو مسنجر رو باز می کنم اطلاعات فردی در یک پنجره باز میشه که سه گزینه accept , decline , ignore داره و اگر accept رو بزنم فرد به لیستم اضافه میشه حالا اون دو تا گزینه دیگه برای چی هست ؟
ممنون
decline درخواست طرف رو کنسل میکنه و ignore علاوه بر کنسل دیگه نمیذاره طرف درخواست دوباره بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)