تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 750 از 800 اولاول ... 250650700740746747748749750751752753754760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,491 به 7,500 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلاا دوستانمن به یه مشکل بزرگی برخوردم.می خواستم با نرم افزار پارتیشن مجیک به درایو ویندوزم فضای بیشتری بدم که نشد و وقی سیتم رو ریستارت کردم دیگه بالا نیومد.حالا میخوام ویندوز هم نصب کنم صفحه نصب ویندوز رو بالا نمیاره و نمی تونم از نرم افزارهای بوت هم استفاده کنم.نمی دونم مشکل از چی هست. ...لطفا کمک کنین.
    بوت دیوایس را رو یcd rom میزارید؟

2. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلاا دوستانمن به یه مشکل بزرگی برخوردم.می خواستم با نرم افزار پارتیشن مجیک به درایو ویندوزم فضای بیشتری بدم که نشد و وقی سیتم رو ریستارت کردم دیگه بالا نیومد.حالا میخوام ویندوز هم نصب کنم صفحه نصب ویندوز رو بالا نمیاره و نمی تونم از نرم افزارهای بوت هم استفاده کنم.نمی دونم مشکل از چی هست. ...لطفا کمک کنین.
    سلامو
    وقتی سیستم رو روشن میکنی کلید delete رو فشار بده ، تو صفحه ای که باز میشه برو رو گزینه دوم و بوت CD (first boot) رو انتخاب کن!
    این کار و کردی یا نه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

10

سلام دوستان...یک مشکل با ویدیوهای ts دارم....
    یک سری برنامه از ماهواره ظبط کرده بودم که با کامپیوتر قبلیم با نرم افزارهای K-Lite Codec KMPlayer,GOMPlayer, و...اجرا میشدن اما حالا که کلا کامپیوترمو عوض کردم و اون فایلهارو از روی سی دی ریختم روی کامپیوتر،با هیچ کدوم ازون نرم افزارها که گفتم اجرا نمیشن؟!
    باید چیکار کنم؟
    توی عکس اگه نگاه کنید فرمت پایین فایل را زده MPEG-TS ولی فرمت فایل را با پسوند .tps مشخص کرده!!!!!!!!!!!!

راستی اروری که KMPlayer و K-Lte Codec میده را توی عکس زیر ببینید...
    ســـــــــــــــــــلــــ ـــــــــــــــــام
    بچه ها کسی نبود این سوال منو جواب بده؟؟
    خودم نمیدونم مشکلش چیه ولی یادمه قبلا فرمتشو مثل توی عکس نمیزد.....یعنی پایینش نمیزدMPEG-TS ،حالا نمیدونم ...
    فقط مطمعنم که باید درست بشه ولی یک کار کوچیک میخواد....دوستان چیزی به ذهنتون نمیر3 ؟؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام.
    بچه ها من نزدیکترین تاپیک به این مشکل رو اینجا دیدم به هر حال اگه تاپیک اختصاصی واسه ویندوز لایو وجود داشته و ما ندیدیم ببخشید.
    مشکل م اینه که من وقتی کامپیوتر و تحت ویندوز لایو بالا میارم (Windows XP Live Without Need Hard Drive) اگه درایو های هارد فرمت FAT32 داشته باشن ویندوز لایو نشونشون میده اما اگه NTFS باشن نشون نمیده هیچ درایوی رو.
    راهی وجود داره که من درایوهای هارد NTFS و تحت ویندوز لایو بتونم ببینم؟
    اگه وجود داره لطفا بفرمایید و اگه وجود نداره در صورت امکان نرم افزاری مثل ویندوز لایو رو بهم معرفی کنید که وقتی CD شو میزارم و کامپیوتر رو ریستارت میکنم و تحت CD بالا میارم مثل ویندوز لایو بتونه بدون اینکه به داخل ویندوز اصلی هارد بره تحت خودش درایوهای هارد رو بهم نشون بده و اجازه مدیریت فایلها رو بهم بده.
    ممنون از دوستان.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام.
    بچه ها من نزدیکترین تاپیک به این مشکل رو اینجا دیدم به هر حال اگه تاپیک اختصاصی واسه ویندوز لایو وجود داشته و ما ندیدیم ببخشید.
    مشکل م اینه که من وقتی کامپیوتر و تحت ویندوز لایو بالا میارم (Windows XP Live Without Need Hard Drive) اگه درایو های هارد فرمت FAT32 داشته باشن ویندوز لایو نشونشون میده اما اگه NTFS باشن نشون نمیده هیچ درایوی رو.
    راهی وجود داره که من درایوهای هارد NTFS و تحت ویندوز لایو بتونم ببینم؟
    اگه وجود داره لطفا بفرمایید و اگه وجود نداره در صورت امکان نرم افزاری مثل ویندوز لایو رو بهم معرفی کنید که وقتی CD شو میزارم و کامپیوتر رو ریستارت میکنم و تحت CD بالا میارم مثل ویندوز لایو بتونه بدون اینکه به داخل ویندوز اصلی هارد بره تحت خودش درایوهای هارد رو بهم نشون بده و اجازه مدیریت فایلها رو بهم بده.
    ممنون از دوستان.
    با سلام
    شما برو لینک زیر من تو یه کامپیوتر نمیدونم فرمت هاردش fat یا ntfs بود با این بالا آوردم درایواشو نشون داد شما هم امتحان کن ببین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض نصب windows xp service pack 3

سلام دوستان.من windows xp service pack 3 را دانلود کردم و روی سیستم service pack 2 نصب هست و خواستم فقط upgrade کنم که خطای زیر رو داد،مشکل از کجاست دوستان؟

[
    Last edited by paymon2008; 12-03-2011 at 16:07.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من داخل ویندوز 7 قسمت Ip protocal version 4 هر چی Ip و Dns میزنم سیستم خاموش روشن میشه میره روی Optain چرا مثل Xp ثابت نمیمونه؟؟؟؟
    در ضمن فایل های تصویری رو که میزنم پیش فرض با gom player پخش بشه تیک always رو هم میزنم ولی دوباره فایل ها رو با winamp پخش میکنه یعنی انگار ریست میشه همه چی بر میگرده؟؟؟؟
    از دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خب وقتی میاد هیچ دکمه ای کار نمیکنه. روش اوکی هم کنم که میره.
    پیغام همین بود دیگه، چیز دیگه ای غیر از این نمینویسه
    سلام

واسه این گفتم عکس بذار چون تو سر تیتر ارور معمولا مینویسه مثلا مشکل از Explorer.exe یا سخت افزاره.

چند جا گشتم اکثرا" Repair کردن ویندوز رو بهترین راه دونسته بودن.

میگم نمیشه راست کلیک کرد
    کسی که اینکارو کرده 1 درصد هم از کامپیوتر سر در نمیاره ، چه برسه رجیستری
    فایل رو از ضمیمه دانلود کن . اول فایل های درون پوشه ی 1 رو اجرا کن و سیستم رو Restart .

اگر مشکل حل نشد سپس فایل های موجود در پوشه ی 2 رو اجرا کن و دوباره ری استارت کن.

سلام دوستان
    من اومدم با ذستور MsConfig یه چنتا برنامرو از startup خذف کنم الان میخواد یه فایلیو Add کنه اسمشم که پیدا میکنه system هستش بعد توی سرچ پیدا نمیکنه بازم میاد رفته توی عصاب چیکار کنم؟
    ممنون
    دوست گلم لطفا واضح و روشن تر مقصودتون رو بیان کنید .

سلام
    من هر چی تو بخشها گشتم جایی پیدا نکردم که این درخواستمو بگم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
    من درایور کامل(کارت صدا و...) این مادر بورد رو میخوام.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان.من windows xp service pack 3 را دانلود کردم و روی سیستم service pack 2 نصب هست و خواستم فقط upgrade کنم که خطای زیر رو داد،مشکل از کجاست دوستان؟

[
    طبق پست زیر وارد ریکاوری کنسول شو و دستورات رو وارد کن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من داخل ویندوز 7 قسمت Ip protocal version 4 هر چی Ip و Dns میزنم سیستم خاموش روشن میشه میره روی Optain چرا مثل Xp ثابت نمیمونه؟؟؟؟
    در ضمن فایل های تصویری رو که میزنم پیش فرض با gom player پخش بشه تیک always رو هم میزنم ولی دوباره فایل ها رو با winamp پخش میکنه یعنی انگار ریست میشه همه چی بر میگرده؟؟؟؟
    از دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟

سؤال مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در انجمن خودش بپرسید.

به تنظیمات winamp رفته و یک فایل هایی رو که نمیخواید با این برنامه اجرا بشن بردارید.

سپس دوباره gom player رو برای اجرای فایل ها انتخاب کنید و سیستم رو Restart کنید.

موفق باشید

11. 4 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلامو
    وقتی سیستم رو روشن میکنی کلید delete رو فشار بده ، تو صفحه ای که باز میشه برو رو گزینه دوم و بوت CD (first boot) رو انتخاب کن!
    این کار و کردی یا نه؟!
    آره. این کار رو کردم.تا حالا به چنین مشکلی برنخورده بودم.به هیچ چیزی دسترسی ندارم که ویندوز رو فرمت یا درست کنم

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سؤال مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در انجمن خودش بپرسید.

به تنظیمات winamp رفته و یک فایل هایی رو که نمیخواید با این برنامه اجرا بشن بردارید.

سپس دوباره gom player رو برای اجرای فایل ها انتخاب کنید و سیستم رو Restart کنید.

موفق باشید
    [/QUOTE]

ممنونم. الان این نرم افزار Fix desktop برای من گذاشتین؟؟؟ چیکار میکنه؟ باید هر 2 تا رو احرا کنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •