منم می گم بهتره...
0225 هم الان همه دارن می خرن ، صب می کنن تا کپی خور بشه... نهایتا یه ماه دیگه کپی خور میشه... توی این مدت شما کنسولو نگه می دارین ، هر وقت کپی خور شد می برین میدین کپی خور می کنن...
منم می گم بهتره...
0225 هم الان همه دارن می خرن ، صب می کنن تا کپی خور بشه... نهایتا یه ماه دیگه کپی خور میشه... توی این مدت شما کنسولو نگه می دارین ، هر وقت کپی خور شد می برین میدین کپی خور می کنن...
سلام دوستان
ميگما !!! اين كنترل فرمون ماشين به PS3 هم ميخوره !!!
يه چيزي شبيه اين !!! قيمتشون حدودا چقدره !!!
اگه سوالاتم تكراري بود شما ببخشيد!!!
![]()
سلام دوستان
جدیدا PS3 من داغ میکنه و فنش میره رو درجه آخر ! صدای خفنی هم میده انگار که سشوار روشنه !!!!
البته من هر از گاهی با جارو برقی ورودی و خروجی های هواش رو تمیز میکنم که مقداری از گرد و خاک داخلش رو بگیره ! ایندفعه هم بردمش تعویض روغنیباد گرفتم توش و کلی گرد و خاک ازش در اومد ! اما بازم فرقی نکرد و همچنان داغ میکنه ! اینم بگم که هنوز کولر خونه رو راه ننداختم و هوای اتاق نسبتا گرمه . محل قرار گیری دستگاه هم محل مناسبیه . یعنی دور و اطرافش بازه و هوا جریان پیدا میکنه و خیلی نزدیک تلویزیون و بقیه دستگاه های صوتی تصویری نیست که گرمای تولید شده از اونا اذیتش کنه.
میخواستم ببینم برای شما همچین مشکلی پیش امده ؟ راه حلش چیه ؟ چه خاکی تو سرش بریزم ؟
راستی دستگاهم 40 گیگ FAT هستش و فکر کنم NTSC-J باشه اگه اشتباه نکنم .
یک سوال دیگه اینکه نحوه قرار گیری دستگاه ( ایستاده باشه یا خوابیده ) توی گرم شدنش تاثیری داره یا نه ؟
آره میخوره ،
از این آشغالی هاش هست 20-30 تومن ولی یه چیز درست و حسابی بخوای حدودای 300-400 تومنی میشه .
اگه الان من ٤٠٠ بدم slim 360 چه قدر بايد بدم براي كپي خور كردنش.
فكر نكنم تو اردبيل كسي بتونه بايد بيارمش تهرون.اونجا چند كپي خور ميكنند؟
دوستان یه سوال دارم
آیا دسته usb کامپیوتر به پلی 3 وصل میشه
یکی نیست یه راهنمایی بکنه! به خدا ثواب داره![]()
من هم اهل گیم هستم هم اهل فیلم نگاه کردن.دوستان یه سوال داشتم. ps3 از نظر پخش چند رسانه ای و سینمای خانگی چه جوریه؟؟ به نظرتون اگه خواستم یه سینمای خانگی ببندم، از ps3 استفاده کنم یا یه سینمای خانگی بخرم با توجه به این که قیمت سینمای خانگی بلوری حدود 400-500 تومن میشه.
یه سوال دیگه که برای پخش dvd و bluray باید دیسکهاش اورجینال باشه؟؟؟
دوستان سوال منم یه جواب بدین میخوام بدونم دسته usb کامپیوتر به پلی 3 میخوره یه نه
و یه سوال دیگه هم دارم که بازیایی که میخوام تو هارد اکسترنال بریزم رو باید چه جوری بریزم تو خود فضای هارد بریزم یا باید پوشه درست کنم بعد بریزم توش
معلومه كه ميشه
اما احتماله زياد فقط ويبراشن كار نكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)