memory cart corrupted!
تو file manager که میری اینو نوشته!
میگه باید format بشه!
format کردم! اما بازم همینجوری شد!
memory cart corrupted!
تو file manager که میری اینو نوشته!
میگه باید format بشه!
format کردم! اما بازم همینجوری شد!
منم اره. ولي 2نوع:
1.همين كه شما ميكين. البته شماره طرف 0935 بود. بعد يه مدت خودش درست شد.
2. به ايران سليا كه س م س ميدم، 3-4 تاش ميره، طرفم ميده، ولي من كه ميدم، بهش نميرسه. Delivery هم نوشته pending . مسأله اى شده. بايد 2 روز صبر كنم تا بتونم دوباره اس بدم. خطم 911 دائميه.
جواب سوالمو ندادين. من نميتونم برنامه هاي Java رو روي مموري كارد نصب كنم. مجبورم همه رو روى فن ممورى نصب كنم. با مشكل كمبود جا در فن مواجه شدم. كمك لطفأ.
راستي بيشنهاد ميكنم يه ايرانسلم بكيرين. من واسه اينترنتش كرفتم. خيلي با 5700 باحاله. من فك ميكنم كه 5700، اينترنتش باك داره، جون هزينش خيلي نسبت به كوشياي ديكه كمتره، من با Slick ميرم به اي دي، 1بارم با اينكه زياد جت كردم، هيجي هزينش نشد. شاخ در اوردم. الانم با 5700 دارم بست ميدم. ميبينيد كه 4حرفو ندارم.
احتمالا اون موقع پنج شنبه بوده که براتون مفت تموم شده
در ضمن این که اس ام اس میره یا نمیره همش به سیم کارت ربط داره نه گوشی!
فکر کنم گوشی به شماره حساس میشه .اون 3230 به یک شماره تالیا حساس بود.این 5700 یدونه 0912 و یدونه 0919
باید با یه سیمکارت دیگه هم تست کنم ببینم باز اینجوری میشه یا نه.
میگما ما چقدر همدردیم![]()
منم بعضی موقع با یه مخاطب خاص این مشکلو دارم
خودش درست میشه!
خط من 911 ست و اون 935!
----
سوال من فراموش نشه!
امیدوارم مموریت نسوخته باشهرو یه گوشی دیگه هم تست کن.با رم ریدر میتونی توش چیزی بریزی؟
نه بابا_بنج شنبه ،جمعه نبود،اكر هم بود_كه مجاني نميشد_بيشتر وقت ها همين جور كه ميكم،ميشه
منم فك ميكنم حق با مهندسه_جون فقط به دو نفر كليد ميكنه
قیمت همه گوشی ها افت کرده غیر از این 5700 قیمتش بین 268 تا 275 هزار تومانه
n78 سه ماه پیش 320 تومن بود الان شده 260 ولی 5700 مثل اینکه گرون تر از اونه
عجیبه نه؟؟؟
به نظر من 2 علته که باعت میشه قیمت 5700 نشکنه اولا یه گوشیه تازه هست دوما 250 تومن قیمتی نیست که به این زودیا بشکنه شاید یکی دوسال دیگه. مثل n73 که البته اون اولا 600 تومن بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)