سلام
n73 چه طوری فرمت میشه البته خود گوشی رو نمیگما رمشو میگم من هم از طریق 7370 فرمت کردم هم از کلیدهای ترکیبی *3کلیدسبزو کلید پاور اما رم فرمت نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه رم 1gig چنده ؟؟ (9000 تومن)؟
سلام
n73 چه طوری فرمت میشه البته خود گوشی رو نمیگما رمشو میگم من هم از طریق 7370 فرمت کردم هم از کلیدهای ترکیبی *3کلیدسبزو کلید پاور اما رم فرمت نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه رم 1gig چنده ؟؟ (9000 تومن)؟
اون کاری که شما کردی گوشی رو فورمت میکنه نه رم رو.برای فورمت کردن رم برو Tools بعد Memory بعد Option و بعد Format memory Card رو بزن. با این کار کلیه اطلاعاتت روی مموری پاک میشه
قیمت رم هم بستگی به مارکش داره و اینکه اصلی باشه یا متفرقه این قیمتی که شما واسه 1 گیگ دادی مطمین باش از متفرقه هم متفرقه تره چون 1 گیگ متفرقه حدودا 15 تومن هست و 1 گیگ اصلی 23 24 تومن
سلام دوستان
دوست عزیز saman_23 و دوستان عزیز دیگری که بدون چشمداشت راهنمایی مفید می کنند ضمن تشکر از شما از صحبت های حاشیه ای دیگه خارج می شیم سو تفاهمی بوده و ...
یه سوال داشتم آیا نرم افزاری برای چراغ قوه است که بشه شدت روشنایی فلاش دوربین را مانند حالت عکس گرفتن نگه داشت چون نرم افزارهایی که من نصب کردم همشون نور را به اندازه حالت فیلم برداری نگه می دارن آیا از لحاظ سخت افزاری امکان داره ؟
با تشکر
رم من king ston
و یه سوال دیگه که جاهای دیگه 100 بار پرسیدم اما کسی جوابمو نداد
(وقتی من میخوام یه بازی یا برنامه java نصب کنم تا 90% پر میشه بد یه پیام میده و میاد بیرون البته وقتی میخوام اون بازی یا برنامه رو بریزم تو رم این مشکل پیش میاد (ولی وقتی میریزم تو phone memory مشکلی پیش نمیاد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
ممکنه ایراد از این رم ما باشه (اینم بگم که من چنتا بازی و برنامه (sisx) تو رم ریختم و مشکلی پیش نیومده??????
گوشی و رم رو فرمت کردم اما درست نشد.![]()
ای بابا
یه مشکل دیگه وقتی رم و گوشی رو فرمت کردم
بعد از فیلم برداری دیگه فیلم پخش نمیشه این پیامو میده_unable to play media clip
راستی من یه کلیپ تصویر از یکی بلوتوث کردم با پسوند 3gp که نشون داد ولی فیلم برداری خودش که mp4 نشون نمیده
یه چیز دیگه قبل از فرمت تو قسمت app.mgr. یه چنتا برنامه بود که بعد از فرمت همش پاک شد والان تو اون قسمت فقط 4تا برنامه هست که اونا رو خودم نصب کردم
ویه چیز دیگه ..قبل از فرمت مموری گوشی 37 مگابایتش خالی بود ولی الان 44 مگابایتش خالی هست .(بعد از فرمت هیچ مشکلی پیش نیومده بغیر از پخش نشودن فیلم ها با پسونده mp4 ..........وایی دیگه اعصابم خورد شد
لطفا یکی کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممک کنه تا موبایلو خوردش نکردم
بازم سوال دارمااااااااااا که بعدن مپرسم ولی لطفا قبلیا رو جواب بدین اونا واجبترن مرسی
دوستان مي گن صفحه كليد ان73 رو سالي يه بار بايد عوض كرد و خراب مش ه خيلي ها گفتن نظر شما برا خودتو محترم ولي نظرتون حالا چيه؟؟
من Username خودمو از Saman_23 به Saman-Tci عوض کردم اگه کسی بازم سوالی داشت در خدمتم
فریمور جدید نوکیا برای n73 ...
مهمترین ویژگیهای این فریمور :
فعلا در تایوان و هنگ کنگ عرضه شده. تمام ویژگی های میوزیک ادیشن رو داره + اینکه دکمه میوزیک پلیر به دکمه multimedia key همون دکمه ای که تو معمولی هست تبدیل شده. اینم عکسش :
برنامه Windows LIVE Messenger به صورت پیش فرض روش نصبه و یه سری امکانات اینترنتی دیگه و یه تعداد میانبر به سایتهای معروف اینترنتی...
این هم product code اینترنت ادیشن :
0539364 : Taiwan’s language pack: English + Traditional Chinese
0539366 : Hong Kong’s language pack: English, Traditional Chinese, Simplified Chinese
در ضمن آخرین ورژن فریمور اینترنت ادیشن اینه : 3.0638.0.0.43
اونهاییکه فریمور گوشیشون بالاتر از اینه حالا فرق نمیکنه معمولی یا میوزیک ادیشن نمیتونن به اینترنت ادیشن تبدیل کنن باید وایسن تا فریمور جدید اینترنت ادیشن بیاد که بالاتر باشه....
دوست خوبم الان با اومدن اين فريم وير و مدل جديد گوشي به نظر شما موزيك اديشن يعني كشك ديگه آره؟؟؟ نظر شما چيه؟ درثاني اين فريم وير جديد كه مي گي رو گوشي جديد نصب شده و دكمش عوض شده ؟؟؟ فريم وير جديدي كه فرمودي همون اينترنت اديشنه درسته؟؟؟؟ اگه اينجوري باشه بخريميش وقتي اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)