تعرفه gprsو mms رو یکی به صورت روشن توضیح بده.آیا فقط دانلود فایل مدنظره؟
تعرفه gprsو mms رو یکی به صورت روشن توضیح بده.آیا فقط دانلود فایل مدنظره؟
sms فقط مشهد قطع شده یا همه جا اینطوری شده؟
دریافت میکنه ولی ارسال نه
هنوز منتظر تنظیمات mms واسه K310i هستم
Last edited by Solly; 11-03-2007 at 15:00.
بله دوست عزيز ، فقط ميزان دانلود و آپلود مد نظره و مدت زمان آن بودن شما هيچ تائثيري نداره ...
يعني مثل اين ديال آپ نيست كه اگه وصل بشي و حتي اگه هيچ صفحه اي رو دانلود نكنيد بازم پول اينترنت و كارت شما ميره ... بلكه اين طوريه كه مثلا براي هر كيلو بايت اطلاعات دانلود شده و يا آپلود شده يه تعرفه اي دارن ...
اميدوارم متوجه شده باشيد .
باز کردن صفحات اینترنتی هم فکر کنم یه جور دانلود هستش(مثلا دانلود متن ها و تصاویر موجود در سایت)
ایا برای اینم پول میندازه؟؟
مسلما!!
كاملا واضحه !!
browse كردن در واقع download هستش.
در برنامه opramini هر صفحه اي رو كه باز ميكنيد مشخصه كه چند كيلو بايت هست.
معمولا هر صفحه بين 3-30 كيلو بايت هست.
مياندوآب
شهر مياندوآب مركز شهرستان مياندوآب در استان آذربايجان غربي با پهنه اي حدود 10 كيلومتر مربع قرار دارد. شهر مياندوآب به دليل اينكه ميان سيمينه رود و زرينه رود قرار گرفته است « ميان دو آب » ناميده شده است . مياندوآب بدليل قرار گرفتن در مسير راه تبريز ـ مراغه ـ سنندج و اروميه و پيوند دادن استان هاي آذربايجان غربي و شرقي و كردستان از جايگاه ارتباطي و نظامي و استراتژيك ويژه اي برخوردار است . هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر تقريبا کامل است.
سقز
سقز، در شمال استان کردستان، و بخشي از کردستانبزرگ است. از حدود 1000 سال پيش از ميلاد مسيح، اقوام کرد در سقز و مناطق اطراف اين شهر مي زيسته اند، و بسياري بر اين باورند که نخستين ساکنان اين شهر، يعني قوم ماد، اجداد ايراني هاي غرب کشور هستند. سقز در ارتفاع 1493 متري واقع شده و آب و هواي متغيري دارد؛ زمستانهاي سرد و برفي و تابستانهاي داغ و خشک. به دليل ارتفاع زياد و رطوبت کم در تابستان، هواي اين ناحيه رقيق و خشک است. اين شهر بطور کامل تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته است.
ايلام
استان ايلام در غرب ايران با مساحت حدود 20150 كيلو متر مربع ، تقريباً 2/1 از مساحت كل كشور، را تشکيل ميدهد. اين استان از طرف شمال، با استان كرمانشاه از طرف شرق با استان لرستان ، از طرف جنوب با استان خوزستان و در غرب با كشور عراق با طول مرز مشتركي در حدود 425 كيلومتر مربع واقع شده است. مرکز ايلام شهر ايلام مي باشد که هم اکنون تمامي اين شهر تحت پوشش قرار گرفته است.
اليگودرز
اليگودرز يكي از مهمترين شهرهاي استان لرستان است و در نقشه جهان، در عرض جغرافيايي (33.37 درجه) "11 '22 °33 شمال خط استوا و طول جغرافيايي (49.72 درجه) "11 '43 °49 شرق نصف النهار مبدا قرار گرفته است. اين شهر تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته است.
باقر شهر
باقر شهر يکي از شهرهاي تهران، واقع در جنوب اين استان است. پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل شده است.
ملاير
ملاير، يکي از شهرهاي استان همدان است که در غرب ايران واقع شده است . ملاير مرکز تجاري تعداد کثيري از روستاهاي کشاورزي جنوب شرقي استان و همچنين يکي از مراکز کوچک قاليبافي است. اين شهر در مسير اصلي همدان - اراک و همدان - بروجرد قرار دارد. ملاير بطور کامل تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته است
[QUOTE=M Like Mother;
16- دوستانی هم که سیمکارت اپراتور دولتی دارن و میگن هزینه ها یش بالاست اعتصاب کنیم . به نظر من این کارهای قهر آمیز جواب نمی ده اونهم در
مقابل غولی مانند اپراتور دولتی. بهتره از راه کاره های دیگه مثلا حمایت از ایرانسل، کارشان را جلو ببرند. مثلا سیمکارت دولتی رو بفروشن و یه ایرانسل
بگیرن.[/QUOTE]
یه تاپیک در مورد حمایت از ایرانسل ایجاد کردم. از ایرانسل حمایت کنید
معلوم نيست چه خبره!!!!
در حاليكه پنجشنبه و جمعه انتن دهي و سرعت اينترنت فوق العاده بود ديروز و امروز تقريبا همه چي قطعه!!
خدا كنه فقط به تغييرات شبكه مربوط بشه
ولي علتش هد چي كه باشه يه ضد تبليغ اساسي براي ايرانسله
وقتي با تمامه توان داره رويه mms و gprs مانور ميده
افراد زيادي كه ميرن و به همين بهانه ايرانسل ميگيرن يه ضد حال اساسي ميخورن
و ايرانسل بايد خيلي حواسشو جمع كنه
حتي اگر اين مشكلات موقتي باشه
اونقدر باهات موافقم که دیگه بهتر و بیشتر از این نمیشه .
من میخواستم سیم کارت اپراتور دولتی رو توی جوب بندازم اما دیدم جوی خیابان سزاوار بی حرمتی نیست![]()
من که سیم قبلیم رو گذاشتم تو کشو..
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)