تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 81 اولاول ... 2565717273747576777879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 807

نام تاپيک: کلوپ N71,n72,n80,n91,n92,n93

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من اولاً از این به بعد فارسی تایپ کن ...
    دوماً :
    N93 یکی از بهترین گوشیهای سری N هست ...از روزی که این گوشی وارد بازار شد همیشه دوست داشتم که داشته باشم که بالاخره هم گرفتم ... در مورد اشکالاتش فقط میتونم به صدای ضعیف و بدون کیفیتش اشاره کنم که بدجوری حاله آدمو میگیره ( یکی از اون عاملهایی که باعث شد بفروشمش همین مورد بود ) ...
    وگرنه دوربین خیلی خوبی داره مخصوصاً در فیلبرداری ... این گوشی جزو اولین گوشیهایی بود که با سرعت 30 فریم بر ثانیه فیلم میگرفت .. وزنش شاید برای بعضیا زیاد باشه ولی برای من اصلاً زیاد نبود ....
    یکی از بهترین CPU ها رو در زمان خودش با سرعت 329 داشت ( هنوزم یکی از بهترینهاس )
    از نظر مقایسه با 93i چیزی جز یه شکل ظاهری فرق ندارن .. وگرنه از نظر وزن , Cpu و دوربین مثل هم هستن
    شاید باور نکنید هنوزم که من N93 رو میبینم حسرت میخورم که اگه این گوشی یه مقدار صدای خروجیش بیشتر بود هیچ موقع عوضش نمیکردم ...

در آغاز فعالیت MAO_DEVIL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14

دوماً :
    N93 یکی از بهترین گوشیهای سری N هست ...از روزی که این گوشی وارد بازار شد همیشه دوست داشتم که داشته باشم که بالاخره هم گرفتم ... در مورد اشکالاتش فقط میتونم به صدای ضعیف و بدون کیفیتش اشاره کنم که بدجوری حاله آدمو میگیره ( یکی از اون عاملهایی که باعث شد بفروشمش همین مورد بود ) ...
    وگرنه دوربین خیلی خوبی داره مخصوصاً در فیلبرداری ... این گوشی جزو اولین گوشیهایی بود که با سرعت 30 فریم بر ثانیه فیلم میگرفت .. وزنش شاید برای بعضیا زیاد باشه ولی برای من اصلاً زیاد نبود ....
    یکی از بهترین CPU ها رو در زمان خودش با سرعت 329 داشت ( هنوزم یکی از بهترینهاس )
    از نظر مقایسه با 93i چیزی جز یه شکل ظاهری فرق ندارن .. وگرنه از نظر وزن , Cpu و دوربین مثل هم هستن
    شاید باور نکنید هنوزم که من N93 رو میبینم حسرت میخورم که اگه این گوشی یه مقدار صدای خروجیش بیشتر بود هیچ موقع عوضش نمیکردم ...
    دوست عزيز ممنون از راهنماي شما دقيق يادم نيست ولي فكر ميكنم شما در تاپيك5700 هم پست ميزدين به همين دليل مي خوام در مورد صدا و cpu گوشي5700 رو با n93 يه مقايسه ي كوچيك كنيبازم از ممنونم

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

صدای 5700 اصلاً قابل مقایسه با N93 نیست ....
    سرعت Cpu گوشی 5700 هم یه مقدار از 93 بیشتر هست ولی زیاد محسوس نیست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

دوستان عزیز خداوکیلی یکی به من بگه نوکیا N72 سیمبین سری 60 ورژن 3 (9.1) هست یا نه؟ هر جایی یه چیزی نوشته...
    مثل N73 , N95 ؟؟؟
    آقا تو رو خدا یکی به من جواب بده ...من می خوام N72 بگیرم ...می خوام ببینم برنامه های Symbain OS 9.1 روش نصب میشه یا نه؟؟؟؟

ممنون.

آخر فروم باز zauos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آنسوی جهنم

پيش فرض

دوماً :
    یکی دیگه از مشلات عمدش بزرگیش بود که بیاد برای جابه جاییش حتما کوله پشتی داشتی
    وگرنه تو جیب و کیف که جا نمیشد
    کاش زوم کردنش ور 95 هم داشت
    93 یکی از ویژگیاش همون زوم کردن عالیش بود

آخر فروم باز zauos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آنسوی جهنم

پيش فرض

آره پیغام خصوصی کن ...
    در ضمن گارانتیش چیه متفرقه یا نداره ....؟ از کجا مطئنی که بهت فنلاندی داده ....؟ کدش رو بگو ...؟
    بهتره خودت تو این سایتها قیمتش رو خودت ببینی تا کمی آرومتر بشی
    فکر کنم یکی از اون چینیا که با اصل فرقی ندارن بهش دادن
    فقط چند روز کار میکنن و بعد هم ........

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

یکی دیگه از مشلات عمدش بزرگیش بود که بیاد برای جابه جاییش حتما کوله پشتی داشتی
    وگرنه تو جیب و کیف که جا نمیشد
    کاش زوم کردنش ور 95 هم داشت
    93 یکی از ویژگیاش همون زوم کردن عالیش بود
    خیلی ها از جمله من مشکلی با بزرگی گوشی نداریم ...
    ثانیاً اگه به این گوشی میگی سنگین پس اگه با Jasjar و N90 ... کار کنی چی میگی ..؟

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

N72 سيمبين 1/8 هستش و برنامه هاي سيمبين 9 روش نصب نميشه
    ولي به نظر من نخر چون گوشي فوق العاده افتضاحيه.كيفيت صفحه نمايشش تعطيه.صفحه ي n72 با 6300(چون 6300 زياد هست همه جا ميگم) مقايسه كن فقط.پشيمون ميشي از خريدش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

خوب پس چرا توی اسم تاپیک جزو سیمبین 9.1 ها هست؟؟ توی پست اول هم گفته شد...

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

N72 سيمبين 1/8 هستش و برنامه هاي سيمبين 9 روش نصب نميشه
    ولي به نظر من نخر چون گوشي فوق العاده افتضاحيه.كيفيت صفحه نمايشش تعطيه.صفحه ي n72 با 6300(چون 6300 زياد هست همه جا ميگم) مقايسه كن فقط.پشيمون ميشي از خريدش
    ان72 همون ان70 هستش
    که دوربین دومش
    حدف شده
    یه کم هم تغییرات ظاهری پیدا کرده
    فوق العاده کند و پر هنگ هستش
    چرا ان 73 عادی نمی خری به جاش
    یا 5700
    که کلا بهش سره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •