آقا این سیم کراتمو هر کاری میکنم نمیتونم درش بیارم چرا؟
روش خاصی داره؟![]()
آقا این سیم کراتمو هر کاری میکنم نمیتونم درش بیارم چرا؟
روش خاصی داره؟![]()
تبريک مي گم آقاي زيمکا
در مورد سرعتش بگم که اگه آپديت بشه درست مي شه.
1- به مسير More => Statuse برو فريمور گوشيتو بهت مي ده. جديدترينش رو هم توي پست هاي قبلي من هست . بعد از آپديت فريمور گوشيمو گذاشتم.
2- بايد شورتکاتشو بياري روي صفحه . دو تا راه براي اين کار هست . يکي اينکه با برنامه اي مثل ْGdesk يا Linkboy اين کار رو انجام بدي يا اينکه شورتکاتهاي روي صفحه رو عوض کني. هر دوتا شون رو هم من توي پست هاي قبليم توضيح دادم.
3- برو به کنترل پنل ، Sound & Alert و از اونجا مي توني صداي قسمت هاي مختلف گوشي رو تنظيم کني.
صداي اين گوشي فوق العاده با کيفيته. سري K اصلا باهاش قابل مقايسه نيست. باز هم به شما تبريک مي گم.
اتفاقا قاب کريستال داره . ساختمان علاالدين طبقه زيرزمين داره. به قيمت 2500 تومان. البته من نگرفتم. چون از زيبايي گوشي کم مي کنه.
تمام اطلاعاتي که روي Phone Memory داري رو بريز روي Memory Card و با اتصال به کامپيوتر تو حالت File Transfer ازشون يه کپي بگير. (به همين راحتي)
اگه منظورتون سيم کارت باشهکه کاري نداره، اون زبونه فلزي که سيم کارت زيرش قرار گرفته رو بکش بيرون ، بعد يه مقدار بدش بالا تا بتوني برش گردوني سر جاش . به حالتي که سيم کارت عقب برنگرده . حالا سيم کارتتو بيار بيرون .
پيروز باشيد
DEICIDE
male man ine:
phon: cxc162037 R9G007
bluetooth:
cxc162058 R3A01
مثل اینکه قبل از ظهر وقت نیست که برم اینرتنت کلب.
عصر میرم. بچه ها توی آپدیت باید به چه نکاتی توجه کرد
بک آپ (پشتيبان) يادت نره.
آموزش آپديت هم تو همين تاپيکهست. کامل بخونش .
پيروز باشيد
DEICIDE
چشم حتما میخونمش. اومدم از کل گوشی بکاپ بگیرم رفتش توی موسیقی یه عمری داشت طول میکشید. کنسلش کردم مثل بچه آدم موزیک ها و عکسها رو کپی کردم بقیه رو سه سوت بکاپ گرفته شد
یه کم سخته!
باید اون فلز رو بیاری بیرون بعد آروم بکنیش تو!! نصف سیم کارت می مونه بیرن! بعد باید با ملایمت سیم کارت رو بیاری بیرون..!![]()
ای بابا انگار قسمت نیست گوشی ما سر و سامون بگیره از این وضعیت راضی نیستم
رفتم کافی نت گفتم شاید بخواد درایور نصب کنم سی دی رو بردم دیدم سی دی رام نداره گفتم مهم نیست گوشیم رو میشناسه.
اومدم کابل یواس بی رو وصل کنم گفتن ما یو اس بی نداریم بعدش گفتم کجا داره گفت فکر نمیکنم جایی داشته باشه.
حالا من یه سوال دارم شما کجا و چه جوری آپدیت کردید؟
یااینکه از شانس گند من فقط این شهر اینجوریه . من موندم این قم چرا با همه شهرها فرق میکنه
با دایل آپ میشه ؟اونم از مدل نفتی
Last edited by zimka_14162; 09-12-2007 at 18:13.
سلام
زياد سخت نگير . اصلا نيازي به نصب درايور نداره. گوشي با کابل ديتا به رايانه وصل ميشه . در ضمن با ديال آپ هم اصلا اين کار رو نکن. عملا غيرممکنه.
آخه اون چه کافي نتيه که کيس کامپيوترش پورت يو اس بي نداره![]()
شیطونه میگه بار و بندیم رو ببندیم از قم هجرت کنم برم
خیر سرش بهترین کافی نت قم بود با سرعت512فقط سرعت داشت کامپیوترهاش مال اهل بوق بودحالا فردا عصر چند جای دیگه هم میرم ببینم که چی میشه جاهای دیگه سرعتشون کمه حدود64 هستش
راستی یه سوال داشتم با آپدیت کرن آیا بلندی صدا توی هدفون هم بیشتر میشه؟
این گوشی مشکل یه نمه بلندی رو داره . اسپیکرش به درک .قبلا اگه گوش میدادم برام خوب بود ولی وقتی اون صدای سگی کا800 هک شده رو میشنیدم این کمه حدود85 درصد بلندی اون هستش.ولی خداییش کیفیت داره ها.مگاباسش خیلی توپه.
Last edited by zimka_14162; 09-12-2007 at 18:57.
سلام دوستان چندتا تا سوال داشتم
یکی اینکه w950 اصل باید ساخت کجا باشه ؟
یکی دیگه اینکه قیمت این گوشی الان چند هست ؟
و اینکه الان این گوشی به راحتی پیدا میشه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)