اين كه فريمور گوشي رو نشون ميده نه IMEIرو.....![]()
اين كه فريمور گوشي رو نشون ميده نه IMEIرو.....![]()
من يه مشكل با نصب تم ها تو ن70 دارم و اونم اينه كه تمهايي رو كه نصب ميكنم خيلي طول ميكشه تا لود بشه و بعد از لود شدنم هم تا گوشي رو ريست نكنم تم بطور كامل نصب نميشه و هميشه يه مقدار از تصوير تم قبلي رو صفحه اوليه (دسكتاپ) ميمونه...بنظرتون چيكار كنم با چن تا ان 70 ديگه امتحان كردم اين شكلي نبود....
عزیز ما که از گوشی مدل بالا تر بدمون نمیاد ولی اگه شما مایه شو میدی یا علی
-----------------------------------------
فقط علی
این که شما رو چند تا گوشی امتحان کردی و درست بوده معلوم میکنه مشکل از گوشی شماست یکبار گوشیتو با کد#7370#* ریست کن ببین درست نمیشه.
saman tci عزیز جون اونقدر هم که فکر میکنی ناشی نیستم -- من که عرض کردم -- خواستم ریموو کنم ولی اصلا اسم برنامه هم در appmanager نیست -- بصورت دستی خود برنامه را پاک کردم ولی آیکونش تو گوشی مونده پاک هم نمیشه
شمارو بجون جیگراتون قسم کمک کنید -- یه نمه آبرو هم که داشتیم داره سوت میشه-- اگه بابایی بفهمه از ارث محرومم میکنه ---با معرفتاش جواب بدن: یه برنامه سرکاری سر دلمون انداختند خواستیم (ریموو) کنیم -نشد- با فایل منیجر پاکش کردیم ولی آیکونش سر دل گوشی مونده پاکم نمیشه آبرو حیسیتمون داره میره به باد فنا... بدادم برسید
روشي تو گوشي n70 وجود داره كه وقتي يه نفر به ما زنگ ميزنه هم شمارش بيفته هم اسمش .
آقا دستت درد نكنه .
راستي يه چيز ديگه ميشه فهميد كه كد رمز گوشي چيه؟ يعني كدي هست كه نشون بده؟ من قبلا 6670 داشتم ميشد اما ان 70 رو نمي دونم . اگه كسي اطلاعي داره بگه ممنون ميشم
با اين كد #7370#* كلا از بين ببرش.
ولي يه بك آپ از كانتكتهات بگير چون پاك ميشه
من می خوام یک n70me بگیرم ! لطف کنین قیمت روز رو بدون گارانتی و با گارانتی (هرچی باشه اتصالات نباشه ) رو بگین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)