هیچ امتیاز درست و حسابی که تو "متا" هم ثبت بشه نیومده.......... .
فعلا باید منتظر موند.
هیچ امتیاز درست و حسابی که تو "متا" هم ثبت بشه نیومده.......... .
فعلا باید منتظر موند.
من از امروز دیگه رسما به این تاپیک سر نمیزنم
الان در گیرم با
dead to rights 3
splinter cell conviction
FIFA 2010 world cup
و حدودا 30 تا فیلم و 5 تا سریال که باد کردن
پدرام جان , شما باید به جز conviction همه بازیها و فیلم هارو بندازی اونور و اول از همه alan wake رو بازی کنیمن از امروز دیگه رسما به این تاپیک سر نمیزنم
الان در گیرم با
dead to rights 3
splinter cell conviction
FIFA 2010 world cup
و حدودا 30 تا فیلم و 5 تا سریال که باد کردن![]()
![]()
منم که به خاطره درس و مدرسه هیچی ندارم.24+ فرار از زندان + حدودا 30 تا بازی رو دستم موندن.
امیدوارم هر کی زود تر از من اینو بازی میکنه اینطوری شه:====
دی:
گویا اینا هم لینکه بازیه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی این لینک هایی که اومده را امتحان کرده ؟
نسخه کامل هست ؟
سینا لینکارو مطمئنی بگیرم من ؟
لینک های سینا از warez360 هست و مطمئنن کامله! بگیر !
سینا جان فقط ببین پسورد نداشته باشه!
بازی های دیگه هم براشون زحمت کشیده میشه بخصوص Dragon Age ! پس شما هم بی انصاف نباشید و بقیه بازی ها رو هم original بخرید.خیلی بی انصافیه بازی که این همه براش زحمت کشیدن رو خیلی راحت بدون پرداخت هیچ هزینه خاصی دانلود و بازی کردش.
خوب اولین امتیاز معتبر برای این بازی اومد از یه مجله فنلاندی سختگیر:
pelit magazine=83
این بازی به mgs4 هم امتیاز 85 رو داده بود............ .
Last edited by halflife g; 04-05-2010 at 23:17.
این درسته
برای این بازی هم بیش از 5 سال زحمت کشیدن ولی من گفتم کسانی که بودجشون می رسه. من خودم حتی بودجم نمی رسه که سیستم خودمو ارتقا بدم تا بازیو بتونم در آخرین کیفیت بازی کنم چه برسه اورجینال بخرم.
اینو واقعا قبول دارم که این کار خوبی نیست که یه بازی که این همه زحمت می کشن رو کپی اونو بازی کرد و شرکت بازی هیچ پولی بهش نرسه. ولی کاری نمیشه کرد
من منظورم این هست که حداقل کسانی که می تونن نسخه اورجینال بازی Alan wake رو بخرن و بودجه اونا می رسه حتما این کارو بکنن. حتی اگه یکمی بازی دیرتر به دستشون برسه.
البته خودشون می دونن. من خودم که فعلا اونو نمی تونم بازی کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)