تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 376 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه blackspider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با dial up نميشه ديگه...آره...يا خيلي طول ميكشه و فايده نداره؟؟؟ چطوريه...؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    My House

پيش فرض

سلام به همگی من توی سایت Demonoid.com عضوم ولی سرعتش زیاد فرقی نداره اینقدر هم دنبال دعوت نامش نگردید ولی من براتون تو همین جا کد دعوت رو میزارم ولی بگم زیاد سرعت نداره ولی بعضی فیلم هاش خوب سید میدن و 2 اینکه عکس و توضیحات کامل و زبان فیلم ها و سخت افزار لازم برای نصب بازی ها و حتی روش نصبشونم میگه در کل خوبه ولی سرعت همونه که بوده!

در این سایت شما 5 دلار میدید و سرعتتون برای دانلود از تورنت رو چندین برابر میکنه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

من یک سوال دارم که چه جوری میشه سرعت دانلود utorrnet را محدود کرد که از یک مقدار مشخصی بالاتر نره؟؟؟؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من یک سوال دارم که چه جوری میشه سرعت دانلود utorrnet را محدود کرد که از یک مقدار مشخصی بالاتر نره؟؟؟؟
    برین به قسمت options--preferences-- connection اون پایین تو قسمت global bandwidth limiting می تویین سرعت دانلود و اپلود رو مشخص کنین

داره خودمونی میشه دنیروو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محمد جان تو پیغام خصوصی نگفتی بصورت اترنت مودمتو بستی یا یو اس بی
    سلام

مودم به صورت اترنت بسته شده و فعلا هم نوسان دارم
    ولی از اینکه وقت میذاری و جواب میدی خیلی ازت ممنونم

در هر صورت منتظر یاری گرم بقیه دوستان هم هستیم

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

برین به قسمت options--preferences-- connection اون پایین تو قسمت global bandwidth limiting می تویین سرعت دانلود و اپلود رو مشخص کنین
    ممنون دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی من توی سایت Demonoid.com عضوم ولی سرعتش زیاد فرقی نداره اینقدر هم دنبال دعوت نامش نگردید ولی من براتون تو همین جا کد دعوت رو میزارم ولی بگم زیاد سرعت نداره ولی بعضی فیلم هاش خوب سید میدن و 2 اینکه عکس و توضیحات کامل و زبان فیلم ها و سخت افزار لازم برای نصب بازی ها و حتی روش نصبشونم میگه در کل خوبه ولی سرعت همونه که بوده!

در این سایت شما 5 دلار میدید و سرعتتون برای دانلود از تورنت رو چندین برابر میکنه!
    کد:
    حالا شما بزار دعوت نامه رو

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

کد:
    چرا من اکثر دانلودهام از تورنته و اکثر اونا هم از Demonoid سرعت بالای هم داره به نظرم من با 40 و اینا میگیرم

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

demonoid ترکرش خصوصی نیست و مثل بقیه ی ترکر ها ی عمومی هرکسی میتونه بهش کانکت بشه و ازش دانلود کنه برا همین اګه تورنتی از سایت demonoid تو سایت های عمومی تورنت ګذاشته بشه همه اون رو دانلود میکنن و اینجوری کساییی به ترکر کانکت میشن که عضو سایت نیست و براش share ratio مهم نیست پس اپلود هم براشون مهم نخواهد بود این باعث میشه برا بعضی تورنت ها سرعت کم باشه
    شما واسه اینکه بتونین حد اکثر سرعت رو از تورنت ها بګیرین اول باید تورنت رو از خود سایت demonoid دانلود کنین ( دقت کنین تورنت انترنال باشه ) بعد هم تو برنامه ی تورنتی که دارین DHT رو غیر فعال کنین با اینکار نود هایی که از خود سایت تورنت رو دانلود نکردن به شما کانکت نمیشن که این باعث میشه شما باندویچت رو بیخودی به هدر ندی و همیطور کسایی به شما کانکت بشن که عضو خود سایت هستن و سرعت دانلود بیشتری به شما میدن

در مورد اون سایتی که ګذاشتی فک نکنم واقعیت داشته باشه : سرعت در تورنت بیشتر به ترکر و تعداد سیدر ها و دانلودر ها بستکی داره که اینا رو نمیشه شما تنظیم کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پیمان جان یه جایی برا جواب یکی از پستهای من نوشته بودی برا دمونوئید زیاد مهم نیست که share ratio کم باشه یانه ولی بعضی سایتهای حرفه ای تر اگه در عرض یکهفته share ratio کمتر از 0.5 باشه ما رو بن میکنن اینجا هم میگی دمونوئید ترکرش خصوصی نیست و سایتهای خصوصی که ترکرهاشون هم خصوصی سرعت بهتری میدن حالا اگه برات ممکنه اسم این سایتها رو برامون بنویس ؛ share ratio من تو دمونوئید 0.80 هستش که اون اولا ناشیگری کردم ولی حالا دارم هر روز اونو میبرم بالاتر تا حداقل به یک برسم . راستی یه جا هم گفته بودی share ratio خودتو روی 1 نگه داشتی و از ------ استفاده میکنی میشه یخورده بیشتر توضیح بدی اخه تا اونجا که من فهمیدم اگه به هر عنوان آی پی خودمونو چه با ------ و چه وی پی ان یا ... عوض کنیم و ترکر اونو نشناسه امتیاز ما تو share ratio تکون نمیخوره ولی از طرفی چون ترکر ما رو نمیشناسه و نمیدونه ما کدوم یوزر هستیم سرعت دانلودمون کمتر میشه اگه لطف کنی و یه مقدار توضیح بدی ممنون میشم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •