تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 231 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

احسان جان سلام !
    در مورد جوابت كه ممنون ، اما خوب به چيزايي كه اينجا نوشتم دقت كن . شايد به نتيجه برسي . من مي خواستم توي دو تا پست برات بذارم ، اما گفتم ولش كن . به هر حال ...
    ---------------------------------------------------------------------------------
    خوب من درباره اين فايل شما باز يكم جستجو كردم كه نتايجش را مي گم .
    اون فايل 598 مگابايتي . اگه خوب با تغيير پسند نتيجه اي نمي گيريم ، پس بايد خود پسوند يه چيزي باشه .
    به هر حال در مورد پسوند blb يه همچين اطلاعاتي را پيدا كردم
    1- ACT! Database File
    Database
    Windows ver 6, 5, 4, 3. Popular contact management software.

2- Blorb Game Resource Package
    Archive
    Blorb is a format, devised by Andrew Plotkin, which embeds all needed resources for a given story into one single blorb file. Blorb was originally designed solely for the Z-machine, which is capable of playing sounds (Z-machine versions 3 and up) and showing images (the V6 Z-machine). However, it has been extended for use with other IF systems. A blorb file can contain: (1) sound and image resources accompanying a text adventure (.z?, .ulx), or (2) those resources plus the actual game file.

3- DreamWorks Resource Archive

به هر حال شايد به يكي از موارد مطرح شده ربطش داد !!
    ---------------------------------------------------------------------------------
    اين هم يك سري اطلاعات را كه فكر كنم ديگه به نتيجه داره مي رسه :
    1- پسوند blb يك پسوند درست است .
    2- اين فايل با توجه به حجمش مشخص است كه اطلاعات درونش شامل برنامه هاي اين سي دي است كه به صورت فشرده در آمده است .
    3- از موارد مطرح شده بالا ، فكر كنم مربوط به همان گزينه 1 است .
    4- اين گونه فايل ها كه با پسوند blbيا mud ديده مي شود مربوط به ACT است .
    5- حال سوال اين است كه چگونه اين فايل را باز كنيم .
    6- سايت شركت مد نظر اين است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . با مراجعه به آن بتوانيد نسخه دمو برنامه را بگيريد و شايد با آن فايل را باز كنيد .
    7- من در حين جستجو برنامه اي را پيدا كردم كه پسورد فايلهاي ACT را پيدا مي كند . پس اگر هنگام باز كردن با مشكل پسورد مواجه شديد از اين برنامه استفاده كنيد . برايتان آپلود كردم و سريال برنامه را هم گذاشتم .
    8- چون سرعتم خيلي كمه ، دارم برات آپلود مي كنم . هر وقت تموم شد ، لينك را مي ذارم .

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

بابا دمت گرم آقا مهدي نمي خواستم توي دردسر بيفتي
    اي وللللللللللللللللللللللل

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman khatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    nakoja@bad

پيش فرض

با سلام خدمت همه
    مي خواستم از شما بخوام هركس لينك دانلود نرم افزاري براي كرك كردن سي دي هاي قفل دار با قفل هاي فعال سازي
    (تلفني و اينترنتي ) داره بزار تا من هم دانلود كنم و يا اينكه آموزشي براي كرك كردن اين نوع سي دي ها
    نرم افزار هايي مثل W32 Desm و يا برنامه هاي ديگه
    با تشكر
    __________________________________________________ ________________________________________

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خواهش مي كنم . قايلي نداشت . البته هنوز لينك اون پسورد را نمي تونم برات بذارم . به علت كم بودن سرعت .
    اگه مي خواي در رابطه با برنامه ذكر شده كه پسورد را از پيدا مي كنه به آدرس زير مراجعه كن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    ديدم بد نيست اگه اينو ببينيد ( شايد به خودتون بيايد و از اين كارهاي شيطاني دست بر داريد)

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خوب اميدوارم كه احسان نتيجه كارش را هر چه زودتر برام بذاره كه بفهميم كه اين سي دي ايشان چه مدلياست ؟!
    بعد اينكه گفتي اسمش چي بود . tak tools ! اسمش خيلي آشناست . ميشه دربارش يه كم توضيح بدي . اگه اون باشه كه من حدس زدم ، كسي كه اين پروژه را انجام داده مي شناسمش . يه pm بزن كه بهت بگم .
    هر چه زودتر پيگيري كن ، چون واقعا جالب شده . اگه درست حدس زده باشيم ، پس يك چيز جديد را ياد گرفتيم .
    ----------------------------------------------------------------------------------
    اين جا يه آموزش كوچولو مي ذارم . فكر كنم بعضي وقت ها بدردبخور باشه .
    من مثال ها را براي برنامه FarsiApi-V1.10 به كار بردم .
    خوب ما فايلهاي برنامه را بررسي مي كنيم . چيزي كه توجهم را جلب كرد اين بود : FAPIDB.VIG حجمش هم 2.5 مگابايته .
    من حدس مي زنم بانك اطلاعاتي اكسس هست . ميام اون را به پسوند mdb تغيير مي دم . با اكسس اجرا شد . پسورد مي خواد . پسوردش هم با برنامه Advanced Access Password Recovery خيلي راحت پيدا مي كنم : rsgfapi .
    خوب سوال ديگه اين هست كه چه طوري بفهميم از بانك اطلاعاتي اكسس استفاده شده . خيلي ساده هست . برنامه را اجرا مي كنم . به پوشه اصلي برنامه مي رم . فايلي را مي بينم به نام : FAPIDB.ldb . پس معلوم مي شود بانك اطلاعاتي اكسس است و در فايلي به نام FAPIDB ذخيره شده است .
    اين براي باز كردن بانك اطلاعاتي برنامه هايي كه از اكسس استفاده مي كنند ، بسيار كاربرد دارد . اميدوارم كه مفيد باشه .
    گاهي نيز من ديده ام كه پسورد و اطلاعات يوزرها در همين بانك اطلاعاتي ها استفاده مي شود .
    ----------------------------------------------------------------------------------
    پروفايل ها را رفتم دانلود كنم . البته خودم پروفايل خيلي دارم . ولي خوب شايد اين ها را كه تو گذاشتي من نداشته باشم . در هر حال خيلي ممنون آقا احسان
    در مورد اون مطلب هم بگم كه من هنوز به سن تكليف نرسيدم . هر وقت رسيدم و آدم شدم ، چشم ... جدي دارم مي گم . من هنوز به اون سن نرسيدم . مي خوايد باور كنيد مي خوايد باور نكنيد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام بابا یکی نیست جوابه ما رو بده ناسلامتی هم قفل شکنن
    من قفل چند تا از محصولاته نسل جوان مشهد رو شکستم ولی تمی دونم این کارگاه میکس 3 چرا وقتی ایمیج می گیرم
    و میرم اتوران رو اجرا می کنم اتوران اجرا نم شه توی سیدی هم چن تا فایل با دو تت پوشه بیشتر نیست
    در صورتی که سیدی های دیگه که قفلشو شکستم درسته ولی کارگاه میکس 3 جواب نمیده یعنی ایمیج رو میگیره ولی اتوران اجرا نمی شه
    اگه دوستان محبت کنن بگن یه دنیا ممنون میشم خیلی واجبه

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض

با سلام

دوستان در باره شکستن قفل شرکت پاسارگارد(پارسیان )هرکسی بلده منو کمک کنه
    با pregap ایمیج میگره اما وقتی رو سی دی رایت میکنی کار نمیکنه

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

من یک سی دی فیلم دارم که وقتی با کامپیو تر ان را باز میکنم در ان 28 ترک دارد و هیچ کدام هم اجرا نمی شود ولی در Vcdاجرا می شود و همان یک ترک . ایا این یک قفل است و از چه نوعی و چگونه میشود این قفل ها را کپی کرد و در کامپیو تر هم اجرا کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •