احسان جان سلام !
در مورد جوابت كه ممنون ، اما خوب به چيزايي كه اينجا نوشتم دقت كن . شايد به نتيجه برسي . من مي خواستم توي دو تا پست برات بذارم ، اما گفتم ولش كن . به هر حال ...
---------------------------------------------------------------------------------
خوب من درباره اين فايل شما باز يكم جستجو كردم كه نتايجش را مي گم .
اون فايل 598 مگابايتي . اگه خوب با تغيير پسند نتيجه اي نمي گيريم ، پس بايد خود پسوند يه چيزي باشه .
به هر حال در مورد پسوند blb يه همچين اطلاعاتي را پيدا كردم
1- ACT! Database File
Database
Windows ver 6, 5, 4, 3. Popular contact management software.
2- Blorb Game Resource Package
Archive
Blorb is a format, devised by Andrew Plotkin, which embeds all needed resources for a given story into one single blorb file. Blorb was originally designed solely for the Z-machine, which is capable of playing sounds (Z-machine versions 3 and up) and showing images (the V6 Z-machine). However, it has been extended for use with other IF systems. A blorb file can contain: (1) sound and image resources accompanying a text adventure (.z?, .ulx), or (2) those resources plus the actual game file.
3- DreamWorks Resource Archive
به هر حال شايد به يكي از موارد مطرح شده ربطش داد !!
---------------------------------------------------------------------------------
اين هم يك سري اطلاعات را كه فكر كنم ديگه به نتيجه داره مي رسه :
1- پسوند blb يك پسوند درست است .
2- اين فايل با توجه به حجمش مشخص است كه اطلاعات درونش شامل برنامه هاي اين سي دي است كه به صورت فشرده در آمده است .
3- از موارد مطرح شده بالا ، فكر كنم مربوط به همان گزينه 1 است .
4- اين گونه فايل ها كه با پسوند blbيا mud ديده مي شود مربوط به ACT است .
5- حال سوال اين است كه چگونه اين فايل را باز كنيم .
6- سايت شركت مد نظر اين است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . با مراجعه به آن بتوانيد نسخه دمو برنامه را بگيريد و شايد با آن فايل را باز كنيد .
7- من در حين جستجو برنامه اي را پيدا كردم كه پسورد فايلهاي ACT را پيدا مي كند . پس اگر هنگام باز كردن با مشكل پسورد مواجه شديد از اين برنامه استفاده كنيد . برايتان آپلود كردم و سريال برنامه را هم گذاشتم .
8- چون سرعتم خيلي كمه ، دارم برات آپلود مي كنم . هر وقت تموم شد ، لينك را مي ذارم .