تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 307 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام
    من می خوام از linuxshop خرید کنم
    می خواستم ببینم این نسخه هایی که زده amd 64 رویه intel 64 نصب نمی شه ؟؟؟
    (راستی سایته معتبریه؟)
    بله نصب میشه !

amd64 = AMD64, Intel Core2, newer 64 bit capable AMD Sempron and Intel Pentium 4 CPUs

linuxshop سایت خوبیه ! میتونید با خیال راحت خرید کنید. البته sito.ir هم هست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    روی کره خاکی

پيش فرض

سلام من درباره لینوکس از هرکسی که پرسیدم گفتن اصلاً با ویندوز قابل مقایسه نیست ( یعنی اصلاً خوب نیست )
    واقعاً مزیت یا عیبی نسبت به ویندوز داره ؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقتی هست که این لینوکس داره من رو به طرف خودش چذب می کنه ، فکر کنم مونث باشه
    دلم می خواست که کل تاپیک رو بخونم، اما هم حس اش نیست ، هم این که دیدم موضوعات اول تاپیک بر می گرده به 2 سال پیش ، احتمالا تغییر زیاده ( این ها همه اش بهونه است، خدایی تا صفحه 5 بیتشر نخوندم ، بقیه اش حس می خواست که نیست ) چند تا سوال دارم :
    1_ اصلا چرا لینوکس ؟ مگه این لینوکس چه آش دهن سوزی هست حالا ؟ چه مزیتی داره نسبت به ویندوز مگه ؟
    ( از نظر سرعت کدوم ارجح تره ، لینوکس یا ویندوز ؟ فکر کنم سرعت لینوکس بیشتر باشه ، درسته ؟ )
    2 _ حالا که من می تونم گلیم امو تو ویندوز از بکشم ، آیا با رفتن به لینوکس به مشکل خواهم خورد ؟ برنامه هاش چجوریه ؟ من که بعد ازاین همه مدت ، برنامه های مورد نیاز امو پیدا کردم ، حالا همون وقت رو باید توی لینوکس بذارم ؟
    اصلا برنامه هاش با ویندوز چه فرقی داره ؟ ( مزیتی داره ؟ ) فقط برنامه های خودش توش اجرا می شه یا خیر ؟
    3 _ برای هجرت به لینوکس باید برنامه خاصی بلد باشم ؟ ( که نیستم )
    4 _ چرا این لینوکس بیچاره این قدر ورژن داره ؟ اصلا ورژن هاش چه فرقی با هم دارن ؟
    5 _ چرا لینوکس ویروس نمی گیره ؟ خونش رنگیه ؟ ( کلا ویروس نمی گیره ) یا تا حالا کسی حال نکرده براش ویروس بنویسه ؟

این ها سوالاتی بود که به ذهنم رسید و چند وقتی هست که مشغولم کرده ( البته فقط ذهنمو ) گفتن با یکی درد و دل کنم ، خوب می شم طولانی شد ، ببخشید
    اگه مسئول محبت کنه در مقابل سوالات من نقش مفعول رو بازی کنه و جواب بده ،ممنون می شم .
    باشد که ما هم رستگار شویم و به لینوکس هجرت کنیم

مرسی
    یا حق

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام من درباره لینوکس از هرکسی که پرسیدم گفتن اصلاً با ویندوز قابل مقایسه نیست ( یعنی اصلاً خوب نیست )
    واقعاً مزیت یا عیبی نسبت به ویندوز داره ؟
    از کسی که پرسیدی اطلاعاتش احتمالا کافی نبوده!
    لینوکس خیلی مزیت ها هم اتفاقا نسبت به وین۲ز داره! اینقدر تو لینوکس دستتون بازه که میتونید برنامه ها رو و حتی کرنل و هسته اصلی لینوکس رو ویرایش کنی و اونطوری که میخوای تغییرش بدی. به همین دلیل اپن سورسه!
    ویند۲ز ناپایداره و هر چند وقت باید تعوضیش کنی! ویندوز سیستم عاملی تک عاملی هست و به همین دلیل نمیتونه سیستم عامل های دیگه رو بشناسه و آپشن انتخاب مثلا بین ویندوز و لینوکس بگذاره! ولی بر عکس لینوکس اینقدر گسترده و همه جانبه هست که منوی بوتی میسازه که قاد به این هستید که هم ویندوز رو بالا بیارید هم لینوکس رو!
    دیگه بحث ویروس و هک ررو هم که همه میدونند که ویند۲ز چه دست گلی هست!!!!!

و خیلی موارد دیگه!..............

5. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقتی هست که این لینوکس داره من رو به طرف خودش چذب می کنه ، فکر کنم مونث باشه
    دلم می خواست که کل تاپیک رو بخونم، اما هم حس اش نیست ، هم این که دیدم موضوعات اول تاپیک بر می گرده به 2 سال پیش ، احتمالا تغییر زیاده ( این ها همه اش بهونه است، خدایی تا صفحه 5 بیتشر نخوندم ، بقیه اش حس می خواست که نیست ) چند تا سوال دارم :
    1_ اصلا چرا لینوکس ؟ مگه این لینوکس چه آش دهن سوزی هست حالا ؟ چه مزیتی داره نسبت به ویندوز مگه ؟
    ( از نظر سرعت کدوم ارجح تره ، لینوکس یا ویندوز ؟ فکر کنم سرعت لینوکس بیشتر باشه ، درسته ؟ )
    2 _ حالا که من می تونم گلیم امو تو ویندوز از بکشم ، آیا با رفتن به لینوکس به مشکل خواهم خورد ؟ برنامه هاش چجوریه ؟ من که بعد ازاین همه مدت ، برنامه های مورد نیاز امو پیدا کردم ، حالا همون وقت رو باید توی لینوکس بذارم ؟
    اصلا برنامه هاش با ویندوز چه فرقی داره ؟ ( مزیتی داره ؟ ) فقط برنامه های خودش توش اجرا می شه یا خیر ؟
    3 _ برای هجرت به لینوکس باید برنامه خاصی بلد باشم ؟ ( که نیستم )
    4 _ چرا این لینوکس بیچاره این قدر ورژن داره ؟ اصلا ورژن هاش چه فرقی با هم دارن ؟
    5 _ چرا لینوکس ویروس نمی گیره ؟ خونش رنگیه ؟ ( کلا ویروس نمی گیره ) یا تا حالا کسی حال نکرده براش ویروس بنویسه ؟

این ها سوالاتی بود که به ذهنم رسید و چند وقتی هست که مشغولم کرده ( البته فقط ذهنمو ) گفتن با یکی درد و دل کنم ، خوب می شم طولانی شد ، ببخشید
    اگه مسئول محبت کنه در مقابل سوالات من نقش مفعول رو بازی کنه و جواب بده ،ممنون می شم .
    باشد که ما هم رستگار شویم و به لینوکس هجرت کنیم

مرسی
    یا حق
    سلام.
    ۱. چرا؟! وین۲ز ناپایداره! وین۲ز محدوده! وین۲ز کاربر رو تنبل میکنه! وین۲ز تک عاملی هست! وین۲ز ویروس فراوان میگیره حتی با هر چی اپدیت امنیتی باشه! هک میشه! و.... و برعکس همه اینها در لینکس وجود داره!
    مسلمه لینوکس!(فقط اگر محیط کارت باگ داشته باشه ممکنه دچار مشکل بشی که اون هم به راحتی قابل حله)
    ۲. یاد گیری لینوکس به خدا خیلی آسونه فقط پشت کار میخواد! نصب برنامه ها باید توجه کنی که در لینوکس متفاوت تره تا وین۲ز! از دستورنویسی شل بیشتر اسفتاده میکنیم. درلینوکس یکسری برنامه های مثلا برنامه های دفتری به طور اتوماتیک نصبه فقط یکسری برنامه های جانبی لازم داری نصب کنی که اون هم وقت خاصی نمیگیره و با توجه به نیازت هست.
    شما تو لینوکس نمیتونی فایل های EXE رو اجرا کنی. البته یکسری برنامه های شبیه سازی مثل WINE هم موجود داره که برنامه های وین۲ز رو در لینوکس نصب میکنه و بالا میاره(که ۱۰۰ هم تضمین شده نیست)
    در لینوکس شما با فرمت هایی مثل tar.bz2 و rpm و deb و.. مواجه هستید.
    ۳. خیر فقط یه مقدار دانش کامپیوتر.
    ۴. مگر وین۲ز ورژن های متفاوت نداره؟؟؟ ۹۸ یا ۹۵ یا ایکس پی یا حتی ۳.۱؟؟؟ این جا هم این قضیه صدق میکنه. منتها هر توزیع منتشر کنندش مربوط به یه کشوره! مثل توزیع پارسیکس که ایرانی تبار هست!!!
    ۵. چون ضریب امنیتی بالایی داره و نفوذ پذیری پایین تر! البته ای نقضیه بین توزیع های لینوکس متفاوته!
    Last edited by Ahmad-Ra; 17-09-2008 at 00:40.

7. 2 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

البته دوست عزیز Ahmadra توضیحی کامل دادند ولی:
    در این مورد با اینکه قبلا هم بحث شده بود حدود ۶-۷ ماه پیش، ولی کافیه به یاد بیارید یک ویروس وظیفه ی اصلیش دسترسی به فایلهای حیاتی سیستم هست، یا نهایتا فایلهای حیاتی یک برنامه!‌
    و در لینوکس با توجه به معرفی سطح دسترسی ها در سطح خیلی بالا یک ویروس عملا نمی تونه فایلهای حیاتی شما رو آلوده کنه همین موضوع برای تروجان ها و worm ها هم صادق هست، البته اینطور نیست که اصلا ویروسی نباشه! البته که هست چون هر سیستمی بالاخره یک ضعفی داره ولی چون تعداد به ۱۰۰تا نمی رسه و تمام این ویروس ها هم (نه با آنتی ویروس که با تغییر سیستم ها)‌عملا بی خطر شده اند مشهور هست که می گویند لینوکس ویروس نداره!

9. 3 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام.
    ۱. چرا؟! وین۲ز ناپایداره! وین۲ز محدوده! وین۲ز کاربر رو تنبل میکنه! وین۲ز تک عاملی هست! وین۲ز ویروس فراوان میگیره حتی با هر چی اپدیت امنیتی باشه! هک میشه! و.... و برعکس همه اینها در لینکس وجود داره!
    مسلمه لینوکس!(فقط اگر محیط کارت باگ داشته باشه ممکنه دچار مشکل بشی که اون هم به راحتی قابل حله)
    ۲. یاد گیری لینوکس به خدا خیلی آسونه فقط پشت کار میخواد! نصب برنامه ها باید توجه کنی که در لینوکس متفاوت تره تا وین۲ز! از دستورنویسی شل بیشتر اسفتاده میکنیم. درلینوکس یکسری برنامه های مثلا برنامه های دفتری به طور اتوماتیک نصبه فقط یکسری برنامه های جانبی لازم داری نصب کنی که اون هم وقت خاصی نمیگیره و با توجه به نیازت هست.
    شما تو لینوکس نمیتونی فایل های EXE رو اجرا کنی. البته یکسری برنامه های شبیه سازی مثل WINE هم موجود داره که برنامه های وین۲ز رو در لینوکس نصب میکنه و بالا میاره(که ۱۰۰ هم تضمین شده نیست)
    در لینوکس شما با فرمت هایی مثل tar.bz2 و rpm و deb و.. موجه هستید.
    ۳. خیر فقط یه مقدار دانش کامپیوتر.
    ۴. مگر وین۲ز ورژن های متفاوت نداره؟؟؟ ۹۸ یا ۹۵ یا ایکس پی یا حتی ۳.۱؟؟؟ این جا هم این قضیه صدق میکنه. منتها هر توزیع منتشر کنندش مربوط به یه کشوره! مثل توزیع پارسیکس که ایرانی تبار هست!!!
    ۵. چون ضریب امنیتی بالایی داره و نفوذ پذیری پایین تر! البته ای نقضیه بین توزیع های لینوکس متفاوته!
    1 _ خب ( امیدوارم از دستم ناراحت نشید ) به نظر شخصی بنده ، این ها لزومی رو ایجاد نمی کنه برای هجرت کامل به لینوکس ( اگه سرعت اش نسبت به وین بیتشر باشه ، اون یه حرف دیگه است ) اما متقاعد شدم که یه تستی بکنم این لینوکس رو ، اگه حال داد ....
    از دستورنویسی شل بیشتر اسفتاده میکنیم
    2 _ دیدی مچتو گرفتم مگه نمی گی برنامه خاصی نمی خواد ، پس این چیه ؟
    منظور من از برنامه ، اینه که مثلا من آی دی ام رو استفاده می کنم ، باید دنبال آی دی ام ورژن لینوکسی هم باشم دیگه ، ایا برنامه های اون به همین راحتی در درسترس هست ؟
    این برنامه های شبیه ساز ، به نظرم نمی تونه کاری رو کنه باید انجام به ، یعنی به پای یه برنامه لینوکسی نمی رسه ، می رسه ؟
    3 _ پس اون شل که گفتی چی بود ؟
    4 _ ولی احتمالا این ورژن ها یه مزایا و ضعف هایی نسبت به هم دارند که ؟ ( تو موارد مختلف استفاده منظورمه )
    5 _ چطوریه که ویندوز با این همه ابهت و سابقه این ضریب امنیتی رو نداره ؟

خب ، حالا که دوست دارم یه تستی از این لینوکس بگیرم ، باید از کجا شروع کنم ؟ اون شل رو که گفتید ، باید از جایی یاد بگیرم ؟ برنامه خاصی هست ؟ یا فقط و فقط چند تا دستور ساده اس ؟
    و این که با کدوم ورژن لینوکس استارت بزنیم بهتره ؟
    راستی ، من کلا هارد ام 20 گیگ بیشتر نیست ، اون اولا خوندم که می گفتید که 18 گیگ بدید به لینوکس ، من که 10 گیگ بیشتر نمی تونم بدم ؟

مرسی
    یا حق

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

(با اجازه ی اساتید)
    تنها ملاک مورد نظر شما برای انتخاب سیستم عامل سرعت اونه؟!!!چرا گیر دادی به سرعت؟
    شل ینی پوسته! شل کمند لینوکس مثل همون CammandPrompt ویندوز هست! که قدرت فوق العاده ای داره
    من خودم وقتی قابلیتهاشو فهمیدم جذب لینوکس شدم
    نرم افزارهاش به راحتی ویندوز گیر نمیاد. ولی میتونی نرم افزارهای ویندوزی رو هم تو لینوکس اجرا کنی
    ضعف نسبت به هم ندارن. مزایا نسبت به هم دارن
    اولاً کدوم ابهت ؟ دوما که لینوکس کدباز هست! مثلاً شما اگه یه باگ رو به مایکروسافت گزارش بدی سه سال دیگه نگاه میکنن که خوب باگه چی بوده بریم پچش کنیم ولی تو لینوکس که کدبازه از این حرفا نیست!
    شل هم گفتم مثل cammand prompt ویندوز هست اما با قابلیت های خیلی خیلی بیشتر!!
    اوبونتو
    شما مگه نمیخوای تست کنی؟ سی دی لایو تهیه کن که نیاز به نصب نداره.

12. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

1 _ خب ( امیدوارم از دستم ناراحت نشید ) به نظر شخصی بنده ، این ها لزومی رو ایجاد نمی کنه برای هجرت کامل به لینوکس ( اگه سرعت اش نسبت به وین بیتشر باشه ، اون یه حرف دیگه است ) اما متقاعد شدم که یه تستی بکنم این لینوکس رو ، اگه حال داد ....

2 _ دیدی مچتو گرفتم مگه نمی گی برنامه خاصی نمی خواد ، پس این چیه ؟
    منظور من از برنامه ، اینه که مثلا من آی دی ام رو استفاده می کنم ، باید دنبال آی دی ام ورژن لینوکسی هم باشم دیگه ، ایا برنامه های اون به همین راحتی در درسترس هست ؟
    این برنامه های شبیه ساز ، به نظرم نمی تونه کاری رو کنه باید انجام به ، یعنی به پای یه برنامه لینوکسی نمی رسه ، می رسه ؟
    3 _ پس اون شل که گفتی چی بود ؟
    4 _ ولی احتمالا این ورژن ها یه مزایا و ضعف هایی نسبت به هم دارند که ؟ ( تو موارد مختلف استفاده منظورمه )
    5 _ چطوریه که ویندوز با این همه ابهت و سابقه این ضریب امنیتی رو نداره ؟

خب ، حالا که دوست دارم یه تستی از این لینوکس بگیرم ، باید از کجا شروع کنم ؟ اون شل رو که گفتید ، باید از جایی یاد بگیرم ؟ برنامه خاصی هست ؟ یا فقط و فقط چند تا دستور ساده اس ؟
    و این که با کدوم ورژن لینوکس استارت بزنیم بهتره ؟
    راستی ، من کلا هارد ام 20 گیگ بیشتر نیست ، اون اولا خوندم که می گفتید که 18 گیگ بدید به لینوکس ، من که 10 گیگ بیشتر نمی تونم بدم ؟

مرسی
    یا حق
    مجدد سلام.

1. خوب کاری میکنی که لا اقل بخوای تست کنی!
    2. دوست خوبم منظور این بود که برای نصب بست های نرم افزاری با پسوند هایی که برات مثال زدم مثل ویندوز نیست که بخوای دابل کلیک کنی و اجرا کنی و باید در محیط متنی مثل Terminal یا xterm دستور نویسی ساده انجام بدی برای نصب. منظور این بود!!!
    سوال دومت رو کامل متوجه نشدم بیشتر توضیح بده.
    3. گفتم بالا!
    4. بله درسته! مثلا توزیع فدورا به دلیل اینکه تازه منتشر شده های برنامه های لینوسک رو همیشه استفاده میکنه متسافانه در مواردی باعث باگ میشه! ولی میشه رفعش کرد!
    5. شاید باید بری از بیل گیتس( البته الان که نیست دیگه بیتر) و گروه امنیتیش بپرسی!

تو شل برای نصب دستور های عادی و ساده ای داره که باید به ذهنت بسپاری! برای انجام دستورات و نصل هم به محیط Terminal احتیاج داری که به راحتی دسترسی داری!

معمولا پیشنهاد میشه با توزیع ابونتو یا پارسیکس شروع کنید.
    برای شروع و امتحان 10 گیگ هم کافی میتونه باشه
    Last edited by Ahmad-Ra; 17-09-2008 at 00:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض سوال در مورد لینوکس

سلام خدمت دوستان عزیز
    با عرض معذرت از سوالهای مبتدیانه .. من هنوز با لینوکس کار نکردم و تازه میخوام باهاش کار کنم البته یه بار نصب کردم اما به دلیل عدم موفقیت پاک کردم اما دوباره مصمم شدم که باهاش کار کنم اما قبلش یه چند سوال ابتدایی دارم البته خیلی از مطالب این تایپیک رو خوندم اما جواب خودم رو پیدا نکردم و البته به دلایلی هم موفق به خوندن تمام تایپیک نشدم دیگه گفتم سوالم رو بپرسم زودتر به نتیجه می رسم
    1- کارت گرافیک رو چطور میشه نصب کرد من لینوکس فدورا نصب کردم کارت صدا رو شناخت اما گراف رو نه منم خواستم از سی دی را انداز اونو نصب کتم اما هر چه سعی کردم این ارور می داد انگار اصلا با exe کاری نداره ؟؟
    2- ایا نرم افزاری جایگزین فتوشاپ در لینوکس وجود داره ؟؟؟
    3- ایا نرم افزاری nc تحت لینوکس وجود داره ؟؟؟ اخه من با یه نرم افزاری کار دارم که تحت داس هست و نیاز به nc دارم تا اجرا کنم از لینوکس ایا راهی داره ؟؟؟؟
    و در اخر سوال مهم اینکه من لینوکس رو واسه دو کار میخوام که بالا اشاره کردم یکی فتوشاپ دوم هم یه برنامه که با محیط داس کار میکنه که ما با nc کار میکنیم تو ویندوز البته < حالا به نظر دوستان من از چه نوع لینوکسی استفاده کنم بهتر و مفیدتر و البته راحت تره ؟؟؟
    ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •