تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 212 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من در کنارش های وب دارم ، ذره ای افت کیفیت نداره ، 16 مگابیت تک کانشکن در همه ساعات فول هستش - پینگم در 4.2.2.4 همیشه زیره 100
    من های وب داشتم الان دیگه نمایندگیشم جمع کرده تو شهر ما ...انقدر بد بود که نمایندگی قبلیش رفته صبانت رو گرفته ولشوت کرده ...هر کدوم هر جا یه مشکل دارن ....صدیق نیستن .....

اینترنت در ایران همینه ...متاسفانه ما فکر می کنیم طرفداری از اینا نون میاره برامون ...البته شاید برای بعضی ها هم میاره بازم مشکلی من با اونم ندارم چون من که هر چی نت بوده تست کردم نیازی به مشورت هم احساس نمی کنم انقدر که خبر دارم هر جا اوضاعش چطوره !!!!

2. این کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

وضعیت تک کانکشن و اینترنت در ساعت 15 :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینترانت، سرورهای داخل مشکل ندارند

همین لینک همین ساعت تست با های وب:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Bensonw3x; 04-06-2018 at 14:43.

4. 3 کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ninpo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سرویس 8 مگ که رو 16 آپ شده

- - - Updated - - -

سرویس 8 مگ که رو 16 آپ شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نت کسی قطع نشده؟برا من از صبح قطع شده، زنگ زدم میگه از مرکر مخابراتیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    من دیده بانت گرفتم بعد ثبت نام نه پیامک اومد نه یوزر و پسووردی داد واقعا تو این مورد از 10 صفر میگیرنتا خودم تماس گرفتم تا یوزر و پسورد رو گرفتم
    دو روز بعد تماس گرفتن که خطتتون رانژه شده ولی چراغ dsl خاموش بودش فرداش تماس گرفتم گفتن هنوز رانژه نشده دوباره زنگ زدم گفتن رانژه شده ولی مشکل از مخابرات شماست که مشکل داره (من 5 ماه قبل روی همین خط نت از شاتل داشتم و هیچ مشکلی نبود فاصله مون از مرکز مخابرات هم یه کوچه س)
    خلاصه اصلا رو پشتیبانی حساب نکنید من 4 /5 روزه که ثیت نام کردم ولی هنوز خط وصل نشده
    کسی مشکل منوداشته اینجا؟
    خط که وصل شد تست پینگ و تک کانکشن میزارم (مشهد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من دیده بانت گرفتم بعد ثبت نام نه پیامک اومد نه یوزر و پسووردی داد واقعا تو این مورد از 10 صفر میگیرنتا خودم تماس گرفتم تا یوزر و پسورد رو گرفتم
    دو روز بعد تماس گرفتن که خطتتون رانژه شده ولی چراغ dsl خاموش بودش فرداش تماس گرفتم گفتن هنوز رانژه نشده دوباره زنگ زدم گفتن رانژه شده ولی مشکل از مخابرات شماست که مشکل داره (من 5 ماه قبل روی همین خط نت از شاتل داشتم و هیچ مشکلی نبود فاصله مون از مرکز مخابرات هم یه کوچه س)
    خلاصه اصلا رو پشتیبانی حساب نکنید من 4 /5 روزه که ثیت نام کردم ولی هنوز خط وصل نشده
    کسی مشکل منوداشته اینجا؟
    خط که وصل شد تست پینگ و تک کانکشن میزارم (مشهد)
    سلام
    منم روز دوشنبه صبح ثبت‌نام کردم، که متاسفانه بعد پرداخت مبلغ سرویس و رانژه هیچ اتفاقی نیفتاد!!
    الان هیچ سرویسی داخل سایت به نامم ثبت نیست .
    تماس گرفتم گفتن پرداختتون ناموفق بوده! صبر کنین ۷۲ ساعت بعد برمیگرده. با این که میدونستم پرداخت هیچ مشکلی نداشته ولی به دلیل مشغله مجبور شدم صبر کنم و بیشتر پیگیری نکردم.
    مجدد امروز ظهر تماس گرفتم و گفتم پولی به حساب من برگشت نکرده؛ به بخش مالی وصل کردن که بعد از گرفتن اطلاعات پرداخت گفتن تماس میگیرن نتیجه رو میگن.
    بعد از یه ساعتی که دیدم خبری نشد، مجدد زنگ زدم که این‌بار گفتن تا روز یکشنبه هیچ‌کس نیست که پاسختون رو بده!!

خیلی راحت یه هفته‌ خواهد شد که پولم دستشونه و از سرویس خبری نیست؛ کو تا رانژه و مخابرات و گرفتن یوزر پسورد و ...
    یه ماهی فکر کنم معطل باشم.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این دو تا پست اخری رو منم دقیقه داشتم خلاصه اگه میخواید بیاید سمته شرکتی که همه چیش شانسیه ، خوش امدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خطم وصل شد یه هفته تا وصل کردن طول کشید 3 روز تعطیل رسمی بود ولی بازم مدت اش زیاد بود
    پینگ داخل 60 پینگ از اکثر سرور های بازی اروپا 140-150 برا من خوبه با نت موبایل انلاین میزدم 190 بود
    خط برا 8 مگ سفارش بوده رو 10 بسته شده .سرعت اپلود 60 کیلوبایت
    تست تک کانکشن که از همه برا من مهم تر بود صبح طهر و عصر ثابت بود 600-700 کیلوبایت ولی روی یوتیوب راحت 1080 استریم میکرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خطم وصل شد یه هفته تا وصل کردن طول کشید 3 روز تعطیل رسمی بود ولی بازم مدت اش زیاد بود
    پینگ داخل 60 پینگ از اکثر سرور های بازی اروپا 140-150 برا من خوبه با نت موبایل انلاین میزدم 190 بود
    خط برا 8 مگ سفارش بوده رو 10 بسته شده .سرعت اپلود 60 کیلوبایت
    تست تک کانکشن که از همه برا من مهم تر بود صبح طهر و عصر ثابت بود 600-700 کیلوبایت ولی روی یوتیوب راحت 1080 استریم میکرد
    چون استارتش تازه هست بزار چند روز بگذره بعد تست بزار ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    منم روز دوشنبه صبح ثبت‌نام کردم، که متاسفانه بعد پرداخت مبلغ سرویس و رانژه هیچ اتفاقی نیفتاد!!
    الان هیچ سرویسی داخل سایت به نامم ثبت نیست .
    تماس گرفتم گفتن پرداختتون ناموفق بوده! صبر کنین ۷۲ ساعت بعد برمیگرده. با این که میدونستم پرداخت هیچ مشکلی نداشته ولی به دلیل مشغله مجبور شدم صبر کنم و بیشتر پیگیری نکردم.
    مجدد امروز ظهر تماس گرفتم و گفتم پولی به حساب من برگشت نکرده؛ به بخش مالی وصل کردن که بعد از گرفتن اطلاعات پرداخت گفتن تماس میگیرن نتیجه رو میگن.
    بعد از یه ساعتی که دیدم خبری نشد، مجدد زنگ زدم که این‌بار گفتن تا روز یکشنبه هیچ‌کس نیست که پاسختون رو بده!!

خیلی راحت یه هفته‌ خواهد شد که پولم دستشونه و از سرویس خبری نیست؛ کو تا رانژه و مخابرات و گرفتن یوزر پسورد و ...
    یه ماهی فکر کنم معطل باشم.

ای بابا!
    عجب غلط کردن ما بود اومدیم سمت این شرکت!
    بعد از پیگیری‌های دیروز شنبه٬ سرآخر میگن پرینت از حساب بگیرین بفرستین!
    اون رو هم فرستادم، باز هم امروز میگن پولی نیومده به حساب ما، فردا زنگ بزنین نمی‌دونم با کی صحبت کنین!

دقیقاً یک هفته‌اس که پولم معلوم نیست کجا هست، اینا هم هی میگن با این صحبت کن، با اون صحبت کن!
    اگر میخواست برگشت کنه به حساب هم که تا حالا اومده بود.

خسته شدم دیگه ...
    نمی‌دونم چیکار کنم، دوستان به نظرتون امکان داره بانک اشتباه کرده باشه و واقعاً پول نرسیده به حسابشون؟
    یا به ۱۹۵ یا جای دیگه شکایت کنم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •