احتمال اخراج؟ نمی شود تاریخ باشگاه را تغییر داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک بار دیگر شایعات بسیاری در مورد آینده کونته منتشر شد و یک بار دیگر او تک تک آن ها را رد کرد.
طرفداری- با وجود صحبت های جدید در مورد احتمال حضور مجدد آنتونیو کونته در تیم ملی ایتالیا، مرد ایتالیایی از جایگاه کنونی خود یعنی سرمربیگری در چلسی رضایت دارد. الساندرو کاستاکورتا که به عنوان یکی از روسای بلندپایه موقت
فعالیت می کند، اخیرا گفته بود که در تلاش است تا کونته را برای سرمربیگری تیم ملی کشورش راضی کند. به گزارش FFT، کونته در این خصوص گفت: اگر یادتان باشد تصمیمی گرفتم، این که به مربیگری در عرصه باشگاهی بازگردم و این را پیش از مسابقات یورو با ایتالیا گفته بودم چون احساس ضرورت می کردم که هر روز با بازیکنان کار کنم. حالا هم به آینده طولانی مدت نگاه نمی کنم، تنها روی زمان حاضر تمرکز کرده ام. حال حاضر برای من چلسی است. از این موضوع بسیار خوشحالم. تصمیمی گرفتم که می خواهم به آن احترام گذاشته شود. تکرار می کنم که اطمینان دارم که در حال انجام کاری فوق العاده اینجا هستیم. هر شایعه ای که به انگلستان می آید، نمی دانم از کجا شروع می شود. در ایتالیا فکر می کنم می گویند
. اما همانطوری که می دانید، کاستاکورتا تا مدتی پیش یک مفسر بود. نه کسی که قوانین را درک کند. شاید فراموش کرده که با چلسی قرارداد دارم و نمی تواند با من یا مانچینی (که مربی زنیت است) صحبت کند. شاید بتواند با آنچلوتی صحبت کند، شاید. چیزی که باید شفاف اعلام کنم این است که هیچ علاقه ای به شایعات ندارم. رابطه ای دوستانه با خبرنگاران ندارم. نه به این خاطر که شما من را دوست نداشته باشید، تنها به خاطر اینکه به این وضعیت عادت دارم. می توانید این را از ایتالیایی ها بپرسید. اگر بخواهم خبری را اعلام کنم این را به یکی دو خبرنگار (به صورت خصوصی) نمی گویم، این را مقابل همگان می گویم.
ژوزه مورینیو در دوره خود در چلسی نتوانست بیش از دو فصل را به پایان ببرد، البته در خصوص برخی دیگر مانند آورام گرانت، لوئیز فلیپه اسکولاری و گاس هیدینک؛ آن ها دوره های کوتاه تری در استمفوردبریج داشته اند. اما کونته در مورد آینده نگران نیست. تاریخ این باشگاه را فراموش نکنید. در مورد همه (شایعات در خصوص احتمال اخراج) همینگونه بوده است. همه مربیانی که به اینجا آمده اند. موضوع را درک می کنم و مشکلی با آن ندارم. درک نمی کنم که چطور مربیان دیگری وجود دارند که وقتی شکست می خورند مانند کاری که شما با من می کنید، تحت فشار نیستند. اما تکرار می کنم، مشکلی با موضوع ندارم چون خبرها را در رسانه ها دنبال نمی کنم. بازیکنان به شایعات عادت دارند. بازیکنان در این فصل گفته اند که نمی خواهند اتفاق های گذشته تکرار شود، اما مشکلی وجود ندارد. نمی توانیم تاریخ باشگاه را عوض کنیم.
در شایعات در خصوص احتمال بازگشت به ایتالیا، گفته می شد کونته در انگلستان و لندن راحت نیست. صادقانه بگویم، آن را دوست دارم. اتمسفری را استشمام می کنیم، که همه چیز در مورد فوتبال است. پیش از بازی، در جریان بازی، همه چیز عالی است. جو فوق العاده ای اینجا حاکم است. فکر نمی کنم جوی که اینجا پیدا می کنید را در کشوری دیگر پیدا کنید. هواداران "فوتبال" را زندگی می کنند. از فوتبال لذت می برند و در کنار دوستان خود آن را می ببینند تا تجربه را با هم زندگی کنند. فکر می کنم این موضوع فوق العاده است. در انگلستان در این زمینه، آن ها فوق العاده اند.