تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 91 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

روند بی انگیزه گی تو بازیهای قبل تو این بازی هم مشهود بود. هرچی ما موقعیت هامون رو نزدیم بورموث همه رو کرد تو گل. هیچ ربطی هم به خستگی تیم نداره. همونطور که تو اولین بازی فصل 3 تا از برنلی خوردیم اینجا هم همون اتفاق افتاد. مقصر اصلی هم باید کونته بدونیم. وقتی مربی انگیزه نداشته باشه بازیکنا هم بی انگیزه میشن.
    مقصر اصلی، آبرامویچ و گرانفسکایا هستن. وقتی برای مربی تیم، بازیکن های مدنظرشو نمیخرن و روز آخر قبل بازی با بورنموث میان تنها مهاجم تیم رو ازش میگیرن، قراره چیکار کنه کونته ؟ همینکه چهارم جدوله چلسی، معجزه کونته بوده وگرنه هر مربی دیگه ای بود، دقیقا اتفاقات دو فصل پیش با مورینیو تکرار میشد. وقتی رفتن بارکلی و پالمیری شیش ماه مصدوم بوده رو خریدن که شیش ماه هم طول میکشه به آمادگی کامل برسن، مربی باید چیکار کنه ؟ بورنموث هم تیم خوبیه و هفته پیش هم آرسنالو برده بود، به تیم دسته چهارمی نباخته که. از کجا شما میگی ربطی به خستگی نداره ؟ آلونسو و کانته و آزپیلی مگه رباتن که کل فصلو بدون استراحت بازی کنن و عملکردشون افت نکنه ؟ باکایوکوی داغون رو مگه کونته خرید ؟ ماتیچ رو مگه کونته فروخت ؟ امیدوارم کونته تا هر وقت که تو چلسی هستش، تا میتونه از مدیریت تیم انتقاد کنه و هر چقدر هم ببازه، اصلا برام مهم نیست، حق این عوضی ها نیست که بالاتر از تاتنهام یا لیورپول، جزو چهار تا بشن و برن سی ال. بزار انریکه بیاد ببینین چه گندی میزنه به این تیم. انریکه یه فصل با جادوی مسی و نیمار و سوارز نتیجه گرفت وگرنه فصول دیگه همیشه ضعیف بوده و منتظرم بیاد که حسابی حال آبرامویچ سر جاش بیاد وقتی ببینه چه افتضاحاتی داره بالا میاد.

2. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خب بارکلی از ناحیه همسترینگ مصدوم شد بارکلی از این بازیکناس که همیشه مصدومه

باتشویایی یه تنه دورتمند را با دو گل و یه پاس گل پیروز کرد از این طرف اوبامیانگ هم خوب کارکرد و گل زد

اما پالمیری و ژیرو گویا همچنان مصدوم و نا آماده هستند

4. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: دو یا سه بازیکن کلاس جهانی نیاز داریم

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی تاکید کرد که تیمش به دو یا سه بازیکن درجه یک و کلاس جهانی نیاز دارد.
    به گزارش "ورزش سه"، مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر برای کسب سهمیه چمپیونزلیگ می‌جنگد و در رده چهارم قرار دارد ولی تنها 2 امتیاز با تاتنهام رده پنجمی فاصله دارد. چلسی 6 بازیکن در فصل اخیر جذب کرده ولی نتوانسته با منچسترسیتی صدرنشین رقابت کند. حال کونته مدعی شد که تیمش به جذب چند بازیکن درجه یک نیاز دارد.
    او گفت:" حالا ما برای کسب سهمیه چمپیونزلیگ می‌جنگیم. باید واقع گرا باشیم. باید این شرایط را قبول کنیم. در آینده، اگر فرصتش باشد باید دو یا سه بازیکن کلاس جهانی بگیریم، نه هشت بازیکن. فراموش نکنید، این تابستان، ما 8 بازیکن گرفتیم و کمتر از تیم‌های دیگر خرج کردیم که تنها دو یا سه بازیکن خریده بودند."

6. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با بزرگتر شدن لیست مصدومان، کار مربی ایتالیایی در استمفوردبریج دشوار تر شده است.

طرفداری- راس بارکلی که پس از یک نیم فصل مصدومیت، با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اورتون راهی چلسی شد، پس از انجام تنها 131 دقیقه بازی تیم جدید خود، بار دیگر مصدوم شد. به گزارش دیلی میل، هافبک 24 ساله سابق تیم ملی انگلستان از ناحیه همسترینگ آسیب دیده و بازی با واتفورد را از دست می دهد. در شرایطی که انتقادهای زیادی از سوی رسانه ها نسبت به آنتونیو کونته وجود دارد، بارکلی اولین بازیکنی نیست که به دلیل مشکل همسترینگ تحت هدایت مرد ایتالیایی آسیب می بیند. او همینک در اختیار کادر پزشکی باشگاه است تا مشخص شود شدت آسیب دیدگی چگونه است. اگر مصدومیت همسترینگ او تائید شود، او هشتمین بازیکنی خواهد بود که در این فصل در چلسی از این ناحیه آسیب می بیند. آندریاس کریستنسن نیز در بازی وسط هفته مقابل بورنموث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . موراتا، موزس، کانته، کیهیل، فابرگاس و ویلیان همگی در این فصل با مصدومیت همسترینگ روبرو شده اند.

پ . ن : تا دسته در پاچه

8. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

احتمال اخراج؟ نمی شود تاریخ باشگاه را تغییر داد

یک بار دیگر شایعات بسیاری در مورد آینده کونته منتشر شد و یک بار دیگر او تک تک آن ها را رد کرد.

طرفداری- با وجود صحبت های جدید در مورد احتمال حضور مجدد آنتونیو کونته در تیم ملی ایتالیا، مرد ایتالیایی از جایگاه کنونی خود یعنی سرمربیگری در چلسی رضایت دارد. الساندرو کاستاکورتا که به عنوان یکی از روسای بلندپایه موقت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعالیت می کند، اخیرا گفته بود که در تلاش است تا کونته را برای سرمربیگری تیم ملی کشورش راضی کند. به گزارش FFT، کونته در این خصوص گفت:
    اگر یادتان باشد تصمیمی گرفتم، این که به مربیگری در عرصه باشگاهی بازگردم و این را پیش از مسابقات یورو با ایتالیا گفته بودم چون احساس ضرورت می کردم که هر روز با بازیکنان کار کنم. حالا هم به آینده طولانی مدت نگاه نمی کنم، تنها روی زمان حاضر تمرکز کرده ام. حال حاضر برای من چلسی است. از این موضوع بسیار خوشحالم. تصمیمی گرفتم که می خواهم به آن احترام گذاشته شود. تکرار می کنم که اطمینان دارم که در حال انجام کاری فوق العاده اینجا هستیم. هر شایعه ای که به انگلستان می آید، نمی دانم از کجا شروع می شود. در ایتالیا فکر می کنم می گویند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اما همانطوری که می دانید، کاستاکورتا تا مدتی پیش یک مفسر بود. نه کسی که قوانین را درک کند. شاید فراموش کرده که با چلسی قرارداد دارم و نمی تواند با من یا مانچینی (که مربی زنیت است) صحبت کند. شاید بتواند با آنچلوتی صحبت کند، شاید. چیزی که باید شفاف اعلام کنم این است که هیچ علاقه ای به شایعات ندارم. رابطه ای دوستانه با خبرنگاران ندارم. نه به این خاطر که شما من را دوست نداشته باشید، تنها به خاطر اینکه به این وضعیت عادت دارم. می توانید این را از ایتالیایی ها بپرسید. اگر بخواهم خبری را اعلام کنم این را به یکی دو خبرنگار (به صورت خصوصی) نمی گویم، این را مقابل همگان می گویم.
    ژوزه مورینیو در دوره خود در چلسی نتوانست بیش از دو فصل را به پایان ببرد، البته در خصوص برخی دیگر مانند آورام گرانت، لوئیز فلیپه اسکولاری و گاس هیدینک؛ آن ها دوره های کوتاه تری در استمفوردبریج داشته اند. اما کونته در مورد آینده نگران نیست.
    تاریخ این باشگاه را فراموش نکنید. در مورد همه (شایعات در خصوص احتمال اخراج) همینگونه بوده است. همه مربیانی که به اینجا آمده اند. موضوع را درک می کنم و مشکلی با آن ندارم. درک نمی کنم که چطور مربیان دیگری وجود دارند که وقتی شکست می خورند مانند کاری که شما با من می کنید، تحت فشار نیستند. اما تکرار می کنم، مشکلی با موضوع ندارم چون خبرها را در رسانه ها دنبال نمی کنم. بازیکنان به شایعات عادت دارند. بازیکنان در این فصل گفته اند که نمی خواهند اتفاق های گذشته تکرار شود، اما مشکلی وجود ندارد. نمی توانیم تاریخ باشگاه را عوض کنیم.
    در شایعات در خصوص احتمال بازگشت به ایتالیا، گفته می شد کونته در انگلستان و لندن راحت نیست.
    صادقانه بگویم، آن را دوست دارم. اتمسفری را استشمام می کنیم، که همه چیز در مورد فوتبال است. پیش از بازی، در جریان بازی، همه چیز عالی است. جو فوق العاده ای اینجا حاکم است. فکر نمی کنم جوی که اینجا پیدا می کنید را در کشوری دیگر پیدا کنید. هواداران "فوتبال" را زندگی می کنند. از فوتبال لذت می برند و در کنار دوستان خود آن را می ببینند تا تجربه را با هم زندگی کنند. فکر می کنم این موضوع فوق العاده است. در انگلستان در این زمینه، آن ها فوق العاده اند.

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مقصر اصلی، آبرامویچ و گرانفسکایا هستن. وقتی برای مربی تیم، بازیکن های مدنظرشو نمیخرن و روز آخر قبل بازی با بورنموث میان تنها مهاجم تیم رو ازش میگیرن، قراره چیکار کنه کونته ؟ همینکه چهارم جدوله چلسی، معجزه کونته بوده وگرنه هر مربی دیگه ای بود، دقیقا اتفاقات دو فصل پیش با مورینیو تکرار میشد. وقتی رفتن بارکلی و پالمیری شیش ماه مصدوم بوده رو خریدن که شیش ماه هم طول میکشه به آمادگی کامل برسن، مربی باید چیکار کنه ؟ بورنموث هم تیم خوبیه و هفته پیش هم آرسنالو برده بود، به تیم دسته چهارمی نباخته که. از کجا شما میگی ربطی به خستگی نداره ؟ آلونسو و کانته و آزپیلی مگه رباتن که کل فصلو بدون استراحت بازی کنن و عملکردشون افت نکنه ؟ باکایوکوی داغون رو مگه کونته خرید ؟ ماتیچ رو مگه کونته فروخت ؟ امیدوارم کونته تا هر وقت که تو چلسی هستش، تا میتونه از مدیریت تیم انتقاد کنه و هر چقدر هم ببازه، اصلا برام مهم نیست، حق این عوضی ها نیست که بالاتر از تاتنهام یا لیورپول، جزو چهار تا بشن و برن سی ال. بزار انریکه بیاد ببینین چه گندی میزنه به این تیم. انریکه یه فصل با جادوی مسی و نیمار و سوارز نتیجه گرفت وگرنه فصول دیگه همیشه ضعیف بوده و منتظرم بیاد که حسابی حال آبرامویچ سر جاش بیاد وقتی ببینه چه افتضاحاتی داره بالا میاد.
    در بی کفایتی مدیران چلسی و اون زنیکه اجنبی تو بحث نقل و انتقالات هیچ شک و شبه ای نیست و گدا بازی باشگاه هم بر کسی پوشیده نیست. ولی این فصل ما از همون اول خوب کار نکردیم. از بازیهای ضعیف جلو آرسنال بگیر تا باخت تو هفته اول به برنلی اونم تو زمین خودمون تا باخت به کریستال پالاس ته جدولی تو هفته هشتم که تا اون موقعه هیچ تیمی رو نتونسته بود ببره و ما باختمون کلی بهشون روحیه دادیم تا سلسله بازیهای ضعیف دیگه مثل وستهم و مساویهای پی در پی جلو تیمایی مثل لستر، نوریچ و غیره.
    متاسفانه دست کونته واسه مربیای دیگه رو شده این فصل والا با همین بازیکنای داغون باید بهتر نتیجه میگرفتیم.
    دلیل اینکه الان چهارمیم هم اینه که باقی تیما به جز من سیتی این فصل ر*دن. منچستر، تاتنهام آرسنال و لیورپول این فصل مثل ما خوب نتیجه نمیگیرن و ثبات ندارن نمونش لیوپول که میاد 4 تا به من سیتی میزنه و هفته بعد به سوانسی میبازه! مشکل خستگی بازیکن هم ندارن. تیمی مثل یونایتد مشکل خستگی بازیکن داره؟ فقط من سیتی هست که از اول فصل تا الان روند با ثباتی رو طی کرد.

در کل سیاست نخریدن یا بنجل خری باشگاه محکومه! ولی باید قبول کنیم که کونته و بازیکنها انگیزه پارسال رو ندارن. دلیلش میتونه قهرمانی فصل قبل یا جام جهانی سال بعد یا دلسرد شدن کونته باشه.

12. 5 کاربر از Undercover-G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تا لحظه اخراج اون گاو بازی رو دیدم بعدش تی وی رو خاموش کردم الانم زدم دیدم ۴ تا خوردیم.
    هنگیدم نمیدونم چی بگم.ولی در مجموع اتفاقات این فصل باور نکردنیه
    شاید دوستان از این جمله من خوششان نیاد ولی در هر صورت من بهش رسیدم و اون اینکه طرفدار چه باشگاه کثیفی هستیم ما.قشنگ لجن داره از سر روی این باشگاه میباره و برای اصلاحش راهی جز یه انقلاب نیست.
    با تمام انتقاداتی که به کونته دارم ولی هنوزم اون رو به عنوان یکی از سه مربی برتر حال حاضر دنیا میدونم و تو این اتفاقات جاری باشگاه کمترین گناه بر گردنه کونته ست.این تیم لیاقت داشتن یکی مثل کونته رو نداره و بیشتر شبیه یه فاحشه خونه شده الان تا یه باشگاه فوتبال
    Last edited by jack82; 06-02-2018 at 02:23.

14. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرمربی چلسی امشب اخراج خواهد شد؟

در صورت باخت برابر واتفورد، احتمالا کونته از هدایت چلسی برکنار خواهد شد.

به گزارش "ورزش سه"، کونته امیدوار بود که رومن آبراموویچ، مالک روس چلسی حمایت خود را در انظار عمومی از او نشان دهد اما به نظر می رسد شرایط اینگونه نیست و نشریه اکسپرس ادعا کرد که اگر چلسی در بازی امشب خود برابر واتفورد مغلوب شود، مدیریت چلسی سرمربی ایتالیایی این تیم را برکنار خواهند کرد.
    چلسی در 5 دیدار آخر خود در لیگ برتر تنها موفق به کسب یک پیروزی شده و حذف از جام اتحادیه توسط آرسنال نیز باعث افزایش فشارها روی سرمربی چلسی شد. همچنین با توجه به انتقادهای مستمر کونته از هیئت مدیره چلسی به دلیل ناکامی در جذب ستاره های بزرگ، روابط طرفین هرگز در شرایط خوبی قرار ندارد. شکست عجیب و 0-3 هفته قبل چلسی برابر وست بروم باعث شد شرایط برای کونته دشوارتر شود و اخباری مبنی بر بروز اختلافات بین او و بازیکنان چلسی نیز شنیده شود و با توجه به اینکه کونته یکی از نامزدهای اصلی هدایت تیم ملی ایتالیا برای دومین بار است، ممکن است نیمکت آتزوری دوباره مقصد این سرمربی 48 ساله و پرافتخار باشد.

- - - Updated - - -

واتفورد 4 - 1 چلسی؛ پایان کار کونته در لندن؟

چلسی برابر واتفورد با نتیجه 1-4 مغلوب شد.

به گزارش "ورزش سه"، واتفورد با ارائه نمایشی تماشایی و برتر موفق شد چلسی را با نتیجه 1-4 مغلوب کند تا احتمال اخراج کونته به شدت افزایش یابد. اولین فرصت با نفوذ دینی دلوفئو برای واتفورد ایحاد شد؛ اما ضربه مهاجم سابق بارسلونا با اختلاف کمی به بیرون رفت. در دقیقه 10 دینی می توانست با یک ضربه والی زننده گل اول تیم مهمان لقب بگیرد؛ اما شوت زیبای او با اختلاف کمی راهی بیرون شد.
    دقایقی بعد ویلیان اولین فرصت مهم چلسی را ایجاد کرد؛ اما ضربه او از فاصله ای نسبتا دور برای چلسی نتیجه بخش نبود. در ادامه جریان بازی آرام شد؛ اما باکایوکو هافبک چلسی با دریافت 2 اخطار طی 5 دقیقه، در دقیقه 30 از زمین اخراج شد. با 10 نفره شدن چلسی، واتفورد حملات خود را افزایش داد و در دقیقه 42 صاحب یک ضربه پنالتی شد که دینی آن را تبدیل به گل کرد تا در نیمه ای که چلسی حتی یک ضربه هم به داخل چارچوب نزد، واتفورد با برتری 0-1 به رختکن رفت.
    با شروع نیمه دوم باز هم این واتفورد بود که بازی را هجومی آغاز کرد و اولین فرصت در دقیقه 57 با شوت دیدنی دلوفئو ایجاد شد که با اختلاف کمی به بیرون رفت. در دقیقه 66 دوکوره می توانست شرایط چلسی را دشوارتر هم کند؛ اما کورتوا ضربه این بازیکن را مهار کرد. در دقیقه 70 ژیرو که تنها دقایقی از ورود او به زمین می گذشت می توانست با ضربه سر دروازه واتفورد را باز کند؛ اما این موقعیت با اختلاف کمی به بیرون رفت.
    اما در دقیقه 82 چلسی به گل تساوی رسید. ادن هازارد موفق شد با ضربه ای از راه دور به شکل فوق العاده ای گل تساوی را به ثمر برساند. اما تنها 2 دقیقه بعد واتفورد باز هم به گل رسید. یانمات با همکاری فوق العاده با پریرا و حرکت انفرادی زیبا موفق شد گل دوم واتفورد را در عین ناباوری به ثمر برساند.
    اما این پایان کار نبود و در دقیقه 88 دلوفئو موفق شد با حرکتی انفرادی و ضربه ای فنی به گوشه دروازه گل سوم را نیز به ثمر برساند. در دقیقه 92 پریرا با ضربه ای دیدنی گل چهارم را نیز به ثمر رساند تا چلسی در شبی کابوس وار با نتیجه 1-4 مغلوب واتفورد شود.

16. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تسلیم شدن ارتش ده نفره در شب جنجالی واتفورد!

شاگردان کونته، برای دومین هفته پیاپی متحمل شکست سنگینی شدند.

طرفداری- دو تیم چلسی و واتفورد در هفته بیست و ششم لیگ برتر انگلیس در ویکاریج رود به مصاف هم رفتند.
    مشخصات بازی
    روز و تاریخ برگزاری: دو شنبه 5 فوریه 2018 | 16 بهمن 1396
    تورنمنت: لیگ برتر انگلیس
    ورزشگاه: ویکاریج رود
    گلزنان: تروی دینی 41' (پنالتی)، یانمات 83' ، دلوفئو 85'، روبرتو پریرا 91' (واتفورد)، ادن هازارد 81' (چلسی)
    لحظه های حساس بازی
    دیدار دو تیم سرد و کسل کننده آغاز شد. در شرایطی که چلسی پس از شکست عجیب هفته گذشته مقابل بورنموث، سعی داشت با کسب نتیجه در این دیدار، به رده سوم صعود کند، با بازی بسته واتفورد مواجه شد.
    تلاش شاگردان کونته، در ابتدای بازی فرصت جدی را برای این تیم به وجود نیاورد و در مقابل واتفورد هم توان خلق موقعیت جدی روی دروازه چلسی را نداشت. جدی ترین اتفاق بازی در سی امین دقیقه اتفاق افتاد و روی یک صحنه مشکوک، باکایوکو دومین کارت زرد خود را در برخورد با ریچارلیسون دریافت کرد و از زمین بازی اخراج شد. پس از ده نفره شدن چلسی، فابرگاس به جای ویلیان وارد زمین شد.

در چهل و یکمین دقیقه، داور خطای تیبو کورتوا را روی جرارد دلوفئو اعلام کرد، خطایی که در یک موقعیت مشکوک توسط داور اعلام شد. تروی دینی، پشت این ضربه قرار گرفت و با ضربه ای محکم، دروازه چلسی را باز کرد.
    نیمه نخست با برتری 1-0 میزبان به پایان رسید.
    ابتدای نیمه دوم را چلسی با روند بهتری آغاز کرد و از کناره ها چندین بار موزس و زاپاکوستا سعی در ایجاد موقعیت داشتند که در این امر ناموفق بودند. در پنجاه و هشتمین دقیقه، جرارد دلوفئو با یک ضربه محکم از پشت محوطه جریمه دروازه چلسی را تهدید کرد.
    در شصت و پنجمین دقیقه، روی یک ضدحمله، عبدالله دوکوره پشت محوطه جریمه در فضای خوبی توپ را به سمت دروازه کورتوا فرستاد که با واکنش دروازه بان چلسی توپ راهی کرنر شد.
    در هشتادمین دقیقه، سرانجام چلسی نخستین شوت در چارچوبش را در این بازی تجربه کرد، حرکت ترکیبی زیبای فابرگاس و ادن هازارد، در نهایت با ضربه فابرگاس همراه شد که واکنش کارنزیس دروازه بان واتفورد را به دنبال داشت.
    در هشتاد و یکمین دقیقه، ضربه تماشایی و فنی ادن هازارد از پشت محوطه جریمه، به کنج دروازه واتفورد رفت، تا حساب کار به تساوی کشیده شود. در هشتاد و سومین دقیقه، روی یک ضدحمله جرارد دلوفئو با کورتوا تک به تک شد که ضربه او با فاصله کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.
    واتفورد باز هم از میهمانش پیش افتاد. روی حرکت ترکیبی و زیبای یانمات و دلوفئو و دفاعِ طبق معمول سردرگم این روزهای چلسی، یانمات با ضربه پای چپ توپ را برای دومین بار به گوشه دروازه چلسی فرستاد.

جرارد دلوفئو نمایش خوبش در این دیدار را تکمیل کرد و با یک حرکت خوب در محوطه جریمه، ضربه اش با ساییدن به پای گری کیهیل به گوشه دروازه چلسی رفت. واتفورد در نود و یکمین دقیقه توسط روبرتو پریرا به گل چهارم رسید تا باخت شاگردان کونته سنگین تر از قبل شود.
    تکمیل می گردد.
    شرح گل ها
    واتفورد 1-0 چلسی (تروی دینی - دقیقه 41): داور خطای تیبو کورتوا را روی جرارد دلوفئو اعلام کرد، خطایی که در یک موقعیت مشکوک توسط داور اعلام شد. تروی دینی، پشت این ضربه قرار گرفت و با ضربه ای محکم، دروازه چلسی را باز کرد
    واتفورد 1-1 چلسی (ادن هازارد - دقیقه 82):ضربه تماشایی و فنی ادن هازارد از پشت محوطه جریمه، به کنج دروازه واتفورد رفت، تا حساب کار به تساوی کشیده شود
    واتفورد 2-1 چلسی (یانمات - دقیقه 85): روی حرکت ترکیبی و زیبای یانمات و دلوفئو و دفاعِ طبق معمول سردرگم این روزهای چلسی، یانمات با ضربه پای چپ توپ را برای دومین بار به گوشه دروازه چلسی فرستاد.
    واتفورد 3-1 چلسی (دلوفئو - دقیقه 87): جرارد دلوفئو نمایش خوبش در این دیدار را تکمیل کرد و با یک حرکت خوب در محوطه جریمه، ضربه اش با ساییدن به پای گری کیهیل به گوشه دروازه چلسی رفت.
    واتفورد 4-1 چلسی (روبرتو پریرا - دقیقه 91): جرارد دلوفئو نمایش خوبش در این دیدار را تکمیل کرد و با یک حرکت خوب در محوطه جریمه، ضربه اش با ساییدن به پای گری کیهیل به گوشه دروازه چلسی رفت.

18. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برنده ها به دنبال راه حل خواهند بود، بازنده ها به دنبال بهانه

سرمربی ایتالیایی چلسی، عملکرد ضعیف تیمش را نتیجه تصمیم اشتباهش در انتخاب ترکیب اولیه می داند.

طرفداری- آنتونیو کونته، سرمربی ایتالیایی چلسی پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در گفتگوی پس از بازی با BBC درباره جایگاهش گفت:
    چیزی تغییر نکرده است. اینجا می مانم و می خواهم سخت تلاش کنیم و تمام توانم را برای تیم بگذارم.
    سرمربی چلسی گفت:
    عملکرد امروزمان بسیار ضعیف بود و این مایه ناامیدی است. خیلی بد شروع کردیم و بازی را با ترس آغاز کردیم، چیزی که معمولاً اتفاق نمی افتد. کارت زرد دوم باکایوکو، شرایط را برای ما سخت کرد. اگرچه نیمه دوم میل خوبی برای رسیدن به تساوی داشتیم، امّا نحوه ی مدیریت بازی بعد از گل تساوی، ناامید کننده و ضعیف بود.
    کونته ادامه داد:
    ابتدای فصل سعی کردم به همه بابت مسیر سختی که در لیگ و لیگ قهرمانان پیش رویمان هست، هشدار دهم. شاید امروز در انتخاب ترکیب اولیه ضعیف عمل کردم. فکر می کنم تصمیم ضعیف بود، عوض کردن شرایط امشب بسیار سخت بود. مسئولیت این شکست با من است. باید به دنبال راه حل باشیم، بازنده ها به دنبال بهانه هستند.
    کونته درباره فشاری که اکنون به تیم او وارد آمده گفت:
    فشار؟ چه فشاری؟ کدام فشار. من تلاشم را انجام داده ام، اگر کافی است، مشکلی نیست. اگر کافی نیست، باشگاه باید تصمیم دیگری بگیرد.

20. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •