اگه سرنخ رو درست دنبال کرده باشم آنتونی گولچ مدافع 26 ساله استرالیایی هست، 194 سانتیمتر قد که دفاع وسط و دفاع چپ بازی می کنه که البته پست تخصصیش دفاع چپ هست. در فصل اخیر به صورت فیکس کم بازی کرده.
![]()
آره خودشه. فک کنم منصوریان یه پیشنهاد تپل بهش داده گفته صبر کنید بیشتر فکر کنم،چون اومدنش به تعویق افتاده
========
محتوای مخفی: .
انتظار بیشتری از همچین انسان های کوتاه فکری نمیرفت،نشون دادن چقدر کوچک هستن
====
تو ویکی باشگاه کنونی عبدالله کرمی رو زدن پرسپولیس،فک کنم کار این دولاب ناقلا باشه![]()
نه برعکس؛ چون گفته زیر 1 2 میلیارد میگیرم اونوری ها قیدش رو زدنآره خودشه. فک کنم منصوریان یه پیشنهاد تپل بهش داده گفته صبر کنید بیشتر فکر کنم،چون اومدنش به تعویق افتادهظاهرا یه پیشنهاد از ژاپن داره. اینطوری که معلومه قرار نیست بیاد !
اینم یه مثال عینی از اون جوسازی ها و مسایلی که باعث واکنش میشه !! همون نکته ای که بخاطر پاک شدن پست ها بهش اشاره کردم !رییس کانون هواداران پرسپولیس گفت:امیدوارم باشگاه استقلال درباره اتفاقات رخ داده در تمرین امروز پاسخگو باشد و مشخص شود به چه دلیل به بزرگان فوتبال ایران و همچنین ساحت باشگاه پرسپولیس اهانت شده است.اولین جلسه تمرینی با حضور سرمربی جدید، جو جدید، به تیم رقیب توهین می کنن؟ بگذریم، همون تعبیری که به کار برده شد گویای همه چی هست؛ کوتاه فکر و حقیر.
به نظرم اگه تا امروز تکلیف کاوه مشخص نشه، بهتر که قیدش رو بزنن. سر نخواستنش دعواست، اینم این وسط اینقدر ناز می کنه. اینطوری فقط زمان رو داریم از دست میدیم. برای این مدافع خارجی هم که معرفی شده همینطور، نباید خیلی معطلش شد.
خب خدا رو شکر کاوه منتفی شد.
اقای کیروش بدون اگه تا الان موندی به خاطر حمایت ما پرسپولیسی هاست...اگه به خاطر رفاقتت با منصوریان بخوای به تیم ما ضربه بزنی کاری میکنیم از کرده خودت پشیمون بشی...جالبه منصوریان شده غلام حلقه به گوش کیروش و حتی بازیکناشو به تست پزشکی در ایفمارک نبرده...منتظر اتفاقات عجیب غریب باید باشیم امسال! اونم درحالی که کیورش , برانکو رو رقیب و جانشین خودش در تیم ملی می دونه...اگه به اینکارهاش ادامه بده محبوبیتش از عرش به فرش می رسه...رسما تا یک هفته قبل از شروع لیگ بازیکنا رو به اسارت گرفته!!!
منصوریان و تیم استقلال امسال بدجور کری و توهین رو شروع کردن...باعث تاسفه...تو تمرینشون به عابدزاده و پرسپولیس توهین می شه اونم نه یک دقیقه دو دقیقه و هیچکس جلوی اینکار رو نمیگیره بلکه هیزم به اتش هم میریزن و بعدش مصاحبه های تنش زا می کنن...این راه که می روی به ترکستان است...ببینید کی گفتم اقای منصوریان با شعور!
چارتا بچه 18 ساله و مربیشون که نمی فهمن عابدزاده با انگشت شکسته و زانوی خراب چه حماسه ها که نساخت...یکسری نادان.
Last edited by teraktor2003; 18-06-2016 at 14:40.
همون طور که دوستان گفتن، خدا رو شکر انتقال کاوه منتفی شد
الان یه دفاع و یه مهاجم خوب خارجی جذب کنیم کارمون تمومه و یکی از بهترین فصول نقل و انتقالات رو گذروندیم ...
+
عضو پنجم هیئت مدیره هم از طرف وزارت ورزش منصوب شد. فرشید گل زاده
اگه همونی باشه که من می شناسم، مدیرعامل فروشگاه های رفاه و یکی از نزدیکان عارف و خاتمیه و جز اصلاحاتی های تیر حساب میشه
خبر مرتبط
محتوای مخفی: گل زاده
امسال خوشبختانه نقلو انقالات خوبی روداشتیم. بقیه بزارید مثل هر سال ریختو پاش بکنن.سالهاست که با پول دولت وبیت المال با کمک اشتباهات عجیب داور و ارای عجیب اندر غریب کمیته انظباطی وفدراسیون عرضه گرفتن یه سهمیه مستقیم رو هم نداشتن. امسالم کلی سرو صدا و هیاهو دارن اخرش هیچی به هیچی.
نمونه برای بازیکنی مثل کنعانی زادگان وفرشید باقری هر کدوم نزدیک یک ملیارد پرداختن ما چه میدونیم لابد فرشید فیکس تیم ملیه کنعانی زادگانم تو سری ا ایتالیا بازی میکرده . زمانی که همه فکر میکردن کنعانی بازیکن پرسپولیسه برانکو به شدت به دنبال دفاع مرکزی خوب بود یعنی کنعانی زادگانو برای نیمکت میخواست با یک قیمت معقول زیر پونصد ملیون.
برگ برنده امسال پرسپولیس برانکو ایوانکویچه که سالها مربی تیم ملی بوده کار با ستاره ها رو خوب بلده و نزدیک یکو نیم ساله تو لیگ مربی گری کرده وار حالو هوای روز فوتبال و لیگ ایران خبر داره.
امسالم خوب یار گیری کرده وقطعا با کمک هدایتی یکی دو بازیکن خوب دیگه جذب تیم میشن و من تردید ندارم اگر مسئولان سنگ اندازی نکنن سال با شکوهی در انتظار تیمه.
من قبلا گفتم دیگه فوتبال رو کاکل ستاره ها نمیچرخه مهم اینه که بتونی از ظرفیت بازیکنات به بهترین شکل استفاده بکنی به نظرم برانکو نشون داده بلده این کارو خوب انجام بده مثلا
محسن مسلمان که کمترکسی روش حساب بازمیکرد یه مدت چسبوندش به سکو و نیمکت ولی به موقع ازش بازی گرفت و درست بازی گرفت وشد یکی از ستاره های فصل پیش پرسپولیس.
و بمب یعنی از یک بازیکن ناشناخته مهدی طارمی بسازی
بعضی تیمها هم بمب میترکونن ولی بمب پول
سالهاست که تیم سوگولی یه بازیکن به فوتبال ایران معرفی نکرده چرا چون اراده کرده با پول دولت بازیکن خریده یک سالم بودجه ملیاردی این تیمو قطع بکنن ببینیم میتونن دو تا بازیکن جوون وستاره به فوتبال معرفی بکنن.تا کی حاضری خوری؟ جالبه نتیجه هم نمیگیرن با این کارها ولی
بازم همین رویه رو ادامه میدن.
کوتاه ترین جک جهان:
وزیر پرسپولیسی!!!
بازیکنایی که بعد یک هفته می بینن پرسپولیس بالاتر از رقم واقعیشون بهشون پرداخت نمیکنه با قرارداد های 3 برابر جذب تیم فوتوشاپ می شن...اینجا اشکالی نداره!!! سال هاست بودجه این دو تیم که توسط یه سازمان اداره می شن برابره ولی برای بعضی ها برابر تره!!!! جالبه تیم مقابل همیشه با هیاهو وارد بازار می شه و در نهایت 4 تا میخوره...
از سیاست افشار زاده خوشم اومد...مدیری که تا دو هفته قبل هر روز فوش میخورد با یک دروغ و شایعه کاری کرد که ...نمی دونم چرا یاد مرحوم مصدق افتادم!!! روز زنده باد و شب مرده باد!!!!
Last edited by 000000000; 19-06-2016 at 03:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)