تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 213 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    توی یه گروهی یه مسیج از من توسط یکی از دوستان فوروارد شد. بعد از یکی دو ماه Delete Account کردم الان دوباره میخوام از تلگرام استفاده کنم
    میخوام بدونم الان اگه اکانت جدید بسازم اون مسیجی که قبل از حذف اکانت فرستادم دوباره مشخص میشه که من فرستنده اش بودم یا نه؟
    کسی نیست راهنمایی کنه؟

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سوال شما نیاز به سعی و خطا داره!

3. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اگر با همون شماره قبلي برين خوب معلوم ميشه شما بودين
    اگر شماره عوض بشه نه

5. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorena_hi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم. تو یه کانال عضوم که دیگه نمیخوام عضو باشم ولی مطالب مفیدی داره که میخوام به مرور مطالعه کنم. چطور میشه از عضویت کانال خارج شم تا هی آپلود نشه و مطالب جدید اضافه نشه بدون اینکه کانالو دیلیت کنم. یعنی میخوام کانال حذف نشه ولی به روز هم نشه. ممنونم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم. تو یه کانال عضوم که دیگه نمیخوام عضو باشم ولی مطالب مفیدی داره که میخوام به مرور مطالعه کنم. چطور میشه از عضویت کانال خارج شم تا هی آپلود نشه و مطالب جدید اضافه نشه بدون اینکه کانالو دیلیت کنم. یعنی میخوام کانال حذف نشه ولی به روز هم نشه. ممنونم
    شما وقتی پایین کانال گزینه mute رو بزنی دیگه ناتیفیکشن واستون نمیاد. اگه داخل خود تلگرام هم مشخص کنید و گروه ها رو اعلام نکنه دیگه پیغامی از آپدیت گروه ها واستون نمیاد

8. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام. بنده یه کانال(Private) دارم که 950 نفر عضو داره ولی وقتی وارد قسمت ممبرز میشم فقط میتونم 200 نفر از اونهارو ببینم. هم توی گوشی و هم توی کامپیوتر تست کردم. این طبیعیه یا نه؟ و اگر طبیعیه چطوری میتونم بقیه اعضا رو ببینم؟ شاید بخوام یکی از اعضا رو از گروه بیرون کنم یا بخوام بهش پیام بدم

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام. بنده یه کانال(Private) دارم که 950 نفر عضو داره ولی وقتی وارد قسمت ممبرز میشم فقط میتونم 200 نفر از اونهارو ببینم. هم توی گوشی و هم توی کامپیوتر تست کردم. این طبیعیه یا نه؟ و اگر طبیعیه چطوری میتونم بقیه اعضا رو ببینم؟ شاید بخوام یکی از اعضا رو از گروه بیرون کنم یا بخوام بهش پیام بدم
    سلام این طبیعیه وقتی از 200 نفر تعداد اعضا بالاتر می ره فقط 200 نفر رو نشون می ده و فکر کنم رندوم هم هست انتخاب 200 نفر یعنی هر دفعه می ری عوض می شند اون 200 نفر و 200 نفر جدید رو می تونی ببینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام این طبیعیه وقتی از 200 نفر تعداد اعضا بالاتر می ره فقط 200 نفر رو نشون می ده و فکر کنم رندوم هم هست انتخاب 200 نفر یعنی هر دفعه می ری عوض می شند اون 200 نفر و 200 نفر جدید رو می تونی ببینی
    خوب این که خیلی بده. من اگر بخوام به یکی توی اعضا پیام بدم که توی اون 200 نفر نباشه تکلیف چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorena_hi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

وا سوال من کجاش اینقدر عجیبه که دوستان موضع گرفتن؟

شما وقتی پایین کانال گزینه mute رو بزنی دیگه ناتیفیکشن واستون نمیاد. اگه داخل خود تلگرام هم مشخص کنید و گروه ها رو اعلام نکنه دیگه پیغامی از آپدیت گروه ها واستون نمیاد
    من فکر میکنم نوتیفیکیشن مربوط به صدا و آلارمهاییه که تو تلگرام شنیده یا دیده میشه زمانی که یه کانال به روز میشه. منظورم اینه که کلا دیگه عضو یه کانال نباشم و اونو ترک کنم بدون اینکه مطالب قبلیش حذف شه و فقط دیگه آپدیت نشه. لطفا مراحلشو دقیق بگین اگه راهی بلدین ممنونم

داره خودمونی میشه Hossein_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

وا سوال من کجاش اینقدر عجیبه که دوستان موضع گرفتن؟
    من فکر میکنم نوتیفیکیشن مربوط به صدا و آلارمهاییه که تو تلگرام شنیده یا دیده میشه زمانی که یه کانال به روز میشه. منظورم اینه که کلا دیگه عضو یه کانال نباشم و اونو ترک کنم بدون اینکه مطالب قبلیش حذف شه و فقط دیگه آپدیت نشه. لطفا مراحلشو دقیق بگین اگه راهی بلدین ممنونم
    موضوع جالبیه ، با ادمین یه کانال مشکل دارید یا اینکه کانال محتوای نامناسب داره و نمیخوایید کسی گوشیتون دستش افتاد ببینه. از این دو حالت خارج نیست.

ایدی کانال رو بردارید هر موقع کسی اطرافتون نبود کانال رو چک کنید بدون اینکه جوین بدید ، راحت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •