کسی نیست راهنمایی کنه؟
کسی نیست راهنمایی کنه؟
سوال شما نیاز به سعی و خطا داره!
اگر با همون شماره قبلي برين خوب معلوم ميشه شما بودين
اگر شماره عوض بشه نه
سلام یه سوال داشتم. تو یه کانال عضوم که دیگه نمیخوام عضو باشم ولی مطالب مفیدی داره که میخوام به مرور مطالعه کنم. چطور میشه از عضویت کانال خارج شم تا هی آپلود نشه و مطالب جدید اضافه نشه بدون اینکه کانالو دیلیت کنم. یعنی میخوام کانال حذف نشه ولی به روز هم نشه. ممنونم
شما وقتی پایین کانال گزینه mute رو بزنی دیگه ناتیفیکشن واستون نمیاد. اگه داخل خود تلگرام هم مشخص کنید و گروه ها رو اعلام نکنه دیگه پیغامی از آپدیت گروه ها واستون نمیاد
سلام. بنده یه کانال(Private) دارم که 950 نفر عضو داره ولی وقتی وارد قسمت ممبرز میشم فقط میتونم 200 نفر از اونهارو ببینم. هم توی گوشی و هم توی کامپیوتر تست کردم. این طبیعیه یا نه؟ و اگر طبیعیه چطوری میتونم بقیه اعضا رو ببینم؟ شاید بخوام یکی از اعضا رو از گروه بیرون کنم یا بخوام بهش پیام بدم![]()
سلام این طبیعیه وقتی از 200 نفر تعداد اعضا بالاتر می ره فقط 200 نفر رو نشون می ده و فکر کنم رندوم هم هست انتخاب 200 نفر یعنی هر دفعه می ری عوض می شند اون 200 نفر و 200 نفر جدید رو می تونی ببینی
خوب این که خیلی بده. من اگر بخوام به یکی توی اعضا پیام بدم که توی اون 200 نفر نباشه تکلیف چیه؟
وا سوال من کجاش اینقدر عجیبه که دوستان موضع گرفتن؟
من فکر میکنم نوتیفیکیشن مربوط به صدا و آلارمهاییه که تو تلگرام شنیده یا دیده میشه زمانی که یه کانال به روز میشه. منظورم اینه که کلا دیگه عضو یه کانال نباشم و اونو ترک کنم بدون اینکه مطالب قبلیش حذف شه و فقط دیگه آپدیت نشه. لطفا مراحلشو دقیق بگین اگه راهی بلدین ممنونم
موضوع جالبیه ، با ادمین یه کانال مشکل دارید یا اینکه کانال محتوای نامناسب داره و نمیخوایید کسی گوشیتون دستش افتاد ببینه. از این دو حالت خارج نیست.
ایدی کانال رو بردارید هر موقع کسی اطرافتون نبود کانال رو چک کنید بدون اینکه جوین بدید ، راحت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)