تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 755 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من يك پرينتر Epson Stylus C63 از يكي گرفتم كه حدودا سه ماه خوابيده بوده. هد رو در آوردم و كاملا تميز كردم و البته فكر نميكردم اينقدر سخت و وقتگير باشه. به هر حال هر كاري ميكنم پرينت نميكنه يعني چراغ جوهرش مدام روشن هست. تمام جوهراش پر هستند و درايور رو هم از اينترنت گرفتم چون cd نداشت. ولي مطمئنم نرم افزاري نيست. لطفا راهنمايي بفرماييد. در ضمن چطوري ميشه ازش تست پرينت گرفت. ديفالت خودش رو ميگم نه نرم افزاري.
    ممنون (بسيار فوري)
    سلام دوست عزیز

شما چنتا اشتباه بسیار بزرگ کردید:
    1-پرینتر جوهر افشانی که خوابیده و یه مدت بلا استفاده بوده رو خریدید.
    2-به هد دستگاه دست زدید.

من خودم یه مدل c45 این دستگاه رو داشتم حدود 1 ماه با جوهر تو دستگاه گذاشتم کنار و استفاده نکردم ، وقتی رفتم سراغش دیدم همین مشکل شما رو داره ، بردم گارانتی گفت جوهر تو دستگاه (هد)خشک شده و هیچ کاری نمیشه کرد باید حتما هدو عوض کنی ، من پرنترو خریده بودم 55 تومن قیمت هدش 45 تومن بود منم انداختمش گوشه زیرزمین.
    اول:هیچ وقت نباید جوهر رو تو پرینتر جوهر افشان بذاری به مدت طولانی.
    دوم:اگرم گذاشتی باید هر هفته نازل چک کنی پرینتر تو(nazzel check) توسط نرم افزار مخصوص اپسون.
    سوم:هیچ وقت جنس الکتریکی دست دوم نخرید ، مخصوصا قطعات کامپیوتری.

در آخر حتما یه سر به نمایندگی ببرش.

موفق باشید و یا علی./

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض سياهي

من يك چاپگر جوهري دارم كه به تازگي گوشه ورق را سياه بيرون ميده. تازه اون روشارژ كردم مشكل چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط archi-girl مشاهده تاپيک
    دوست عزیز
    کار کردن با کیت خیلی راحته و به نظر من خیلی به صرفه تره .. دفعه اول کیت را می خرین به خاطر یک دستگاه هواگیر که توش داره ولی از دفعه های بعد می تونین یک قوطی بزرگتر 20 میلی بخرید و 20-30 بار کارتریج را شارژ کنید

طرز کارش هم خیلی ساده است، اول شما با سرنگ جوهر را می کشید- روی کارتریج سیاه و سفید سه سوراخ هست که یکی از اون دوتای پایین را انتخاب می کنید ( سه سوراخ به شکل مثلث قرار گرفته اون دو سوراخی که یک سمت قرار داره ).-.بعد سرنگ را داخل میبرید و آنرا پر می کنین.. فقط دقت کنید که سوزن سرنگ زیاد داخل نره چون باعث می شه که اسفنج داخل کارتریج آسیب ببینه ، بعد از آن کارتریج را روی دستگاه هوا گیری (داخل کیت ، طرز کار دستگاه هم با شکل روی دفترچه اش نشان داده شده) و با سرنگ هوا گیری هوای آنرا می گیرید تا جایی که یک کم جوهر از دستگاه بیرون بزنه

کارتریج رنگی هم همینه ..فقط روی کارتریج سه سوراخ داره که هر کدام مخصوص یک رنگه و باید دقت کنید که جا به جا رنگ ها را نریزید

البته کلا این کار یک کم دردسر داره و من خودم بعضی وقتا کارتریج را قبل از پرینت گرفتن در میارم و هوا گیری می کنم ..چون هواگیری دستی یک کم مشکل داره .ولی به هرحال برای من که زیاد پرینت می گیرم با صرفه تره به زحمتش هم می ارزه...

باسلام وتشكرازتوضيحاتتان
    درمورد پرينترهايي كه شش كارتريج دارندوروي هركدام دوسوراخ بيشترنيست طرز شارژ كردن چطوراست اگرپاسخ من را هم بدهيدممنون ميشوم چون چندباراين سوال راتكراركردم ولي تاكنون پاسخي نگرفتم
    باسپاس

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

سلام
    من یک اپسون جوهر افشان c79دارم که هر 2-3 روز یک بار نازل چکش هم میکنم تا جوهراش خشک نشه اما یه مدتیه که هر وقت نازل چک میکنم رنگ قرمز رو پرین نمیکنه تو نازل چکش،چند بار head cleaning کردم و چند بار هم نازل چک ، جوهر هم داره و جوهرش هم حدود 70 درصده عکس هم که پرینت میشه چون هیچ رنگ قرمزی توش نیست یه جور ضایعی پرینت میشه.اگه میشه لطفا راهنماییم کنید....

داره خودمونی میشه yumyum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    من يك پرينتر جوهر افشان مارك اپسون مي خواهم.
    حدود قيمتشم 120 تا 150 باشه.
    لطف كنيد راهنماييم كنيد چه مدلي بگيرم؟

در آغاز فعالیت Daren Arni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض درایور پرینتر سامسونگ Ml-1610

با سلام

من درایور چاپگر

Samsung ML-1610 رو می خواستم

مرسی
    Last edited by Daren Arni; 23-04-2008 at 10:35. دليل: غلط املایی

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

نازل چكش يعني چي؟
    اگر ممكنه چندتا راهنمايي درباره نگهداري پرينتر جوهرافشان بكنيد.
    ممنون/.
    Last edited by ganje nahofte; 23-04-2008 at 10:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک پرینتر hp p2015 را تازه نصب نمودم که با خاموش و روشن کردن آن سیستم خاموش می شود .کسی می داند علت آن چیه ؟

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

سلام...
    پرینتر من رنگهارو قاتی میکنه!مثلا رنگ قرمزو صورتی میزنه.کاتریج هم تازه عوض کردم
    hp 1500

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نازل چكش يعني چي؟
    اگر ممكنه چندتا راهنمايي درباره نگهداري پرينتر جوهرافشان بكنيد.
    ممنون/.
    سلام دوست عزیز
    در پرینتر های جوهر افشان مارک اپسون یه سیستم چک هد پرینتر به نام نازل چک وجود داره و کاره این سیستم اینه که وقتی جوهر عوض می کنید توسط نازل چک جوهر جدید رو به پرنتر می شناسانید و یا وقتی به مدت طولانی از پرینتر خود استفاده نمی کنید باید هر دو سه روز یک بار حتما پرینتر خودتون رو نازل چک کنید البته این عمل خودش یه مقداری ار جوهر پرینتر شما رو مصرف می کنه(بسیار کم).
    در مورد نگهداری پرینترهای جوهر افشان باید بگم که شما به هیچ نباید پرینتر خودتون رو به مدت طولانی بلا استفاده بزارید هر از چند مدتی یه چیزی باهاش پرینت کن یا یه نازل چکش کن ، البته در صورتی که کاتریج در درون پرینتر باشه به هیچ عنوان با هد پرینتر ور نرید .مواظب باشید پرینترتون به هیچ وجه وقتی کاتریج داخلشه تکون نخوره.

اگه بازم سوالی هست در خدمتم و یا علی./

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •