رادیو و تلوزیون چه آه فغانی راه انداختن اینترنت داره میشه مسئول تمام بدبختیها و فقر و فحشا و... در ایران
رادیو و تلوزیون چه آه فغانی راه انداختن اینترنت داره میشه مسئول تمام بدبختیها و فقر و فحشا و... در ایران
چطور چی میگن مگه ؟![]()
همه چیز که دانلود نیست!
سرعت بیشتر استفاده از وقت بهتر!
مذهبی ها همیشه از همه چی توی این مملکت راضی هستن و فکر میکنن دنیا ار ما عقب تره
میگه باعث رابطه غیراخلاقی و فریب جوانان میشه و همین چرت و پرتها
دقیقا منطقه آخر عباسی (محله ما ) پوشش نداشت که اونم امروز ردیف شد !!! پس شد 80 درصد پوشش !! ایول !! خسته نباشید
یعنی تو محله ما 4G ارائه میشه ؟
شوخی که نمیکنی؟![]()
سرعتش تا چند مگ خواهد بود ؟
شوما هنوز حرف های من رو متوجه نشدید !! باشد که شوما هم هدایت شوید خخ
دین و مذهب هیچ ربطی یه این نداره که ما باید از نظر زیر ساخت های ارتباطی و خیلی چیز تو دنیا عقب باشیم!!!
ای بدم میاد از این حرف های خاله زنکی !!!میگه باعث رابطه غیراخلاقی و فریب جوانان میشه و همین چرت و پرتها
این جور چیزا رو وقتی میشنوم کفرم بالا میاد و دلم میخواد همچین اشغالایی رو بگیرم خفه کنم!!!
خخخ
دهنت سعید !!![]()
یاد همون عکسی شدم که خودم بهت انداختم
فکرشو بکن !! فردا 4G
البته من گوشیم 4G ساپورت نیس ولی تا صبح نشده 5-6 تا جور میکنم
حالا بذار ببینیم این دکل ما کی فعال میشه نتش!!!
نقشه ها براش دارم !!! الکی نیس که هر 2 تا ADSL رو جمع آوری زدم![]()
Last edited by fanoostalaei; 13-08-2014 at 19:23.
حقو حساب آقایون نرسیده همینطوری یه هوووووو دلواپس شدند...![]()
وگرنه الان رایتل بیش از 2ساله داره نسل سه ارایه میده چرا تا الان نگران نشدند... چرا وقتی اینترنت میره رو هوا قطع میشه کار ملت رو زمین می مونه نگران نمی شند...
صحبته پوله پولللللللللللل
من حرف شما رو خوب متوجه شدم! شما یک کشور ثروتمند دیگه ( حالا چه جهان اولی چه کشورهای نفت خیر مثل ایران) رو اسم ببرید که سرعت اینترنتشون از کشور ما کمتر یا قیمتش بالاتر باشه یا هنوز موبایلشون نسل 2 باشه و واسه اومدن نسل 3 انقدر ذوق داشته باشن! ققط یک کشور! میتونید از همسایه های افلیج ما توی همین خاورمیانه ی جنگ زده شروع کنید! کویت؟ امارت؟ عربستان؟ قطر؟ ترکیه؟ کدوم کشور؟
وقتی میگم مذهبی ها از نحوه ی اداره ی مملکت راضی هستن لطفا قبول کنید
سلام
دوست عزیز چند تا سوال از شما داشتم ممنون میشم جوابم رو بدید:
کسایی مثل من که ایفون داریم فقط علامت 3G برامون میاد.از کجا بفهمیم که از فناوری 3G استفاده میکنه یا +h, h ؟
پوشش قم چند درصدش تکمیل شده و ایا اینکه bts های قم هم به 4G مجهز شدند یا خیر؟
و سوال اخرم که خیلی برای من و بقیه مهمه اینه که شما اطلاع دارید که ایرانسل وقتی که کارش رو رسمی اغاز کرد حداکثر چه سرعتی میخواد ارایه بده؟
اولا اینکه شما میای کشور ها رو برای جلو عقبی از نظر اینترنت مقایسه میکنی ولی بعدش کلی میای میگی که ما کلا عقبیم !!
منی که خودم ذوق زدم شاید شما فکر کنی برای نسل 3 باشه ولی ذوق من برا یه چیز دیگه است که دوستان من بهتر اطلاع دارن![]()
کویت ؟ امارات و عربستان و قطر و ترکیه کدوم یکی جنگ زده اس؟؟
عربها که کلا حسابشون جداشت و انقدر تا خرخه پول خردن که از سر بیکاری زدن به فاز پیشرفت
ولی خوب ترکیه هم هستش و از نطر اینترنت و زیر ساخت های ارتباطی خیلی از ما جلوتره و من هم که گفتم فکر نکنید همه جا گل و بلبل هستش کلی گفتم و از نطر خیلی چیز های دیگه از ما عقب تره و من دوس ندارم که بحث رو باز کنم !!
در ضمن با جمله آخر شما خیلی مخالفم که مذهبی ها موافق این وضعن!!
مگه مذهبی ها آدم نیستن ؟ اونایی که شوما میگی با این وضع موافقن یه عده هستن که الان تو تلوزیون جنگ راه انداختن آی ملت اسلام در خطره !!
به عنوان جمله آخر :
این مذهبی هایی که شوما میگی همونایین که به اسم اسلام دوس دارن از مردم سواری بگیرن و هر وقت منافع خودشون به خطر افتاد خودشون رو تو سایه اسلام قایم کنن و ملت زود باور هم همه تقصیر ها رو سر اسلام خورد میکنن در حالی که اگر اسلام به معنای واقعی اجرا بشه وضعیت 180 درجه برعکس وضعیت فعلی خواهد بود تو اکثر زمینه ها
Last edited by fanoostalaei; 13-08-2014 at 19:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)