طبق قراری که با کونامی گذاشتیم اول قرار شد شهرستان ها توزیع کنیم بع تهران تا به صورت یکجا بازی پخش بشه تا شهرستانی های عزیز صدمه روحی نبینند
در ضمن کونامی گفته تا یک ماه به شرط چاقو 2 تا بخر یکی مجانی ببر ارایه کنیم بازی رو تا مشتری بشید![]()
طبق قراری که با کونامی گذاشتیم اول قرار شد شهرستان ها توزیع کنیم بع تهران تا به صورت یکجا بازی پخش بشه تا شهرستانی های عزیز صدمه روحی نبینند
در ضمن کونامی گفته تا یک ماه به شرط چاقو 2 تا بخر یکی مجانی ببر ارایه کنیم بازی رو تا مشتری بشید![]()
تریلر انتشار بازی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا تریلر این مدلی از PES ندیده بودم . بسیار زیبا . حتما ببینید![]()
چند سالی بود برای اومدن PES تاپیکش اینطوری پر حرارت نبود جای خیلیا خالیه مخصوصا حسین عزیز یادش بخیر امیدوارم هرجا که هست خوش و خرم باشه...
از اینکه محمود عزیز این تاپیک رو داره پرحرارت می کنه خوشحالم دمت گرم پسر
ممنون آرمین جان . لطف داری .
واقعا جای خیلیا خالیه . اونایی که یک زمانی اینحا فعال بودن حسابی و الان دنبال کار و زندکیشون هستن. امیدورام هرجا هستن موفق باشن .![]()
البته خلوتی اینجا صدمه ای است که برخی مدیران نالایق به انجمن زدند ..
به امید پی اس شکوهمند
فکر کن دو تا مدیر مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشن دیگه بسه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سنش رو برو ببین زده 103!!!
همینکه تاپیک بازی در لیست تاپیکهای بازی های کامپیوتری قرار داره و مهم شده جای شکرش باقیه ...![]()
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش ببخشید اون وقت میشه پنجشنبه دیگه هر چه زود تر بیاد بهتر من میتونم یک روزه دانلودش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)