دقیقا درسته!!!!فکر کردی حالا میمونیم نازتو میکشیم میگیم تو رو خدا بمون؟؟؟؟
به سلامت هر قبرستونی میخوای بری برو!یعنی چی ،هر اتفاقی میوفته همه قهر میکنن؟اگه بازییت یک دهم بزرگای الان فوتبال بود من قبول میکردم ولی تو هیچی نیستی!!!بروووووووووووو
دقیقا درسته!!!!فکر کردی حالا میمونیم نازتو میکشیم میگیم تو رو خدا بمون؟؟؟؟
به سلامت هر قبرستونی میخوای بری برو!یعنی چی ،هر اتفاقی میوفته همه قهر میکنن؟اگه بازییت یک دهم بزرگای الان فوتبال بود من قبول میکردم ولی تو هیچی نیستی!!!بروووووووووووو
نمیتونیم کیفیت فنی اش رو زیر سوال ببریم
ولی پرسپولیس جای این ناز کردن ها نیست!
یک کلام: به سلامت!
نوشتی که پرسپولیس بدون من کمتر حاشیه داره، ولی نمی فهمی با این کارت بازم همه توجه ها رو به خودت جلب کردی؟؟؟ بازم برای پرسپولیس حاشیه درست کردی؟
مثل حاشیه ضربه دست هات، مثل محرومیتت و ...
تصمیم داشتی بری برو ولی چرا هنوز نیم فصل نشده نظر تو منتشر کردی؟؟؟
30 آبان هفته آخر بود و 10 آذر آغاز نقل و انتقالات نیم فصل، دیگه روز نمی اومد؟
.
.
.
نمیدونم چرا تا میخوایم یه روز خوش داشته باشیم یه اتفاقی میافته که گند میزنه به روحیه مون ...
چی شده که اینو گفته؟
مشکلش با درخشان
خداوکیلی اگه قرار باشه بین درخشان و پیام یکی بره من میگم درخشانو بندازن بیرون
به خدا این بشر مربی نیست از همون اول هم گفتم این با سیاسی گند میزنن به تیم
با یک برد همه طرفدارش میشن با یه باخت هم همه بهش بد و بیراه میگن
درخشان خیلی کوچکتر از نیمکت پرسپولیسه
سلام.دوست عزیز به فرض مشکل از درخشان باشه.بازیکن باید اینطوری رفتار کنه؟
مگه همین مهدوی کیا نبود که تیمش اونو نمیخواست ولی بازم میرفت و با تیمش تمرین میکرد؟
این جناب داره بازی میکنه و این مسخره بازی ها رو در میاره.
پرسپولیس جای این بچه بازی ها نیست.بازیکنای خیلی بزرگی تو پرسپولیس بازی میکردن و هیچی حاشیه هم نداشتن،حالا یه مشت جوون بی تعصب ریختن تو تیم.
مشکل از بازیکنه
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 31-10-2014 at 13:06.
قبول دارم که صادقیان داره بچه بازی در میاره
ولی مربی باید اونقدر بزرگ باشه که بازیکن جرات همچین کارایی رو نداشته باشه
درخشان این قدرتو نداره که بتونه کاری کنه بازیکن ازش حساب ببره
دایی با همه ی کاستی هاش این قدرتو داشت که بازیکنو سر جاش بنشونه
دوستمون Stealer راست میگه
درخشان اون جذبه لازم رو نداره. از همون روز اول هرکس اعتراض کرد، بازی بعدی فیکس بود.
به قول خودش سعی کرد مدارا کنه ولی نتیجه عکس داد
هر کس و ناکسی به خودش این اجازه رو میده که هر جوری دلش می خواد توی این تیم رفتار کنه.
باید مجتبی محرمی بشه سرمربی
دربی پایتخت یک هفته به تعویق افتاد
دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس یک هفته به تعویق افتاد.
پس از موافقت هیئت رئیسه سازمان لیگ برتر با تغییر تاریخ دربی 79، کمیته مسابقات لیگ برتر هم با تغییر تاریخ این بازی موافقت کرد تا دربی پایتخت یک هفته به تعویق افتاد.
به این صورت دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس از هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر در تاریخ 7 آذرماه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
غلامرضا بهروان رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ این خبر را تایید کرد.
*
*
*
بهروان: استقلال و پرسپولیس ۳۰ آبان باید در جام حذفی بازی کنند
پرسپولیس نیوز : رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر فوتبال اعلام کرد که استقلال و پرسپولیس باید در جام حذفی به میدان بروند.
غلامرضا بهروان در خصوص اینکه هیئت رئیسه سازمان لیگ با تغییر تاریخ دربی 79 موافقت کرده و اکنون منتظر نظر او هستند، گفت:
تصمیم گرفتیم دربی یک هفته عقب بیفتد و استقلال و پرسپولیس یک هفته دیرتر (7 آذرماه) به مصاف هم میروند.
وی افزود: اینگونه نیست که این دو تیم نخواهند در تاریخ 30 آبانماه بازی کنند، بلکه بازی جام حذفی دو تیم برگزار خواهد شد و بعد از برگزاری این بازیها دربی پایتخت را برگزار میکنیم.
رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ با تأکید بر اینکه تغییر تاریخ دربی فقط به شرط برگزاری بازیهای جام حذفی قطعی شده است، خاطرنشان کرد:
باشگاه استقلال به ما نامه زد که 5، 6 بازیکن این تیم حدود 15 روز از تمرینات باشگاهی دور هستند و در اردوی تیم ملی حضور دارند.
به این دلیل که بازی با پرسپولیس هم یک بازی سنگین است، استقلالیها خواستار این شدند که تاریخ دربی تغییر کند و ما هم با این درخواست موافقت کردیم.
*
*
*
مدافع پرسپولیس برای بازی با تیم ملی اروگوئه دعوت شد
بانک ورزش - فدراسیون فوتبال کاستاریکا با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال ایران از باشگاه پرسپولیس درخواست کرد،
مایکل اومانا برای همراهی تیم ملی این کشور در مصاف با تیم ملی اروگوئه در اختیار بگذارد.
به گزارش بانک ورزش و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، فدراسیون فوتبال کاستاریکا با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال ایران
با اعلام دعوت مجدد سرمربی تیم ملی کاستاریکا از مایکل اومانا، از باشگاه پرسپولیس درخواست کرد، این بازیکن برای همراهی تیم ملی کاستاریکا در مصاف با تیم ملی اروگوئه راهی این کشور شود.
فدراسیون فوتبال کاستاریکا ضمن تشکر از همکاریهای قبلی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد؛ این بازی روز 19 آبان برگزار خواهد شد
و بر این اساس خواسته شده است مایکل اومانا پس از بازی با گسترس فولاد تبریز، در تاریخ 16 آبان، تهران را به مقصد مونته ویدئو ترک کرده و حداکثر 21 آبان به تهران باز گردد.
تحولات امروز پرسپولیس:
-گفته میشه درخشان قصد نداره که پیام صادقیان رو تنبیه کنه و ابراز امیدواری کرده که این بازیکن جوان دیگه از این کار ها نکنه و حاشیه ای برای تیم درست نکنه و در بازی با گسترش فولاد تبریز جبران کنه.
-درخشان برای دغاغله خط و نشون کشیده و گفته که من انتخاب میکنم کدام بازیکن بازی کنه و هر بازیکنی که بعد از 2 ما دو جلسه تمرین میکنه میگه من آماده ام و نباید شرایط اینطور باشه.مثل اینکه دغاغله تا حالا نتونسته رضایت درخشان رو جلب کنه.
-درخشان از خط دفاعی تیمش ابراز رضلیت کرده و گفته 2 گل آخر تقصیر مدافعان نبوده،همچنین از بازیکنای 2 اخطارش خواسته که باهوش باشن و مرتکب اشتباه مزگبار نشن تا کارت نگیرن.همچنین گفته که برای کفشگری میخواد پست پیدا کنه چون داره با جون و دل تمرین میکنه.وی از عملکرد اومانا در خط هافبک ابراز رضایت کرده و گفته فرق بین بازیکن آماتور و حرفه اینه که بازیکن حرفه ای میتونه در هر پستی بازی بکنه.
-شایعاتی مبنی بر اعتراض نیلسون به گوش میرسید که خوشبختانه تکذیب شد.
-و در آخر باید بگم که در تازه ترین دور مصدومیت ها این بار آقای عباس زاده ی مو قشنگ دچار کشیدگی عضله شده و بازی اون در دربی در هاله ای از ابهام قرار داره.
با آرزوی موفقیت برای پرسپولیس و پرسپولیس![]()
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 05-11-2014 at 18:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)