تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 168 اولاول ... 256571727374757677787985125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ای بابا
    واقعا گیم پلی اینقدر بد شده؟ آخه مگه میشه؟ من از 2008 فیفا بازی میکنم و تقریبا هر سال بهتر شده اونوقت الان که وارد نسل هشت شدیم گیم پلی رو خراب کرده!!!؟
    اینکه بگیم واسه جذب طرفداران pes این کار رو کرده که خیلی مسخره س! pes فقط تو کشورهای آسیایی طرفدار داره، ea هیچوقت نمیاد طرفداران اروپایی و آمریکایی خودش رو بیخیال بشه و به آسیایی ها بچسبه! (جبر جغرافیایی )

2. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز من از اول هم رو حرفم هستم بعد چند دست بازی کردن اومدم نظرم رو گفتم (همه چیز بازی پیشرفت کرده از تماشاگر تا گرافیک و ... ولی ولی گیم پلی کاملا متفاوت از 14 هست ) الانم رو حرفم هستم
    کسایی که حرفشون رو عوض کردن اونایی هستن که در ابتدا مجذوب گرافیک و افکتای بازی بودن زیاد پی به گیم پلی نبردن خوشبختانه بعد چند روز که عطش دیدن دستاوردای بزرگ شرکت !!!!!!!!!!!!گرافیک و جو استادیوم فروکش کرد رسیدن به حرف بنده همون گیم پلی بازی که یک افتضاح به تمام معناست

شما داری رو احتمال صحبت می کنی یعنی آپدیت بیاد و مشکلات رو حل کنه
    منم میگم سیاست شرکت امسال این بوده واسه جذب گیمرای پیس بازی رو روان تر و ساده تر بکنن
    ولی یک محصول افتضاح واسه رده سنی 6 ساله عرضه کردن

آپدیتم بیاد ( درست حسابی که باگهای مسخره رو رفع کنه ) احتمالا رسمی نخواهد بود بعدش مشکلاتی خواهد داشت باید چند ماه بگذره تا نسخه با ایرادات کمتر بیرون بیاد
    بعدشم که تبلیغات شرکت واسه نسخه 16 شروع میشه که میگن ببینید آی ملت اصلا 15 خوب نیود ما تو 16 همه این ایرادات رو رفع کردیم ( دروغ همیشگی) تا بتونن واسه 16 همه رو مجذوب کنن

هر سال همینه هیچ وقت نسخه درست حسابی عرضه نمیشه هر سری میاد باگهای ورژن قبلی رو اصلاح می کنن بعدش یک سری باگ مسخره جدید افتتاح میشه تا ورژن بعدی رو بفروشن
    ------------------------------------
    در مورد تغییر در تنظیمات من نگفتم این مختص 14 بوده می گم ایرادات گیم پلی ورژن 14 رو میتونستی تا حدودی با این تغییرات درست کنی
    مثلا قدرت و سرعت و دقت پاس ها کم بود میتونستی درصد ارورش رو کم کنی همچنین سرعتش رو افزایش بدی
    دروازبان خوب نیود قدرتش رو می بردی بالا شاخ میشدن
    شوت هر ننه قمری تو چارچوب بود و گل میشد میتونستی درصد ارورش و قدرتش رو کمتر کنی تا مقداری واقعی تر بشه

اما شما چطور میخوای ایراد سرعت و دریبل و گیج زدن مدافعا رو درست کنی ؟؟ الله اعلم باید منتظر آپدیت و پچ بود
    اونم احتمال و اما اگر هست

شما داری رو احتمال صحبت می کنی یعنی آپدیت بیاد و مشکلات رو حل کنه
    منم میگم سیاست شرکت امسال این بوده واسه جذب گیمرای پیس بازی رو روان تر و ساده تر بکنن
    ولی یک محصول افتضاح واسه رده سنی 6 ساله عرضه کردن
    یعنی شما از روی یقیین صحبت میکنی آقا ؟ اگر از داخل کمپانی با ما در ارتباط هستید بفرمائید ما در جریان باشیم دوست عزیز
    زمان تصمیم گیری سیاست به کار رفته شما بین سازندگان حضور داشتید ؟!

مشالا خیلی با یقیین صحبت میکنید آخه

آپدیتم بیاد ( درست حسابی که باگهای مسخره رو رفع کنه ) احتمالا رسمی نخواهد بود بعدش مشکلاتی خواهد داشت باید چند ماه بگذره تا نسخه با ایرادات کمتر بیرون بیاد
    بعدشم که تبلیغات شرکت واسه نسخه 16 شروع میشه که میگن ببینید آی ملت اصلا 15 خوب نیود ما تو 16 همه این ایرادات رو رفع کردیم ( دروغ همیشگی) تا بتونن واسه 16 همه رو مجذوب کنن
    شما اگر در مورد آفرینش وجودی خودتون هم مطالعه بفرمائید به این نتجیه خواهید رسید یکهو زائیده نشده اید و مراحل 9 ماهه تکامل رو طی کردید

هیچ آفرینشی , هیچ تکنولوژِی و اختراعی هم از این مثال مستثنی نیستند و همگی یک دوره ی تکامل رو طی میکنن و گام به گام افزایش کیفیت رو شما شاهد خواهید بود .

نمونه بارز براتون مثال بزنم شرکت اپل , چرا این شرکت با مشکل مواجه شده ؟ چرا محصول iPhone 6 که باید یک نوع بی نقص در خودش باشه با کلی مشکل مواجهه !

خب کاملا مشخصه ! هر نوع ایده ی جدید 2 شاخه رو همیشه با خودش همراه داره ,رفع مشکلات پیشین + بوجود آمدن مشکل جدید

در مورد تغییر در تنظیمات من نگفتم این مختص 14 بوده می گم ایرادات گیم پلی ورژن 14 رو میتونستی تا حدودی با این تغییرات درست کنی
    مثلا قدرت و سرعت و دقت پاس ها کم بود میتونستی درصد ارورش رو کم کنی همچنین سرعتش رو افزایش بدی
    دروازبان خوب نیود قدرتش رو می بردی بالا شاخ میشدن
    شوت هر ننه قمری تو چارچوب بود و گل میشد میتونستی درصد ارورش و قدرتش رو کمتر کنی تا مقداری واقعی تر بشه
    خب این به نظر خیلی خوبه که این مورد برداشته شده چون کاربرانی مثل شما به جای مچ شدن با بازی اصلی و غالب شدن روی سیستم سعی میکنن سیستم رو مغلوب کنن تا بازی رو پیش ببرن

من تو نسخه 14 انقدر با CPU بازی کردم که دیگه در سطح Legendry این توانایی رو داشتم هر بازی رو پیروز بشم با تفاضل گل 2 الی 4 . ( شاهدان این موضوع هم موجود هستن )

در مورد وجود این تنظیمات که من گفتم در دسترس User نیست یعنی از Base کار سازنده میتونه این مقادیر رو تغییر بده بسته به روال بازی کنان در آپدیت بازی مقادیر جدید رو وارد کنه .

در حال حاضر GK های این سری مقدارشون در بعضی توپ گیری ها بیش از حده و باید کمتر بشه و در موارد دیگه بالاتر بره .

4. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود بر دوستان
    دو پرسش دارم
    1- سیستمی گه دموی فیفا 15 رو بتونه اجرا کنه قاعدتا باید نسخه ی فولشم اجرا کنه؟
    2- این گزاره صد در صدیه که تنظیمات داخلی فیفا 15 روسی دارای گزینه ای زبان انگلیسی هم هست؟ در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده که نمیشه
    Last edited by sorena6680; 04-10-2014 at 15:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یعنی شما از روی یقیین صحبت میکنی آقا ؟ اگر از داخل کمپانی با ما در ارتباط هستید بفرمائید ما در جریان باشیم دوست عزیز
    زمان تصمیم گیری سیاست به کار رفته شما بین سازندگان حضور داشتید ؟!

مشالا خیلی با یقیین صحبت میکنید آخه

من گفتم احتمالش هست با آپدیت رفع بشه احتمالش هم هست رفع نشه
    نمیدونم چطور برداشت کردی من گفتم یقین دارم ؟؟؟/
    در ضمن نیاز نیست باهاشون در ارتباط باشی تا بفهمی جریان چیه
    مقداری درک و فهم لازمه و چشم واسه دیدن که ببینی این ورژن میخواد گیمرای پیس رو هم جذب کنه
    البته ایده خوبیه که مقداری دوزش رو زیاد کردن که بیشتر از پیس تخیلی شده

شما اگر در مورد آفرینش وجودی خودتون هم مطالعه بفرمائید به این نتجیه خواهید رسید یکهو زائیده نشده اید و مراحل 9 ماهه تکامل رو طی کردید

هیچ آفرینشی , هیچ تکنولوژِی و اختراعی هم از این مثال مستثنی نیستند و همگی یک دوره ی تکامل رو طی میکنن و گام به گام افزایش کیفیت رو شما شاهد خواهید بود .

نمونه بارز براتون مثال بزنم شرکت اپل , چرا این شرکت با مشکل مواجه شده ؟ چرا محصول iPhone 6 که باید یک نوع بی نقص در خودش باشه با کلی مشکل مواجهه !

خب کاملا مشخصه ! هر نوع ایده ی جدید 2 شاخه رو همیشه با خودش همراه داره ,رفع مشکلات پیشین + بوجود آمدن مشکل جدید

دوست عزیز چرا ورژن های قبلی این همه تغییر و تحول نداشتن ؟؟؟ فیفا 06 که گیم پلی و موتور گرافیکیش عوض شد یک انقلاب بود بعدش سیر تکاملی داشت بازی هر سال به نسبت قبل مقداری تغییر و بهبود گیم پلی + اضافه شدن یک سری امکانات و آپشن های جدید البته کنارش یک سری ایراد و باگ هم اضافه میشد مثلا فیفا 13-14 خیلی شبیه هم هستن تو 13 فیزیک مهم بود ولی تو 14 خیلی مهم تر شد و درصد موفقیت استفاده از سرعت و دریبل به نسبت کم تر شد ولی الان فیفا 15 همه چی رو دگرگون کرده
    حرف من اینه که این همه تغییر نیاز نبود
    حالا شما نمیدونم چه تعضبی رو بازی داری که انتقاد رو ربطش میدی به خلقت و افرینش

خب این به نظر خیلی خوبه که این مورد برداشته شده چون کاربرانی مثل شما به جای مچ شدن با بازی اصلی و غالب شدن روی سیستم سعی میکنن سیستم رو مغلوب کنن تا بازی رو پیش ببرن

من تو نسخه 14 انقدر با CPU بازی کردم که دیگه در سطح Legendry این توانایی رو داشتم هر بازی رو پیروز بشم با تفاضل گل 2 الی 4 . ( شاهدان این موضوع هم موجود هستن )

در مورد وجود این تنظیمات که من گفتم در دسترس User نیست یعنی از Base کار سازنده میتونه این مقادیر رو تغییر بده بسته به روال بازی کنان در آپدیت بازی مقادیر جدید رو وارد کنه .

در حال حاضر GK های این سری مقدارشون در بعضی توپ گیری ها بیش از حده و باید کمتر بشه و در موارد دیگه بالاتر بره .

هر کسی یک سلیقه ای داره من میگم میشد گیم پلی رو با مقداری دست کاری جالب تر و واقعی تر کرد
    چه ربطی به مقلوب کردن گیم پلی یا قالب شدن داره ؟؟؟
    البته من خودم چون با رفیقام بازی می کنم این تغییرات رو انجام ندادم و با همون گیم پلی اورجینال بازی می کنیم

من میگم ایرادای 14 تا حدی میشد رفع کرد ولی این ورژن نه - گیم پلی فیفا15 به نحوی است که شاید از هر 100 نفر ده نفر خوششون بیاد
    نمیدونم واسه شما چقدر لذت بخشه بتونی از وسط زمین با دروگیا ژکو همه رو رد کنی گل انفرادی بزنی

در مورد قدرت من 14 رو فقط legendry بازی کردم درسته سخته و گاهی پیروزی بسیار دشوار ولی ارزشش رو داره
    این ورژن legendry در حد beginner فیفا14 هم نیست
    --------------------------------------------------------------

فقط یک سوال
    شما الان به گیم پلی این بازی چه نمره ای میدی ؟؟؟؟
    یک سر هم به سایت شرکت بزنی بدک نیست یعنی اکثرا از گیم پلی شاکی هستن

حالا شما دوست داری به خودتون ربط داره ولی من دلیل این حمایت ها و تعصب رو روی یک یازی یک شرکت خارجی درک نمیکنم
    Last edited by alp13; 04-10-2014 at 17:43.

7. 2 کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مرسی دوستان

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به جای بحث بیخودی . منتظر کرک باشیم بهتره

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

صحیح است

ایشالله آپدیت هم میاد ایراداتش رفع میشه بازی عالی میشه

بازی بهتر بشه گیمرا سود می کنن این به نفع همست

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اغا راسته میگن بازی رزولوشن زیر hd نداره؟ من مانیتورم crt با ۱۰۲۴ ۷۶۸ بازی میکنم. الان باید چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

منم هر سری میام به این امید میام که یکی مژده اومدن کرک رو نوشته باشه...

شاید این جمعه بیاید شاید
    بابا پس این کرک کی میاد اه خسته شدم !!!
    دوستان لا به لای بحث کردنتون واسه اومدن کرک هم دعا کنید، بخدا ثواب داره

دوستانی میفرمایند که بحث بیخود نکنید

علت وجود فروم و دسترسی به گذاشتن کامنت برای کاربران چه حکمتی داره ؟ آیا به نظرتون چیزی غیر از بحث کردن و افزایش اطلاعات به همراه احترام متقابل هست ؟!

اگر هدف شما از سر زدن به انجمن ها و بازدید از اونها مانند نقل و قل های بالا هست که سخت در اشتباه هستید و باید بدونید این افراد در اینجا Spamer شناخته میشن و فقط به این دلیل بهشون تذکر داده نمیشه که من باب سخت گیری نباشه ! وگرنه این نوع پست ها جزو Spam های انجمن هست و باید پاک بشن در صورت تکرار هم تذکر جدی داده بشه .

این از این موضوع

مسئله بعدی اینه که مردمان این مرز و بوم از قدیم الایام عادت کردن روز زنده باد بگن و شب مرده باد !

تا قبل از اومدن بازی تماما ارزوی یک دست بازی کردن این نسخه رو داشتند حالا همه دشمن بازی شدند

خوب نیست این مدل رفتار و اصلا پسندیده نیست سعی کنید همیشه مهلت بدید به هر کسی که خودش رو نشون بده .

من کاملا از این بازی دفاع میکنم چون تونستم این بازی رو درک کنم و صرفا به دید یک Gamer به این بازی نگاه نکردم !!

این نسخه خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنید طبیعی عمل کرده و دقیقا همین مسئله باعث بروز مشکل و اعتراض گروه دوستداران این بازی رو در بر داشته

خارج از ضعف های حاشیه ای این بازی ( که خیلی اهمیت ندارند و تو بازی تاثیر گذار نیستند مثل نحوه راه رفتن بازی کنان و یا نحوه دست دادن در زمان قبل شروع مسابقه )

این بازی در خیلی از موارد بیش از حد به واقعیت نزدیک شده و این دقیقا شروع مشکلات هست

فکر نمیکنم نیازی باشه که من به فروم های خارجی سر بزنم و یا تجربه افراد دیگه رو بپرسم برای فهم این بازی, چون فکر میکنم اولین نفری تو این فروم بودم که بازی کامل رو شروع کردم و از نظر زمانی هم بخوایم حساب کنیم الان باید تجربه من تو این بازی بیش از بقیه باشه .

از قسمت کنترل Player شروع میکنم بحث رو

شما کنترل یک بازیکن مثل Mats Hummels رو بر عهده دارید , زمانی که بازی کن شروع به حرکت میکنه اگه ناگهان دست خودتون رو از روی جهت بردارید بازی کن به نرمی متوقف میشه نه مثل شماره های پیشین که با سرعت 20 کیلومتر در ساعت دویدن یکهو بازیکن میایسته !!

دوستان اشاره میکنن بازی مثل PES شده , بنده خودم PES باز بودم و تا نسخه 2009 این بازی رو همراه با FIFA دنبال میکردم ( شاید عجیب باشه ! )

به هیچ عنوان PES رو نباید با این عنوان مقایسه کرد چون هیچ ربطی به هم ندارند ( نسخه 2014 PES رو هم باز بنده چندین دست بازی کردم برای سرگرمی )

نوع حرکات ناگهانی بازیکنان در PES چطوری شبیه این نسخه هست رو بنده هنوز متوجه نشدم .

برای دفاع شما باید کنترل بیشتری روی بازیکنان داشته باشید و بی گدار به آب نزنید ! اگر بازی کنی مثل Arjen Robben یا Messi و ... با دارا بودن سرعت و تکنیک بالا به شما نزدیک میشن شما نباید با همون سرعت وارد پای بازی کن بشید چون مطمئنا از شما رد خواهند شد .

من تو نسخه 14 روی نحوه ی دفاع کردن به خوبی کار کردم و زمان گذاشتم و در این نسخه هم خداروشکر به کارم اومد و باعث شده گل های نجومی تا الان حداقل از طرف اشتباهات دفاع نخورم .

و همینطور زمانی که با یک حریف خوب بازی میکنم امکان رد کردن کیلویی و RUN RUN RUN Goal برای من کاملا بی معنی بوده و باید کاملا تنوع بازی اعم از پاس کاری و حرکات تکنیکی و ضد حمله رو برای پیروزی رعایت میکردم .

الان در حال حاضر اساسی ترین مشکلات بازی که آزار دهنده هستند در ابتدا Server بازی هست که کاملا افت کیفیت داشته ( ربطی به شماره بازی نداره )

روون نبودن بازی روی اکثر سیستم های اجرا کننده و وجود مشکل در اجرای صحیح

GK های غیر عادی در بعضی از حرکات که باید تصحیح بشن

افزایش AI دفاع تیم برای ساده تر شدن دفاع و کنترل بهتر در زمانی که اکثر دوستان مشکل دارن باهاش .

13. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان برای این بازی میخوام یه ایکس باکس تمیز از یکی از دوستان بگیرم به نظرتون ارزشش رو داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •