شرمندم این برنامه km player رو از کجا میشه دانلود کرد کسی ازش لینکی داره ممنون میشم اگر لطف کنید
شرمندم این برنامه km player رو از کجا میشه دانلود کرد کسی ازش لینکی داره ممنون میشم اگر لطف کنید
برای شما
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میتونه به من کمک کنه ؟
من زمانی که با برنامه subtitle workshop کار می کنم و فایل زیر نویس را لود می کنم زیر نویس های لود شده به شکل حرو اجق وجق ظاهر می شه . البته تغیرات گفته شده را در Regional Language انجام دادم دیگه نمیدونم مشکل کجاست.
سلام
به این تاپیک مراجعه کنید
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز نميدونم
اما يك بار براي خود من همچين مشكلي به وجود اومد
پس از كلي درگيري و بزن و بكوب دست آخر وقتي فايل زير نويس رو با ورد پد باز كردم ديدم سورس اول زير نويس
بعني اولين جمله زير نويس خالي و چيزي درش نوشته نشده
من هم يه كلمه توي اون بازه ي زماني تعريف شده نوشتم و بعد درست شد
حالا شما هم ميخواي امتحان كن
ضرري نداره
سلام
من یک سوال داشتم و اون اینه که چطور و با چه برنامه ای میتونم یک فایل ویدئویی mkv رو همراه با یک زیرنویس فارسی به صورت dvd رایت کنم؟ دستگاه پخش خانگی ما ویدئوهای که زیرنویس فارسی جداگانه دارند رو درست نشون نمیده ولی dvd هایی که زیرنویس فارسی دارند رو نشون میده. لطفا کمکم کنید.
اگر سوالم تکراری بود معذرت میخوام دقیقا نمیدونستم چیو باید جستجو کنم.
خیلی ممنون.
از برنامه total video convertor استفاده كنيد
قابليت هاي فراوان داره
به اضافه اينكه :
زير نويس فايلتون رو خودتون ميتونيد انتخواب كنيد
تقريبا تمام فرمتها رو پشتيباني ميكنه
حتي شما با استفاده از اين برنامه ميتوني فايل mkv رو مستقيما به 3gp تبديل كنيد
به اضافه اينكه يه پلير خيلي قوي هم همراهش داره
فقط مسئله اي كه وجود داره اينه كه براي تبديل فرمتها به يكديگر زمان زيادي لازم داريد
مثلا من سريال جواهري در قصر رو به وي سي دي تبديل كردم براي هر قسمتش حدود يك ساعت و نيم وقت گذاشتم
كه اينم ربطي به اين برنامه نداره ، شما از هر برنامه ديگه اي هم كه استفاده كنيد همين حدود وقت گيره
فایل ها با فرمت mkv فکر نکنم توسط هیچ دی وی دی خانگی ساپرت بشه،اما اگر دستگاهتون divx رو پخش میکنه ولی زیر نویس ها ی فارس رو هشلفت نشون میده برای اینکه بتونی زیر نویس فارسی رو مشاهده کنی از AviSub v2.1 استفاده کن این نرم افزار زیر نویس رو به صورت عکس می چسبونه به فیلم (در مدت کمتر از 2 دقیقه) صد در صد هم جواب میده.
سلام
دوستان من هركاري كردم نتونستم با jet audio زير نويس هارو بيارم ورژنش هم 6.2.6 پلاس هست فايل هاي دي وي دي هم هم نام با پسوند هاي bup , ifo , vob هستن .
نرم افزار windvd رو نصب كردم زير نويس مياد اما قسمتي از نوشته ها زير ناحيه سياه رنگ پايين فيلم پنهان ميشه
ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين
jet audio تو باز کردن زیرنویس نه تنها مشکلی نداره بلکه خیلی هم خوب عمل میکنه من خودم قبلا با همین ورژن کار می کردم!
اینطوری که من فهمیدم می خواهی یک فیلم DVD رو ببینی ! اگه زیرنویس لود نمیشه روی تصویر راست کلیک کن و از منوی Subtitle زیرنویس دلخواهت رو امتحان کن!
اما به نظر من برای دیدن فیلمهای DVD از Cyberlink PowerDVD استفاده کن،امکانات و کیفیت تصویرش عالیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)