سلام عزیز
شمل باید هرچی نصب کردین در باره موتورولا پاک کنید و بعد گوشیتون رو وصل کنید!!! و از طریق درایور دوباره نصب کنید درست میشه!!!
سلام عزیز
شمل باید هرچی نصب کردین در باره موتورولا پاک کنید و بعد گوشیتون رو وصل کنید!!! و از طریق درایور دوباره نصب کنید درست میشه!!!
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم من الان ندارم اما اگه میتونی به صفحه های 26 27 28 29 کلوپ 2 سر بزن!!!
سلام دوست عزیز
مموری یه گیگ فکر نکنم جواب بده!!!
برای انواع دیکشنری برو به برنامه های مخصوصو جاوا همون صفحه اول!!!
موفق باشین![]()
سلام sheytoonake shiraz جان !!!نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت تنظیمات شخصی!!!انتخاب آواتور!!! عکس باید 150*150 پیکسل!! حالا برو میبینی چه جوریه!!!
تا الان که ندیدم بشه!!!
اگه از اول این جور نبود!!! مست ریسیت کن!! احتمالن بشه!!!
سلام gsm
مرسي از جوابت
راستش من ديشب باز با همون برنامه P2k Tools كه بچه ها سفارش به استفاده از اون كرده بودند كار كردم ! تنها چيزي كه فهميدم اينه توي اين ورژن از اين نرم افزار بجاي Read كليد Get رو گذاشته اما متاسفانه مثل اينكه از روي گوشي نميتونه صحيح بخونه چون وقتي كه ميره ميخونه هيچ كدام از گزينه ها رو تيك نميزنه و وقتي هم كه من تيك ميزنم و كليد Set رو ميزنم ميره و تنظيمات ديگه اي رو Set ميكنه كه باعث ميشه شما با ورود به هر قسمت گوشي چيزاي عجيب غريب زياد ببينيد مثل گم شده منو ها ! تغيير بعضي از تنظيمهاي ديگه ! (قابل توجه كساني كه بي پروا گوشيشون رو دستكاري مي كنند !)
الان من موندم كه واقعا چي كار كنم! احتمالا اگر هم سيم پيدا كنم بايد دقيقا ورژن اون با ورژن گوشي من بخونه وگرنه منم بصورت دستي شروع به خرابكاري ميكنم !
اين چيزي بود كه دستگيرم شد نميدنم اصلا درست فهميدم يا شايد نيمه درست فهميدمولي در حالت كلي اين نرم افزارها چون كار خود Motorola نيستند مسلما نميتونند با همه ورژن ها دقيق كار كنند !
حالا سوال من اينه كه سيم گوشي خودم با مشخصات زير رو از كجا ميتونم پيدا كنم و آيا براي تنظيمات سيم نرم افزار LeaderGL_FlexEditor_10.7_XP_Setup استفاده كنم درسته ؟
اينم مشخصات گوشي من :
Phone model:
RAZRV3x
Flex number:
USRAZRV3XT677ASR25221009
s/w version:
AS_U_85.9B.D0R
DSP S/W Version:
40970000
مرسي از gsm و احيانا بقيه دوستاني كه احيانا ميتونن كمكم كنند!![]()
خداحافظی
بلاخره امروز خریدمش.
از تک به تک بچه های موتورولا کمال تشکرو دارم. شرمنده تو این مدت این همه اذیتتون کردم.اگه تونستم بازم مزاحمتون می شم
امیدورام همتون در تمام مراحل زندیگیتون موفق و سر بلند باشید. با اجازه دوستان ،
خداحافظتون عزیزان
من برگشتم يعني برميگردم همين روزها ... از دوست عزيز gsm ممنونم كه در نبود من كار بروبچه ها رو راه انداخت همين روزا منم ميام. در
سلام سهراب جان!!!
مبارکت باشه!!!
موفق باشی!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)