سلام اقا امید
میخاستم بوت UEFI رو فعال کنم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Arash7214; 23-12-2014 at 18:19.
سلام آقا آرش ، برای اینکه وارد تنظیمات بوت بشی مراحل زیر رو برو :
وقتی لپ تاپ رو روشن میکنی موقعی که لوگوی HP میاد همون گوشه مینویسه که دکمه esc رو بزنید ، پس برای ورود به تنظیمات دکمه Esc رو بزن ، وارد یه صفحه دیگه میشی برای رفتن تو تنظیمات بایوس دکمه f10 رو باید بزنی
( Bois Option )
اونجا هم برو تو تب سومی یعنی System Configuration
بعد از اونجا هم Boot Option
همه تنظیمات بوت اونجا هست
دوستان من قصد خرید اینو دارم
نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظرم تو بازار این لپ تاپ جزو بهترین ها و بصرفه ترین هاست ، پردازنده قوی نسل 4 سری M که الان اکثرا سری U هستن و این لپ تاپ قدرت پردازشش از اونا بالاتر هست ، وزن پایین تری به نسبت داره و همینطور باتری بسیار قوی ای داره
من 2 هفته هست 450 G1 رو خریدم فقط بیشتر روی میز به برق وصل هست ایا لازم هست باتری رو در بیارم؟
یعنی شنیدم این کارو میکنن ولی واقعا لازمه این کار بعد توی راهنمای انگلیسیش چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید
سلام
من خودم هم باتری رو در میارم ، اما بعید میدونم باتری رو لپ تاپ باشه هم مشکلی براش پیش بیاد
به نظرم اگر بازی میکنی و یا کارایی انجام میدی که دمای لپ تاپ بره بالا بهتره که باتری رو در بیاری چون دمای بالا یکی از دشمنان اصلی باتری هست
به نظر من باتری در نیاریم بهتره.خدایی نکرده برق بره ممکنه به مادربرد اسیب برسونه که خرجش همخرج یه لپتایه.
سلام
برای من زیاد پیش اومده که برق بره و یا اینکه اینجا تابستون برق زیاد نوسان داره ( تا حدی که نور صفحه نمایش کم و زیاد میشه ) خدارو شکر تا حالا بلایی سرش نیومده![]()
سلام
نور صفحه نمایشو میشه با صفحه کلید کم و زیاد کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)