آمدمایی که مثل شما وای میستن تو صف واسه خرید قاری 30 سال پیش، این باعث میشه که کار هدیه ای که میدن رو هم بردارن تا وقتی آدمایی مثل شما هست اینجا بازار اونا هم مثل توپ هست.
آمدمایی که مثل شما وای میستن تو صف واسه خرید قاری 30 سال پیش، این باعث میشه که کار هدیه ای که میدن رو هم بردارن تا وقتی آدمایی مثل شما هست اینجا بازار اونا هم مثل توپ هست.
این حرف درسته که ماشین ها ارزش پولشون رو ندارن
ولی دلیل نمیشه شما توهین کنی !!
طبیعتا اگر ۵۰۰ میلیون پول داشتم دم ایران فرغون وا نمیستادم
منم از تیر میخواستم بخرم اتفاقا توی کمپین نخریدن هم رفتم ولی خبری نشد منم نیاز داشتم
در ضمن توی این چند ساله همه چی گرون شده
سال ۹۱ گوشی ۱ تومنی اخر گوشی بود الان گوشی ۱ تومنی مفتم نمی ارزه
نباید توقع داشته باشی لپتاپ اپل ۷ میلیون باشه و پارس ۱۵ میلیون!!!!!!
همه اجناس ب ی میزان رفتن بالا
معمولا بد قولی واسه نقدی نمیکنن
دلیل کارت هدیه هم این بود که شما با همون قیمت مدل ۹۵ گرفتی من ۹۴
جهت آگاهی عموم اینارو میگم شاید خیلی ها با ایشون هم فکر باشن.مدیر اگه صلاح میدونه پستم رو پاک کنه
اولا حرف زدن راجب موضوعی که ربطی به تاپیک نداره خلاف قوانین هست و اسپمه
دوما شما لطف کن نظرتو تحمیل نکن چون خبر نداری من قبل خرید ماشین صفر فقط به دستدو فکر میکردم و دنبالش بودم
و همچنین به کمپین نخریدن خودرو نو آگاهم و کاملا موافقم
اما ماشین با قیمت مناسب و کم استهلاک یا حداقل ماشینی که بیارزه پول بابتش بدم پیدا نکردم و ماشین فعلیم خیلی وضعش ناجوره
سوما شما هم اگه مثل من وسیله نیاز داشتی توی همون صف گاری 30 سال پیش وایمیستادی
ما از زندگی هم خبر نداریم پس لطفا ادای آدمای روشنفکر و مخالف سینه چاک و درنیار که خندم میگیره
نون شبه مگه ماشین!!؟
تازه اگرم واجبه میتونی بولتو بذاری بانک با سودش با آژانس بری هر جا که خواستی.یه عالم بول ه میمنونه جیبت!(بیمه و خرج ماشین و اصتحاک به کنار)
اما اگه حتما باید بخری.میتونی ماشین دست ۲ بیدا کنیُ چرا بیدا نمیشه یه سر به سایت باما بزن.با کارکرد 10 هزار تا میخریدی.
البته همون هم محدودیت داره و از بین موجودیها میدهند و ELX خبری نیست و حتی ابن اواخر LX هم نبود و معمولا اکثرا دوگانه و سال هست..درکل بستگی بیشتر داره که خودشون بگن چی تحویل میدهیم تا شما
گروه خودروسازی ایران خودرو برای اولین بار فروش فوری سمند سورن توربو ، ویژه دهه فجر مبارک فجر را آغاز می نماید .
زمان فعال سازي این بخشنامه ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 94/11/24 می باشد :![]()
سلام
الان وضعیت تحویل ماشین رو چک کردم
تو این مرحله هست
نهایتا تا چند روز دیگه دستمه؟
شماره بدنه هم خورده
اینم عکس:
![]()
نهایتا تا یک هفته دیگه نمایندگی هست،پلاک هم امروز و فردا میشینه روی سایت
تحویل چند روزه هست؟
اگر تاخیر داشت میتونید بابت تاخیر در تحویل هم شکایت کنید و خسارت بگیرین
تحویل 20 روزه هست
11 ام پیش نمایندگی ثبت نام کردم
و 14ام قرارداد تحویل ایرانخودرو داده شد
تا آخر هفته می رسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)