هر ارزونی بی دلیل نیست وقتی قیمت جهانی این گوشی 610 دلار هست که با یک جساب سر انگشتی در دلار 3 هزارتومانی مشخص میشه قیمتش خیلی خیلی مشکوکه
من همون موقع که میخواستم گوشی بخرم یادمه که 1600 هم بود اما فروشنده خودش رسما گفت که سریال چنج هست
هر ارزونی بی دلیل نیست وقتی قیمت جهانی این گوشی 610 دلار هست که با یک جساب سر انگشتی در دلار 3 هزارتومانی مشخص میشه قیمتش خیلی خیلی مشکوکه
من همون موقع که میخواستم گوشی بخرم یادمه که 1600 هم بود اما فروشنده خودش رسما گفت که سریال چنج هست
داداش این شخصی که من میگم خیلی آدم مطمئنیه و من تا حالا خودم 4 تا گوشی ازش خریدم . ( ranko )
قیمت بندر هم الان پرسیدم 1680 هست .
یکی از بچه های مطمئن موبایلستان هم میگه فعلا سامسونگ نخرید ( jaber ) . از اونم گوشی خریدم .
من از روی دوستی گفتم که گرون نخرید . دیگه هر چی خودتون صلاح میدونید .
سلام دوستان
کسی می دونه قیمت این گوشی بندر گچین چنده؟(کسی از شما از اونجا خرید داشته؟)
آخه یکی از اقوام یه ماه پیش S4 و خریده بود،وقتی گفت چند خریده(تصورشم سخته اینقد قیمت پایین!!!) گفتم 100 درصد مشکل داره ولی سریال و سنسورای چشمیشو مشخصاتو چک کردم کاملا درست بود و طبیعی،آکم بوده!(فقط یه چیزی زبان گوشیو که فارسی می کردی مثلا ساعتو بر عکس نشون میداد؟)
نظری ندارین؟
می خواستم بدونم نشانه های اصلی بودن گوشی نوت 3 چیه؟
خواهشا همشو بگین(باتری اصل چه مشخصاتی داره، گوشی ساخت کجا باید باشه و پشتش چی نوشته،سریال نامبرش با چی شروع میشه،ظاهر؟؟؟)
ممنون
خواهشا به همه سوالام دوستان باتجربه پاسخ بدین...
Last edited by vahid092; 31-03-2014 at 15:53.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
................
دستت درست
فقط آنلاک فکتوری منظورتونو نفهمیدم،میشه توضیح بدین؟
knox باید صفر باشه،نشان دهنده چیه؟
بعد راستی این مدل فارسی ساپورت می کنه؟
بعد در مورد قسمت اول توضیحاتم نظری ندارین،گوشی با این امکانات با این قیمت پایین؟!(خودتون یا آشناهاتون سابقه خرید از اونجا ندارین؟)
می دونم پاسخ همه سوالام تو تاپیکا و پستای این فروم هست فقط اینقد زیاده که آدم گیج میشه
ممنون بابت راهنمایی ها
Last edited by vahid092; 31-03-2014 at 20:08.
سلام
بچه ها سايت عمده N9005 رو تا ساعت ١٢ امشب برا فروش ويژه گذاشته با قيمت ١٦٠٠
(گفتم سامسونگ يه كاهش قيمت خفن داره )
واقعا قيمتش فوق العاده است
هفت روز هم مهلت تست داره
اگه ميخواين عجله كنيد
گوشی ها در خارج به دو صورت فروخته میشن یکی تحت قرار داد با اپراتور که به لاک معروفه .. این گوشی های لاک رو نمیشه در حالت عادی در یک کشور دیگه یا اپوراتور دیگه استفاده کرد و سیم کارت شناسایی نمیشه اما بعضی ها به صورت قانونی با پرداخت مقداری هزینه گوشی رو انلاک میکنند ..بعضی ها هم به صورت غیر قانونی با روش های مثل تغییر سریال نصب نرم افزار خاص و.....گوشی رو انلاک میکنند که مشکلات خاص خودش رو داره
نوع دیگه و مورد استفاده در ایران گوشی ها هم انلاک فاکتوری هستند و از کارخونه به صورت رسمی امکان استفاده در هر اپراتوری وجود داره
ناکس اگر صفر باشه یعنی گوشی دستکاری نشده ...یا بهتر بگم روت نشده ...چون یکی از روش های انلاک کردن گوشی لاک اینه که گوشی روت بشه و تغییرات انجام بشه ...هر دفعه که گوشی روت میشه یدونه عدد با ناکس اضافه میشه 0*1..0*2 و...
من از گچین زیاد خرید داشتم اما گوشی نبوده پس نمیتونم نظر بدم
منو فارسی نداره میشه بهش اضافه کرد که یکم باید دستکاری کرد اما کیبورد فارسی داره یعنی باید دانلود کنید براش ...شاید هم در رام خاورمیانه داشته باشه باید دوستان اطلاع بدن
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
بله. تمامی اندرویدی ها با یک نرم افزار ساده میتونن پخش کنن.
سلام مجدد به همه دوستان
اگه یه فروشنده یه گوشی مثل این(لینک زیر) جلومون بذاره چه جوری متوجه بشیم سرمون کلاه رفته؟ و به اصطلاح فول کپیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه تشخیصش چیه؟
همه دوستان ، مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهشا نظرشونو بگن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)