ممنون از راهنماییتون ولی سوال، اگه با نرخ ارز جدید وارد کرده پس چرا با مدل لمسیش اینقدر تفاوت قیمت داره؟ و کاهش قیمت از 3950000 تا 3670000 طی سه چهار روز چه معنی میده؟
با تشکر
ممنون از راهنماییتون ولی سوال، اگه با نرخ ارز جدید وارد کرده پس چرا با مدل لمسیش اینقدر تفاوت قیمت داره؟ و کاهش قیمت از 3950000 تا 3670000 طی سه چهار روز چه معنی میده؟
با تشکر
Last edited by saeed.zn; 12-12-2013 at 17:25. دليل: کامل کردن سوال
وارد کننده در زمانیکه ارز 3000 بوده سفارش داده و تازه حالا ترخیص شده ...
متاسفانه مردم ما با این قواعد آشنا نیستند و اگر همین الان ارز بشه 1000 ت همین فردا توقع دارند همه اقلام وارداتی هم تأثیر بگیرند! در حالیکه حدود 2 ماه طول میکشه
+ اینکه مدل لمسی میتونه چندین کانفیگ متفاوت داشته باشه و مدل غیر لمسی هم به هکذا. و با جمع کردن این مطلب با مطلب بالا قضیه پیچیده تر از اونی میشه که بتونید به این راحتی قضاوت کرده و حکم کلی بدید که چرا اون مدل اونجوره این مدل اینجوره
Last edited by 3274; 12-12-2013 at 18:13.
خدایی آوات قراره وارد کنه یا اینکه اینم مثل بقیه سر کاریه؟از شهریور تا حالا داریم از این قرارا میذاریم.قراره یه ماه دیگه بیاد یه هفته دیگه بیاد و...البته آقای saeed.zn ناراحت نشن.من منظورم با اون کساییه که امروز و فردا میکنن.من نمیدونم لپتاپ به این خوبی این همه هم متقاضی داره پس چرا وارد نمی کنن؟اونوقت لپتاپ هیبریدی مثل taichi رو وارد میکنن که خیلی هم به کار نمیاد.اونم 6200 با گارانتی آوات؟؟؟!!!!
منم مثل شما الان نزدیک به دو ماه که منتظرم و کلی از این وعده ها شنیدم. اینی هم که نوشتم صرفا بازخوانی ایمیلی بود که آوات برام فرستاده بود. شما هم می تونید بهشون ایمیل بزنید و بپرسید. حالا درست یا غلطش رو نمی دونم!
با تشکر
مدل گرافیک 2 .. 3670
گرافیک 4 .... 4100
430 تومن اختلاف .. مگه چقدر 4 نسبت به 2 برتری داره عملا ؟
با گیمهای فعلی عملا هیچی . ببین در سایر امکانات چه تفاوتی با هم دارن . منطقی نیست که فقط بخاطر تفاوت vram این اندازه تفاوت قیمت داشته باشند
آقا من اکثر سایت های خارجی رو نگاه کردم ... هیچ کدوم کانفیک گرافیک 4 رو ندارن
کلا دو مدل کانفیگ هست : DB71 و DB72T
که فرقشون فقط لمسی نبودن اولی هست .... پس این کانفیگ با گرافیک 4 از کجا میاد ؟؟
و اینکه میشه از فروشگاه های معتبری مثل آمازون سفارش داد؟؟
من امازون رفتم دیدم بیشتر مدل هاش گرافیک 4 بود.برای ایران چیزی نمیفرستن اگه خارج از ایران فامیل و اشنا داری میتونی سفارش بدی بره دست اونا که برات یا پست کنن یا بیارن.
ببخشید میشه یه لینک با کانفیگ 4 برای گرافیک تو آمازون بدید ؟؟
ما الان آشنامون دی ماه می خواد بره فرانسه ... بهترین راه چیه واسه اینکه بگم اون واسم بیاره ؟؟
داداش راستش من چند وقت پیش تو امازون دات کام گرافیک 4 هم دیدم اما الان دیگه نیست و شاید اشتباه من باشه که اگه اشتباه من بوده معذرت میخوام.اما 1لینک پیدا کردم از امازون که گرافیکش 4 هست اما با فیلتر شکن باز میشه و مبلغش به یورو هست.ببین این لینک کمکی میکنه بهت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت هم با گرافیک 4 میفروشه اما واحد پولش ronهست که نمیدونم برای کدوم کشوره.به هر حال اگه فامیلتون میره فرانسه اصلا نگران نباشید چون اونجا گیر میاد حالا یا به صورت انلاین یا به صورت خرید از بازار.ما هم همچنان منتظر قیمت این محصول در ایران هستیم تا ببینیم میتونیم بگیریم یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 147milad; 13-12-2013 at 22:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)