امید نمازی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد کنارهگیری ناگهانیاش از تیم ملی گفت: من چهارشنبه استعفای خودم را به علی کفاشیان دادم و به دلیل مشکل خانوادگی که برایم پیش آمده و باید در کنار فرزندان 8 و 11 سالهام باشم ایران را ترک کردم. اکنون هم در ایران نیستم. حضور در جام جهانی افتخار بزرگی است اما خانوادهام مهمتر است.
وی در مورد اینکه کیروش گفته دپارتمان حقوقی فدراسیون باید در مورد جدایی نمازی تصمیمگیری کند، گفت: من اصلا نمیخواهم در مورد مصاحبه کسی اظهارنظر کنم. فقط این را بگویم شاید منظورش این است که به دلیل داشتن قرارداد نمیتوانستم تیم ملی را رها کنم اما من استعفا دادم و به خاطر خانوادهام از تیم ملی جدا شدم.
نمازی در مورد اینکه جدایی او و سیموئز از کادر فنی تقریبا همزمان بوده و ظاهرا رفتارهای نامناسب کیروش عامل اصلی این جداییهاست،گفت: من از طرف خودم صحبت میکنم من هیچ مشکلی با کیروش نداشتم و فقط به خاطر خانوادهام مجبور به جدایی از تیم ملی شدم.
مربی مستعفی تیم ملی در مورد اینکه برخی جدایی او را به دعوت نشدن از بیتآشور ربط میدهند،گفت:به هیچ وجه این مسئله را قبول ندارم. من کمک کردم تا بیتآشور به تیم ملی دعوت شود اما ماندنش در تیم ملی به لیاقت خودش بستگی دارد و کیروش هر تصمیمی که به صلاح تیم ملی باشد، میگیرد. اگر او مورد نظرش باشد دوباره بیتآشور را دعوت میکند.
نمازی در مورد اینکه با جدایی او و سیموئز کادر فنی تیم ملی دچار مشکل نمیشود،گفت: امیدوارم تیم ملی به هدف بزرگی که دارد دست پیدا کند و من برای این تیم آرزوی موفقیت میکنم.
وی در مورد جذب دو دستیار برزیلی و آرژانتینی برای تیم ملی گفت: من در جریان حضور هیچ دستیاری در تیم ملی نبودم و از این مسئله بیخبرم.
مربی تیم ملی در مورد اینکه مطالباتش از فدراسیون فوتبال گرفته یا نه، گفت: من با فدراسیون به توافق میرسم. بیشتر پولم را از فدراسیون گرفتم و مبلغ کمی باقی مانده که آن را هم خواهم گرفت.