تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 75 از 218 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امید نمازی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد کناره‌گیری ناگهانی‌اش از تیم ملی گفت: من چهارشنبه استعفای خودم را به علی کفاشیان دادم و به دلیل مشکل خانوادگی که برایم پیش آمده و باید در کنار فرزندان 8 و 11 ساله‌ام باشم ایران را ترک کردم. اکنون هم در ایران نیستم. حضور در جام جهانی افتخار بزرگی است اما خانواده‌ام مهم‌تر است.

وی در مورد اینکه کی‌روش گفته دپارتمان حقوقی فدراسیون باید در مورد جدایی نمازی تصمیم‌گیری کند، گفت: من اصلا نمی‌خواهم در مورد مصاحبه‌ کسی اظهارنظر کنم. فقط این را بگویم شاید منظورش این است که به دلیل داشتن قرارداد نمی‌توانستم تیم ملی را رها کنم اما من استعفا دادم و به خاطر خانواده‌ام از تیم ملی جدا شدم.

نمازی در مورد اینکه جدایی او و سیموئز از کادر فنی تقریبا همزمان بوده و ظاهرا رفتارهای نامناسب کی‌روش عامل اصلی این جدایی‌هاست،‌گفت: من از طرف خودم صحبت می‌کنم من هیچ مشکلی با کی‌روش نداشتم و فقط به خاطر خانواده‌ام مجبور به جدایی از تیم ملی شدم.
    مربی مستعفی تیم ملی در مورد اینکه برخی جدایی او را به دعوت نشدن از بیت‌آشور ربط می‌دهند،‌گفت:‌به هیچ وجه این مسئله را قبول ندارم. من کمک کردم تا بیت‌آشور به تیم ملی دعوت شود اما ماندنش در تیم ملی به لیاقت خودش بستگی دارد و کی‌روش هر تصمیمی که به صلاح تیم ملی باشد، می‌گیرد. اگر او مورد نظرش باشد دوباره بیت‌آشور را دعوت می‌کند.
    نمازی در مورد اینکه با جدایی او و سیموئز کادر فنی تیم ملی دچار مشکل نمی‌شود،‌گفت: امیدوارم تیم ملی به هدف بزرگی که دارد دست پیدا کند و من برای این تیم آرزوی موفقیت می‌کنم.
    وی در مورد جذب دو دستیار برزیلی و آرژانتینی برای تیم ملی گفت: من در جریان حضور هیچ دستیاری در تیم ملی نبودم و از این مسئله بی‌خبرم.
    مربی تیم ملی در مورد اینکه مطالباتش از فدراسیون فوتبال گرفته یا نه، گفت: من با فدراسیون به توافق می‌رسم. بیشتر پولم را از فدراسیون گرفتم و مبلغ کمی باقی مانده که آن را هم خواهم گرفت.

2. 2 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

گزارش فارس از پشت ‌پرده استعفای امید نمازی از تیم ملی
    پای فوتبال آمریکا در میان است/ دستیار کی‌روش در تیم ملی بانوان آمریکا

به گزارش خبرگزاری فارس، امروز کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به طور ناگهانی اعلام کرد امید نمازی از سمت مربیگری تیم ملی ایران استعفا کرده است و در صحبت‌های تندش علیه دستیار سابقش جمله‌ای را بیان کرد که باید روی آن بیشتر تمرکز کرد.

کی‌روش تاکید کرد که بخش حقوقی فدراسیون فوتبال ایران باید پیگیر استعفای نمازی باشد، حال چرا بخش حقوقی باید واکاوی بیشتری از این موضوع داشته باشد؟
    شنیده‌های موثق از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال ایران خبر از پیشنهاد اغوا کننده مسئولان فدراسیون فوتبال آمریکابه امید نمازی دارد.
    گفته می‌شود آمریکایی‌ها یک پیشنهاد خوب به نمازی دادند و پس از انجام مذاکراتی نیز به توافق رسیدند که وی به عنوان دستیار تام سرمانی، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان آمریکا راهی این کشور شود.
    حال که نمازی با فدراسیون فوتبال آمریکا به توافق رسیده، پس شاید به همین دلیل است که در گفت‌وگویش با خبرنگار خبرگزاری فارس هیچ اعتراضی به نحوه قراردادش با فدراسیون فوتبال ایران و مسایل مالی نمی‌کند.

نمازی می‌گوید به خاطر بچه‌های 8 و 11 ساله‌اش به امارات رفته،‌ اما واقعیت این است که نمازی برای ادامه فعالیت فوتبالی‌اش، تیم ملی بانوان آمریکا را به همکاری با کارلوس کی‌روش در تیم ملی ایران در جام جهانی ترجیح داده است.
    نمازی در حالی از سمت تیم ملی استعفا می‌کند که مربیان متعدد ایرانی با تجربه‌های فراوان برای رسیدن به چنین جایگاهی از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند.
    حال همانطور که کی‌روش اعلام کرده باید بخش حقوقی فدراسیون فوتبال و مدیران این فدراسیون با جدیت بیشتری این مسئله را پیگیری کنند.

4. 4 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درخشان: شايد مشکل از خود کي‌روش است

پيشکسوت فوتبال ايران گفت: اگر اميد نمازي مربي ضعيفي بود نبايد او را گزينش مي‌کردند و حالا که او از تيم ملي جدا شده نبايد اين حرف‌ها مطرح مي‌شد.

حميد درخشان در مورد جدايي اميد نمازي از کادرفني تيم‌ملي فوتبال گفت: اين موضوع بحث داخلي است و نمي‌دانيم به چه دليل چنين اتفاقي افتاد. انتخابات و انتصابات کادرفني را به خود مسئولان واگذار مي‌کنيم تنها نکته در اين ميان اينجاست که بايد قبل از شروع جام جهاني جو آرامي براي تيم ملي فراهم شود تا بازيکنان و کادرفني بدون هيچ مشکلي برنامه‌هاي خود را پيش ببرند در اين مقطع فدراسيون فوتبال بايد به اين مسئله ورود کند بايد به کادرفني تيم‌ملي ثبات داد البته اينکه اين اتفاق تاثيرگذار است يا نه چندان مورد بحث من نيست اما بايد ثبات ايجاد کرد.

به گزارش فارس، وي در مورد اينکه کارلوس کي‌روش اعلام کرده تدارکات تيم‌ملي کار اميد نمازي را انجام مي‌دهد خاطرنشان کرد: در اين مورد کي‌روش مقصر است چرا زماني که اين مربي گزينش مي‌شد اين حرف‌ها را مطرح نمي‌کردند و حالا که تيم ملي به جام جهاني صعود کرده و بسياري از مشکلات حل شده است اين مسائل مطرح مي‌شود. کي‌روش بايد پاي مربي خود بايستد قصد دفاع از نمازي را ندارم اما از نگاه مربيگري اگر يک فرد ضعيف است نبايد گزينش شود و حالا که اين مباحث مطرح شده شايد مشکل از خود کي‌روش است.

پيشکسوت تيم‌ملي و پرسپوليس در مورد اينکه سيموئز، نمازي، مک‌درموت، عباس ترابيان پيش از اين نيز از کادرفني کارلوس کي‌روش جدا شده‌اند تصريح کرد: به هر حال نمي‌توان گفت که اشکال از دستياران کي‌روش بوده است مگر مي‌شود 5 نفر مقصر باشند و يک نفر هيچ تقصيري نداشته باشد. به نظر من اشکال از منشأ است. شخصي که سکاندار هدايت تيم است شايد ايرادش کمتر به چشم بيايد وقتي اين تعداد از مربيان با کي‌روش دچار مشکل شدند بايد اين مسئله بررسي شود.

+
    منصور ابراهيم‌زاده در گفت‌وگو با فارس، درخصوص استعفاي اميد نمازي از تيم‌ملي و واکنش‌هاي کي‌روش پس از آن اظهار داشت: تيم‌ملي بايد در آرامش قرار داشته باشد و کمتر دچار تنش شود. معتقدم تغيير و تحولات در تيم طبيعي است و زياد تاثيري در عملکرد تيم ندارد زيرا سرمربي همان سرمربي است به هر حال تصميم مي‌گيرد در برهه‌اي تغييراتي انجام دهد همانطور که مربيان ليگ برتري هم اين کار را مي‌کنند.

وي در مورد اينکه کي‌روش پس از جدايي اميد نمازي اعلام کرده تدارکات تيم هم مي‌توانسته کارهاي او را انجام دهد يادآور شد: به هر حال اين موضوع به فرهنگ او باز مي‌گردد مسئله تغييرات طبيعي است اما اينکه پس از آن چگونه برخورد شود مهم است فکر نمي‌کنم اينگونه صحبت کردن قشنگ باشد کي‌روش اينگونه حرف نمي‌زند و اگر هم اينگونه حرف زده نبايد اين کار را انجام دهد. به هر حال خوب نيست دو همکاري که با يکديگر کار مي‌کردند پس از جدايي اين صحبت‌ها را مطرح کنند نمازي مي‌توانسته در جايي پيشرفتي کند و يا منافع مالي بيشتري برايش بوده اين مسائل به خودش مربوط است.

Last edited by chekmate; 01-03-2014 at 17:11.

6. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

13 طرح لباس تیم ملی همچنان در حال تغییرات !!!!!

یوز ایرانی بر روی لباس تیم ملی فوتبال همچنان رنگ عوض میکند و دستخوش تغییرات است ...

8. 3 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 برتری ايران برابر کويت با تیمی جوان

تيم ملي فوتبال ايران دقایقی پیش در آخرين ديدار مرحله مقدماتي رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا (استرالیا) با نتيجه پرگل 3 بر 2 برابر کويت به برتري رسيد.

گل های ایران :
    يعقوب کريمي در دقيقه 2
    ارسال پیام صادقیان و برخورد با مدافع کويت در دقيقه 61
    کريم انصاري‌فر در وقت‌هاي تلف شده
    گل های کویت :
    بنگر ( گل به خودي )
    رشيدي

ضمنا تيم ملي فوتبال ايران پس فردا چهارشنبه نيز در ديداري دوستانه در ورزشگاه آزادي به مصاف گينه مي‌رود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

افتضاح بازی میکنیم ...
    خدایی کویت بهتر بازی کرد

11. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

افتضاح بازی میکنیم ...
    خدایی کویت بهتر بازی کرد
    البته با دو روز تمرین کردن و اوردن تموم جوونا به بازی بد هم نبود مخصوصا نیمه دوم

13. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

افتضاح بازی میکنیم ...
    خدایی کویت بهتر بازی کرد
    موافق نيستم.

ايران بهتر بازي كرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

فیلم بازی ایران رو دانلود کن ، اگه شمار پاس های پیاپی ایران به 5 تا رسید ، من از این انجمن میرم !
    فراتر از افتضاح بازی کردیم ، علی رغم اینکه 3 تا گل زدیم.

16. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کفاشيان بايد زمام کار را از دست کي‌روش بگيرد

دبيرکل سابق کميته ملي المپيک گفت: متاسفانه جاي کي‌روش و کفاشيان عوض شده و رئيس فدراسيون بايد زمام کار را از دست مربي تيم ملي بگيرد.
    بهرام افشارزاده دبيرکل سابق کميته ملي المپيک در خصوص انتخاب مربي تيم ملي اميد و وقفه‌هايي که در اين خصوص ايجاد مي‌شود، گفت: متاسفانه ما در حال فرصت‌سوزي هستيم و درحالي که مي‌توانيم بهترين فرصت‌ها را براي نوجوانانمان ايجاد کنيم اما زمان را از دست مي‌دهيم.
    وي در خصوص اينکه گفته مي‌شود کي‌روش به وينگادا و ديگر مربيان پيشنهاد کرده تا هدايت تيم ملي اميد را بر عهده بگيرد،گفت: آقاي کي‌روش کجا دلش به حال مملکت ما مي‌سوزد. او فقط به پول فکر مي‌کند و بس. به اعتقاد من فدراسيون بايد استقلال خودش را حفظ کند و آقاي کفاشيان که اتفاقا مردم هم به او اعتقاد دارند بايد زمام کار را از دست کي‌روش بگيرد.
    افشارزاده تاکيد کرد: من فکر مي‌کنم سکان هدايت فدراسيون دست کي‌روش افتاده و او در کجاي اين فدراسيون دخالت نمي‌کند؟ من از علي کفاشيان عذرخواهي مي‌کنم که اينقدر صريح حرف مي‌زنم چون مدت‌هاست مي‌خواهم اين حرف‌ها را بيان کنم. اما کي‌روش جايش را با کفاشيان در راس فدراسيون عوض کرده و هيچ توجهي به منافع ملي ما ندارد.
    وي در ادامه صحبت‌هايش گفت: ما بايد از پتانسيل ايراني‌ها استفاده کنيم و واقعيت را در نظر بگيريم به خصوص در مورد تيم ملي اميد که جوان‌ها نقش اصلي را در آن دارند. بياييم با واقعيت به قضايا بنگريم و تصميم درستي بگيريم.
    وي در پايان گفت: حالا که وزارت ورزش و کميته ملي المپيک با هم هماهنگ شده‌اند بيايند براي هميشه به اين قائله که استخوان لاي زخم بوده پايان دهند و شرايط را طوري فراهم کنند که تيم ملي اميد ما از پتانسيل بالايش استفاده کند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •