تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 103 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

ایول مسعود
    یو یو هاکوشو، هاجیمه....

2. 6 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تو تاپ نن ها انیمه ای که نظرم رو جلب کرد Planetes بود ...
    تو ارشیوم دارم ، برم ببینمش ...
    Tatami Galaxy و Serial Experiments Lain هم فکر کنم انیمه های خاصی باشن ، باید ببینمشون (اینا هم تو ارشیو دارم) ...

4. 7 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

@بهزاد

برادر انیمه نه مووی و انیمیشنُ ... دمت گرم
    نوستالژیکـ باز هم هستی ها ... سیتی هانتر پاپریکا
    Gamba no Bouken ایول
    /
    طبق معمول گیر الکی دادی .
    اونا هم بالاخره انیمه هستن . در اصل انیمه مووی هستن [Anime Movie]
    حتمن که نباید انیمه های سریالی باشه . اگر روال نظر سنجی اینه پس من گزینه زیادی در دسترس ندارم . چون کم پیش میاد انیمه های سریالی رو ببینم .

پس به همین قانع باشید

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

انيمه 5 centimeters per second رو که یادتونه ؟ (یکی از movie ـهای معروف انیمه ای)
    این نسخه جدیدشه که وصف حال و روز ما ـست البته برای مسخره بازیه، فقط در حد عکس و چند خط داستانه...

Very Nice Anime to Wacth! ==> 5 Kilobytes per Second / Go Byosoku Kirobaito

Go Byosoku Kirobaito, or 5 Kilobytes per second, is an animated feature movie genre of the absurd political drama that Tells the story of the lives of people in a fictional country called Rakuto that has internet connection speed is very slow when Compared to other countries. In the utopian universe created in 5 Kilobytes per Second (5KB / S), in fact the Internet has Become a fundamental right of citizens of the world. The population of the free world to communicate and access information on all matters. The children grow up to be an intelligent and liberal-minded individual, while the parents REMAIN sharp minded and wise as smooth access to information. However, there are some in the universe dystopia 5KB / S. Among them are the state Rakuto. In a country where the theme is similar to Japan but the steampunk touch, illustrated that proper internet access is a rare luxury. Only those who can afford expensive roomates has a higher internet speeds, it was still limited Compared to its neighboring countries.
    Instead they get a good service, it seems that the internet is expensive payers also just be a huge tax cash cows for the government of the State Rakuto corrupt. Antagonist (and central figure of this anime) in telecommunications policy in the state Rakuto is the minister of information and broadcasting named Daifaburu. Portrayed as a character that is ambitious, but also narrow-minded, emotional, and narrow-minded, Minister Daifaburu is antithetical to human utopia in the universe 5KB / S. In the anime Daifaburu told that since the Minister took office, he proved to be worse than its predecessor roomates also curb Internet freedom in Rakuto. Quotas and access internetsemakin reduced due to the makeup that could be better no sense, either Because he Considered the Internet as a medium for the spread of black magic. For him, the internet is not a natural element of life that the world does not need to be given a chance to evolve. Until finally Rakuto internet speed in the country is pegged at a maximum of only five kilobytes per second - Became the which the title of this anime. Minister Daifaburu (center, black jacket), the antagonist once the central figure in the anime 5 Kilobytes per Second.
    In one scene, the Minister Daifaburu was disturbed by the presence of a bee accidentally get into the office. I was so upset, the minister issued a controversial policy to erase all the data and information about bees. Internet sites that contain a content about bees slightest in-block, newspapers use the word 'bee' threatened Bredel, and books in the library that have a discussion about bee burned. Daifaburu power finally ended after Rakuto people are upset Decided to revolt, overthrew the regime overshadowed Daifaburu. Daifaburu escape are unknown, and the new government promised to improve conditions for Internet access and telecommunications infrastructure in the country. In the anime 5KB / S's claim Ikuya Kasai, Minister Daifaburu described behavior is very extreme. However, the creator of this anime stated that he Deliberately shape the character
    Daifaburu like that in order to form a political atmosphere that is absurd. Kasai wanted to Illustrate the extremes of what can happen in a country when there are people like Daifaburu hold power in the affairs of such vital telecommunications. Indeed, when first released last May 17 in Shibuya, Tokyo, Japan in conjunction with the International Telecommunication Day, Kasai stated in a press conference this anime is intended to criticize the Governments of the world to curb the freedom of the people to access the internet .Do not let your people be stupid. When the officer that you just do not understand and literacy about the Internet, you alone are enough loss. But do not let your people menjadikorban. If not, you're no different than the horde Mongolyang destroy the cities because they do not know what to do after seizing the towns. "Kasai said in a press conference. In addition to the anime genre producer and creator of the absurd politics, Kasai also commonly known as an activist fighting for people's access to technology that helps the development of humanity in the developing countries. 5 KB / S is his 4th after Children of Capitals (2011), 38 Degrees (2009), and Black Gods of Neptune (2005), 5KB / S worked with a neat and unique. Though just centered on one central antagonist, danplot story of this anime is still strong and nuanced epic as promised earlier. Most likely, this anime could be a strong candidate for the winner.

Last edited by mestry; 16-09-2014 at 23:52.

8. 8 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من خیلی به اینجا سر نمیزنم،ولی تاپ تنم رو میگم :

1.Mushishi
    2. Steins Gate
    Monster
    Code Geass
    Full Metal Alchemist
    gosick
    psycho pass
    Shinsekai Yori
    Death note نیمه اولش :d
    Rouroni Kenshin
    ergo prox y

11 تا شد :|
    همونطور که از لیست معلومه من اهل انیمه های بلند نیستم و سعی میکنم انیمه های کوتاه تر (تا 100-150 قسمت) رو ببینم.
    +
    به جز شماره 1 و 2 بقیه انیمه ها ترتیب خاصی ندارن،ولی اون 2 تای اول و مخصوصا Mushishi رو بینهایت دوست دارم

ویرایش:
    صبح بیدار شدم دیدم کلی انیمه جا افتاده از لیست :| کلا موقع لیست نوشتن میشه همه اسم ها یادم میره
    گینتاما،fate zero/stay/....,ghost in the shell,Shingeki no kioujin,cowboy bepop,Baccano و خیلی انیمه های دیگه هم واقعا خوب بودن..............
    Last edited by Leon-117; 17-09-2014 at 09:27.

10. 8 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sub▬zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها, فضا

پيش فرض

سلام.دوستان میشه منو راهنمایی کنید که یه انیمه ای رو که دنبالش میگردم رو پیداکنم؟
    من قبلن سه چهار سال پیش داشتم از یه جا که رفته بودم مهمانی یه انیمه میدیدم که فکر کنم موضوع انیمه بزن بزن بود. بعد من فقط یه قسمتش رو دیدم که تو اون قسمت مسابقه ی مشت زنی برگزار کرده بودن و یه دستگاه بود که هر کی مشت میزد میزان قدرت مشتش رو اندازه میگرفت.اولین نفر مشت زد شد صد و خورده ای و همین جور ادامه داشته تا یه دختره اومد و مشت نزد و فقط دستش رو خیلی آروم زد به اون صفحه و 700 تا شد!بعد همین جور ادامه پیدا کرد تا یکی اومد و با تمام قدرت مشت زد به صفحه یکدفعه سه هزار تا حساب شد و اون دستگاه ترکید. بعدش نوبت رسید به مسابقه ی دعوای کودکان خلاصه اون قسمتش همینجوری گذشت.ازون روز تا الآن دارم دنبال این انیمه میگردم اینقدم این کرکتر های انمه ها و تم انیمه ها شبیه همه که آدم گیج میشه کدوم انیمه هست میشه لطفن شما کمکم کنید بگید این چه انیمه ای هست؟

12. 4 کاربر از sub▬zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.دوستان میشه منو راهنمایی کنید که یه انیمه ای رو که دنبالش میگردم رو پیداکنم؟
    من قبلن سه چهار سال پیش داشتم از یه جا که رفته بودم مهمانی یه انیمه میدیدم که فکر کنم موضوع انیمه بزن بزن بود. بعد من فقط یه قسمتش رو دیدم که تو اون قسمت مسابقه ی مشت زنی برگزار کرده بودن و یه دستگاه بود که هر کی مشت میزد میزان قدرت مشتش رو اندازه میگرفت.اولین نفر مشت زد شد صد و خورده ای و همین جور ادامه داشته تا یه دختره اومد و مشت نزد و فقط دستش رو خیلی آروم زد به اون صفحه و 700 تا شد!بعد همین جور ادامه پیدا کرد تا یکی اومد و با تمام قدرت مشت زد به صفحه یکدفعه سه هزار تا حساب شد و اون دستگاه ترکید. بعدش نوبت رسید به مسابقه ی دعوای کودکان خلاصه اون قسمتش همینجوری گذشت.ازون روز تا الآن دارم دنبال این انیمه میگردم اینقدم این کرکتر های انمه ها و تم انیمه ها شبیه همه که آدم گیج میشه کدوم انیمه هست میشه لطفن شما کمکم کنید بگید این چه انیمه ای هست؟
    Dragon Ball Z
    این انیمه هست ...

اول شما باید انیمه Dragon Ball روببینی یا مانگای دراگون بال رو تا چپتر 195 بخونی (نظر من رو دومی هست ، چون انیمه دراگون بال ارزش نداره 150 قسمت براش وقت بزاری ، به جاش سریع 195 چپتر رو میخونی) بعدش بری سراغ انیمه Dragon Ball Z که فوق العاده هم هست ...
    به جای دراگون بال زد هم میتونی Dragon Ball Kai رو ببینی که بدون فیلر هم هست (عکسی که گذاشتم برا دراگون بال کای هست)
    Last edited by masoud93; 17-09-2014 at 11:30.

14. 8 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sub▬zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها, فضا

پيش فرض

آره دقیقن همین بود دستت درد نکنه.
    چشم حتمن به نصیحتتون عمل میکنم.

16. 3 کاربر از sub▬zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

وضعیت من در زمان حاضر

بگذریم اخرین انیمه هایی که ادامه اش می رن تو دو سه فصل بعد ادامه اش رو نشون می دن نمی دونم چرا بهم زیاد می خوره... سبک عوض شده؟

+
    من جدیدا نمی دونم یک موقعیت خاص رو تو از فصل قبل، تو هر فصل تو انیمه های مختلف می بینم به دفعات تکرار شده
    نمی دونم قبلا برای کسی رخ داده یا فقط برای من است.....

محتوای مخفی: - 

+

اخر

انتظار چنین پایانی رو از Aldnoah.Zero اصلا نداشتم ( مواردی بود که سوپرایز شدم ) - اصلا سبک داستانی و کلاسش رو عوض کرد- فقط بدیش اینه باید تا زمستان برای فصل 2 صبر کنم

درود

reza.kaka عزیز پیشنهاد خوبی دادن . بهترین انیمه هایی که دیدید رو بگید ...

بیاید همین رو ادامه بدیم . هرکی که میاد تو این تاپیکـ و بحث ها رو میخونه و حداقل 10 تا انیمه دیده هم شرکت کنه . لطفا همگی تو این بحث شرکت کنیم .

خب من خودم تاپ تن ــم رو میگم . اون 11 تایی رو میگم که واقعا ازشون لذت بردم و خاطره شدن .

ترتیب خاصی هم ندارن

Lupin s
    Mushishi
    Gintama
    Prince Of Tennis
    Darker Than Black
    Hachimitsu to Clover
    Ghost in the shell
    Space Brothers
    Usagi Drop
    Planetes
    Monster

افرادی که میدونم انیمه زیاد دیدن و در بحث ها شرکت داشتن ... بالاجبار تاپ تن ــشون رو اعلـام خواهند کرد !

امیر - مسعود - بهزاد - بهزاد زد 2 - عطـا - مجتبی - مرتضی

از باقی دوستان شناختی ندارم ولی حتما تاپ تن ــتون رو باما درمیان بگذارید

و من الله توفیق /

پیشنهادی بسیار عالی هستش - فقط مسئله اینه من بدون تصویر معرفی نمی کنم

ولی لیست رو اماده می کنم....
    سلام.
    کسی از دوستان اینجا مانگا کنیچی میخوند؟
    چپتر آخرش اومد و تموم شد...
    کلیمور هم فکر کنم ماه دیگه تموم میشه...

باید برم سراغ دو تا مانگای جایگزین

Area D و Terra Formars خوبن ؟

کی ؟!؟!؟!؟!؟

چرا هر دفعه من سرم رو از یک مانگا برای مدتی دور می کنم تموم می شه

Area D و Terra Formars هر دو رو من خوندم

از لحاظ سبک به Shingeki no Kyojin نزدیکه و احتمالا طرفداری این سبک رو راضی می کنه.
    ova Terra Formars رو من دیدم - انقدر به اندازه مانگا نتونست نظرم رو جلب کنه ، امیدوارم انیمه اصلی بهتر باشه

18. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

احتمالاً اولش هدف دیدن چند تا انیمه‌ی عالی باشه اما خب در این راه کم کم پاگشا ‌میشی و به ناگه فوقع ما وقع

One Piece
    Hunter x Hunter
    Gintama
    Full Metal Alchemist Brotherhood
    Death Note
    Cowboy Bebop
    Mushishi
    Samurai Champloo
    Monster
    Nodame Cantabile
    Steins;Gate
    Hajime no Ippo
    Darker Than Black
    این لیست بعداً بیشتر آپدیت میشه شاید تا ده مورد در هر سبک هم پیشرفت کنه

من جدیدا نمی دونم یک موقعیت خاص رو تو از فصل قبل، تو هر فصل تو انیمه های مختلف می بینم به دفعات تکرار شده
    نمی دونم قبلا برای کسی رخ داده یا فقط برای من است.....
    بیشتر بررسی کنید و نتایجش رو اینجا اعلام کنید
    مثلاً من و یکی از رفقا بعد از دیدن گینتاما و فولی کولی به این نتیجه رسیدیم هر انیمه‌ای کاراکتر وسپا سوار داشته باشد حتماً شاخ است و من الله التوفیق

20. 4 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •