تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 138 اولاول ... 256571727374757677787985125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یک بازی فوق العاده افتضاح و بی هدف از چلسی. اینجاست که خستگی بازیکن های چلسی کاملا مشخص میشه، این آقایی که همش به فکر متلک انداختن به ونگر هستش، نمیدونه که نباید تو همه بازیها از یک سری بازیکن ثابت استفاده کنه و بازیکن ها ربات نیستن. محمد صلاح رو فقط خریده که نیمکت رو گرم کنه؟!!!! شورله که تو تیم ملی آلمان جزو بازیکن های مهمه، اینجا اصلا بهش بازی نباید برسه؟!!!!! اشلی کول با اون همه سابقه باید ذخیره ثابت یه دفاع راست باشه؟!!!!! کیهیل مشخصه که آماده نیست ولی بهش بازی داده. واقعا نمیدونم چی بگم، متاسفم برای این مربی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نامردا تو این مسابقه اصن آزارد رو از بازی محو کردن

3. این کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آزارد خسته شده انقدر همه بازیها رو کامل بازی کرده. ربات که نیست، آدمه. استاد مورینیو باید بفهمه که شورله و صلاح نقش مترسک رو ندارن تو تیم و اونا هم باید بازی کنن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

افتضاح تر از این امکان نداره .تیم تو نود دقیقه حتی یه موقعیت گلم نداشت اونم تو یه بازی حذفی.اکثر بازیکنا حال راه رفتن نداشتن .نکته جالب اینه که اخرین باختمون به ساوتهمپتون بود که باعث حذفمون از جام اتحادیه شد با این باخت هم از جام حذفی کنار رفتیم.اندک باختامون منجر به حذف از جام میشه و این واقعا ازار دهندهاست.

6. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

محمد صلاح رو فقط خریده که نیمکت رو گرم کنه؟!!!!
    آخه به دردم نمیخوره واقعا

8. 3 کاربر از chapanah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

صلاح میکل رامیرس واقعا مضخرف بازی کردن
    هنوزم پای حرفم هستم وقتیم لمپارد نباشه تیم یه چیزی کم داره
    یه موقعیت درست و حسابی نتونستیم ایجاد کنیم
    اینم محمد صلاح یه پاس درست نمیتونه بده رامیرس که واقعا این بازی اگه 10نفره بازی میکردیم سنگین تر بودیم تا با رامیرس باشیم و 11نفری
    میکل رو هم همینطور
    لوییز هم همون اشتباهی که توی بازی با بایرن کرد رو اینجا هم رو گل دوم کرد و به جای اینکه دستشو ببره بالا به نشانه اعتراض چرا نرفت دنبال توپ ؟
    واقعا لوییز هم ضعیف بود
    کیهیل نیمه اول متوسط تود ولی نیمه دوم واقعا خوب بود.
    ماتیج شاید بهترین بازیکنمون بود بعدش هازارد و ویلیان

10. 4 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

هیچ موقع نتونستم با میکل و رامیرز ارتباط برقرار کنم هیچ کدومشو هم قبول ندارم
    نه فقط اینکه امروز باختیم و دارم اینو میگم دوستانی که یادشونه من سالهای قبل هم همین موضع رو داشتم نسبت به این دوتا

12. 5 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

تیم الان در لیگ در وضعیت خوبی هست . اما چند تا مشکل داره
    این نقدی هم که من میگم برا اینه که انتظار هوادارا کسب حداقل 2 جام هست که برای رسیدن به اون به نظرم باید این خلاها پر بشه

ساختار کلی :

به نظر من ساختار تیم دفاعی هست . دیدید مثلن میگند ساختار کلی یک اقتصاد ضعیف هست ( برای رسوندن منظور هست این اصطلاح و میگم )
    ساختار تیم چلسی دفاعی هست . بیشتر توپ در نیمه میچرخه و متمایل به دفاع . دروازه بان و هافبک دفاعی که علت این سبک بازی در 2 سال اخیر و خواهم گفت
    وقتی ساختار یک تیم دفاعی باشه بیشتر گل هاشو هافبکهاش میزنند به نظر من . چیزی که داریم در این فصل میبینیم و آزارد از جمع اتوئو و تورس هم بیشتر گل زده

ما الان یکی از بهترین دروازه بان ها و بهترین مدافعین و داریم . هافبک دفاعی مون هم خوب هست

درسته در تیمی که ساختار دفاعی داره مدافعین باید عالی باشند و بهترین خط دفاع لیگ هم گویای این هست .اما مگه یه تیم چقدر میتونه در برابر تهاجم حریف هم دوام بیاره . به هر حال یجا اشتباه میکنه

به نظر من مورینیو حالا که قرار هست چندین سال ایشالا در چلسی بمونه باید کمی روی تغییر ساختار تیم کار کنه که برای رسیدن به هدف علاوه بر خرید مهاجم تمام کننده ( چیزی که بیشتر از نون شب چلسی بهش احتیاج داره ) باید یک هافبک تهاجمی فوق العاده هم بگیره . یعنی بال اونطرف آزارد

فشار روی آزارد زیاد هست . خوب مسلم هست دیگه اگر ییادتون بیاد رئال و بایرن 2 فصل پیش بایرنی ها اون شب رونالدو رو کامل محو کرده بودند . امشب تقریبن اون حالت شده بود
    علت فشار زیاد روی آزارد هم تک و تنها بودن اون به عنوان خلاق و هافبک تهاجمی هست

امشب ماتیج زیاد جالب بازی نکرد اما به نظر من شاید فقط این بازی چنین بود . من چیزی که از این بازیکن میبینم به نظرم میتونه واققعن مفید باشه و در ترکیب همیشه جا دشته باشه

اما محمد صلاح و که امشب دیدم متوجه شدم نمیتونه بال قوی ای برای سمت مقابل آزارد باشه در بازی های آتی

پس از اینها میرسیم که اصل مهاجم که بحث زیادی داره

اگر بازیهای اخیر و ببینید میبینید که اکثر گل ها رو هافبک زده . بازی از دفاع که شروع میشه و به بازیساز و یا هافبک دفاعی میرسه اصلن تمایلی دیده نمیشه که به مهاجم پاس داده بشه . چرا ؟ چون مهاجمین تمام کننده نداریم یعنی آزارد . اسکار . شورله . رامیرس هر کدوم توی ترکیب باشند حاضرند خودشون برند گل بزنند اما به مهاجم پاس ندند . به خصوص تورس که معتقدم با خیلی پول بیشتر بگذاریم روش و ردش کنیم هر چه سریعتر . اتوئو سنش بالاست اما هنورز موثرتر بازی میکنه باز 3 تا پاس گل میده و با مدافعان درگیر میشه

پس در کل به نظر من برای رسیدن به هدفهای اصلی مانند لیگ برتتر و لیگ قهرمانان باید : 1.کمی ساختار دفاعی رو تغییر داد و کمی تهاجمی ترش کرد 2 .خرید هافبک هجومی ای در سطح آزارد و مهمتر از اون خرید هر چه سریعتر مهاجم تمام کننده ( با توجه باز هم به ساختار تیم باید مهاجم فوق العاده تمام کننده ای خریده شود که از حداقل ها حداکثر بسازد ) . ( باید هر چه سریعتر تورس و رد کرد . مهاجمی خرید که اتوئو هم در حد 10-15 دقیقه جاش بازی کنه چون گاهی تجربه ش به نظرم به کار میاد )

در مورد امروز :

امروز در دفاع لوییز و آزپیلی کوئتا بهتر بودن . کیهیل نیمه دوم بهتر شد
    هافبکهای دفاعی مانند رامیرس و ماتیچ خوب نبودند . ماتیچ نیمه دوم بهتر بود
    هافبک اصلی ویلیان متوسط بود
    هافبک تهاجمی یعنی آزارد و کنترل کرده بودن

تعویض محمد صلاح اونم جای اتوئو به نظرم درست نبود . باید تورس رو از همون نیمه دوم و در کنار اتوئو قرار میداد
    در کل امروز خوب نبودیم و فقط کیهیل و ویلیان و ماتیچ و آزپیلی متوسط بودند

سیتی تعویض های خوبی انجام داد اما ما نه
    هیچوقت فکر نمیکردم که نبود جان تری انقدر به تیم لطمه بزنه . واقعن یکی از بهترین مدافعان تاریخ جهان هست

جبران این شکست و با قهرمانی در لیگ جزیره ازشون انتقامشو میگیرم . نگران نباشید شک نداشته باشید این فصل قهرمانیم
    Last edited by brad pitt; 15-02-2014 at 23:54.

14. 6 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام ... من بازی رو کامل دیدم ... تیم ضعیف بازی کردد .. تیم خسته بود و اصلا تمرکز نداشت ... از اون بازی روون خبری نبود ... بنظرم بازیکنایی که که بازی های قبلی کمتر بازی کردن باید بازی میکردن .. مثل لمپارد و اسکار و شورله ....سیتی خیلی سر حالتر از ما بود ... دیگه تیم باید تمرکزشو بزاره روو لیگ و لیگ قهرمانان ... دیگه اصلا جای اشتباه نیست ...

16. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

میبینم که همه دارن به درستی حرف های من پی میبرن که میگفتم تیم خسته هست و باید جلوی وست بروم، چند تاشون حتما استراحت میکردن. اشلی کول و شورله برای چی به نیمکت چسبیدن نمیفهمم من، امشب هم که آزپیلی رو گل اول صددرصد مقصر بود. تعویض صلاح با اتوئو هم که جوک بود، رامیرس فاجعه بود. میکل رو هم که من هیچوقت قبول نداشتم و اولین فروش باید باشه تابستون. چک هم خیلی ضعیف بود امشب. یکی از بدترین بازی های تاریخ چلسی بود، فقط میخوام ببینم مورینیو چه حرفی برای گفتن داره بعد از این افتضاحی که به بار آورد. به جان تری هم انقدر فشار آورد و پشت سر هم بهش بازی داد که الان اینجوری مصدوم شده.

18. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •