تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 332 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیزم شما کدوم تریلر رو دیدی ؟
    اوتی که هرسال یه حرفی میزنه و آخرش یه چیز دیگه میده بیرون ، اون آقا Sea Bass سازنده ی PES هستش نه سازنده ی فیفا !
    تریلر Next Generation فیفا رو ببین ، اگه تونستی باز هم تنفس کنی ، درسته !

آقا اشتباه اومدی اینجا همه دارن در مورد pes حرف میزنن
    فیفا هم فوتباله ؟ یه زوباله به تمام معنا اینایی که میگن طبیعی برن گل هایی که با فیفا زده شده رو ببینن . فکر میکنم فیفا یکی از باگ های pes بوده که بعدن بزرگش کردن و شده اینجوری خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    بازیکناش هم برای وزنه برداری خوبن با این کولاشون. بچه ها ببخشید ولی باید اینارو مینوشتم . آخه کی اینجا در مورد فیفا صحبت میکنه !!!!!!!!!!!!!!!

2. 2 کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ولی به نظر باز مشکل رد شدن بازیکن ها از تو هم با این موتور جدید هم هست ! گلی که مانزوکیچ میزنه موقع خوشحالیش دستاش باز میشه و به نظر از تو سر مدافع منچستر عبور میکنه
    چندباری این صحنه رو بدقن دیدم و تصویر رو نزدیک کردم . من که مشکلی ندیدم .

سلام
    البته این نظر منه
    یه چیزی که من امسال احساس کردم اینه که شرکت کونامی داره الکی مانور اضافی میده
    وکاری هم نمیکه
    ما رو هم الکی دلخوش کرده و هر روز یه بحث .......
    پارسالم اگه دوستان قدیمی یادشون باشه گفتم با این تغییرات اندک و ناکارآمدی که دادن دیگه ارزش نداره اینقدر وقتمون رو برای این دوبازی تلف کنیم ( FIFA 14 و PES 2014 )
    و بهتره تا انتشار این دوبازی صبر کنیم
    توصیه من هم به دستان عزیز اینه اینقدر به این ویدئو ها و تصاویر دل خوش نکنن
    با تشکر از دوستان
    واقعا این نسخه با نسخه PES2013 از هر لحاظ قابل مقایسه هستش؟!

سه تا ویدیو گیم پلی دیدم تو هر سه تاش خط دفاعی به راحتی با پاس هوایی توی عمق جا میموند, دوستان بررسی کنن.
    خیلی بده که تو بازی فوتبال همیشه یه روش گلزنی وجود داشته باشه,من به این میگم باگ
    دو این ویدیوها دو نفر دارن با هم بازی میکنن و این مربوط میشه به سطح بازی دو طرف .

با این نقدای تخصصی و کارشناسی بعضی ها ادم در حیرت میماند
    به نظر من کلا باید دروازه ها رو بردارن اینطوری فکر کنم فوتبال جذاب تر میشه

True
    البته با نظرت مخالفم
    تو 2013 اصلا هر کاری میکردم ( بارسلونا ) خط دفاعی عقب نمیموند و مثل ماست عمق میخوردم یا شایدم بلد نبودم تنظیم کنم
    ولی بعضی ها حرفمو تایید کردن که اصلا خوب نمیشد تنظیم کرد و هرچی هم عقب میکشی اما تو بازی اعمال نمیشد !
    من مشکل خیلیهارو تو PES خوب و سریع انتخاب نکردن بازیکنا میدونم (همون Select کردن رو میگم ) و همینه که باعث میشه مدافعان جا بمونن

به نظر میرسه امسال هم باید برم pes 6 رو بازی کنم
    اینایی که میگن بازی تغییر کرده فیلما رو دقیق ببینید
    بابا بازیکنا یه جوری غیر واقعی تو زمین ول میچرخن توپ رو پای یکی دیگست بقیه بازیکنا دارن قاز میچرونن نمیدونم چرا یکیشون هی میرفت بالا میومد پایین
    یکی دیگه ول میچرخید خدا امسال رو هم رحم کنه فکر نمیکنم این اون چیزی باشه که تو تبلیغاته همش اولش میگن این کار رو کردن اون کار رو کردن آخرش یه چیز درپیت میدن بیرون
    حالا اینا هیچ دویدن و پاس دادن بازیکنا یه جوریه اصلا با واقعیت جور در نمیادبازیکنا انگار تو هوان وقتی گل میزنن ببین توپ چطور به تور میخوره
    من حرفی ندارم !

عزیزم شما کدوم تریلر رو دیدی ؟
    اوتی که هرسال یه حرفی میزنه و آخرش یه چیز دیگه میده بیرون ، اون آقا Sea Bass سازنده ی PES هستش نه سازنده ی فیفا !
    تریلر Next Generation فیفا رو ببین ، اگه تونستی باز هم تنفس کنی ، درسته !

کارگردان بازی از نسخه 13 به بعد Kei Masuda هستش .

4. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم تریلرها را دیدم ، 2 تا ایراد بدجور تو ذوق آدم میزنه

1- وقتی از گوشه های محوطه جریمه میخوای بیای داخل محوطه ، وقتی پاس عرضی میدی دفاع خیــــــــــلی بد کار میکنه ، منظورم توپ گیری نیست ، بلکه وقتی حریف پاس عرضی میده ، دفاع یه طرف دیگه را نگاه میکنه و مث مونگول ها اجازه میده توپ گل شه ، مثلا یه نمونه اش اینکه وقتی پاس عرضی میدی دفاع پشتشو میکنه به صاحب توپ و اصلا سمتش به توپ نیست

2- من همین الان هم که 2013 بازی میکنم وقتی صاحب توپ هستم بازم قضیه شماره 1 تکرار میشه ، به عنوان مثال وقتی توپ زیر پای پیرلو هست ووچینیچ داره به طرف دیگه میره و اصلا سمتش به توپ نیست
    بیشتر داره تماشاگرا رو نگاه میکنه توی تریلر 2014 هم دیدم که گویا این مشکل هنوز هم هست

امیدوارم منظورمو رسونده باشم .....

6. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

منم تریلرها را دیدم ، 2 تا ایراد بدجور تو ذوق آدم میزنه

1- وقتی از گوشه های محوطه جریمه میخوای بیای داخل محوطه ، وقتی پاس عرضی میدی دفاع خیــــــــــلی بد کار میکنه ، منظورم توپ گیری نیست ، بلکه وقتی حریف پاس عرضی میده ، دفاع یه طرف دیگه را نگاه میکنه و مث مونگول ها اجازه میده توپ گل شه ، مثلا یه نمونه اش اینکه وقتی پاس عرضی میدی دفاع پشتشو میکنه به صاحب توپ و اصلا سمتش به توپ نیست

2- من همین الان هم که 2013 بازی میکنم وقتی صاحب توپ هستم بازم قضیه شماره 1 تکرار میشه ، به عنوان مثال وقتی توپ زیر پای پیرلو هست ووچینیچ داره به طرف دیگه میره و اصلا سمتش به توپ نیست
    بیشتر داره تماشاگرا رو نگاه میکنه توی تریلر 2014 هم دیدم که گویا این مشکل هنوز هم هست

امیدوارم منظورمو رسونده باشم .....

من که هیچی نفهمیدم . تو ویدیوها دقیقه و ثانیه بگین .
    Last edited by ™...; 23-08-2013 at 03:23.

8. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چهره مسی در FIFA 14 Next-gen و PES2014 Current-gen .

..............................

چهره رونالدو در PES2014 که البته INGAME هستش و بی کیفیت

..............................

لباس سوم برای بعضی تیمها !

...............................

خبرها در مورد مودهای بازی، هفته آینده . !

تیمهای باشگاهی Olympiacos FC ، PAOK از یونان ،Legia Warsaw از لهستان ، Maccabi Tel Aviv از اسرائیل و PFC CSKA Moscow از روسیه لیسانس شدند .

تصویر جدید از بازی ! .

10. 13 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تیمهای باشگاهی
    Olympiacos FC ،
    PAOK از یونان ،
    Legia Warsaw
    از لهستان ،
    Maccabi Tel Aviv از اسرائیل
    و
    PFC CSKA Moscow از روسیه لیسانس شدند .
    اه....بازم باید مثل کشتی وقتی بااین تیم روبه رو شدیم به خاطر مردم فلستین انصراف بدیم

12. 9 کاربر از saeedazami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من نمیدونم چرا هیچ تصویر یا خبری از لیگ قهرمانان اسیا به بیرون ندادن... بی صبرانه منتظرم ببینم تیمای ایرانی رو لایسنس کردن یا خیر

14. این کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

واقعا فیفا با اینکه نکست ورژن شده بازم از نظر چهره به پای پی اس 2014 نمیرسه هنوز تازه این نصف قدرت مانور این بازی تو زمینه گرافیک با این موتور گرافیکی قدرتمند هستش لامسب تو pes2014 چهرها رو ببینید میگید حتما رفتن جراحی کردن مو کاشتن از بس موهای سر و صورت طبیعی کار شده بافت گرافیکی چهرها و صورت بازیکتا که اصلا جای بحث نداره خدائی از نظر گرافیک فیفا نکست عمرا به پای همین pes 2014 برسه چه برسه نسخه های بعدی پی اس بیاد که دیگه کولاک میشه

تو کلیپ های پخش شده ای جدید باز بازی واقعا روان بودن و نرمی حالت بازیکنا رو حس میکنی بخصوص همین چرخش 360 درجه که واقعا 360 نبود تو این ورژن با این موتور جدید و قدرتمند واقعا دیگه میشد گقت بیشتر از عالی شده هر کی تو نمایشگاه بازی کرده تو تویتر و فیس بوک بدور از طرفداری کردن از کونامی واقعا شگفت زده شده بودن اصلا همشون بر این حرف بودن که پی اس شده نسل بعدی که کونامی باید موقع پخش بازی اسم Next-V رو به بازی اضافه کنه از بس بازی شگفتی ساز و پیشرفت داشته و این همه پیشرفت رو اونم با اولین گام با موتور جدید همه یه ظهور رویائی رو بیان کردن چیزی که مطمئناااا تو نسخه های بعدی شاهد پیشرفتهای زیادی خواهیم بود .... دیگه از امسال به بعد شاهد بزرگ و بزرگتر شدن کینگ دوست داشتنی هستیم ♥

16. 5 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستای گل اینطوری که از حرفاتون متوجه شدم دمو برای xbox و ps3 میاد درسته ؟؟؟

دمو اومده الان ؟؟؟

یه سوال دیگه شرمنده... دمو اگه برای xbox بیاد چجوری باید بگیرم من ؟؟؟ از نت بگیرم خودم رایت کنم ؟؟؟ یا با کنسول دانلود کنم ؟؟؟

داره خودمونی میشه sb1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان ببخشید دمو کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •