عزیزان بیاید نظر بدین !!!!!
5 -6 پست آخری بدون جواب موندن .
عزیزان بیاید نظر بدین !!!!!
5 -6 پست آخری بدون جواب موندن .
صداش زياد نيست مثلا" تو يه مسافرت براي اتاق كه ميگيري كافيه ولي به اون حد نيست كه چند نفر در حاله صحبت باشند و شما بخواي آهنگ گوش بدينوشته شده توسط vodka
ولي به نظره من يه اسپيكره كامپيوتر بگيري بهتره قيمت كه تو همون رنجه تازه خوبيش اينه كه آمپيلي فاير داره صداش خيلي بيشتره
نه من خودم ندارم
دوسته عزيز فلش خاي ميكنه يعني اطلاعات داخل آي سي فلش پاك ميشه كه اصطلاحا" ميگن فلش خالي كردهنوشته شده توسط barton2500
آپديت آنلاين چون رجيستره گوشي غيره قانوني انجام شده ( در بيشتره 810 ها) گوشي آپديت ميشه ها ولي فلش خالي ميكنه به همين دليل هنگ ميكنه و گوشي بوت نميشه ولي با باكس شماره رو يكي دو رقم عوض ميكنن و گوشي رجيستر ميشه
پسره خوب مشكل همينجاست كه اينا سرياله اصليه گوشي رو ندارن و فقط مخابرات داره و گر نه كه ديگه ما براي آپديت اين همه بدبختي نداشتيماینایی که از طریق باکس فلش می کنن، شماره سریال رو دستی بش میدن.؟ اگه میشه ,خوب حالا این دفعه شماره سریال خود گوشی رو بدن، چه اشکالی داره؟
1- سريال اصلي مگه همون Imei نیست؟ که روی جعبه و پشت گوشی زده؟
2- گوشی های دیگه که رجیستر قانونی هستن این سه تا شمارشون یکیه درسته؟ پس دیگه چه شماره ای این وسط باقی مونده که فقط مخابراته که از اون خبر داره؟
3- مخابرات گفته شماره سریال پشت گوشی رو براشون ببریم . ما میایم این کارو می کنیم: سریال پشت گوشی که در واقع سریال واقعی گوشی هستش رو به مخابرات میدیم ----گوشی رو آپدیت یا همون فلش می کنیم ------گوشی ما مثل خیلی از گوشی هایی که در حال حاضر از خارج اومدن و از کار افتادن دچار مشکل میشه (چون شماره سریالش تو سیستم مخابرات نیست)----- بعد از مدتی مخابرات اون سریالی رو که از ما گرفته بود رو فعال می کنه----در نتیجه گوشی ما هم دوباره به کار میفته اما این دفعه با Imei منحصر به فرد خودش.
4- آقا اصلا من اگه بخوام گوشی به حالت اول خودش برگرده, یعنی انگار تازه از کارخونه زده باشه بیرون, چی کار باید بکنم؟ می خوام گوشی برگرده به شماره اصلی خودش(پشت باتری و روی جعبه), همونی که الان دادم مخابرات تا در آینده فعالش کنه.
5- فرق این گوشی هایی که ملت از خارج آوردن با این گوشی ها که فروشنده ها رجیسترشون کردن و ما می خوایم اونا رو به حالت اولیه برگردونیم چیه؟
ایمان دمت گرم, شاید من این وسط یه نکته ای رو جا میندازم. میشه راهنمایی کنی....
منظورتو از 3 تا شماره نميدونم ولي ميدونم 15 رقم شماره است كه هر كدومو بخوان ميتونن دستكاري كنننوشته شده توسط barton2500
در مورده سوال سومت عزيز وقتي گوشي سريال اشتباه داشته باشه روشن ميشه تو منو ها ميره آهنگ پخش ميكنه همه كاري ميكنه به جز شناختن ir-tci
ولي اگه آپديت آنلاين بشه هيچ كدوم از اين كارا رو نميتونه انجام بده كه به فرض ما ببريمش مخابرات بگيم واسمون رجيسترش كنه در حقيقت هيچ كاري انجام نيده اصلا" تو خيلي از موارد روشن هم نميشه كه ربطي به دادنه رجيستره قانوني هم نداره
اميدوارم منظورمه گرفته باشي
4-آپديتش كن اونم بصورت آنلاين
5- فرقشون اينه كه اونايي كه از خارج ميارن فريموره جديدتري روشه يا واسشون ارزونترميوفته كه ميارن در ضمن اونايي هم كه از خارج گوشي ميارن تو جمهوري خيلي راحت رجيسترش ميكنن
فرقش فقط تو همون موارده اوله كه گفتم
سوال داشتي باز بپرس
آقای Boys-won
سئوال Barton ، سئوال من و خیلی افراد دیگر نیز هست . پستهای قبلی شما و بحثهای شما را دنبال می کردم اما هنوز پاسخ قانع کننده ای داده نشده .
جواب شما به سئوالهای 3 و 4 پست قبلی بنظر من متضاده.
شاید من اینطور برداشت می کنم چون خودم یک زمانی گوشی از خارج آوردم و با دادن شماره IMEI پشتش به مخابرات بعد از حدود یک ماه کار نکردن در ایران فعال شد. بنابر این با آپدیت آنلاین و عملاٌ بازگشت به Factory seting و Programing اولیه نباید در صورت ثبت شماره در مخابرات کار نکنه.
یه مسئله که آدمو به شک میندازه اینه که اگه گوشی رو آپدیت کنیم پیغام insert sim card میده . اما من نمی دونم اونهاایی که از خارج گوشی آوردن همین پیغام رو براشون نشون میداد.
arste2200 شما که از خارج گوشی آوردی چه پیغامی نشون میداد؟؟
سلام
چند وقت پيش گوشيم بعد از عكس گرفتن وصداي خود شاتر دوربين يه بوق زد و بعد از چند بار تكرار گوشي خاموش شد.و روشن نشد.
باطري رو درآوردم و دوباره گذاشتم تا درست شد. علت چيه؟
مرسي.
ايول آقا.
وقت كردين جواب مارو هم بدين.
عزت مزيد
دوسته عزيز با آپديت آنلاين گوشي هم رجيستر ميخواد هم فلش تمامه حرفه من اينهنوشته شده توسط arste2200
شما وقتي گوشي رو از خارج اوردي موقعي كه روشن ميكردي پيغامه insert correct sim card كه نميداد / ميداد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)