تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 427 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

عزیزان بیاید نظر بدین !!!!!
    5 -6 پست آخری بدون جواب موندن .

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vodka
    آقا ایمان من قصد خریدن اون اسپیکر اضافی رو که اون دفعه گفتم دارم.ولی قبل خرید میخوام بدونم صداش در چه حده؟
    مثلا سه برابر ساژم ایکس 8 هست؟
    در ضمن چند مدل از این اسپیکرها واسه w810 هست؟من خودم عکس دو مدلشو دیدم.
    اصلا خودت این اسپیکر رو داری ؟
    صداش زياد نيست مثلا" تو يه مسافرت براي اتاق كه ميگيري كافيه ولي به اون حد نيست كه چند نفر در حاله صحبت باشند و شما بخواي آهنگ گوش بدي

ولي به نظره من يه اسپيكره كامپيوتر بگيري بهتره قيمت كه تو همون رنجه تازه خوبيش اينه كه آمپيلي فاير داره صداش خيلي بيشتره

نه من خودم ندارم

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط barton2500
    aarash جان ازت خوشم اومده. از همون اول دنبال قضیه رجیستر بودی.
    من که فعلا شماره رو به مخابرات دادم. توکل به خدا . بت پیشنهاد می کنم تو هم شماره رو بدی.
    ضمناً من درست متوجه نشدم فلش کردن از طریق باکس با فلش اینترنتی چه فرقی داره؟؟
    ایمان جان میشه توضیح بدی "فلش خالی می کنه" یعنی چه؟ گوشی که لخت نمیشه, فلش میشه اما تو شبکه نیست. حالا ان شاء ا... بعدن شاید جواب داد !!!!

اینایی که از طریق باکس فلش می کنن، شماره سریال رو دستی بش میدن.؟ اگه میشه ,خوب حالا این دفعه شماره سریال خود گوشی رو بدن، چه اشکالی داره؟
    دوسته عزيز فلش خاي ميكنه يعني اطلاعات داخل آي سي فلش پاك ميشه كه اصطلاحا" ميگن فلش خالي كرده

آپديت آنلاين چون رجيستره گوشي غيره قانوني انجام شده ( در بيشتره 810 ها) گوشي آپديت ميشه ها ولي فلش خالي ميكنه به همين دليل هنگ ميكنه و گوشي بوت نميشه ولي با باكس شماره رو يكي دو رقم عوض ميكنن و گوشي رجيستر ميشه

اینایی که از طریق باکس فلش می کنن، شماره سریال رو دستی بش میدن.؟ اگه میشه ,خوب حالا این دفعه شماره سریال خود گوشی رو بدن، چه اشکالی داره؟
    پسره خوب مشكل همينجاست كه اينا سرياله اصليه گوشي رو ندارن و فقط مخابرات داره و گر نه كه ديگه ما براي آپديت اين همه بدبختي نداشتيم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

1- سريال اصلي مگه همون Imei نیست؟ که روی جعبه و پشت گوشی زده؟
    2- گوشی های دیگه که رجیستر قانونی هستن این سه تا شمارشون یکیه درسته؟ پس دیگه چه شماره ای این وسط باقی مونده که فقط مخابراته که از اون خبر داره؟
    3- مخابرات گفته شماره سریال پشت گوشی رو براشون ببریم . ما میایم این کارو می کنیم: سریال پشت گوشی که در واقع سریال واقعی گوشی هستش رو به مخابرات میدیم ----گوشی رو آپدیت یا همون فلش می کنیم ------گوشی ما مثل خیلی از گوشی هایی که در حال حاضر از خارج اومدن و از کار افتادن دچار مشکل میشه (چون شماره سریالش تو سیستم مخابرات نیست)----- بعد از مدتی مخابرات اون سریالی رو که از ما گرفته بود رو فعال می کنه----در نتیجه گوشی ما هم دوباره به کار میفته اما این دفعه با Imei منحصر به فرد خودش.

4- آقا اصلا من اگه بخوام گوشی به حالت اول خودش برگرده, یعنی انگار تازه از کارخونه زده باشه بیرون, چی کار باید بکنم؟ می خوام گوشی برگرده به شماره اصلی خودش(پشت باتری و روی جعبه), همونی که الان دادم مخابرات تا در آینده فعالش کنه.

5- فرق این گوشی هایی که ملت از خارج آوردن با این گوشی ها که فروشنده ها رجیسترشون کردن و ما می خوایم اونا رو به حالت اولیه برگردونیم چیه؟

ایمان دمت گرم, شاید من این وسط یه نکته ای رو جا میندازم. میشه راهنمایی کنی....
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط barton2500
    1- سريال اصلي مگه همون Imei نیست؟ که روی جعبه و پشت گوشی زده؟
    2- گوشی های دیگه که رجیستر قانونی هستن این سه تا شمارشون یکیه درسته؟ پس دیگه چه شماره ای این وسط باقی مونده که فقط مخابراته که از اون خبر داره؟
    3- مخابرات گفته شماره سریال پشت گوشی رو براشون ببریم . ما میایم این کارو می کنیم: سریال پشت گوشی که در واقع سریال واقعی گوشی هستش رو به مخابرات میدیم ----گوشی رو آپدیت یا همون فلش می کنیم ------گوشی ما مثل خیلی از گوشی هایی که در حال حاضر از خارج اومدن و از کار افتادن دچار مشکل میشه (چون شماره سریالش تو سیستم مخابرات نیست)----- بعد از مدتی مخابرات اون سریالی رو که از ما گرفته بود رو فعال می کنه----در نتیجه گوشی ما هم دوباره به کار میفته اما این دفعه با Imei منحصر به فرد خودش.

4- آقا اصلا من اگه بخوام گوشی به حالت اول خودش برگرده, یعنی انگار تازه از کارخونه زده باشه بیرون, چی کار باید بکنم؟ می خوام گوشی برگرده به شماره اصلی خودش(پشت باتری و روی جعبه), همونی که الان دادم مخابرات تا در آینده فعالش کنه.

5- فرق این گوشی هایی که ملت از خارج آوردن با این گوشی ها که فروشنده ها رجیسترشون کردن و ما می خوایم اونا رو به حالت اولیه برگردونیم چیه؟

ایمان دمت گرم, شاید من این وسط یه نکته ای رو جا میندازم. میشه راهنمایی کنی....
    منظورتو از 3 تا شماره نميدونم ولي ميدونم 15 رقم شماره است كه هر كدومو بخوان ميتونن دستكاري كنن

در مورده سوال سومت عزيز وقتي گوشي سريال اشتباه داشته باشه روشن ميشه تو منو ها ميره آهنگ پخش ميكنه همه كاري ميكنه به جز شناختن ir-tci
    ولي اگه آپديت آنلاين بشه هيچ كدوم از اين كارا رو نميتونه انجام بده كه به فرض ما ببريمش مخابرات بگيم واسمون رجيسترش كنه در حقيقت هيچ كاري انجام نيده اصلا" تو خيلي از موارد روشن هم نميشه كه ربطي به دادنه رجيستره قانوني هم نداره

اميدوارم منظورمه گرفته باشي

4-آپديتش كن اونم بصورت آنلاين

5- فرقشون اينه كه اونايي كه از خارج ميارن فريموره جديدتري روشه يا واسشون ارزونترميوفته كه ميارن در ضمن اونايي هم كه از خارج گوشي ميارن تو جمهوري خيلي راحت رجيسترش ميكنن

فرقش فقط تو همون موارده اوله كه گفتم

سوال داشتي باز بپرس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

14

آقای Boys-won
    سئوال Barton ، سئوال من و خیلی افراد دیگر نیز هست . پستهای قبلی شما و بحثهای شما را دنبال می کردم اما هنوز پاسخ قانع کننده ای داده نشده .
    جواب شما به سئوالهای 3 و 4 پست قبلی بنظر من متضاده.
    شاید من اینطور برداشت می کنم چون خودم یک زمانی گوشی از خارج آوردم و با دادن شماره IMEI پشتش به مخابرات بعد از حدود یک ماه کار نکردن در ایران فعال شد. بنابر این با آپدیت آنلاین و عملاٌ بازگشت به Factory seting و Programing اولیه نباید در صورت ثبت شماره در مخابرات کار نکنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

یه مسئله که آدمو به شک میندازه اینه که اگه گوشی رو آپدیت کنیم پیغام insert sim card میده . اما من نمی دونم اونهاایی که از خارج گوشی آوردن همین پیغام رو براشون نشون میداد.
    arste2200 شما که از خارج گوشی آوردی چه پیغامی نشون میداد؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام

چند وقت پيش گوشيم بعد از عكس گرفتن وصداي خود شاتر دوربين يه بوق زد و بعد از چند بار تكرار گوشي خاموش شد.و روشن نشد.
    باطري رو درآوردم و دوباره گذاشتم تا درست شد. علت چيه؟

مرسي.

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

ايول آقا.
    وقت كردين جواب مارو هم بدين.
    عزت مزيد

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arste2200
    آقای Boys-won
    سئوال Barton ، سئوال من و خیلی افراد دیگر نیز هست . پستهای قبلی شما و بحثهای شما را دنبال می کردم اما هنوز پاسخ قانع کننده ای داده نشده .
    جواب شما به سئوالهای 3 و 4 پست قبلی بنظر من متضاده.
    شاید من اینطور برداشت می کنم چون خودم یک زمانی گوشی از خارج آوردم و با دادن شماره IMEI پشتش به مخابرات بعد از حدود یک ماه کار نکردن در ایران فعال شد. بنابر این با آپدیت آنلاین و عملاٌ بازگشت به Factory seting و Programing اولیه نباید در صورت ثبت شماره در مخابرات کار نکنه.
    دوسته عزيز با آپديت آنلاين گوشي هم رجيستر ميخواد هم فلش تمامه حرفه من اينه

شما وقتي گوشي رو از خارج اوردي موقعي كه روشن ميكردي پيغامه insert correct sim card كه نميداد / ميداد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •