تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 98 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون سونیه وسایا اکسترنال رو که پشتیبانی نمی کنه درسته؟
    کانن m دقیقا تو چه شرایطی فوکوسش مشکل داره؟ چون فردا قراره از نزدیک ببینم می خواهم امتحان کنم.
    چرا پشتیبانی می کنن بستگی به مدلشون داره 3N قابلیت نسب فلش اکسترنال رو نداره و مثلا NEX6 داره. خوب در این مورد می شه از فلش پیرو یا slave flash کمک گرفت. تنوع لنزها شون زیاد نیست ولی یه سری آداپتور دارن که امکان استفاده از لنزهای کانن و نیکون و ... رو روی این دوربینها فراهم می شه. 3N اهرم زوم داره مثل دوربینهای کامپکت که با استفاده از اون می تونید زوم رو تغییر بدید این مثله کمی باعث کندی شروع به کار دوربین شده.

The updated EOS M also appeared to have a slight bug when used in our test lab. With the camera placed 2.40 metres from the test scene with the lens at the maximum zoom setting of 55 mm, the camera refused point blank to focus. At 45 mm all works fine, but at 55 mm ... go figure. We tried rebooting the camera several times and reinstalling the firmware, but nothing got rid of this bug. We had to physically move the camera back 20 cm to get it to shoot the scene normally. It's really very strange, especially since there's no real reason that everything should go haywire at 2.40 metres—it's not like that's the minimum focusing distance for the lens! This bug may have kept us out of mischief in the lab for about half an hour, but it's hard to imagine real-life users having this much patience when desperately trying to shoot that must-have picture
    وقتی فاصله کانونی رو 55 میلیمتره روی سوژه ای در فاصله 2.4 متری و همون حول حوش نمی تونه فوکوس کنه

سرعت فوکوس سونی در شرایط مختلف فکر می کنم شکل گویا هست

سرعت فوکوس eos M در شرایط مختلف

.
    Last edited by naamre; 24-09-2014 at 20:22.

2. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم مال EOS 100d که یه اس ال آر هست

4. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

موضوع اینه که وقتی فوکوس کنده شما سوژه رو در لحظه از دست می دید مثلا شخصی در حالتی قرار داره که خیلی مناسب عکسه ولی تا دوربین آماده بشه فرد حالتش تغییر می کنه و چیزی که شما می خواستید ثبت نمی شه. این موضوع مخصوصا موقع عکاسی از بچه ها و حیوانات زیاد پیش می یاد.عمده مشکل eos M در نور کم و فضای داخل اتاق هست.
    Last edited by naamre; 24-09-2014 at 20:46.

6. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز یک مدل خوتون پیشنهاد کنید که از 1300 بیشتر نشه اون سونی که گفتید 3 تومن بیشتره!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز یک مدل خوتون پیشنهاد کنید که از 1300 بیشتر نشه اون سونی که گفتید 3 تومن بیشتره!
    سونی NEX 3N قمیتی حدود 1400 داره منظورتون چیه 3 تومن بیشتر هست. تا جایی که من متوجه شدم شما یه دوربین Mirror less می خوایید و پایین ترین قیمتی که دارم مربوط به همین کانن هست یه اونم ایراد های خودشو داره و من توصیه نمی کنم. رنج قیمت رو که گفتین لطفا نیاز هاتون رو واضح تر شرح بدید تا بتونم کمک کنم شاید بهتر باشه از گزینه های دیگه ای مثل اس ال آرها انتخاب کنید. در ضمن عرض کردم تو بازار یه گشتی بزنید شاید مدل یا مورد مناسب دیگه ای باشه بعد بررسیش می کنیم.

9. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سونی NEX 3N قمیتی حدود 1400 داره منظورتون چیه 3 تومن بیشتر هست. تا جایی که من متوجه شدم شما یه دوربین Mirror less می خوایید و پایین ترین قیمتی که دارم مربوط به همین کانن هست یه اونم ایراد های خودشو داره و من توصیه نمی کنم. رنج قیمت رو که گفتین لطفا نیاز هاتون رو واضح تر شرح بدید تا بتونم کمک کنم شاید بهتر باشه از گزینه های دیگه ای مثل اس ال آرها انتخاب کنید. در ضمن عرض کردم تو بازار یه گشتی بزنید شاید مدل یا مورد مناسب دیگه ای باشه بعد بررسیش می کنیم.
    راستش من هر مدلی رو که دیدم غیر این کانن کفشک نداشن من برای اتصال می کروفن کفشک می خوام
    یک مددلی باشه که این قابلیت ر داشته باشه می شه از بقیه چیزاش چشم پوشی کرد.
    ممنون

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

NEX6 رو عرض کردن 3 تومن بیشتر است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش من هر مدلی رو که دیدم غیر این کانن کفشک نداشن من برای اتصال می کروفن کفشک می خوام
    یک مددلی باشه که این قابلیت ر داشته باشه می شه از بقیه چیزاش چشم پوشی کرد.
    ممنون
    نیکون D3200 این قابلیت رو داره

13. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنید....
    یه دوربین حرفه ای
    بودجه 2 توومن
    کاربرد عکاسی خانوادگی و عکاسی از طبیعت و عکاسی شهری
    کاربر دوربین تجربه خاصی نداره تو عکاسی ولی قصد رفتن به کلاس های عکاسی و اموزش دیدن عکاسی حرفه ای رو داره
    در مورد لنز هم بعید میدونم بتونه هزینه کنه برنابراین یه بادی که لنر قابل قبولی روش باشه مناسبتره
    خرید تحجهیزات هم به مرور زمان یه سری چیزا رو شاید بتونه تهیه کنه

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنید....
    یه دوربین حرفه ای
    بودجه 2 توومن
    کاربرد عکاسی خانوادگی و عکاسی از طبیعت و عکاسی شهری
    کاربر دوربین تجربه خاصی نداره تو عکاسی ولی قصد رفتن به کلاس های عکاسی و اموزش دیدن عکاسی حرفه ای رو داره
    در مورد لنز هم بعید میدونم بتونه هزینه کنه برنابراین یه بادی که لنر قابل قبولی روش باشه مناسبتره
    خرید تحجهیزات هم به مرور زمان یه سری چیزا رو شاید بتونه تهیه کنه

Canon EOS-100D (Rebel SL1) with 18-55mm IS STM با گارانتی 24 ماهه ایده آل حدود 1750~1800 تومن
    Canon EOS 1200D (EOS Rebel T5 ) with 18-55mm IS II با گارانتی 24 ماهه ایده آل حدود 1500~1550 تومن

بنظر من 1200 بهتر هست چون قیمتشمناسبتره و میتونید لوازم جانجی مورد نیاز رو هم تا حدودی تهیه کنید!
    و اینکه کیفیتش هم در حد قابل قبولی هست...

16. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •