امتیاز که از نظر من طبیعی است،منظورت چی هست؟در تست های گرافیک فریم هایی که میداد نا امید کننده بود
امتیاز که از نظر من طبیعی است،منظورت چی هست؟در تست های گرافیک فریم هایی که میداد نا امید کننده بود
شاید برای کارتهای این نسل اینطور باشه ولی کلا نسل بعد امتیازها دوباره از حالت فشرده در میاد و امتیازهای عجیب رو دوباره خواهیم دید! ( البته همین الان هم امتیازهای عجیب هست! )
امتیازت خوبه. در مورد فریمها هم مشکلی نیست دیگه همینه![]()
منظورم فریم های پایینی بود که در تست های گرافیکی میگرفت که معمولا بین 10 تا 20 فریم بود
ممنونم از راهنمایی شما
اما فکرش را نمیکردم در dx10 این قدر افت فریم وجود داشته باشه
آقا راستی یه پچی نمیدونم سازنده ها دادن یا خوده future mark اینو که نصب می کنید امتیازها یه پلقی بهتر میشه و درضمن اون Future Test اولی هم خیلی سرعت بیشتر میشه در حد 125% هم تا حالا بوده !!!
بد شانسانه الان لینکشو گم کردم خودتون سرچ کنین پیدا میشه :
تو یکی از این سایت ها بود فکر کن :
Fudzilla.com
Anandtech.com
guru3d.com
تو همشون درباره 3dmark vantage نوشته ولی خوب فکر کنم hotfix ا تو یکی از اینها بود
درسته ولی برای کارتهای ATI است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو رو هم بگم که مال انویدیا هم تو همون سایته نمودارش بود !!
حالا نمی دونم مربوط به چی بود ولی نشون می داد که کارتهای nvidia هم افزایش کارایی پیدا کرده بودند !!
این برنامه هم جایگاه خودش رو خیلی خوب پیدا کرده که کمپانی ها واسش درایور مخصوص میدن!اینو رو هم بگم که مال انویدیا هم تو همون سایته نمودارش بود !!
حالا نمی دونم مربوط به چی بود ولی نشون می داد که کارتهای nvidia هم افزایش کارایی پیدا کرده بودند !!
سلام این 3DMark Vantage هم 2008 هستش که قرار بود بیاد یا فرق می کنه
بله دوست عزيز همون كه قرار بود بياد چند روز پيش وارد شد...
منظورم فریم های پایینی بود که در تست های گرافیکی میگرفت که معمولا بین 10 تا 20 فریم بوددرسته یعنی این نسخه آینده نگر هم هست،فکر کنید 1 سال دیگه چه کارتی تولید میشه!واسه همین هم تست ها و گرافیک این ورژن رو سنگین کردن تا پاسخگوی کارتهای آتی هم باشد.شاید برای کارتهای این نسل اینطور باشه ولی کلا نسل بعد امتیازها دوباره از حالت فشرده در میاد و امتیازهای عجیب رو دوباره خواهیم دید! ( البته همین الان هم امتیازهای عجیب هست! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)