تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 117 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یوونتوس لعنتی به من بیشنهاد مربیگری داد.چون کونته رفت تیم ملی ایتالیا...فک کردن عوضی ها....بنج سال قهرمان متوالی سری آ هستن و حالا میخان منی که تو 4 سال 6 تا جام گرفتم رو بگیرن...رد کردم و در لاتسیو عزیزم موندم...

2. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pato77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

تو فصل سوم با رم باز هم تو گروه لیگ قهرمانان سوم شدم و رفتم جام یوفا ولی خیلی بدشانسی اوردم اخه 9 امتیاز داشتم و سوم شدم

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جالب برای منم کونته رفت ایتالیا! !! من از بتیس رفتم یووه بعد از یووه رفتم منچستر عزیزم و دیگه میخوام 30 فصل اونجا بمونم رکورد فرگوسن رو بزنم

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الکس جون چه افتخاراتی داشتی تا حالا....ممکنه اسکرین بزاری برار؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شگفتی جام جهانی رو ببینید، البته ایران تو این راه فوق العاده خوش شانس هم بود، قرعه ی خیلی خوبی بهش خورد و گروه نسبتا آسونی هم افتاد. البته من مربی هیچ کدوم از تیم های ملی نیستم

سهیل جان فیورنتینا تو سیو من هم خیلی شاخ شده، حتی به فینال لیگ قهرمانان هم رسید، البته در برابر یوونتوس هیچ حرفی واسه گفتن نداشت، یووه با کونته واقعا وحشتناک شده.... تا الان همه ی جام ها رو درو کرده... دارم سومین فصل رو شروع می کنم و یوونتوس تا الان دو بار قهرمان سری آ، دو بار قهرمان لیگ قهرمانان، دو بار قهرمان سوپر کاپ اروپا و سه قهرمانی سوپر کاپ ایتالیا و یک بار قهرمان کوپا ایتالیا و یک قهرمانی جام باشگاه های جهان رو داره... همه ی جام ها رو درو کرده... عکس ها رو تو پست بعدی میذارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by juve327; 28-07-2013 at 16:19.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الکس جون چه افتخاراتی داشتی تا حالا....ممکنه اسکرین بزاری برار؟
    چشم در اولین فرصت

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من که سر مربی تیم ملی شدم فصل اوول تیم به چین تایپه باخته بود حتی به مرحله گروهی انتخابی جام جهانی هم نرسیده بودیم!!!

اقا خیلی حال میده انتقاد کنی که چرا ستاره تیم خریف بر برای تیم ملی کشورش دعوت کردن و بگی اصلا از نظرت انتخاب درستی نیست. بازیکنه اغصابش خورد میشه قبل بازی بیشتر مواقع خراب میکنه! یا مثلا میخوام بازیکن بخرم admire نمیکنم endorse میکنم . هازارد رو اینطوری خریدم از چلسی برای منچستر . گفتم حیف هازارد که داره وقتشو تو چلسی حروم میکنه بیاد منچستر بیشتر میتونه موفق شه. بعد مارتین یول سرمربی چلسی اعصابش خورد شد تو رسانه ها گفت به تو ربط نداره!! وولی خود هازارد گفت منم دوست دارم برم منچستر . بعد تو رسانه ها گفتم ما هازارد رو میخوایم! و پیشنهاد دادم چلسی رد کرد!هازارد عصبی unsettle شد درخواست ترانسفر داد به باشگاهش و مدیر برنامه هاش بهش فکس زد که هازارد دوست داره بیاد تیم شما فقط شما با چلسی بر سر مبلغ انتقال توافق کنید. رفتیم با چلسی بازی کردیم هازارد گند زد اینقدر بد بازی کرد! بعد بازی هم پیشنهاد دادم به چلسی دیدم با یک مبلغ کم قبول کردن و هزارد اومد تیمم!!

مانچینی هم هر وقت بهترین مربی ماه انگلیس میشه میرم انقاد میکنم میگم شانسی بهترین شد اتحادیه فوتبال انگلیس در انتخابش اشتباه کرده

9. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

منم فکرشو نمیکردم با اینتر بتونم اینقدر خوب شروع کنم
    چند مین دیگه عکساشو میذارم

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

این یووه تو فصل چهارم هم قهرمان شد و باز دوم شدم! هیچ جوره نمیشه از پسش بر اومد!
    برای بار دوم از لیگ قهرمانان حذف شدم و رفتم لیگ اروپا (یورو لیگ) و قهرمان شدم! کلا 2 تا قهرمانی دارم که 2تاش هم لیگ اروپا است
    برای منم کنته جانشین ÷راندلی شد برای سرمربیگری ایتالیا و گاسپرینی اومد جاش که بازم همون افتخارات رو تکرار میکنه!
    سال پیش Paris saint-germain بهم 214,000,000 پبشنهاد داد با حقوق 5.75M$ در هفته ولی کمال افتخار نرفتم. میخوام اسطوره شم تو رم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا من پچ لوگو دانلود کردم ولی تو بازی لود نمیشه چطوری فعال کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •