تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 130 اولاول ... 256571727374757677787985125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1298

نام تاپيک: درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کتابی که گفتین رو چک کردم ولی به درد من نمیخوره 90 درصدش فرموله من به زبان ساده میخوام
    من نقشه خونی یا همون شماتیک موبایل رو بلدم اما نقشه خونی الکترونیک رو بلد نیستم یعنی دست و پا شکسته بلدم تو این زمینه چی بخونم چه کتابی مطلبی ویا... که بتونم فوری متوجه بشم.

با توجه به مودم که قادر به اپ شدن بر روی خط تلفن و مقدار نویز رو با عدد نشان میده و اگر کامپیوتر باشه میشه وصل کرد به مودم از طریق کابل شبکه و وارد کنسول مودم بشی و ببینی مقدار نویز خط ما چقدر است حالا ما میخوایم همین اعداد و مقدار نویز رو که تو کنسول نشون میده رو انتقال بدیم رو یک نمایشگر که وقتی بخوایم مقدار نویز رو بفهمیم چقدره با یک مودم و نمایشگر بشه فهمید و این وسط کامپیوتر حذف بشه من چنین مداری میخوام کسی میتونه منو کمک کنه
    Last edited by sheshdang; 08-05-2010 at 13:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای تست کریستال یا همان راه انداز ایسی از اهمتر میشه استفاده کرد چطور اگر نمیشه مدار تست کریستال را برای من گبذارید تا یکی بسازم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه کتابی هست به نام الکترونیک به زبان ساده که نخوندم اما تعریفشو شنیدم.البته اگه منظورتون اینه که میخاید علامتهایی که در نقشه شماتیک مدارها به کار میره رو بشناسید خودمم میتونم کمکتون کنم.
    با مولتی متر نمیشه کریستال رو تست کرد.این یه مدار تست کریستاله:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eshgh_namordeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای تست کانالهای مخابراتی و تشخیص نویز و افت سیگنال دیتا یا صدا کانال را ازیک طرف لوپ میکنند و سپس میتونید از چند روش استفاده کنید :
    1- سیگنال سینوسی با db مشخص بفرستید و db سیگنال دریافتی را معلوم کنید در صورت افت مشخص میشه .
    2- دیتاهای مشخص ارسال کنید و خطای دریافت دیتا را معلوم کنید که مشخص میشه چقدر کانال نویز داره
    و....
    برای مثال برای یک شبکه خانگی میشه مودم را به کابل متصل کرد و از اون طرف کابل، tx را به rx متصل کنیم و نویز یا افت سیگنال را محاسبه کنید .
    مودم هم توی شبکه همین کار را انجام میده چون ارتباط دو طرفه هست در صورت خطا (حالا از هر روش خطایابی) مودم تشخیص میده، این که بخواهی هم دیتا رو خط باشه هم تست کنی فکر نمیکنم بشه باید خط لوپ باشه ، و اینکه بتونیم اطلاعات مودم را مستقیم بخونیم نمیدونم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مرسی ممنون پژمان جان بازم شرمنده کردی پژمان من ترانس 18 ولت 1 امپر رو سر هم کردم و چند بار هم چک کردم ولی جواب نداد جریان از پل دیود ها بیرون نمیومد و ترانسمم سوخت؟
    Last edited by sheshdang; 11-05-2010 at 11:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    چند سوال
    کار پتاسیومتر چیه؟؟
    کار ترانزیستور چیه؟؟
    چگونگی نصب ترانزیستور و سناخت پایه ها؟؟
    مدار خازن سنج برنامه هگذ کامل و کافیگ شده است؟؟
    نحوه نصب پل دیود از طریق شماتیک یا نقشه ایا منفیش باید کدوم سمت باشه؟؟
    من خازن سنج رو مونتاژ کردم ولی جواب نداد چند باری هم چک کردم ولی هیچ یک سوال تو مدار خازن خازن همون عدسی 100n میشه جای خازنی که باید تست کرد؟ درسته؟
    مرسی متشکر
    Last edited by sheshdang; 12-05-2010 at 10:41.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم.
    اگه مدار ترانس رو درست بسته باشید و قطعات هم سالم باشه مدار حتما درست کار میکنه.ترانس سوخت؟
    مگه چیکار کردید؟؟خروجی AC ترانسو اندازه بگیرید ببینید چی نشون میده.خروجی DC رو هم بدون رگلاتور امتحان کنید.(با ولتمتر)

سوالاتونو خلاصه جواب میدم:
    پتانسیومتر یه مقاومت متغیره که مقاومت بین دوسر کناری ثابته اما مقاومت بین سر وسط و سرهای کناری متغیره.
    ترانزیستور یه قطعه است که در اون جریان عبوری از امیتر به کلکتور توسط بیس قابل کنترله.(ترانزیستور دوقطبی معمولی)
    برای تشخیص پایه ها به دیتاشیت قطعه مراجعه کنید.البته با اهم متر هم میشه تشخیص داد که اگه خاستید براتون مینویسم.
    بله برنامه ی هگز کامله فقط کافیه بریزیش تو آی سی.
    پل دیود چهار تا پایه داره که دو پایه با علامت ~ باید به دو سیم خروجی ترانس وصل بشه و پایه ها ی - و + هم منفی و مثبت خروجی هستن.
    بله خازن 100n همونیه که باید تست بشه. با اون خازن باید رو LCD بنویسه:
    C = 100 nF
    مدار خازن سنج کاملا درسته و همونطور که گفتم خودمم امتحانش کردم.اگه رو LCD چیزی نشون نمیده باید پتانسومترو بچرخونید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

متشکرم از جواب کاملتون.
    برای تست ایسی باید چیکار کنم مثلا یک ایسی دارم دیتا شیت هم دارم و از روی برد هم خارج کردم ایا امکان داره تست کنیم؟؟؟
    اگر ترانزیستور رو برام توضیح بدهید ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز . مدار درخواستی شما :

مدار کرنومتر با استفاده از میکرو مگا8 و سون سگمنت

دانلود پروژه :

کد:

این هم یک مدار کرنومتر با استفاده از آی سی 7490

کد:
    شاد باشید
    می شه یکی بگه چرا تو این مدار Q3 به کلاک بالایی وصل شده؟ کلاک بالایی وقتی کار می کنه که یک بشه و وقتی که ما به 9 می رسیم باید با کلاک بعدی 1 بشه. در حالیکه این هروقت Q صفر شد کار می کنه! می شه یکی توضیح بده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای تست هر آی سی باید یه مدار مخصوص درست کرد.اگه SMD نباشه باید روی بردبورد یه مدار درست کنی.برای آیسی های سری 4000 و 7400 تستش زیاد سخت نیست اما اگه آنالوگ به دیجیتال یا فلش یا ... باشه دردسرش بیشتره.راه دیگه ای بلد نیستم!

برای تشخیص پایه های ترانزیستور مولتی مترو تو قسمت تست دیود قرار بده و همه ی پایه ها رو دوتادوتا تست کن و تو هربار تست کردن جای سیمای مشکی و قرمزو عوض کن. هر وقت مولتیمتر عدد خیلی کمتری نسبت به قبل نشون داد یعنی پایه ای که به سیم قرمز وصله بیسه.وقتی بیس رو تشخیص دادی سیم قرمز رو به بیس وصل کن و مشکی رو به نوبت به دوتای دیگه.اونی که مولتیمتر عدد بیشتری نشون داد امیتره و پایه سوم کلکتوره.(البته این اختلاف عدد خیلی کمه)
    اینا که گفتم برای ترانزیستور npn بود. برای pnp فرقش اینه که به جای سیم قرمز , سیم مشکی بیس رو نشون میده.
    هر وقت هم دیدی بین دو تا از پایه ها اتصال کوتاه شده و مولتیمتر بوق میزنه یعنی ترانزیستور سوخته!

12. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •