تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 457 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

به نظرم بهتره کمی با نسخه فارسی کار کنید تا بیشتر با کومودو آشنا بشید..... به هر حال.

برای اینکه شما هم پیغام منو داشته باشید توی عکس اون قسمتی که نشون دادم و بارنگ زرد هایلایت کردم=> تیک اون قسمت را بـردارید.

کاملاً مجازی هم توی عکس به انگلیسی نشون دادم.....

این حالت بطور پیشفرض وجود نداره، ولی البته همینطور که گفتم میشه این حالت را برای اتوسندباکس یا همون مسدودکننده رفتار تعریف کرد، روش کار را قبلاً گفتم، ولی مجدداً عرض میکنم.

در Run تایپ کنید regedit و اینتر کنید تا Registry Editor ویندوز براتون باز بشه.

بعد به این مسیری که توی عکس به عنوان مرحله 1 نشون دادم بروید. و اونجا کلیک راست کنید و یک کلیک DWORD بسازید، و اسمش را بزارید EnableDefaultVirtualization بعد روی آن کلیک راست کنید و مقدار 1 به آن بدهید، خب، حالا اتوسندباکس شما با حالت کاملاً مجازی در خدمت است...

مسیر اینه:

HKEY_LOCAL_MACHINE >SYSTEM > software > Comodo > Firewall Pro
    کومودو نیومده این حالت را بطور پیشفرض برای اتوسندباکس قرار بده ، کومودو اعتقاد داره این حالت برای کاربران حرفه ای است.....دلیلش اینه که کاربر باید بدونه داره چه اتفاقی میافته و داره چی کار میکنه. وگرنه در غیر این صورت اتفاقات احتمالی را برای کاربران ناآگاه نخواسته به جون بخره..... البته من توصیه میکنم این حالت را به اتوسندباکس اضافه کنید، حتی اگر ازش استفاده نکنید، هر چیز که خوار آید، روزی بکار آید.... البته کاربران حرفه ای که خودشون میدونند دارن چیکار میکنند، و راهشون را بلدند که هیچی. کومودو این این قابلیت را براشون قرار داده. من خودم خیلی روی مخ EGEMEN راه رفتم تا قبول کرد اینو بزاره!!
    بسیار ممنون از توضیحتون
    Last edited by fb.atheist; 05-02-2013 at 01:22.

2. 2 کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه توضیحات پست قبلی علی آقا رو میخوندید ایشون گفتن چجوری اون گزینه رو اضافه کنیم، باید برید تو رجیستری، پست قبلی رو بخونید
    Last edited by fb.atheist; 05-02-2013 at 02:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی میدونه از دیتابیس کومودو چطوری میشه پشتیبان گرفت ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه مشکل بدی که با نصب کومودو دارم اینه که وقتی رو لپ تاپ نصبش میکنم، اجازه نمیده که سیستم خاموش بشه یا Sleep شه!
    چند بار هم ویندوزو عوض کردم ولی همچنان مشکل باقی میمونه، جالبه وقتی دکمه sleep رو میزنم LCD لپ تاپ خاموش میشه ولی فن لپ تاپ کار میکنه و انگار روشنه! و هر دکمه ای هم که بزنی LCD روشن نمیشه و لپ تاپ رو باید به صورت دستی خاموش کنم!
    رفتم تو قسمت View Logs کومودو ببینم به چی گیر میده که نمیذاره سیستم خاموش یا sleep شه که دیدم به فایل dllhost.exe که تو پوشه syste32 هست گیر داد، اون فایل رو بردم تو استثنائات سند باکس و تو HIPS هم براش قانون تعریف کردم ولی بازم مشکل حل نشد! خواهشا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
    اینم عکس View Logs من بعد از اینکه فایل dllhost رو به قسمت استثنائات کومودو بردم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

کسی میدونه از دیتابیس کومودو چطوری میشه پشتیبان گرفت ؟؟
    سلام

توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده که از چه فایلی کپی بگیرید و هم اینکه چطور کومودو را آپدیت آفلاین بکنید.

آقا من یه مشکل بدی که با نصب کومودو دارم اینه که وقتی رو لپ تاپ نصبش میکنم، اجازه نمیده که سیستم خاموش بشه یا Sleep شه!
    چند بار هم ویندوزو عوض کردم ولی همچنان مشکل باقی میمونه، جالبه وقتی دکمه sleep رو میزنم LCD لپ تاپ خاموش میشه ولی فن لپ تاپ کار میکنه و انگار روشنه! و هر دکمه ای هم که بزنی LCD روشن نمیشه و لپ تاپ رو باید به صورت دستی خاموش کنم!
    رفتم تو قسمت View Logs کومودو ببینم به چی گیر میده که نمیذاره سیستم خاموش یا sleep شه که دیدم به فایل dllhost.exe که تو پوشه syste32 هست گیر داد، اون فایل رو بردم تو استثنائات سند باکس و تو HIPS هم براش قانون تعریف کردم ولی بازم مشکل حل نشد! خواهشا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
    اینم عکس View Logs من بعد از اینکه فایل dllhost رو به قسمت استثنائات کومودو بردم
    سلام

اینجوری که من در عکس میبینم کومودو به هیچ فایلی گیر نداره، صحیحترش اینه بگم : درسته فایلهایی را مسدود کرده، اما فقط دسترسی اون فایلها به پروسه فعال کومودو در حافظه مسدود (بلوک) شده که اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه و در واقع Self-Defense کومودو اجازه دسترسی هیچ فایلی (حتی فایلهای امن) را به پروسه های CIS در حافظه نمیده و همه را مسدود میکنه، بنابراین این مشکلی که فرمودید، ارتباطی با این لاگ( گزارش) نداره، البته نمیخوام بگم شاید مشکل از جانب کومودو نباشه، ولی این عکسی که قرار دادید ارتباطی به ایجاد اون مشکل نداره.....

اگر دوست داشتید از قسمت گزارشها (یک هفته اخیر) یک بکاپ بگیرید و از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید....... حالا اگر از تنظیمات هم بکاپ گرفتید و برام فرستادید که چه بهتر.

8. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اینجوری که من در عکس میبینم کومودو به هیچ فایلی گیر نداره، صحیحترش اینه بگم : درسته فایلهایی را مسدود کرده، اما فقط دسترسی اون فایلها به پروسه فعال کومودو در حافظه مسدود (بلوک) شده که اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه و در واقع Self-Defense کومودو اجازه دسترسی هیچ فایلی (حتی فایلهای امن) را به پروسه های CIS در حافظه نمیده و همه را مسدود میکنه، بنابراین این مشکلی که فرمودید، ارتباطی با این لاگ( گزارش) نداره، البته نمیخوام بگم شاید مشکل از جانب کومودو نباشه، ولی این عکسی که قرار دادید ارتباطی به ایجاد اون مشکل نداره.....

اگر دوست داشتید از قسمت گزارشها (یک هفته اخیر) یک بکاپ بگیرید و از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید....... حالا اگر از تنظیمات هم بکاپ گرفتید و برام فرستادید که چه بهتر.

سلام، بکاپ log و تنظیمات رو براتون پیغام خصوصی کردم، من کلا 3 روزه که ویندوز رو عوض کردم و از همون موقع که کومودو نصب شده از log براتون بکاپ گرفتم

10. 2 کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام من idm نصب کردم هم تو exclude انتی ویروس و trusted file پوشه idm قرار دادم ولی باز وقتی روش کلیک میکنم میگه دسترسی کافی براش ندارم نمیدونم چیکار کنم رو اعصابه

و سوال دوم فایلهای مهم مثل این چرا تو سند باکس اجرا میشن رو گجت کلیک کردم اینو نشون میده باید وارد trust کنم این فایلهارو؟

Last edited by gnulinux; 05-02-2013 at 21:20.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام، بکاپ log و تنظیمات رو براتون پیغام خصوصی کردم، من کلا 3 روزه که ویندوز رو عوض کردم و از همون موقع که کومودو نصب شده از log براتون بکاپ گرفتم
    سلام و مرسی

بررسی شد..... توضیحات + یکسری تنظیمات هم براتون ساختم، پیکربندی جدید را وارد بکنید و فعالش بکنید.

آگر آنتی کسپر همچنان روی سیستم شما نصب است، پاکش بکنید.

ممنونم

13. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام من idm نصب کردم هم تو exclude انتی ویروس و trusted file پوشه idm قرار دادم ولی باز وقتی روش کلیک میکنم میگه دسترسی کافی براش ندارم نمیدونم چیکار کنم رو اعصابه

و سوال دوم فایلهای مهم مثل این چرا تو سند باکس اجرا میشن رو گجت کلیک کردم اینو نشون میده باید وارد trust کنم این فایلهارو؟

سلام

وارد قوانین برنامه ها در بخش HIPS بشود و دسترسی explorer.exe به IDM را از حالت مسدود خارج کنید، در واقع باید اجازه بدهید explorer.exe بتونه IDM را اجرا بکنه.

در مورد سوال دوم: هیچ کاری انجام ندهید، IDM را که به لیست امن اضافه کردید، پس نیازی نیست کار دیگری انجام بدهید....

15. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •