تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 118 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1179

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (Symantec (Norton ← فهرست مطالب آموزشی در پست دوم

2. این کاربر از HO55EIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

با سلام من Norton Internet Security 2014 v21.0.0.100 نصب کردم ولی هرچقدر آپدیت می کنم ورژن نرم افزار بالا نمی ره و معلومه فقط definition به روز میشه در صورتیکه ورژن روز این نرم افزار الان 21.0.2.1 هست قبلا در 2013 با قند شکن مشکل حل می شد ولی در 2014 با قند شکن هم مشکل باقیه
    سلام
    نسخه 21.0.2.1 از طریق LiveUpdate نصب نمیشه و شما باید ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

با سلام
    قبلا هم سایت norton باز میشد و هم سرور اپدیت مشکل نداشت(فقط نمایندگی رسمی در ایران نداشت).
    اما العان که چک کردم دیدم سایت norton ایران را تحریم کرده.
    از بچه های که از این محصول استفاده می کنند می خواستم بپرسم ببینم سرور اپدیت هم ما را تحریم کرده یا فقط سایته.
    ممنون میشم توضیح دهید.
    با تشکر
    سلام محمد جان.
    بله سایت رو بستن اما آپدیت همچنان بدون مشکل انجام میشه.

4. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام نسخه 21.0.2.1 از طریق LiveUpdate نصب نمیشه و شما باید ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید ([/URL]) .
    فقط این نسخه 21.0.2.1 از طریق LiveUpdate نصب نمیشه یا نسخه ی بتا موردی در اپدیت نداره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

فقط این نسخه 21.0.2.1 از طریق LiveUpdate نصب نمیشه یا نسخه ی بتا موردی در اپدیت نداره ؟
    نه؛ نسخه‌ی بتا هم تا جایی که میدونم آپگرید نمیشه.چون توسعه‌ی این نسخه هنوز تموم نشده.
    اگر 21.0.0.100 رو نصب کردید و به 21.0.1.3 ارتقا پیدا نکرده بهتره مستقیما 21.0.2.1 رو دانلود و نصب کنید.

7. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    بتنمن عزیز من nav 21.0.100 v رو نصب دارم کلا اینصوری بود که نسخه20 نصب میشود و بعد با اپدیت به نسخه های بالاتر
    ارتقا پیدا میکرد تا سال جدید که نسخه 21 میامد و انورو دانلود ونصب میکردیم حالا مشکل اپدیت نشدن نسخه 21 به ورژنهای
    بالاتر در همون ورژن ، چیه مربوط به تحریمه یا بدلیل نا پایداری نسخه 21 نسخه جدیدتری که پایدارتر باشه اومده و ایا با دانلود
    نسخه جدید و نصب بازهم مثل قدیم میتونیم با اپدیت اونر وبه ورژنهای بالاتر مثلا 21.3 اپدیت کنیم یا نه
    لینک دانلود نسخهnav2014 روهم برای ورژن جدید لطف کنید ممنونم.

با تشکر علی

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

با سلام
    بتنمن عزیز من nav 21.0.100 v رو نصب دارم کلا اینصوری بود که نسخه20 نصب میشود و بعد با اپدیت به نسخه های بالاتر
    ارتقا پیدا میکرد تا سال جدید که نسخه 21 میامد و انورو دانلود ونصب میکردیم حالا مشکل اپدیت نشدن نسخه 21 به ورژنهای
    بالاتر در همون ورژن ، چیه مربوط به تحریمه یا بدلیل نا پایداری نسخه 21 نسخه جدیدتری که پایدارتر باشه اومده و ایا با دانلود
    نسخه جدید و نصب بازهم مثل قدیم میتونیم با اپدیت اونر وبه ورژنهای بالاتر مثلا 21.3 اپدیت کنیم یا نه
    لینک دانلود نسخهnav2014 روهم برای ورژن جدید لطف کنید ممنونم.
    با تشکر علی
    سلام بر شما.
    مشکل تحریم و آپدیت نشدن وجود نداره.
    خودشون اعلام کردن که نسخه 21.0.2.1 از طریق LiveUpdate نصب نمیشه.فرقی نمیکنه در آمریکا باشید یا ایران.
    من خودم با LiveUpdate به ورژن 21.0.1.3 ارتقا دادم اما ظاهرا بعدا این بروز رسانی رو مسدود کردن و 21.0.1.3 رو نسخه‌ی پایه واسه دانلود قرار دادن.
    این 21.0.2.1 هم از اون آپدیت های Must Have و یا به عبارتی اضطراری و مهم نیست.به همین خاطر از طریق LiveUpdate دریافت نمیشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 7 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    با تشکر از بتمن عزیز به خاطر توجه و حوصلهای که برای جواب دادن به دوستان به خرج میدهند
    دوستان من رو دوسیستم نروتون دارم حالا میخوام اپدیتی رو که روی یک سیستم انجام میدم
    به سیستم دیگه منتقل کنم در راهنمای که بصورت pdf پست اول بود نوشته بود به مسیرزیر
    بروید
    C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NAV_21.0.2.1
    و پوشه defintions رو به همین مسیر در سیستم دیگه منتقل کنید و یک قسمتی رو disable
    کنید ولی من در این سیستم هرچی به مسیر زیر رفتم پوشه ای به اسم defintions پیدا نکردم
    در صورت امکان راهنمایی کنید که در نسخه21 مسیر اپدیتها کجاست

ممنونم علی.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

با سلام
    با تشکر از بتمن عزیز به خاطر توجه و حوصلهای که برای جواب دادن به دوستان به خرج میدهند
    دوستان من رو دوسیستم نروتون دارم حالا میخوام اپدیتی رو که روی یک سیستم انجام میدم
    به سیستم دیگه منتقل کنم در راهنمای که بصورت pdf پست اول بود نوشته بود به مسیرزیر
    بروید
    C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NAV_21.0.2.1
    و پوشه defintions رو به همین مسیر در سیستم دیگه منتقل کنید و یک قسمتی رو disable
    کنید ولی من در این سیستم هرچی به مسیر زیر رفتم پوشه ای به اسم defintions پیدا نکردم
    در صورت امکان راهنمایی کنید که در نسخه21 مسیر اپدیتها کجاست

ممنونم علی.
    بله اینم یه نکته جدید هست که باید بهش توجه کنیم
    پوشه اپدیتها در نسخه 21 به مسیر Program Files و فولدر NortonData منتقل شده.
    آدرس دقیق ترش این میشه: X:\Program Files\Norton Internet Security\NortonData
    سر فرصت پست ها و فایل آموزشی ویرایش میشن

13. 7 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HO55EIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام

این آیکون Norton Identity safe چه طوری از قسمت Quick Lunch ویندوز 7 پاک میشه ؟

ویرایش : فقط Norton Identity safe رو کلا پاک کردم درست شد !
    Last edited by HO55EIN; 02-10-2013 at 21:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

چند وقت پیش اقدام به نصب Norton Internet Security 2013 کردم
    از اونجایی که در حالت پیش فرض 60 روز امکان آپدیت وجود داشت، نیازی به کرک کردن بعد از نصب نبود
    ولی برای کرک مجدد 60 روزه قید شده بود حتما قبل از اتمام اعتبار 60 روزه اقدام به کرک کردن باید کرد !
    که متاسفانه بنا به فراموشی این مورد، اعتبار 60 روزه به پایان رسید و حالا دیگه امکان کرک وجود نداره
    خواستم ببینم برای رفع این قضیه راه حلی وجود داره ؟
    البته خودم با جستجو برنامه ای برای حذف کامل Norton پیدا کردم ولی اونم نتونست عاملی بشه تا با نصب مجدد این مشکل رفع بشه
    تنها راه حلی که معمولا در این مواقع به ذهن میرسه نصب مجدد ویندوز هست که اونم به عنوان آخرین راه حل بهش باید نگاه کرد
    در ضمن آیا میشه با نصب ورژن 2014 این مشکل رو حل کرد ؟
    ممنون میشم از دوستان بزرگوار شخصی بنده رو راهنمایی کنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •