تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 75 از 328 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

این حرفی که میزنی واسه شهرای بزرگ صادقه !... تو شهر کوچیک نامزدی = ازدواج ! چرا ؟ چون اگه به هم زدین همه میگن اینا یه مشکلی داشتن و لطف می کنن هر جا میرین مث باغ وحش نگاتون میکنن و پشت سرتون حرف میزنن !

اين مشكل هم در شهر هاي كوچك حل شده و اونم اينه كه تا زمان عروسي كسي خبردار نميشه..........اگه توجه كرده باشي هيچ خبري از ازدواج تو فاميل نيست ولي يه دفعه كارت عروسي برات مياد براي هفته ديگه.....

2. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

اين مشكل هم در شهر هاي كوچك حل شده و اونم اينه كه تا زمان عروسي كسي خبردار نميشه..........اگه توجه كرده باشي هيچ خبري از ازدواج تو فاميل نيست ولي يه دفعه كارت عروسي برات مياد براي هفته ديگه.....
    اینجوریا هم نیست دادا ... بالاخره خاله ای ، عمه ای کسی میفهمه و حالا بیا درسش کن ! ... البته قبول دارم زمان اینا گذشته ... دقت کنی الان بیشتر آشنا شدنا تو دانشگاه و ایناس... مخصوصا دانشگاه آزاد ! .... یه معلم فیزیک داشتیم دبیرستان خیلی باهاش جور بودیم دانشگاه آزاد شهرمون درس میداد ... قسم میخورد 90 درصد بچه هاشون میفرستن تا زن و شوهر پیدا کنن ... (ببخشید اگه جملم یه ذره ...خب.... یه جوریه..... شرمنده....) .... البته لازم نبود هم قسم بخوره چیزیه که همه به وضوح میبینیم !

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اتفاقا من حس میکنم بدترین جا برای ازدواج همین دانشگاست

نه به خاطر محیطش و اینکه شاید برخی از دانشجویان برخی از دانشگاه ها قابل اعتماد نیستند...
    بلکه به خاطر اینکه دانشجویانی که هنوز مشغول درس خوندن هستند و اکثرا حتی خدمت سربازی نرفتن.تا فارغ ااتحصیل بشن و کاری پیدا کنند زمان زیادی میبره و شاید همین طولانی تر شدن رابطه ها باعث فرسودگی و دلزدگی 2 طرف بشه

فکر کنید یکی ترم 4 کارشناسی از خانومی خوشش اومد.ایشون 2 سال دیگه شاید درسش تموم بشه.میگم شاید چون همین عشق و عاشقی کمی تنبلش میکنه و از درساش عقب می مونه.بعدش خدمت که اونم 2 سال زمان میبره و بعدش حداقل 1 سال برای پیدا کردن کار طلف میشه...واقعا کار زیاد درستی نباشه انتخاب همسر در عین تحصیل

شاید دوره کارشناسی ارشد مناسبتر باشه.از هر لحاظ

5. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

اینجوریا هم نیست دادا ... بالاخره خاله ای ، عمه ای کسی میفهمه و حالا بیا درسش کن ! ... البته قبول دارم زمان اینا گذشته ... دقت کنی الان بیشتر آشنا شدنا تو دانشگاه و ایناس... مخصوصا دانشگاه آزاد ! .... یه معلم فیزیک داشتیم دبیرستان خیلی باهاش جور بودیم دانشگاه آزاد شهرمون درس میداد ... قسم میخورد 90 درصد بچه هاشون میفرستن تا زن و شوهر پیدا کنن ... (ببخشید اگه جملم یه ذره ...خب.... یه جوریه..... شرمنده....) .... البته لازم نبود هم قسم بخوره چیزیه که همه به وضوح میبینیم !

اکثر اون دانشجو هایی که تو دانشگاه ازدواج میکنند که بیشتر مال زمان قدیمتر بود نه الان چون طرف وقتی وارد دانشگاه میشد یه سن و سالی ازش گذشته بود (به دلیل پشت کنکور موندن ) ولی الان طرف وقتی دیپلم میگیره وارد داشگاه میشه و هنوز سنی نداره که بخواد به ازدواج اونم توی دانشگاه فکر کنه و اگرم حرفی از ازدواج باشه بیشتر جو که خودم دیدم پسره 4 ترم با دختره با وعده ازدواج بوده و نگهش داشته بعد تموم شدن دانشگاه گفته خداحافظ

و این ازدواج های دانشجویی رو هم که سالی یه بار میبینی از تی وی پخش میکنه بیشتر ماله دانشگاه های سراسری خیلی بزرگ و معروف هستش نه دانشگاه آزاد که طرف از اول میدونه وقتی واردش شد توش چه خبره و ... و جالبتر اینه که خود تی وی یه بار نشون داد جشن ازدواج دانشجویی رو که سوالش این بود که شما با همین جشن ساده میرید خونه بخت و همه چی حله و همه میگفتند نه بابا این فقط یه نمایشه وقتی برگشتیم شهرمون باید یه جشن مفصل بگیریم و خانوم ها هم تایید میکردند ...

7. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تا زمانی که کار درست حسابی + حقوق درست حسابی برای تامین حداقل 3 نفر ! + مسکن مناسب متععلق به خود و در نهایت بلوغ فکری و رفتاری لازم برای ازدواج پیدا نشده ازدواج کردن اشتباه هستش و در واقع با زندگی خودت و یه دختر بیچاره بازی می کنی

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

باور كن اين جوريه تا يه هفته قبل از عروسي هيچكي نميدونه تازه فاميل هاي درجه يك هم يه ماه قبلش تازه با خبر ميشن خودم حد اقل 5 تا اينجوري سراغ دارم و به نظر روش كارآمدي هم هست.....
    اکثر اون دانشجو هایی که تو دانشگاه ازدواج میکنند که بیشتر مال زمان قدیمتر بود نه الان چون طرف وقتی وارد دانشگاه میشد یه سن و سالی ازش گذشته بود (به دلیل پشت کنکور موندن ) ولی الان طرف وقتی دیپلم میگیره وارد داشگاه میشه و هنوز سنی نداره که بخواد به ازدواج اونم توی دانشگاه فکر کنه و اگرم حرفی از ازدواج باشه بیشتر جو که خودم دیدم پسره 4 ترم با دختره با وعده ازدواج بوده و نگهش داشته بعد تموم شدن دانشگاه گفته خداحافظ

و این ازدواج های دانشجویی رو هم که سالی یه بار میبینی از تی وی پخش میکنه بیشتر ماله دانشگاه های سراسری خیلی بزرگ و معروف هستش نه دانشگاه آزاد که طرف از اول میدونه وقتی واردش شد توش چه خبره و ... و جالبتر اینه که خود تی وی یه بار نشون داد جشن ازدواج دانشجویی رو که سوالش این بود که شما با همین جشن ساده میرید خونه بخت و همه چی حله و همه میگفتند نه بابا این فقط یه نمایشه وقتی برگشتیم شهرمون باید یه جشن مفصل بگیریم و خانوم ها هم تایید میکردند ...

ازدواج كه تو دانشگاه آزاد بيداد ميكنه شما چطوري ميگي نيست من موندم برو دانشگاه آزاد سوال كن از بچه هاي ورودي يك دوره حد اقل 5 تا 10 تاشون با هم رشته اي هاي خودشون ازدواج ميكنن و اتفاقا در دانشگاه آزاد شهر هاي كوچك اين اتفاق بيشتر ميوفته...

تا زمانی که کار درست حسابی + حقوق درست حسابی برای تامین حداقل 3 نفر ! + مسکن مناسب متععلق به خود و در نهایت بلوغ فکری و رفتاری لازم برای ازدواج پیدا نشده ازدواج کردن اشتباه هستش و در واقع با زندگی خودت و یه دختر بیچاره بازی می کنی

دوست محترم با اين طرز تفكر طرف حدودا 60 70 سالگي شايد شايد شايد بتونه ازدواج كنه

10. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

به نظرم باید یکم واقع بین بود...
    کسی که قصد ازدواج داشته باشه اگه دیدش نسبت به زندگی این باشه که اول به بلوغ فکری برسم، بعد خونه دار شم بعد کار و ... خوب تا بخواد به خودش بیاد حداقل 40 سال از عمرش گذشته
    قبول کنید که ازدواج و زندگی مشترک توی جوونی ارزش داره، از سنش که بگذره ارزشش رو از دست میده
    خیلی از کسانی که الان سالهاست ازدواج کردن هنوز از خودشون خونه ندارن. سالها اجاره نشینی و سر و کله زدن با مشکلات زندگی...
    نظر من اینه که باید با شرایط کنار اومد، فکر ایده آل ها رو هم از سر بیرون کرد. تو این دنیا هیچ ایده آلی وجود نداره. همه ی ما ناقصیم و کم و بیش ایراداتی داریم. کامل فقط خداست

اما اینکه بعضی ها بخوان تا مناسب شدن شرایط ازدواج رو به تاخیر بندازن خوب این حرف حسابه، ولی دیگه نه تا حدی که جوونی بگذره. 2تا آدمی که میتونن در بهترین دوران زندگی (هر چند با سختی) کنار هم باشن، چرا باید عمرشون رو توی خیابونها و توی جوب حروم کنن؟!
    این چیزهایی که به اسم ایده آل دارید عنوان میکنید واسه یه قشر محدود هست. اکثریت جامعه همچین قدرتی ندارن.
    به قول بچه ها هر کس باید قدر کاسه ش آش بخوره

12. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی :

سن مناسب ازدواج واسه پسر و دختر ؟

نمیخوام از منظر علمی و روانشناختی و این چیزا جواب بدین .... دوس دارم با توجه به وضع جامعه و شرایط حاکم ببینم سن ازدواج مناسب برای پسر و دختره چنده ؟

14. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی :

نمیخوام از منظر علمی و روانشناختی و این چیزا جواب بدین .... دوس دارم با توجه به وضع جامعه و شرایط حاکم ببینم سن ازدواج مناسب برای پسر و دختره چنده ؟
    به نظر من اگه وضعت خوب باشه هر چه زودتر بهتر ولی در شرایط نرمال و معمولی برای پسر 30 سال و برای دختر 23-24 سالگی می تونه سن خوبی برای ازدواج باشه

به نظرم باید یکم واقع بین بود...

کسی که قصد ازدواج داشته باشه اگه دیدش نسبت به زندگی این باشه که اول به بلوغ فکری برسم، بعد خونه دار شم بعد کار و ... خوب تا بخواد به خودش بیاد حداقل 40 سال از عمرش گذشته
    قبول کنید که ازدواج و زندگی مشترک توی جوونی ارزش داره، از سنش که بگذره ارزشش رو از دست میده
    خیلی از کسانی که الان سالهاست ازدواج کردن هنوز از خودشون خونه ندارن. سالها اجاره نشینی و سر و کله زدن با مشکلات زندگی...
    نظر من اینه که باید با شرایط کنار اومد، فکر ایده آل ها رو هم از سر بیرون کرد. تو این دنیا هیچ ایده آلی وجود نداره. همه ی ما ناقصیم و کم و بیش ایراداتی داریم. کامل فقط خداست

اما اینکه بعضی ها بخوان تا مناسب شدن شرایط ازدواج رو به تاخیر بندازن خوب این حرف حسابه، ولی دیگه نه تا حدی که جوونی بگذره. 2تا آدمی که میتونن در بهترین دوران زندگی (هر چند با سختی) کنار هم باشن، چرا باید عمرشون رو توی خیابونها و توی جوب حروم کنن؟!
    این چیزهایی که به اسم ایده آل دارید عنوان میکنید واسه یه قشر محدود هست. اکثریت جامعه همچین قدرتی ندارن.
    به قول بچه ها هر کس باید قدر کاسه ش آش بخوره
    حرف شما رو در کل قبول دارم اما بالاخره باید یه حداقل هایی رو داشت و بعد اقدام کرد خوب وقتی طرف هنوز دستش تو جیب باباشه و از این طرف فیلش یاد هندوستون کرده !! خوب معلومه این تو زندگی موفق نمیشه اگر ازدواج کنه . در هر صورت معتقدم اگر شرایط نسبی وجود داشته باشه ازدواج عاقلانه که البته عاشقانه هم بوده باشه بهترین اتفاق ممکن برای یه فرد می تونه باشه
    Last edited by Ezel; 12-12-2012 at 18:07. دليل: ادغام

16. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سئوال خوبی بود.بستگی به شهر و فرهنگ اونجا داره

تو شهرهای بزرگی مثل تهران و کرج و اصفهان شاید شرایط به کلی فرق کنه با شهرهای کوچکتر.تحصیلات هم میتونه روی سن ازدواج تاثیر بزاره

شما فکر کن دختر خانومی که داره برای کارشناسی درس میخونه احتمالا تا 25 سالگی به خاطر درسش سمت ازدواج نمیره...پسر ها هم همینطور تازه پسرها خدمت وظیفه و کار رو هم در پیش دارن که اینا باعث میشه سن ازدواج خود به خود بره بالا....

18. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •