اين مشكل هم در شهر هاي كوچك حل شده و اونم اينه كه تا زمان عروسي كسي خبردار نميشه..........اگه توجه كرده باشي هيچ خبري از ازدواج تو فاميل نيست ولي يه دفعه كارت عروسي برات مياد براي هفته ديگه.....![]()
اين مشكل هم در شهر هاي كوچك حل شده و اونم اينه كه تا زمان عروسي كسي خبردار نميشه..........اگه توجه كرده باشي هيچ خبري از ازدواج تو فاميل نيست ولي يه دفعه كارت عروسي برات مياد براي هفته ديگه.....![]()
اینجوریا هم نیست دادا ... بالاخره خاله ای ، عمه ای کسی میفهمه و حالا بیا درسش کن ! ... البته قبول دارم زمان اینا گذشته ... دقت کنی الان بیشتر آشنا شدنا تو دانشگاه و ایناس... مخصوصا دانشگاه آزاد ! .... یه معلم فیزیک داشتیم دبیرستان خیلی باهاش جور بودیم دانشگاه آزاد شهرمون درس میداد ... قسم میخورد 90 درصد بچه هاشون میفرستن تا زن و شوهر پیدا کنن ... (ببخشید اگه جملم یه ذره ...خب.... یه جوریه..... شرمنده....
) .... البته لازم نبود هم قسم بخوره چیزیه که همه به وضوح میبینیم !
![]()
اتفاقا من حس میکنم بدترین جا برای ازدواج همین دانشگاست
نه به خاطر محیطش و اینکه شاید برخی از دانشجویان برخی از دانشگاه ها قابل اعتماد نیستند...
بلکه به خاطر اینکه دانشجویانی که هنوز مشغول درس خوندن هستند و اکثرا حتی خدمت سربازی نرفتن.تا فارغ ااتحصیل بشن و کاری پیدا کنند زمان زیادی میبره و شاید همین طولانی تر شدن رابطه ها باعث فرسودگی و دلزدگی 2 طرف بشه
فکر کنید یکی ترم 4 کارشناسی از خانومی خوشش اومد.ایشون 2 سال دیگه شاید درسش تموم بشه.میگم شاید چون همین عشق و عاشقی کمی تنبلش میکنه و از درساش عقب می مونه.بعدش خدمت که اونم 2 سال زمان میبره و بعدش حداقل 1 سال برای پیدا کردن کار طلف میشه...واقعا کار زیاد درستی نباشه انتخاب همسر در عین تحصیل
شاید دوره کارشناسی ارشد مناسبتر باشه.از هر لحاظ
اکثر اون دانشجو هایی که تو دانشگاه ازدواج میکنند که بیشتر مال زمان قدیمتر بود نه الان چون طرف وقتی وارد دانشگاه میشد یه سن و سالی ازش گذشته بود (به دلیل پشت کنکور موندن) ولی الان طرف وقتی دیپلم میگیره وارد داشگاه میشه و هنوز سنی نداره که بخواد به ازدواج اونم توی دانشگاه فکر کنه و اگرم حرفی از ازدواج باشه بیشتر جو که خودم دیدم پسره 4 ترم با دختره با وعده ازدواج بوده و نگهش داشته بعد تموم شدن دانشگاه گفته خداحافظ
و این ازدواج های دانشجویی رو هم که سالی یه بار میبینی از تی وی پخش میکنه بیشتر ماله دانشگاه های سراسری خیلی بزرگ و معروف هستش نه دانشگاه آزاد که طرف از اول میدونه وقتی واردش شد توش چه خبره و ... و جالبتر اینه که خود تی وی یه بار نشون داد جشن ازدواج دانشجویی رو که سوالش این بود که شما با همین جشن ساده میرید خونه بخت و همه چی حله و همه میگفتند نه بابا این فقط یه نمایشه وقتی برگشتیم شهرمون باید یه جشن مفصل بگیریم و خانوم ها هم تایید میکردند ...
تا زمانی که کار درست حسابی + حقوق درست حسابی برای تامین حداقل 3 نفر ! + مسکن مناسب متععلق به خود و در نهایت بلوغ فکری و رفتاری لازم برای ازدواج پیدا نشده ازدواج کردن اشتباه هستش و در واقع با زندگی خودت و یه دختر بیچاره بازی می کنی
باور كن اين جوريه تا يه هفته قبل از عروسي هيچكي نميدونه تازه فاميل هاي درجه يك هم يه ماه قبلش تازه با خبر ميشن خودم حد اقل 5 تا اينجوري سراغ دارم و به نظر روش كارآمدي هم هست.....
ازدواج كه تو دانشگاه آزاد بيداد ميكنه شما چطوري ميگي نيست من موندم برو دانشگاه آزاد سوال كن از بچه هاي ورودي يك دوره حد اقل 5 تا 10 تاشون با هم رشته اي هاي خودشون ازدواج ميكنن و اتفاقا در دانشگاه آزاد شهر هاي كوچك اين اتفاق بيشتر ميوفته...
دوست محترم با اين طرز تفكر طرف حدودا 60 70 سالگي شايد شايد شايد بتونه ازدواج كنه![]()
به نظرم باید یکم واقع بین بود...
کسی که قصد ازدواج داشته باشه اگه دیدش نسبت به زندگی این باشه که اول به بلوغ فکری برسم، بعد خونه دار شم بعد کار و ... خوب تا بخواد به خودش بیاد حداقل 40 سال از عمرش گذشته
قبول کنید که ازدواج و زندگی مشترک توی جوونی ارزش داره، از سنش که بگذره ارزشش رو از دست میده
خیلی از کسانی که الان سالهاست ازدواج کردن هنوز از خودشون خونه ندارن. سالها اجاره نشینی و سر و کله زدن با مشکلات زندگی...
نظر من اینه که باید با شرایط کنار اومد، فکر ایده آل ها رو هم از سر بیرون کرد. تو این دنیا هیچ ایده آلی وجود نداره. همه ی ما ناقصیم و کم و بیش ایراداتی داریم. کامل فقط خداست
اما اینکه بعضی ها بخوان تا مناسب شدن شرایط ازدواج رو به تاخیر بندازن خوب این حرف حسابه، ولی دیگه نه تا حدی که جوونی بگذره. 2تا آدمی که میتونن در بهترین دوران زندگی (هر چند با سختی) کنار هم باشن، چرا باید عمرشون رو توی خیابونها و توی جوب حروم کنن؟!
این چیزهایی که به اسم ایده آل دارید عنوان میکنید واسه یه قشر محدود هست. اکثریت جامعه همچین قدرتی ندارن.
به قول بچه ها هر کس باید قدر کاسه ش آش بخوره![]()
دوستان یه سوال فنی :![]()
سن مناسب ازدواج واسه پسر و دختر ؟
نمیخوام از منظر علمی و روانشناختی و این چیزا جواب بدین .... دوس دارم با توجه به وضع جامعه و شرایط حاکم ببینم سن ازدواج مناسب برای پسر و دختره چنده ؟
به نظر من اگه وضعت خوب باشه هر چه زودتر بهتر ولی در شرایط نرمال و معمولی برای پسر 30 سال و برای دختر 23-24 سالگی می تونه سن خوبی برای ازدواج باشه
حرف شما رو در کل قبول دارم اما بالاخره باید یه حداقل هایی رو داشت و بعد اقدام کرد خوب وقتی طرف هنوز دستش تو جیب باباشه و از این طرف فیلش یاد هندوستون کرده !! خوب معلومه این تو زندگی موفق نمیشه اگر ازدواج کنه . در هر صورت معتقدم اگر شرایط نسبی وجود داشته باشه ازدواج عاقلانه که البته عاشقانه هم بوده باشه بهترین اتفاق ممکن برای یه فرد می تونه باشه![]()
Last edited by Ezel; 12-12-2012 at 18:07. دليل: ادغام
سئوال خوبی بود.بستگی به شهر و فرهنگ اونجا دارهسن مناسب ازدواج واسه پسر و دختر ؟
نمیخوام از منظر علمی و روانشناختی و این چیزا جواب بدین .... دوس دارم با توجه به وضع جامعه و شرایط حاکم ببینم سن ازدواج مناسب برای پسر و دختره چنده ؟
تو شهرهای بزرگی مثل تهران و کرج و اصفهان شاید شرایط به کلی فرق کنه با شهرهای کوچکتر.تحصیلات هم میتونه روی سن ازدواج تاثیر بزاره
شما فکر کن دختر خانومی که داره برای کارشناسی درس میخونه احتمالا تا 25 سالگی به خاطر درسش سمت ازدواج نمیره...پسر ها هم همینطور تازه پسرها خدمت وظیفه و کار رو هم در پیش دارن که اینا باعث میشه سن ازدواج خود به خود بره بالا....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)