من که روی مد داینامیک، کنتراست رو بیشتر از 80 نمیتونم بزارم، چون واقعا نور زیادش چشمم رو اذیت میکنه.
نمیدونم چطور بعضی از دوستان تصویر این تی وی رو مات میدونن!
من که روی مد داینامیک، کنتراست رو بیشتر از 80 نمیتونم بزارم، چون واقعا نور زیادش چشمم رو اذیت میکنه.
نمیدونم چطور بعضی از دوستان تصویر این تی وی رو مات میدونن!
سلام
خیر این نوع فن ها احتیاج به خاک گیری ندارند چون مانند فن کیس های کامپیوتر از نوع سیم پیچی نیستند و اصولا نباید مشکلی از نظر صدای فن ها در طولانی مدت بوجود بیاد آن هم به دو دلیل: اول اینکه نوع و کیفیت ساخت این فن ها کلا با فن های نوع سیم پیچی و حتی فن های جدید بولبرینگی گران قیمت کیس های کامپیوتر متفاوت است و با تصویری که از پشت V20 در ریویو سایت avforums مشاهده کردم کاملا مشخص بود که فن ها از کیفیت فوق العاده بالایی برخوردار هستند و توضیح داده بوده که حتی از کم صداترین فن های پردازنده های گران قیمت هم کم صداتر و از تکنولوژی به روزتری استفاده شده است. در کل هیچ وقت نباید فن تلویزیون ها را با فن کیس های کامپیوتر مقایسه کنید چون همان طور که گفته شد از نظر کیفیت و تکنولوژی ساخت هم سطح و یا حتی بالاتر از فن پردازنده های گرانقیمت هستند.
بنده در تهران ساکن هستم و V20 را یک ماه پیش از نمایندگی با قیمت 1.720 خریداری کردم.
در مورد پرش تصویر هم خیر تا کنون به چنین مشکلی برخورد نکردم .
دوست عزیز کلا پلاسما ها به دلیل نوع تکنولوژی ساخت از نظر برایتنس مقداری از ال سی دی ها پایین تر هستند البته به نظر شخصی بنده در V20 این موضوع برعکس شده و همان طور که در پست بالا عرض کردم در مد دینامیک از نظر شفافیت و درخشندگی کیفیت از ال سی دی ها هم بالاتر است اما باز بهتر است شما از نزدیک بهترین مدل از برندهای مختلف هم از پلاسما ها و هم از ال سی دی ها را مشاهده کرده و چیزی که مد نظرتون خودتون هست را انتخاب کنید چون برخی مواقع مسئله سلیقه در نوع تصویر هم برای همه متفاوت است اما خود بنده به شخصه تصویر روان و طبیعی ، مدت زمان پاسخ دهی بالاتر در تصاویر سریع ، عمق و اشباع رنگ بالاتر و کنتراست بالا را به برایتنس بیشتر ترجیح می دهم.
لازمه به این نکته هم برای استفاده کنندگان اشاره کنم و اینکه هر چه قدر میزان کنتراست و برایتنس کمتر باشد میزان طول عمر تلویزیون بالاتر خواهد بود به همین دلیل توصیه میشه در مد دینامیک کنتراست زیر 80 باشد و البته باید هم پایین تر از این مقدار باشد چون به نظر من چشمان نمی توانند تحمل این مقدار درخشندگی و شفافیت را در طولانی مدت داشته باشند و سریع خسته خواهند شد و یا برای کسانی که چشمانشان به نور زیاد حساسیت داشته و یا چشمان آستیکمات دارند ممکن است دچار سردرد شود.
Last edited by irmedia; 17-11-2010 at 19:16.
من از مد داینامیک زیاد لذت نمیبرم به نظرم رنگها بیش از حد لازم اشباع هستن و سبز و قرمز و آبی کاملا به سمت رنگهای نئونی گرایش دارن البته کمتر از LCD ـهایی که تا به حال دیدم ولی با این وجود از حالت طبیعی فاصله زیادی دارن مشکی پنل هم تا حدود نسبتا زیادی روی مد داینامیک از پدیده Black crush رنج میبره و جزئیات رو در نماهای تاریک از دست میده که دلیلش تنظیم منحنی گامای پنل به صورت حالت S.Curve هست که در رنگهای روشن و تیره اغراق میکنه تا کنتراست بالا بره ولی Shadow detail به شکل کاملا واضحی ازبین میره.
چیزی تو این مایه ها اگر به حالت S.curve دقت کنید تغییر تدریجی رنگها روی تخم مرغها به میزان زیاد کاهش پیدا کرده.
S.Curve:
فعلا مد سینما با تنظیمات پیش فرض و گامای 2.2 به نظر من بهترین و ساده ترین تنظیم برای دیدن فیلمهای HD تو اتاق تاریک هست چیزی که تا اینجا راجع به Performance پنل متوجه شدم این هست که بالا بردن کنتراست و برایتنس تا حد زیادی جای مانور داره و با وجود بالا رفتن درخشش رنگها از عمق مشکی چندان کم نمیکنه که در قیاس با پلاسماهایی که من تا به حال دیدم فوق العاده هست به استثنای پایونیر Kuro همچین موردی رو به شخصه تا به حال روی پلاسمای هیچ برند دیگه ای ندیده بودم !! این کارایی جای مانور زیادی روی پنل ایجاد میکنه که تصاویر رو با دقت بالا و کنتراست عالی همزمان با هم ارائه بده فکر میکنم سر فرصت بشه یه تنظیم حسابی روی پنل انجام داد که به درد محیطهای نسبتا روشن هم بخوره و تصویر رو هم کاملا POP و سرزنده نگه داشت.
Last edited by *Alucard*; 17-11-2010 at 20:31.
رفقا من رو مد سینما استفاده میکنم چون با تی وی فقط فیلم می بینم.
دینامیک درسته تصویر رو براق تر میکنه ولی یجوریه رنگ ها رو غیر طبیعی میکنه، انگار آدم ها همه عرق کردن.
بعد هم بعد یکی دو سال نور تی وی میگن میاد پایین اگه با دینامیک همش نگاه کنی.
برا همین بیشتر رو مد سینما هستم، که این هم تصویرش ماته، به خصوص در روز.
عکس هم گرفتم یه چند تا ولی اینرنتم فعلن از نوع نفتی می باشد اینترنتم ردیف شد پست می کنم.
بهترین setting پس از 100 ساعت 50V20 ( این تنظیمات با استفاده از دو DVD مخصوص کالیبراسیون به دست آمده است)
Mode : Cinema
Contrast : 60
Brightness : 12
Color : 58
Sharpness : 50
Color Balance : Normal
Gamma : 2.4
برای تصاویر SD و HD به طور جداگانه تنظیم شده اما تفاوت محسوسی ندارد
( بهترین setting به میزان زیادی به سلیقه تصویری دوستان ارتباط داشته و به هیچ وجه یک قانون برای همه نیست )
تنظیمات بالا میانگین دید روز و شب است برای بهترین حالت در محیط های تاریک سه کنترل اول می بایست یک تا دو درجه کاهش یابد.
Last edited by zendar; 18-11-2010 at 09:47.
[QUOTE=irmedia;5620108]سلام
خیر این نوع فن ها احتیاج به خاک گیری ندارند چون مانند فن کیس های کامپیوتر از نوع سیم پیچی نیستند و اصولا نباید مشکلی از نظر صدای فن ها در طولانی مدت بوجود بیاد آن هم به دو دلیل: اول اینکه نوع و کیفیت ساخت این فن ها کلا با فن های نوع سیم پیچی و حتی فن های جدید بولبرینگی گران قیمت کیس های کامپیوتر متفاوت است و با تصویری که از پشت V20 در ریویو سایت avforums مشاهده کردم کاملا مشخص بود که فن ها از کیفیت فوق العاده بالایی برخوردار هستند و توضیح داده بوده که حتی از کم صداترین فن های پردازنده های گران قیمت هم کم صداتر و از تکنولوژی به روزتری استفاده شده است. در کل هیچ وقت نباید فن تلویزیون ها را با فن کیس های کامپیوتر مقایسه کنید چون همان طور که گفته شد از نظر کیفیت و تکنولوژی ساخت هم سطح و یا حتی بالاتر از فن پردازنده های گرانقیمت هستند.
بنده در تهران ساکن هستم و V20 را یک ماه پیش از نمایندگی با قیمت 1.720 خریداری کردم.
در مورد پرش تصویر هم خیر تا کنون به چنین مشکلی برخورد نکردم .
ممنون که پاسخ دادین
اما میخام بدونم که زمانی که در اتاق کاملا ساکت تلویزیون روشن هست ایا صدای فن تی وی رو میشنوید حتی از فاصله کم؟؟؟معمولا وقتی تی وی روشن میشه فن هم شروع به کار میکنه؟؟؟یا هر وقت گرما میره بالا روشن میشه؟؟و وقتی تی وی خاموش میشه اونم خاموش میشه یا کمی روشن میمونه تا تی وی رو خنک کنه بعد خاموش میشه؟؟
سلام.ببخشید اگه اینجا مطرح میکنم جاشا دقیق نمدونم
قیمت 42" تو بانه ؟کسی خریده؟آدرس و شماره تلفن؟(اگه اصفهان باشه بهتر،نشد بانه؟)
Last edited by p30pc; 18-11-2010 at 19:34.
سلام
اگر در فاصله خیلی کم مثلا از بالا گوش خود را نزدیک به پشت تلویزیون کنید بله یک صدای کم ویز مانند را احساس خواهید کرد. این صدا هر زمان که تلویزیون را روشن کنید در فاصله ای که گفته شد قابل شنیدن است تا زمانی که تلویزیون از روی کنترل خاموش یا به قولی به حالت استندبای ببرید که همان لحظه صدا هم قطع خواهد شد.
سلام دوستان من یه سوال راجب wlan این v20 داشتم میخواستم بدونم حتما باید اکسس پوینت دارای کانکشن usb باشه ؟ من یک اکسس دارم که قابلیت اتصال adsl هم داره میخواستم ببینم اینو میشه کاریش کرد وصل بشه به v20 اینم لینک مشخصاتش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
الان چه مدل هایی از v20 در ایران است و چند اینچ ؟
چون میگم Panasonic TX-L37V20B در ایران نیست ؟
پس شما ها روی چه چیزی بحث میکنید لطفا مدلش رو بگید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)