دوستان کنترل ماشین خیلی سخت نیست ؟ زیادی میپیچه :| تازه نصبش کردم اصن نمیشه درست کنترل کرد البته خیلی خوب کار نمیکنه انگار سیستم خیلی بالایی میخاد ک با 4گیگ رم و سی پی یو corei5 درست کار نمیکنه :|
دوستان کنترل ماشین خیلی سخت نیست ؟ زیادی میپیچه :| تازه نصبش کردم اصن نمیشه درست کنترل کرد البته خیلی خوب کار نمیکنه انگار سیستم خیلی بالایی میخاد ک با 4گیگ رم و سی پی یو corei5 درست کار نمیکنه :|
من با لینک تورنت زدم ،خیلی خوب بود سرعتشم بالا ! و همینطور حجم کمتر 250 مگداداش من از صفحه 60 تا 74 گشتم خبری از لینک موزیک نبود...
+
واقعا هیجان بازی فوق العادس ...میتونم بگم بعضی موقع ها هم سطح NFSMW2005 میشه ! و حتی بهتر ازون ...
عادت میکنی ..ولی ماشینای مختلفو تست کن ..شاید ماشینی که الان داری کنترلش پایینه !دوستان کنترل ماشین خیلی سخت نیست ؟ زیادی میپیچه :| تازه نصبش کردم اصن نمیشه درست کنترل کرد البته خیلی خوب کار نمیکنه انگار سیستم خیلی بالایی میخاد ک با 4گیگ رم و سی پی یو corei5 درست کار نمیکنه :|
سیستم بالای میخواد ولی خود گیم هم ایراداتی داره ...انجین گرافیکش منظورمه
به نظرم این بازی از بهترین های nfs هست (حیف کارت گرافیک بالایی میخواد تا لذتش تکمیل بشه)
خیلی چالش برانگیزه
مسابقاتش هم عروسکی نیستن
بچه ها من زياد با nfs آشنا نيستم اما اخيرا the run رو باز كردم. از نقاط ضعف بازي هاي اين شركت اينكه همه ش مسابقه هست.
من دوسدارم بي هوا توي جاده هاي بين شهري همراه ترافيك براي خودم بازي كنم تا از تكنيك هاي رانندگي پر سرعت و دنده مَنويل لذت ببرم همراه با مخاطرات جاده اي مثل تصادف، پليس، خرابي خود ماشينم و .... Most wanted كدوم يك از اين حالت هارو داره؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
من شخصا این ایرادات رو از گیم نمیدونم و این مساله الان تقریبا در اکثر بازیها داره خودشو نشون میده ..
دو دلیل مهم رو در این امر دخیل میدونم »
1- بازیها امروزه به سختی کرک میشند و این کرکها مشکلات عمده ای ایجاد میکنند
2-سیستمهای ما به شدت مشکل دارند ! تحریمهای شدیدی که رو ما اعمال میشه و نبود اجناس مطمئن از کمپانیها و انداختن جنسهای بی کیفیت(کارت گرافیکهای که در بخش خاورمیانه اصلا کیفیت واقعیشون رو ندارند) . کارایی سیستمهامون رو پایین اورده
همش رو![]()
باید ماشینتون رو درست تیون کنید.
مثلا من داشتم با گالاردو بازی میکردم جون میکند به ۱۵۰ تا برسه . بعد از تیون هم فرمونش بهتر شد و هم شتابش توی سه سوت میرسه به ۱۷۰ تا و خیلی زود به ۲۰۰ تا . سعی کنید از هر چیزی Pro اش رو آزاد کنید .
سلام به همگی دوستان، چند روزی میشه دارم این NFS رو بازی میکنم. اولش اصلا خوشم نیومد ولی حالا بهتره به نظرم. چون واقعا با توجه به اسمش توقع زیادی از این شماره اش داشتم.
چند تا نکته رو اگر رعایت میکردن این یکی نسخه هم میتونست واقعا ماندگار بشه. البته نظر شخصی منه. اول که این تصادفاتش خیلی وقت گیره. با سرعت پایین هم میخوری صحنه اهسته میشه. یا حتی به لبه های یک گارد ریل.
دوم اینکه بعضی اوقات تو مسابقات جاده اصلا معلوم نیست. یا گرد و خاک ماشین جلویی ها اینقدر زیاده که چیزی رو نمی بینی. درسته که به واقعیت نزدیکه ولی این بازی برای شبیه سازی نیست.
و در اخر هم سیستم تیونینگ. میتونست خیلی بهتر و جذاب تر باشه. من درک نمیکنم چرا این کار رو مثل 7-8 سال پیش نمیکنند. نباید سخت باشه. توجیهی برای اینکار دارن؟؟ من تو فروم های خارجی نرفتم، کسی خبر داره اونجا هم این خواسته رو دارن یا نه؟
یک سوال هم دارم. مشخصات تیونینگ یک ماشین رو از کجا باید دید؟ اینکه چه چیزهایی روش نصب هست رو کجا زده؟ چطوری میشه بعضی ها رو Uninstall کرد ؟؟
ممنون میشم جوابم رو بدید.
منظور من همون اول بازی هست که استون مارتین و پورشه بهت میده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)