تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 197 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

استقلال-پیکان-ملوان-الشباب تشکرعدد 6 در انحصار پرسپولیس قرار گرفت

بیانیه ی هواداران پرسپولیس بعد از ۶ تایی کردن ملوان : ما با عدد ۶ رفاقت ۴۰ ساله داریم

2. 6 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همیشه دوست داشتم از نزدیک علی کریمی را از نزدیک ببینم و خوشحالم که همبازی او شدم.

رضا حقیقی پس از اولین بازی خود با پیراهن پرسپولیس صحبت های زیر را مطرح کرد:
    درخصوص بازی مقابل ملوان نظرت چیست؟
    همانطور که قبلاً تصور می‌کردم بازی بسیار سختی را مقابل ملوان انجام دادیم اما با توجه به اینکه اولین بازی بود که با لباس پرسپولیس به میدان رفتم از عملکرد خودم راضی هستم. بعد از مصدومیتی که گریبان‌گیر من شد سه ماه گذشت تا در بازی مقابل ملوان با پیراهن پرسپولیس به میدان رفتم و خدا را شکر توانستم روسفید بیرون بیایم.
    آیا استرس هم داشتی؟
    بله،کمی استرس داشتم. در تیمی مثل پرسپولیس بازی کردن سخت است اما خدا را شکر از آن چیزی که فکر می‌کردم بهتر بازی کردم و وظایف یک هافبک دفاعی را با سعی و تلاش به خوبی انجام دادم. یکی از مهمترین موضوعات برای من این بود که گل نخوردیم.
    پس از خودت راضی هستی؟
    فقط در بازی اول بله، یعنی مطمئن باشید با کمک خدا در بازی‌های آینده بهتر و راحت‌تر باز خواهم کرد. عجله نکنید من تازه یک بازی برای پرسپولیس انجام دادم و خوشبختانه کنار بازیکنان بزرگ بد نبودم.
    وقتی کریمی تعویض شد، به سمت او رفتی و به وی خسته نباشی گفتی،‌چرا؟‌
    ۵سال پیش آرزو داشتم کریمی را از نزدیک ببینم اما خدا را شکر شرایط طوری شد تا با علی کریمی همبازی شدم. خیلی خوشحالم که فوتبالم را در کنار کریمی می‌گذرانم و قطعاً هر روز از او چیزهای زیادی را از لحاظ اخلاقی و فنی یاد خواهم گرفت. مطمئن باشید هرچیزی را که از کریمی یاد بگیرم در آینده فوتبال من به دردم می‌خورد و کمک می‌کند تا به هدفم برسم.
    قبول داری اول راه هستی و هنوز کار زیاد داری؟
    صد در صد، غرور زیاد دشمن من خواهد بود، اگر شرایطم را در فجر سپاسی ورقی بزنید در بهترین شرایط خودم را وفق دادم. چون اهل غرور و خودستایی نیستم. هرچه دارم و ندارم از بالا سری است و هیچ وقت بدون توکل به او به میدان نمی‌روم. خودم هیچی نیستم که غرور، من را اسیر کند، در فجرسپاسی هم خدا را شکر هر بازی بهتر از روز گذشته بودم و در پرسپولیس هم تازه اول راه هستم. باید جای پایم را در پرسپولس سفت‌تر کنم و به خواسته‌هایم برسم. می‌خواهم آنقدر خوب باشم تا در بهترین شرایط وارد تیم ملی شوم و مثل فجرسپاسی که برایم راه را برای تیم ملی باز کرد، باز هم این موضوع را تکرار کنم. برای آینده فوتبالی‌ام برنامه‌های زیادی دارم که انشالله به موقع‌اش به آنها خواهم رسید.
    فکر می‌کردی شش گل به ملوان بزنید؟
    راستش را بخواهید ملوان بدون شک یکی از بهترین تیم‌های ایران است، فکر کردن زدن شش گل به این تیم سخت بود اما چاره‌ای جز برد نداشتیم بالاخره تیم ما از فرصت‌های خود با یک فوتبال منطقی به بهترین نحو استفاده کرد اما برای رسیدن به فینال راهمان سخت است ولی ترسی نداریم. ما باید در برابر نفت هم همینطور ظاهر شویم و شما شک نکنید بازی به بازی با کادر فنی بهتر خواهیم شد و باز هم انشالله اگر خدا بخواهد این نتایج را تکرار خواهیم کرد.

.................................................. .................................................. .................................................. .

یه حرفایی بعضی اقایون میزنن که من مجبورم در تاپیک ارتش سرخ پرطرفدارترین و بزرگترین باشگاه اسیا بازگو کنم تا به جنجال کشیده نشه
    خیلی جالبه تاپیک اس....دارن میگن همه دارن کاری میکنن جام حذفیو به پرسپولیس بدن!!
    از حالا میگن مخصوصا بازی با گهرو جمعه لغو کردن که تیم استرس پیدا کنه میخوان اب بریزن تو چمن!!!یعنی از گهرم ترسیدن!!
    زمانیم که پرسپولیس خوبه بهانه میگیرن داور باهاشونه فدراسیون و......
    اگه قهرمان جام حذفی بشیم خب یعنی لیاقتشو داشتیم نه اینکه مث بعضیا دوپینگ کنیم قهرمان بشیم!
    گروه اس به مراتب راحت تر از پرسپولیسه ما بیایم بگیم بوداره مرد باشید بجنگید!
    جالبه میگن محسن ترکی پرسپولیسیه!!اگه پرسپولیسیه چرا در دربی های گذشته قضاوتهای بودار علیه پرسپولیس انجام میداد!
    پس اگه پرسپولیس خوب باشه یعنی نشان از اراده بازیکن ها و کادر فنی جدیده نه تبانی...شما تاحالا توو یه بازی 6تا گل زدید به چیتون مینازید..
    اگه پرسپولیس در لیگ برتر رده ی شمارو داشت 100هزار نفر برای بازیش میومدن که مطمئن باشید به اون رده میرسیم اما شما.....
    Last edited by irinn65; 22-12-2012 at 04:20.

4. 11 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تمرين امروز صبح پرسپوليس باز هم در غياب شهاب گردان برگزار شد.

تمرينات تيم پرسپوليس پس از استراحت روز گذشته از ساعت 9:35 صبح امروز در ورزشگاه درفشي‌فر آغاز شد.

به گزارش فارس،در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس بيشتر به کارهاي هوازي زير نظر چيذري پرداختند.

* مهدي مهدوي‌کيا پس از غيبت در تمرين روز پنجشنبه و بهبودي سرماخوردگي‌اش در تمرين امروز حضور پيدا کرد.

* مارکو پروويچ بازيکن سابق تيم فوتبال ستاره سرخ بلگراد در تمرين امروز نيز حضور داشت. نکته جالب اين بود که عملکرد اين بازيکن در روز پنجشنبه خوب نبود اما مدير برنامه‌هاي اين بازيکن در ورزشگاه درفشي‌فر روز پنجشنبه و امروز شنبه حضور داشت بارها اين بازيکن را مورد تشويق قرار داد که جالب توجه بود.

* در تمرين امروز باز هم شهاب گردان بنا به دلايل نامشخصي غايب بود. اين بازيکن در تمرينات چند مدت قبل پرسپوليس نيز سه جلسه در تمرين قرمز‌پوشان حضور پيدا نکرد و گفته مي‌شود احتمال جدايي‌اش از قرمز‌پوشان وجود دارد.

* قاضي در تمرين امروز نيز اختصاصي به تمرين پرداخت.

* يکي ديگر از نکات جالب تمرين امروز اين بود که در شرايطي که برخي از مشکلات فرهنگي در حال حاضر در فوتبال ما وجود دارد، اما بازيکن جوان پرسپوليس يعني رضا حقيقي در خودروي خود قرآن گوش مي‌دهد.

* برگزاري بازي استقلال و گهر دورود سوژه اصلي بازيکنان پرسپوليس بود.

* با توجه به تاکيد رويانيان و گل‌محمدي امروز به مدير رسانه‌اي پرسپوليس گفته شد در تمرينات براي حضور خبرنگاران و هواداران باز باشد. به همين دليل 30 هوادار در تمرين امروز پرسپوليس حضور پيدا کردند اما شيريني سرپرست پرسپوليس و مدير رسانه‌اي از اين هواداران خواستند به هيچ تيمي در تمرينات بي‌احترامي نشود و فقط اگر دوست دارند تيم خود را تشويق کنند.

* در تمرين امروز گل‌محمدي و بزيک نيز اختصاصي تمرين کردند.

* کريم باقري يکي از دستياران گل محمدي غايب بود.

* نيلسون تنها 50 دقيقه به تمرين پرداخت.

* يحيي‌ گل‌محمدي در جلسه‌اي با بازيکنان اعلام کرد پرسپوليسي‌ها به بازي قبلي نبايد فکر کنند و بازي با ملوان تمام شده است. سپس با دستور وي و هماهنگي با سرپرست تيم، پرسپوليس با يک دستگاه اتوبوس راهي هتل المپيک شد تا تمرينات خود را در نوبت بعد از ظهر دنبال کند.

منبع: varzesh3

6. 4 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همیشه دوست داشتم از نزدیک علی کریمی را از نزدیک ببینم و خوشحالم که همبازی او شدم.

رضا حقیقی پس از اولین بازی خود با پیراهن پرسپولیس صحبت های زیر را مطرح کرد:
    درخصوص بازی مقابل ملوان نظرت چیست؟
    همانطور که قبلاً تصور می‌کردم بازی بسیار سختی را مقابل ملوان انجام دادیم اما با توجه به اینکه اولین بازی بود که با لباس پرسپولیس به میدان رفتم از عملکرد خودم راضی هستم. بعد از مصدومیتی که گریبان‌گیر من شد سه ماه گذشت تا در بازی مقابل ملوان با پیراهن پرسپولیس به میدان رفتم و خدا را شکر توانستم روسفید بیرون بیایم.
    آیا استرس هم داشتی؟
    بله،کمی استرس داشتم. در تیمی مثل پرسپولیس بازی کردن سخت است اما خدا را شکر از آن چیزی که فکر می‌کردم بهتر بازی کردم و وظایف یک هافبک دفاعی را با سعی و تلاش به خوبی انجام دادم. یکی از مهمترین موضوعات برای من این بود که گل نخوردیم.
    پس از خودت راضی هستی؟
    فقط در بازی اول بله، یعنی مطمئن باشید با کمک خدا در بازی‌های آینده بهتر و راحت‌تر باز خواهم کرد. عجله نکنید من تازه یک بازی برای پرسپولیس انجام دادم و خوشبختانه کنار بازیکنان بزرگ بد نبودم.
    وقتی کریمی تعویض شد، به سمت او رفتی و به وی خسته نباشی گفتی،‌چرا؟‌
    ۵سال پیش آرزو داشتم کریمی را از نزدیک ببینم اما خدا را شکر شرایط طوری شد تا با علی کریمی همبازی شدم. خیلی خوشحالم که فوتبالم را در کنار کریمی می‌گذرانم و قطعاً هر روز از او چیزهای زیادی را از لحاظ اخلاقی و فنی یاد خواهم گرفت. مطمئن باشید هرچیزی را که از کریمی یاد بگیرم در آینده فوتبال من به دردم می‌خورد و کمک می‌کند تا به هدفم برسم.
    قبول داری اول راه هستی و هنوز کار زیاد داری؟
    صد در صد، غرور زیاد دشمن من خواهد بود، اگر شرایطم را در فجر سپاسی ورقی بزنید در بهترین شرایط خودم را وفق دادم. چون اهل غرور و خودستایی نیستم. هرچه دارم و ندارم از بالا سری است و هیچ وقت بدون توکل به او به میدان نمی‌روم. خودم هیچی نیستم که غرور، من را اسیر کند، در فجرسپاسی هم خدا را شکر هر بازی بهتر از روز گذشته بودم و در پرسپولیس هم تازه اول راه هستم. باید جای پایم را در پرسپولس سفت‌تر کنم و به خواسته‌هایم برسم. می‌خواهم آنقدر خوب باشم تا در بهترین شرایط وارد تیم ملی شوم و مثل فجرسپاسی که برایم راه را برای تیم ملی باز کرد، باز هم این موضوع را تکرار کنم. برای آینده فوتبالی‌ام برنامه‌های زیادی دارم که انشالله به موقع‌اش به آنها خواهم رسید.
    فکر می‌کردی شش گل به ملوان بزنید؟
    راستش را بخواهید ملوان بدون شک یکی از بهترین تیم‌های ایران است، فکر کردن زدن شش گل به این تیم سخت بود اما چاره‌ای جز برد نداشتیم بالاخره تیم ما از فرصت‌های خود با یک فوتبال منطقی به بهترین نحو استفاده کرد اما برای رسیدن به فینال راهمان سخت است ولی ترسی نداریم. ما باید در برابر نفت هم همینطور ظاهر شویم و شما شک نکنید بازی به بازی با کادر فنی بهتر خواهیم شد و باز هم انشالله اگر خدا بخواهد این نتایج را تکرار خواهیم کرد.

.................................................. .................................................. .................................................. .

یه حرفایی بعضی اقایون میزنن که من مجبورم در تاپیک ارتش سرخ پرطرفدارترین و بزرگترین باشگاه اسیا بازگو کنم تا به جنجال کشیده نشه
    خیلی جالبه تاپیک اس....دارن میگن همه دارن کاری میکنن جام حذفیو به پرسپولیس بدن!!
    از حالا میگن مخصوصا بازی با گهرو جمعه لغو کردن که تیم استرس پیدا کنه میخوان اب بریزن تو چمن!!!یعنی از گهرم ترسیدن!!
    زمانیم که پرسپولیس خوبه بهانه میگیرن داور باهاشونه فدراسیون و......
    اگه قهرمان جام حذفی بشیم خب یعنی لیاقتشو داشتیم نه اینکه مث بعضیا دوپینگ کنیم قهرمان بشیم!
    گروه اس به مراتب راحت تر از پرسپولیسه ما بیایم بگیم بوداره مرد باشید بجنگید!
    جالبه میگن محسن ترکی پرسپولیسیه!!اگه پرسپولیسیه چرا در دربی های گذشته قضاوتهای بودار علیه پرسپولیس انجام میداد!
    پس اگه پرسپولیس خوب باشه یعنی نشان از اراده بازیکن ها و کادر فنی جدیده نه تبانی...شما تاحالا توو یه بازی 6تا گل زدید به چیتون مینازید..
    اگه پرسپولیس در لیگ برتر رده ی شمارو داشت 100هزار نفر برای بازیش میومدن که مطمئن باشید به اون رده میرسیم اما شما.....

داداش بذار هرچی دوست دارن بگن تو خون خودتو کثیف نکن اصلا در مورد استقلال هم صحبت نکن به قول خودت هرکی لیاقت داشته باشه قهرمان میشه

8. 4 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شهاب گردان از پرسپولیس جدا شد

به گزارش ايسنا، شهاب گردان که از چندي پيش زمزمه‌ اختلافش با باشگاه پرسپوليس و نارضايتي‌اش از شرايطش در اين تيم مطرح شده بود، در نهايت قرارداد خود را با اين تيم فسخ کرد.

گردان فصل قبل دروازه‌بان شماره يک ذوب آهن بود و عملکرد بسيار خوبي در اين تيم داشت، اما پس از پيوستن به
    پرسپوليس نتوانست عملکرد خوبي داشته باشد و در اکثر بازي‌هاي نيم فصل اول نيمکت نشين بود. او پس از فسخ قراردادش با پرسپوليس به احتمال زياد به سپاهان خواهد پيوست.
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................

بچه ها شما نظرتون چیه ؟؟ من به شخصه خوشحال شدم هروقت بهش میدون دادن باعث باخت تیم شد حالا عابدزاده میتونه خودشو نشون بده

من خیلی دوسش داشتم الانم دارم اما خب بازیش بد بود دیگه

10. 4 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مانوئل ژوزه استعفا کرد

به گزارش فارس، مانوئل ژوزه پس از اينکه در چند جلسه با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق نرسيد و دست به برخي از کارهاي عجيب هم زد، بالاخره بامداد امروز با نوشتن استعفاي کتبي خود به همراه دستيارانش محل اقامت خود در تهران را تخليه کرد.

ژوزه در اين باره حتي به مسئولان باشگاه پرسپوليس نيز هيچ اطلاعي نداده اما به احتمال فراوان مطالبه خود را با شکايت به فيفا پيگيري خواهد کرد.

گفتني است مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد داشتند در يکي دو روز گذشته جلسه مجددي را با اين مربي پرتغالي برگزار کنند اما ژوزه حاضر به حضور در اين جلسه نشد.

به احتمال فراوان وي ايران را ترک کرده، اما مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين زمينه هيچ اطلاع دقيقي ندارند.
    .................................................. .................................................. .................................................. .....................................

بهترین خبری بود که میتونستم بشنوم ایول واسه شما بچه ها خبر خول نبود ؟؟؟

12. 5 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

شهاب گردان رسما از پرسپولیس جدا شد

خبرگزاری پرسپولیس : دروازه بان پرسپولیس رسما قراردادش را با پرسپولیس فسخ کرد.

نیمکت نشینی ها مداوم در پرسپولیس،از دست دادن جایگاه در تیم ملی و حاشیه هایی که پس از آمدن به پرسپولیس برایش به وجود آمد باعث شد تا شهاب گردان قراردادش با تیم سرخپوش پایتخت را فسخ کند.

گردان ضمن تایید این خبر گفت:«دو ساعت پیش کارهایم را انجام دادم و قراردادم را با پرسپولیس فسخ کردم.»
    او در پاسخ به این سوال که آیا به سپاهان می رود یا نه هم این واکنش را نشان داد:«نه! می خواهم به نساجی قائمشهر بروم تا کمی در این تیم آرامش داشته باشم.»شهاب بلافاصله حرفهایش را اصلاح کرد و ادامه داد:«شوخی کردم،می خواهم به اصفهان بروم.مذاکراتی با سپاهانی ها انجام داده ام که اگر به توافق برسم نیم فصل دوم در این تیم بازی خواهم کرد.»

14. 6 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

انگار روند جذب بازیکن برای نیم فصل دوم برعکس شده
    داریم یکی یکی بازیکنها را از دست میدیم
    توی همه اینها علی عسگر و گردان و زاید حیف بودن.
    حداقل اگر گردان رو میخوان به سپاهان بدن جاش دو تا بازیکن بگیرن و یا بازیکنی که بدردمون بخوره
    فوقش دروازبان هم میرفیتم از لیگ یک میگرفتیم

بهترین حالت ممکن برای ما
    گردان+پول= جمشیدیان(ابراهیمی)+صادقی
    البته خیلی رویایی هست
    Last edited by aluminum; 22-12-2012 at 15:51.

16. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ایمون زاید که در حقش ظلم شد همش هم تقصیر اون مانویل ژوزه بود که خدا ازش نگذره راستی سامان اقا زمانی هم قراردادش فسخ کرد با پرسپولیس یک سال و نیم با راه اهن قرارداد بست -علی عسگر هم به صورت قرضی تا اخر فصل رفت تیم راه اهن -راستی نیلسون رو که داریم امیر عابدزاده هم اگه کادر فنی صلاح بدونه میتونه بازی کنه دیگه نیازی به دروازه بان سپاهان نداریم اگه میتونستیم جمشیدیان بگیریم خیلی خوب میشد که بعید میدونم سپاهان به راحتی به تیم دیگه واگذارش کنه

18. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

هر حرفی که در مورد بازیکنان قبل از نقل و انتقالات میزدن ، به واقعیت پیوست ،

آقازمانی جداشد . ( خوشحالم از اینکه قرضی نرفت ، برخلاف حرفی که سردار گفته بود )

گردان هم فسخ کرد .

علی عسگر هم به صورت قرضی رفت راه آهن ( این خیلی به نفعمون شد ، چون دایی عسگر رو قبول داره و میتونه بازیهای بیشتری رو انجام بده )

فقط مونده انصاری فرد که از قبل میگفتن پیشنهاد های خوبی داره از اروپا ، این جوری که بوش میاد ، بعید نیست بره . ( همه که رفتن اینم میره دیگه ، داری منطقو ؟ )

موفق باشید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۲ دی ۱۳۹۱

پرسپولیس نیوز:دروازه بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس دلایل جدایی اش از این تیم را تشریح کرد و گفت: سرمربی تیم دروازه بان دیگری را به من ترجیح داد.
    شهاب گردان در مورد تغییر موضع اش برای جدایی از پرسپولیس گفت: تا همین صبح امروز تصمیم به جدایی از پرسپولیس نداشتم اما اتفاقاقی رخ داد که مسیر من را برای جدایی از این تیم و پیوستن به سپاهان آسانتر کرد. البته آقای رویانیان به همین سادگی‌ها قصد نداشتند که با جدایی من موافقت کنند اما اتفاقاتی رخ داد که در نهایت قسمت شد از جمع سرخپوشان جدا شوم.

گردان درباره دلایل جدایی‌اش از پرسپولیس بیان کرد: به هر حال فکر می‌کنم که این تصمیمی بود که باید زودتر می‌گرفتم. من به عنوان یک بازیکن ملی به پرسپولیس آمدم اما شرایط به گونه‌ای پیش رفت که نه تنها جایگاهم را در تیم‌ملی از دست دادم بلکه در پرسپولیس نیز به یک بازیکن نیمکت‌نشین تبدیل شدم. به همین خاطر فکر کردم با جدایی از پرسپولیس و پیوستن به تیم دیگر هم می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم و همین که فضای تازه‌ای را تجربه کرده و باز هم به تیم‌ملی برگردم.
    دروازه‌بان پیشین تیم ملی در مورد اینکه یحیی گل‌محمدی چقدر در این جدایی تاثیر داشته، به خبرنگار مهر گفت: من خودم شخصا فکر می‌کردم با جدایی مانوئل ژوزه و حضور یحیی گل‌محمدی می‌توانم شرایط جدیدی را تجربه کنم اما متوجه شدم که گل‌محمدی به غیر از نیلسون روی دروازه‌بان دیگری نظر دارد.
    شهاب گردان خاطرنشان کرد: اگر ژوزه فکر می‌کرد که نیلسون آمادگی بهتری نسبت به من دارد اما گل‌محمدی یک درواگردان درباره دلایل جدایی‌اش از پرسپولیس بیان کرد: به هر حال فکر می‌کنم که این تصمیمی بود که باید زودتر می‌گرفتم. من به عنوان یک بازیکن ملی به پرسپولیس آمدم اما شرایط به گونه‌ای پیش رفت که نه تنها جایگاهم را در تیم‌ملی از دست دادم بلکه در پرسپولیس نیز به یک بازیکن نیمکت‌نشین تبدیل شدم. به همین خاطر فکر کردم با جدایی از پرسپولیس و پیوستن به تیم دیگر هم می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم و همین که فضای تازه‌ای را تجربه کرده و باز هم به تیم‌ملی برگردم.
    دروازه‌بان پیشین تیم ملی در مورد اینکه یحیی گل‌محمدی چقدر در این جدایی تاثیر داشته، به خبرنگار مهر گفت: من خودم شخصا فکر می‌کردم با جدایی مانوئل ژوزه و حضور یحیی گل‌محمدی می‌توانم شرایط جدیدی را تجربه کنم اما متوجه شدم که گل‌محمدی به غیر از نیلسون روی دروازه‌بان دیگری نظر دارد.
    شهاب گردان خاطرنشان کرد: اگر ژوزه فکر می‌کرد که نیلسون آمادگی بهتری نسبت به من دارد اما گل‌محمدی یک دروازه‌بان دیگر را هم به من ترجیح می‌داد. به همین خاطر در بازی قبل عابدزاده را در لیست ۱۸ نفره قرار داد و حتی من را از لیست ۱۸ نفره هم خط زد. به هر حال این سلیقه مربی است و برای او و باشگاه پرسپولیس آرزوی موفقیت می‌کنم.
    گردان در پایان در خصوص نحوه قراردادش با سپاهان گفت: قرارداد من با سپاهانی‌ها تا آخر فصل است و امیدوارم که بتوانم به این تیم کمک کرده و خودم نیز پس از مدت‌ها به اردوی تیم‌ملی دعوت شوم.دروازه‌بان دیگر را هم به من ترجیح می‌داد. به همین خاطر در بازی قبل عابدزاده را در لیست ۱۸ نفره قرار داد و حتی من را از لیست ۱۸ نفره هم خط زد. به هر حال این سلیقه مربی است و برای او و باشگاه پرسپولیس آرزوی موفقیت می‌کنم.
    گردان در پایان در خصوص نحوه قراردادش با سپاهان گفت: قرارداد من با سپاهانی‌ها تا آخر فصل است و امیدوارم که بتوانم به این تیم کمک کرده و خودم نیز پس از مدت‌ها به اردوی تیم‌ملی دعوت شوم.

منبع : پرسپولیس نیوز

طبق صحبت هایی که گردان کرده ، معلومه یحیی از عابدزاده خوشش میاد و بعید نیست میدون هم بده بهش .

20. 6 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •