امیدوارم مجیدی حداقل تا 6 بهمن که دربی هست آماده بشه و بتونه بازی کنه ...
امیدوارم مجیدی حداقل تا 6 بهمن که دربی هست آماده بشه و بتونه بازی کنه ...
قلعهنويي: دغدغه ما کيفيت بد زمين است
سرمربي تيم فوتبال استقلال تنها دغدغه تيمش را براي بازي با ذوبآهن کيفيت بد زمين عنوان کرد.
امير قلعهنويي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر ذوبآهن از هفته بيستم ليگ برتر گفت: از اين که بار ديگر به اصفهان آمدهام، خوشحالم. باشگاه ذوبآهن يکي از قديميترين باشگاههاي ايران است که حق بزرگي به گردن ورزش کشور دارد. اميدوارم اين باشگاه هرچه زودتر به دوران طلايياش بازگردد. زماني که در سپاهان بودم، رقابت تنگاتنگي با اين تيم داشتيم که البته بيشتر آنها پيروز ميشدند.
او ادامه داد: هميشه بازيهاي استقلال و ذوبآهن خيلي خوب بوده است؛ به ويژه اين که اکنون فرهاد کاظمي در راس اين تيم است. تفکرات او به من خيلي نزديک است و مانند من به فوتبال هجومي ميانديشد. تنها دغدغه من براي بازي فردا زمين فولادشهر است. اين زمين در گذشته که با سپاهان مهمانش بوديم، خيلي خوب بود ولي گويا امروز شرايط خيلي خوبي ندارد.
قلعهنويي ادامه داد: فيلم بازيهاي ذوبآهن را در داخل و خارج از خانه ديده و آنها را تجزيه و تحليل کردهايم. ميدانيم که بازي سختي را پيشرو داريم. اعتقاد دارم که بازيهاي دور برگشت مانند جام حذفي حساس هستند و هر کدام مانند يک فينال يا بازي تکحذفي ميمانند. فردا هم براي ما يک فينال است. ذوبآهن در 50 متر رو به جلو بسيار خوب عمل ميکند و مخصوصا با بازگشت حداديفر روند هجومياش خيلي خوب شده است. قاسم يکي از بهترينهاي فوتبال ماست که مدت 5 – 6 ماه در تبريز در خدمتش بودم. هافبکهاي ما بايد خيلي باهوش و باتمرکز بازي کنند. حريف نقاط ضعفي هم دارد که اگر اجازه دهيد درباره آنها چيزي نگويم.
سرمربي استقلال در ادامه در پاسخ به سوالي درباره بازگشت دوبارهاش به اصفهان با تيمي به جز سپاهان با خنده گفت: دو سالي که در سپاهان بودم، جزو بهترين دورانهاي زندگيام بود. دوستان رسانهاي هم خيلي کم اذيتم کردند. قيافه من طوري است که همه دوست دارند، اذيتم کنند اما در اصفهان اين طور نبود!
قلعهنويي در ادامه درباره علت غيبت فرهاد مجيدي در بازي فردا گفت: به دليل شرايط سني فرهاد و اين که مدتها از فوتبال دور بوده، از دکتر حاجقاسم خواستيم که چند تست از او بگيرد که بر اساس نتيجه اين تستها براي او برنامه تمرين طراحي کردهايم که فاز به فاز جلو ميرويم تا در نهايت يک مجيدي کاملا آماده داشته باشيم. طبق برنامه ما حدود سه يا چهار هفته زمان لازم است که مجيدي به شرايط ايدهآل برسد.
وي افزود: البته کساني هم هستند که مانند نويدکيا هم از لحاظ فني و هم اخلاقي استثنا هستند. به نويدکيا يک برنامه زندگي ورزشي دادم که هنوز هم آن را انجام ميدهد و هم در زمان من و هم حالا بيشترين بازي را در تيمش انجام ميدهد. ميخواهيم بيشترين استفاده را از نظر کيفي و کمي از مجيدي و جباري ببريم. نميخواهم در کار تيم ملي دخالت کنم اما با حضور جباري و نويدکيا دغدغههاي خط مياني تيم ملي هم برطرف ميشود.
منبع : ورزش3
سرمربی تیم استقلال در ابتدای تمرین جلسهای را با بازیکنان باسابقه استقلال برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال آخرین تمرین خود را قبل از دیدار مقابل ذوبآهن در کمپ زندهیاد حجازی برگزار کرد.
سیاوش اکبرپور، فرزاد حاتمی و هاشم بیکزاده از غایبان تمرین امروز آبیپوشان بودند اما فرهاد مجیدی در برنامههای گروهی و تاکتیکی شرکت کرد.
* قبل از شروع تمرین بازیکنان تیم استقلال بازی تنیس فوتبال انجام دادند که کیانوش رحمتی و فرهاد مجیدی با یکدیگر شوخی میکردند.
* قبل از آنکه تمرین آبیپوشان آغاز شود امیر قلعهنویی از بازیکنان باسابقه استقلال خواست تا چند دقیقهای با آنها صحبت کند. در این جلسه مجتبی جباری، مهدی رحمتی، خسرو حیدری، آرش برهانی و امیرحسین صادقی حضور داشتند ضمن آنکه قلعهنویی از جواد نکونام نیز خواست تا در این جلسه حاضر باشد و از وی سؤالاتی را هم میپرسید. محور صحبتهای سرمربی تیم استقلال با این بازیکنان مشخص نشد اما رحمتی پس از چند دقیقه صحبت از این جمع جدا شده و به دیگر بازیکنان استقلال پیوست. نکته جالب اینجا بود که فرهاد مجیدی در جلسه قلعهنویی و بازیکنان باسابقه حضور نداشت.
* هنگامی که بازیکنان استقلال مشغول گرم کردن بودند مهدی رحمتی با حنیف عمرانزاده شوخی میکرد که جدال این دو نفر در نهایت به این جا ختم شد که دروازهبان استقلال با چوب به جان عمرانزاده افتاد که این مسئله برای سایر بازیکنان استقلال جالب توجه بود.
* دویدن دور زمین، گرم کردن بدنها، ارسال از جاحین و مرور آخرین برنامههای تاکتیکی برای دیدار با ذوبآهن اصلیترین برنامههای استقلال در تمرین امروز بود.
*بعد از پایان تمرین برخی از بازیکنان مثل نکونام، جباری ضربات ایستگاهی کار کردند.
* اعضای تیم استقلال پس از پایان تمرین راهی هتل المپیک شده و سپس با پرواز ساعت 17:30 راهی اصفهان خواهد شد.
دیدار تیمهای ذوبآهن و استقلال از هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر از ساعت 17:30 در ورزشگاه فولادشهر برگزار خواهد شد.
mesibook.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند ساعت دیگه با ذوب آهن بازی داریم که فک کنم کم کم اوج بگیره ، دور رفت رو با گل امین منوچهری بردیم ( یکیم به تیرک زد ) !!
این بازی فرزاد حاتمی هم محرومه و نمی تونه بازی کنه فرهاد رو هم که نبرده پس می مونه آرش و موسوی برای خط حمله که امیدوارم روز خوبشون باشه !!
خط دفاعمون که عالیه و تکلیفش مشخصه فقط نکته نگران کننده اینه که بازم بازیو بد شروع کنیم و نیمه اولو از دست بدیم که ممکنه خیلی به ضررمون تموم بشه !!
و اینکه هی موقعیت خراب کنیم !! چه وضعشه آقا این همه توپ خراب می کنید!!
----------------------------------------------------
پی نوشت :
گویا امروز تولد یکی از قدیمی های تاپیک استقلاله ( قدیمی چیه بابا فسیل شد اینجا) و اون هم کسی نیست جز
مسعود جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
از همین جا از طرف خودم و بقیه بچه های این تاپیک تولدشونو بهشون تبریک میگم ( البته یوهو دیدی فردا بود تولدش!!
)
![]()
قلعه نویی به فرهاد دردر بی بازی نمی دهد
سلامت فرهاد برای من خیلی مهم تر از نتیجه دربی است. مجیدی را برای بازی های لیگ قهرمانان می خواهم. دربی زیاد مهم نیست و فرهاد هم آن قدر در دربی گل زده که نیازی به اثبات خودش در این بازی ها ندارد.
به گزارش قدس آنلاین، فرهاد مجیدی این روزها تمرینات بدنسازی را پشت سر می گذارد و با توجه به اینکه ماه ها از تمرینات دور بوده می کوشد با انجام تمرینات منظمر خود را به شرایط ایده ال برساند. فرهاد اما هنوز مجوز حضور در میدان را از سوی مربی بدنسازاستقلال و خود قلعه نویی دریافت نکرده است. در تمرینات روزهای اخیر اما مجیدی تلاش زیادی برای جلب توجه امیر قلعه نویی داشته و حتی به وی گفته:« اگر صلاح بدانید می توانم تیم را در سفر به اصفهان همراهی کنم.» امیر قلعه نویی اما در جواب فرهاد گفته:« من نمی خواهم ریسک کنم. بدن تو الان آماده نیست و این طور که حاج قاسم مربی بدنسازی تیم هم می گوید باید دو هفته دیگر لااقل تمرین کنی.» همین شد که مجیدی از تلاش برای همراهی استقلال از سفر به اصفهان منصرف شد. حالا او می کوشد هرطور شده خودش را به دربی برساند اما معلوم نیست که امیر قلعه نویی با حضور فرهاد در دربی موافقت می کند یا خیر؟! ظاهرا امیر قلعه نویی قصد ندارد در این بازی به مجیدی میدان بدهد و به نوعی فرهاد هم از ماجرا بو برده است. البته قلعه نویی هیچ اظهار نظر رسمی در این باره نکرده است اما درباره اینکه او انگیزه آنچنانی برای بازی دادن به مجیدی در دربی ندارد می توان به حرف هایی که سرمربی استقلال با حاج قاسم مربی بدنساز این تیم زده بسنده کرد. امیر به حاج قاسم گفته:« سلامت فرهاد برای من خیلی مهم تر از نتیجه دربی است. مجیدی را برای بازی های لیگ قهرمانان می خواهم. دربی زیاد مهم نیست و فرهاد هم آن قدر در دربی گل زده که نیازی به اثبات خودش در این بازی ها ندارد. او را برای باز یبا الهلال آماده می خواهم.» با این تفاسیر دور از ذهن نیست که مجیدی در دربی هم نتواند برای استقلال بازی کند. شاید امیر به این می اندیشد که بازی پر استرس دربی شاید منجر به مصدومیتی برای کاپیتان تیمش بشود
تیموریان:استقلال باید قبل از پایان لیگ قهرمان شود /مظلومی هم می ماند می رفتم
کار کردن با امیر قلعه نویی را دوست دارم و مطمئن باشید اگر فصل بعد شرایط فراهم شد به استقلال برمی گردم
سایت گل - امیر قلعه نویی در مصاحبه ای درباره اینکه چرا ابتدای فصل تیموریان در استقلال نماند حرف های تازه ای زده است. امیر قلعه نویی قبل از رویارویی تیمش با ذوب آهن گفته است:« نمی دانم چرا آندو در استقلال نماند. من او را می خواستم اما شاید او از قیافه من خوشش نیامد که ابتدای فصل استقلال را ترک کرد و رفت.»
به گزارش گل قلعه نویی از علایقش برای همکاری با تیموریان پرده برداشته و با توجه به حرف های امیر قلعه نویی این تصور به وجود آمده که مشکلاتی بین او و بازیکن پیشین استقلال وجود دارد. آندو اما هرگونه اختلافی را با امیر قلعه نویی رد کرد و در گفت و گویی با قدس آنلاین گفت:« ابتدای فصل می خواستم در استقلال بمانم اما پیشنهاد بسیار خوبی از تیم الخریطیات آمد. من هم قبل از اینکه سرمربی جدید استقلال مشخص بشود از استقلال رفتم و اصلا جدایی ربطی به شخص خاصی نداشت. شاید اگر مظلومی هم در استقلال می ماند من می رفتم چون پیشنهادی که قطری ها داده بودند واقعا
عالی بود.»
تیموریان درباره روابطش با امیر قلعه نویی می گوشد:« من هیچ مشکلی با ایشان ندارم. همان طور که می دانید در تیم ملی هم شاگردش بوده ام و اول فصل هم بارها گفتم که اگر این پیشنهاد خوب نبود حتما با امیر خان کار می کردم. کار کردن با امیر قلعه نویی را دوست دارم و مسمئن باشید اگر فصل بعد شرایط فراهم شد به استقلال برمی گردم.»
آندو در پایان حرف هایش برای امیر قلعه نویی و استقلال آرزوی موفقیت کرد:« امیدوارم استقلال با امیر قلعه نوی به قهرمانی در لیگ و جام حذفی برسد. ایشان مربی بزرگی هستند و به نظر من این فصل شاید استقلال خیلی زودتر از پایان لیگ قهرمان بشود. امیدوارم امیر خان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا هم بهترین نتایج ممکن را بگیرد.»
ویرایش ::
تولد اون دوست استقلالیمون هم مبارک باشه ....
Last edited by king of the kings; 05-01-2013 at 13:37.
مرسی سعید و عماد عزیزالان خودم به تاریخ عضویت پی بردم یعنی من نزیک 6 ساله اینجام
![]()
یادش بخیر تاپیک قبلی اون اوایل با عماد emad64 چه دعواهایی با طرف بچه های همسایه میکردیم چقدر من بن شدم عماد اگه الان بود جمعمون گرم تر میشد امیدوارم هرجا هست موفق باشهاون مسابقه پیش بینی رو نمیدونم یادتون هست یا نه؟ یادش بخیر
به امید برد تو بازی امروز![]()
ایشالا امروز هم مثل همیشه برنده از زمین بیرون میایم
فقط باید بدونیم که تو نیم فصل دوم به هیچ وجه نباید امتیاز الکی از دست بدیم که آخرش براشون حسرت بخوریم!
آقا مسعود منم تولدتون رو تبریک میگم![]()
تولد amirtaker هم هست امروز ولی دیگه نمی بینمش بیاد بیاد اینجا ! مسابقرو یادمه عماد و علیرضا ادارش می کردن !! بازم تبریک !!
خوب اول از همه تولد دوست عزیزمون رو تبریک میگم حالا اگه دیر شد شرمنده
دوم اینکه تبریک بابت امتیازی که گرفتیم . توی بازیه خارج از خونه توی این زمین یه امتیاز تبریک گفتن داره .
سوم اینکه بازی نسبتا خوبی بود نیمه ی دوم . نیمه ی اول که هیچی ! کلا چند ماهه من دارم میگم نیمه ی اول هیچی نمیدونم کی میخواد درست شه
امروز از بدترین بازیکنامون خسرو حیدری بود ! خیلی موقعیت خراب کرد خیلی جاها میتونست همون خسروئه قدیم باشه اما نبود . حمودی هم که اومد شد بدتر از خسرو . مجتبی همینطور ممد رضایی اشجاری همه و همه بد بودن !
نمیدونم حالا دلیل این بد بودن بازیکنا حتما یه چیز مهمی بوده . یا به سرمای هوا عادت نداشتن یا زمین مناسب نبود برای بازیه خوبشون یا بهشون گفته بودن آقا مساوی کنید فاصلتون با تیمای دیگه زیاد نشه تا بالای جدول داغ بمونه ! آخه لیگ ایرانه دیگه
در کل اینا همون بازیکنایی هستن که 4 تا بازیه دارن فوق العاده بازی میکنن . و این بازی هم همونا بودن اما این نوع بازی ... البته اینجوریم نیست بگیم افتضاح بودنا ما توقعمون رفته بالا 7 تا موقعیت گل داشتیم و حتی یکیش هم گل نشد ! این خیلی بده . خیلییییی !
اما بازیهای قبلی بالای 9 تا موقعیت گل داشتیم . کار قلعه نوعی جالب نبود اما تجربه ی این کار رو یه بار توی دربی داشت و جواب نداد ! آرش بد بازی کرد تعویضش کرد اما ایمان موقعیتی گیرش نیومد که بسنجه ! تو 2 3 تا کورس چند تا خطای خوب گرفت خوبم بازی میکرد اونم کشید بیرون یعنی شدیم بی مهاجم . بعد حنیف رو آورد جلو دوباره ! از اینکار من به شخصه خیلی بدم میاد آخه واسه چی؟
یکی از دلایل پیروز نشدنمون همین بیرون کشیدن بازیکنامون بود . وقتی فرزاد حاتمی از 7 تا موقعیت 100% یکیشو گل میکرد نمیکشید بیرون این 2 تا که اصلا موقعیتی نداشتند برای چی کشیدشون بیرون؟احتمالا تو کنفرانش بعد بازی اگه ازش بپرسن دلیلش رو بگه !
در کل خیلی شل بازی میکردن بازیکنا من اینجوری حس میکنم . یه جور انگار زورکی دارن بازی میکنن یا ....
اما جلوی این خط دفاعی تیمی دووم نمیاره . این پنجمین بازیه متوالیه که گل نخوردیم و نباختیم ! خیلی عالیه آمار امیدوار کننده ایه و با 3 امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار داریم و تا 2 3 هفته دیگه هم که هفت مقدس میاد . 2 تا بازی بعدمون هم تو آزادیه هم ابومسلم هم مس و میتونیم این آمار رو رویایی تر کنیم .
در کل من از تیم راضیم . تیمای دیگه گر و گر میبازن و هوادارا حمایت میکنن اما تیم ما یه باخت و مساوی میاره همه صداشون در میاد . آقا من که خودم بازی با ابومسلم میرم آزادی چون باید ببریم یعنی فقط و فقط باید ببریم . به امید ادامه ی موفقیت هامون ...
به بچه ها هم خسته نباشید میگم و خوشحالم از این مساوی و همچنان پرچم بالاست![]()
Last edited by MohammadT15; 05-01-2013 at 19:41.
به نظرم میتونستیم بهتر باشیم و 3 امتیاز رو بگیریم اما خب همین یک امتیاز هم خوبه.
به نظر من رقیب اصلی استقلال امروز ذوب آهن نبود بلکه زمین و وضعیت هوا بود که تیم رو اذیت کرد. البته نبود مهاجم برای تعویض هم خیلی به تیم ضربه زد!
چرا تیم ما باید تو این هوای سرد 17:30 بازی کنه؟! والا اگه بازی ساعت13 یا 14 باشه به هیچ کس برنمیخوره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)